Ajax-loader

Keszeli Ferenc könyvei a rukkolán


Keszeli Ferenc - Szóhancúr
A ​fiatal olvasók körében méltán nagy sikert aratott _Hókuszpókusz_ szerzője új verseskötetét a nyelvi leleményesség, a játékosság és a humor jellemzi. A napjaink modern, ám furcsa ellentmondásoktól sem mentes világát bemutató szerző versei számos eredeti szójátékot, csalasfintaságot, felejthetetlen nyelvi "hancúrozást", igazi esztétikai élményt kínálnak a gyermekolvasóknak.

Keszeli Ferenc - Kajla ​Fülöp kalandjai
Egyszer ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy izgő-mozgó, mindenre kíváncsi, erdő-mező világát éber szemmel bebarangoló kedves kis nyuszi, kajla fülű Kajla Fülöp, s volt egyszer egy nálánál valamivel idősebb, tehát icivel-picivel okosabb "négylábú gesztenye", vagyis egy tüskés sünmalac: Etüske. Róluk, barátságukról és kalandjaikról szólnak Keszeli Ferenc fordulatos, sok mulatságos helyzetkomikummal és nyelvi humorral, szellemes szójátékkal fűszerezett történetei, melyeknek külön erényük, hogy az állatmese "időtlen" műfaji keretét mai tartalommal, a mai gyermek tapasztalatainak, élményeinek, érdeklődésének megfelelő témákkal töltik ki.

Keszeli Ferenc - Hókuszpókusz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Keszeli Ferenc - Pozsony... ​Anno...
Az ​egykori, békebeli Pozsony hangulatát, utcáit kívánja bemutatni a kötet szerzője 20. század eleji képeslapok, illetve az ehhez kapcsolódó történetek révén. A gyönyörű kiállítású könyv képanyaga által is maradandó értéket képvisel, ugyanakkor az érdekes történetek valódi bepillantást nyújtanak a korabeli Poszony mindennapjaiba.

Kollekciók