Ajax-loader

Tömösy M. Jenő könyvei a rukkolán


Tömösy M. Jenő - Gépjárművek ​villamos berendezése
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tömösy M. Jenő - Gépjármű villamossági hibakeresés és javítás
A Gépjármű-villamossági Hibakeresés és Javítás utolsó kiadása óta eltelt idő nem múlt el nyomtalanul a szakma fölött. A járművek villamos készülékei tökéletesedtek, új készülékek kerültek forgalomba és a gépjármű használók is igényesebbek lettek. Gondosabb munkát várnak a korszerű műhelytől.

Tömösy M. Jenő - Autóvillamossági hibakeresés és javítás
Tartalom: - A villamos gyújtás - Az akkumulátor - A gépjráműdinamó - Gépjárműdinamók feszültségszabályzói - A váltakozóáramú generátor és a feszültségszabályozó - Az indítómotor - A gépjármű-világítás - A gépjármű egyéb villamos készülékek kapcsolása, szerelése és hibái - A gépkocsi villamos hálózata - Vizsgálóberendezések és- készülékek - Tervszerű megelőző karbantartás

Tömösy M. Jenő - Autóvillamossági ​hibakeresés és javítás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tömösy M. Jenő - Talán ​a gyújtás...?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tömösy M. Jenő - Frank György - Autóvillamosság
A ​gépjárművek és ezen belül a gépjármű villamos szerelvényeinek fejlődése, valamint a félvezetők ezen a területen tapasztalható térhódítása feltétlenül szükségessé teszi a megfelelő szakirodalom közreadását. E könyv megismerteti az olvasót az autóvillamosság fogalmi körével és elemeivel. Az általánosan használt hagyományos szerkezeteken kívül a legkorszerűbb tranzisztoros szerkezetek működését és kezelését is tárgyalja. Ismerteti a jelenleg hazánkban gyártott készülékeket, és a külföldi gyártmányok közül is foglalkozik valamennyi Magyarországon nagyobb számban használt készülékkel. Autóvillamossági szerelők, magánautósok, de a barkácsolók is nagy segítséget kapnak e népszerű témájú alapfokú könyvtől.

Kollekciók