Ajax-loader

Helen Exley könyvei a rukkolán


Helen Exley - Drága Unokám!
Egy gyermek! Egy bimbózó élet, a csodálatos kis unoka! Megbabonáz, örömmel tölt el, és eléri, hogy évtizedekkel fiatalabbnak érezd magad... Ez a könyvecske az édes, bűbájos kisunokák ajándéka.

Helen Exley - Gondolatok a lelki békéről
"Minden nyomorúságunk annak tudható be, hogy képtelenek vagyunk csendben, egymagunkban ücsörögni egy szobában." BLAISE PASCAL "Azok a legjobb dolgok, melyek a legközelebb állnak hozzánk - a lábaink előtt hevernek." RICHARD MONCKTON MILNES Az idézeteket és festményeket válogatta: Helen Exley

Helen Exley - Kisbabák
"Hogy mit tartunk fontosnak az életben, változik. Minden változik. A legnagyobb változás azonban az, amikor valakit úgy szeretsz, ahogy előtte senki mást." (Diane Keaton) Íme egy csodálatos ajándékkönyv a kisbabákról - gyönyörű idézetekkel! A válogatott fotók emberi életünk felejthetetlen pillanatait mutatják be, annak legelső, legtörékenyebb pillanatától kezdve. A számos kultúrát bemutató szuggesztív képek a föld legkülönbözőbb népeinek, embereinek érzéseit közvetítik - országhatárokat is átívelve. A Helen Exley ajándékkönyvekkel mindig kellemes meglepetést okozhat! A sorozat kötetei: Barátok, Kisbabák, Szerelmesek.

Helen Exley - Szerelem
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Exley - Mosoly
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Exley - Hajrá, lányok!
Hajrá, lányok! Merj kockáztatni, merj álmodni, ne félj az újrakezdéstől! S ami a legfontosabb: higgy önmagadban! Szedd össze a bátorságod, és vedd kezedbe a sorsod. Az élet arra való, hogy megéljük!

Helen Exley - Pikáns idézetek gyűjteménye
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Exley - Az egyszerűség szavai
Egy apró könyv az apró örömökről, arról, hogyan éljünk boldogan akkor is, ha szerényebb földi javakkal rendelkezünk, hogyan elégedjünk meg kevesebb cifrasággal és szórakozással... hogyan éljük az életünket nyugalomban és békességben. HELEN EXLEY AJÁNDÉKKÖNYV

Helen Exley - Testvéremnek
Húgunk, ​nővérünk rendkívül fontos személy az életünkben. Annyi minden közös tulajdonunk van: gyerekkori titkok, régmúlt könnyek és kacagások. Kedves, szellemes gondolatok révén meglephetjük őt az élmény újraidézésével.

Helen Exley - Old ​is… Great!
Showing ​that everyone will one day have to laugh at their saggy tummy and droopy chins, these books celebrate getting older.

Helen Exley - Egy ​csodálatos embernek születésnapodra
Boldog ​születésnapot! Az ünneplés után talán jut idő az olvasásra. Szép gondolatok, biztatás, útravaló az életre - ez a könyvecske a jókívánságom. Neked szól.

Helen Exley - Cicaságok
Rövid ​szösszenések a macskák bámulatos sokféleségéről - az intelligens macskákról, a követelőző macskákról, tartózkodó macskákról, és a macskákról, kik egész egyszerűen birtokolják gazdájukat. Ideális ajándék macskatartóknak - remekbeszabott, szórakoztató, mulatságos.

Helen Exley - 365 ​inspiráló nap
Ez ​az öröknaptár csodálatos ajándék mindenkinek, aki inspirációra vágyik. A valaha élt legnagyszerűbb és legbölcsebb emberek gondolatai csodálatos természetfotók kíséretében segítenek megtalálni a boldogsághoz vezető utat. Hatásos, mély és ösztönző szavak a mindennapokra.

Helen Exley - A ​nyugalom szavai
Igazi ​gyöngyszem, a mindennapi stresszhelyzetek kiváló ellenszere ez a kicsi könyvecske. A legkiemelkedőbb gondolkodók tollából származó idézetek segítségével újra felfedezhetjük a békességet, megteremthetjük önmagunk számára azt a nyugalmat, amelyre minden léleknek szüksége van.

Helen Exley - A ​barátom mindörökké
A ​barátom mindörökké, bármikor megtalálsz... Egy nagyon különleges barátomnak - és ez te vagy -, aki mindig megértő és vicces; akivel megoszthatom a gondjaimat, és sokat nevethetek.

Helen Exley - Lányomnak
"Semmi ​sem képes felvidítani egy borús estét, mint amikor a lányod felhív." Boldog emlékek... Vidámságról, könnyekről, lázadásról, szeretetről. Itt vagyunk egymásnak... mindig. Ajándék ez a könyvecske a lányunknak, aki szívünknek különösen kedves. Joanna Kidney rajzaival.

