Ajax-loader

Cesko Izabella könyvei a rukkolán


Cesko Izabella - A ​világ titkai
A ​könyv érdekes kérdések és lényegretörő válaszok segítségével átfogó képet nyújt a fiatalabb korosztály számára is a bennünket körülvevő élő és élettelen világról. Bevezet a világűr rejtelmeibe, megismertet a Földdel és a természeti jelenségekkel, beszél a Föld és az élet történetéről.

Cesko Izabella - A ​család háziorvosa
Könyvünk ​segítséget nyújt a betegségek korai felismeréséhez, és hogy milyen esetekben forduljunk szakorvoshoz. Tanácsokat ad olyan betegségekről és gyógymódokról is, amit akár mi is kérdezhettünk volna háziorvosunktól, de esetleg nem mertük feltenni. Sok ember fél attól, hogy ha otthon marad egyedül, betegen, hogyan tudja saját magát ellátni. Könyvünk különféle otthon alkalmazható egyszerű gyógymódokat és praktikákat mutat be, amelyek akár életet is menthetnek. Ezenkívül tanácsokat ad az egészségünk és a kondíciónk megőrzéséhez, aminek köszönhetően sok betegség megelőzhető. Reméljük, hogy könyvünk segítségével az olvasó sokkal kevésbé érzi majd magát kiszolgáltatottnak betegsége során.

Cesko Izabella - Nagy ​kutyakönyv - Tippek és tanácsok
Az ​ember legrégibb és leghűségesebb barátja a kutya. Már a régi egyiptomi rajzok is úgy ábrázolják, mint az ember segítőtársát. Először csak vadászatra és őrzésre használták a kutyát, majd ahogy egyre szorosabbá mélyült a kapcsolata az emberrel, úgy vált a társává, barátjává. A könyv segítségével megismerhetők a vadász-, pásztor,- munka-, és társasági kutyák minden faja. A gazdag, színes képanyag, és a lényegretörő leírások mind segíthetnek leendő kedvencünk kiválasztásában. Hasznos tudnivalókat tartalmaz a kutya tartásáról, és segítséget nyújt a betegségek megelőzéséhez és kezeléséhez.

Kollekciók