Ajax-loader

Keller Ervin könyvei a rukkolán


Bakai László - Keller Ervin - Takács Ferenc - A ​járművezetői vizsga tankönyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Duka Gyula - Keller Ervin - Samu Kata - Virágh Sándor - Kiss István - Autóvezetők ​tankönyve "B" kategóriás járművezetői vizsgához
Ez ​a tanköny a Közlekedési Főfelügyelet által összeállított tanterv alapján tartalmazza a "B" kategóriájú járművezető-képző tanfolyamok tananyagát, a következő felosztásban: - Közlekedési ismeretek; - A gépkocsivezetés elmélete; - Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek a megszerzett tudás ellenőrzésére. A járművezetői vizsga teszt-kérdéseinek gyűjteménye című kiadványunkat, amely tartalmazza az összes hivatalos tesztkérdést.

Duka Gyula - Virágh Sándor - Kiss István - Keller Ervin - Samu Kata - Autóvezetők Tankönyve
Kiadás éve: 2010

Duka Gyula - Halász László - Keller Ervin - A járművezetői vizsga TESZT kérdéseinek gyűjteménye
-

Békési Ádám - Keller Ervin - Műszaki ​vizsgaanyag autósoknak, motorosoknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bakai László - Keller Ervin - Takács Ferenc - Motorosok, ​segédmotorosok tankönyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Keller Ervin - Nagy Károly - Gépjárműszerkezetek ​karbantartása és javítása
Az ​Ipari Szakkönyvtár könyvei mindenekelőtt a szakmunkásoknak készülnek. A gyakorlati szakembereknek szükséges ismeretet foglalják össze azzal a céllal, hogy megkönnyítsék a munkát, elősegítsék az ésszerű, gyors és jó minőségű termelést, a korszerű technika helyes alkalmazását, a munkaeszközök és munkamódszerek tökéletesítését, ezeken keresztül a szakmunkások magasabb szakmai felkészültségét. Az Ipari Szakkönyvtár kötetei tehát a lakatosok, esztergályosok, bádogosok, kovácsok, kohászok, kőművesek, villanyszerelők, asztalosok, víz-, gáz-, központifűtés- és felvonószerelők, ácsok, burkolók, hegesztők, híradástechnikai ipari, műszeripari stb. dolgozók részére készülnek. Ott óhajtanak lenni munkahelyeiken és otthonaikban, hogy segítségükre legyenek a gyakorlati, a szakmai problémák megoldásában. Hasznos és megbecsült, különösebb fáradtságot nem igénylő olvasmányok kívánnak lenni az otthoni időtöltés alkalmával. Munka közben pedig emlékeztetőként, „utánnéző”-ként kérnek helyet a polcon vagy a munkapad sarkán.

Ternai Zoltán - Keller Ervin - Hivatásos ​gépkocsivezetők tankönyve - műszaki ismeretek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Demeter András - Keller Ervin - Troszt László - Ternai Zoltán - Kiss István - Személygépkocsi-vezetők ​tankönyve
A ​személygépkocsivezető-jelöltek részére készült tankönyv három fő részből áll: - közlekedési ismeretek; - szerkezeti, üzemeltetési, ellenőrzési és karbantartási ismeretek; - a gépkocsivezetés elmélete. Olyan könyv került most az Olvasó kezébe, amely együttesen tartalmazza az elméleti tananyagot és a vizsgaanyagot. A személygépkocsi-vezetők tankönyve alaptankönyv, a magasabb járműkategóriák (C, D, E, F) vezetőinek kiegészítő tankönyve.

Kollekciók