Helen Exley - A ​borról
Pompás ​festmények és a legjobb, borral kapcsolatos idézetek gyűjteménye nem csak borkedvelőknek - a legbölcsebb, a legszellemesebb és a legünnepélyesebb alkalmakra szóló idézetek a bor dicséretére egy-egy lenyűgözően szép festménnyel illusztrálva. "Az étkezés bor nélkül olyan, mint a nap verőfény nélkül." (Louis Pasteur)

Helen Exley - A ​bölcsesség útjai
Egy ​kínai közmondás szerint, ha valaki túl sokáig fontolgatja a következő lépését, egész életében fél lábon fog állni. Bizalomról, kedvességről, elfogadásról, reményről, kitartásról szóló szavak olvashatók ebben a kicsiny, ám annál tartalmasabb könyvecskében - a bölcsesség gyöngyszemei, amelyek utat mutatnak, és megerősítenek az életben.

Helen Exley - Légy ​boldog!
Apró ​örömöket kívánok neked, hogy felvidítsanak, lenyűgözzenek. Belső derűt, szeretetet, barátságot, sok nevetést, szabadságot. Mindezeket kívánom hát. Mindennap, egy teljes életen át.

Helen Exley - Álmodj, ​remélj!
" ​A reménynek, tarka díszben, lelked oltalmas hona, hangtalan dalol édesen, és nem hallgat el soha.."

Helen Exley - Férjemnek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Exley - Legjobb ​barátomnak
E ​parányi gyűjteménnyel nagyrabecsülésünket fejezhetjük ki, amikor a legdrágább ajándék sem elég ahhoz, hogy köszönetet mondjunk az egyik legfontosabb személynek életünkben - egy nagyon különleges barátnak. Várhatóan tovább tart majd, mint egy csokor virág, kevésbé hízlal - a májat leszámítva -, mint egy doboz csokoládé, és többet mond minden más ajándéknál.

Helen Exley - Nevetés
A ​M.I.L.K. kollekció az emberi élet felejthetetlen pillanatait örökíti meg a születéstől a halálig. A képek bizonyítják, hogy a családhoz, szeretteinkhez és barátainkhoz fűződő kötelékek ugyanolyan erősek mindenütt az egész világon. A sokféle kultúrát képviselő, a világ különböző pontjain élő emberek érzelmei megindító, máskor mulatságos vagy groteszk, de mindenképpen őszinte felvételeken tárulnak elénk, országhatárokon átlépve kontinenseket kötnek össze, feltárva és ünnepelve az emberi természet lényegét.

Helen Exley - Brothers!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Exley - A ​boldogság öröme
Több ​száz idézet békéről, barátságról, nevetésről és az élet egyszerű örömeiről - valódi kincsestár ebben a különleges minikönyvecskében.

Helen Exley - A ​szív titkai
Ez ​a könyv a legszebb szavak gyűjteménye a varázserejű szerelemről. A hatalmas, mindent megszépítő szerelemről, amely mindent megszelidít maga körül. A lüktetően eleven szerelemről, amely olyan, mint a tavaszi kikelet. A titokzatos és legyőzhetetlen szerelemről. A legszebb ajándék annak, akit szeretünk!

Helen Exley - A ​legszebb napok emlékére
Semmi ​sem ad annyi erőt a szürke hétköznapok átvészeléséhez, mint az emlékek. Az emlékeink mindig velünk maradnak, senki sem veheti el őket tőlünk, és bátorságot öntenek belénk a nehéz pillanatokban. Az ajándékkönyv csodálatosan szép idézetei segítenek visszaidézni életünk legszebb perceit, a színezők pedig tartalmas kikapcsolódást nyújtanak.

Helen Exley - A ​nővérem mindörökké
A ​nővérem mindörökké, egy pótolhatatlan embernek... Egyetlen, különleges nővéremnek. Bármi történjen is, te mellettem állsz. Nagyon szeretlek.

Helen Exley - Barátság ​365
365 ​gondolatébresztő, vidám és kedves idézet, az év minden napjára. A világ legnagyobb költőitől és gondolkodóitól válogatott idézeteket csodás illusztrációk kísérik, és hozzák közelebb az olvasóhoz. Ez az öröknaptár különleges ajándék egy igaz barátnak.

Helen Exley - The ​Littlest Cat Book
A ​little book in recognition of cats; they are amazing. Superior, indginant and aloof. And we love them.

Helen Exley - Friendship ​Quotations
A ​collection of beautiful pictures and the best friendship quotes

Helen Exley - Gondolatok ​az anyaságról
"Egy ​anya oda sem bagózik a megjelenésedre. Szerinte gyönyörű vagy és punktum." Kedves és gondolatébresztő idézetek az anyákról és az anyaságról. A gyönyörű festményekkel gazdagon illusztrált könyvecske pompás ajándék szeretteinknek.

Kollekciók