Ajax-loader

Kathleen E. Woodiwiss könyvei a rukkolán


Kathleen E. Woodiwiss - Hamu ​a szélben
Egy ​öntudatos csinos fiatal lány és egy bátor, jóképű őrnagy lángoló szerelmének története bontakozik ki Kathleen E. Woodiwiss, a neves amerikai írónő regényének lapjain. A múlt század hatvanas éveiben játszódó románc hősnője, Alaine MacGaren családját szétzilálta, otthonát feldúlta a háború, ő maga álruhában, fiúnak öltözve keresi a boldogulás útját. Rejtőzködése különös kalandokba sodorja, s éppen a gyűlölt jenkik egyikének karjaiba... Ez az orvos-őrnagy azonban nem akárki: vonzó, férfias, nemes lelkű és még humora is van. A két büszke ember eleinte még saját magának sem vallja be érzéseit. Szerelmük azonban mindennél erősebbnek bizonyul. Alaine számára Cole Latimer, a daliás őrnagy jelenti az ideált, akiért még változni is képes: vadóc keménységét meglágyítja, hetyke szertelenségét legyűri az imádott férfi kedvéért. És szemünk előtt alakul át: kedves, elbűvölő fiatalasszony válik a tüskés kamaszlányból, aki megtalálta a neki való férfit. Az ilyen férfi mellett nem szégyen rádöbbenni, hogy mennyire kell minden nőnek a kényeztetés.

Kathleen E. Woodiwiss - Gyere, ​szeress egy idegent
A ​romantikus szerelmi történetek világszerte jól ismert írója. Kathleen E. Woodiwiss legújabb regényében a forró, buja amerikai Dél - New Orleans, Natchez, Biloxi - egzotikus, lenyűgöző világába kalauzolja el az olvasót. A fenséges Mississippi 1833 tavaszán lustán hömpölyögve nyaldossa partjait, mintha mi sem történt volna, pedig... Egy gyönyörű asszonyt éjnek évadján, halálos veszedelem elől menekülve súlyos baleset ér a natchezi Belle Chéne kastély közelében. Bár életben marad, úgy érzi, mindennek vége, egész élete odaveszett, hiszen úgy tér magához, hogy a múltból semmire nem emlékszik. Még a saját nevére sem... Rémképek, szörnyű látomások gyötrik, amelyeknél talán csak a lidérces álomnak is beillő jelen iszonyúbb. Két férfi vív élethalálharcot érte. Mindkettő magának követeli, s számára mindkettő idegen. A daliás, dúsgazdag Ashton Wingate halottnak hitt, imádott feleségét, Lierint véli fölismerni benne, akit a Mississippi könyörtelen hullámai ragadtak el tőle, a heves, mindenre elszánt Malcolm Sinclaire viszont váltig állítja, hogy Ashton hazug csaló, s a bájos teremtés nem más, mint az ő hitvese, Lenore, akit fondorlattal raboltak el az otthonukból. Mi az igazság? Az asszony kétségbeesetten bolyong e különös szerelmi háromszög szövevényes útvesztőjében, s tudja, addig nem találja meg sem a kiutat, sem az igazi szerelmet, sem önmagát, amíg az emlékezetét magába záró börtön falai, ha iszonyú kínok árán is, le nem omlanak.

Kathleen E. Woodiwiss - Egy ​szenvedélyes csók után
Csodálatos ​élet reményével kecsegteti Raelynn Barrettet az amerikai hajómágnással, Jeff Birminghammel kötött villámgyors házassága. Úgy tűnik, férje szerető ölelése enyhítheti fájdalmát és haragját, amit családja méltatlan kegyvesztettsége miatt érez. De hiába próbálja elkerülni, meg kell hallania a hitveséről keringő kegyetlen pletykákat, amelyek darázshadként zsongnak körülötte. Ráadásul kénytelen hinni a saját szemének: a látszat szerint a drágalátos Jeff elvetemült bűnöző, és Raelynnek menekülnie kell a férfi vágya és szerelme elől. Jeff tudja, hogy ártatlan, de fogalma sincs az összeesküvésről, a házasságát fenyegető titkokról és hazugságokról. Szembeszáll a hitszegőkkel, hogy megmentse veszélybe sodort boldogságát, és visszanyerje az imádott nő bizalmát... örök helyet szerezve szeretett Raelynnje szívében.

Kathleen E. Woodiwiss - Lisa Kleypas - Catherine Anderson - Loretta Chase - Three ​Weddings and a Kiss
Everyone ​loves a wedding... Nothing lifts our hearts like the joyous peal of wedding bells. Or the sight of a happy couple being showered with confetti and good wishes. Now the most exciting new names in romantic fiction and the bestselling author who started it all -escort you down the aisle to a place of honor at four glorious celebrations of everlasting love: KATHLEEN E. WOODIWISS reintroduces us to the beloved characters from THE FLAME AND THE FLOWER including Jeff Birmingham, who seals an impetuous proposal with one brief, precious and passionate kiss. CATHERINE ANDERSON calls us to meet a tempestuous pair of wild western hearts, in a tale of a frontier revenge that backfires. LORETTA CHASE melts our hearts with a story of an unconventional young woman's offer of marriage to a "mad" and presumed dying earl. LISA KLEYPAS shows us how true love will always win in a romance about one stubborn lady -and the persistent suitor who opens her heart. So come join the celebration and experience THREE WEDDINGS AND A KISS Love for now...and always.

Kathleen E. Woodiwiss - Rózsaszál ​a fagyos télben
1792 ​fagyos, kemény telén Észak-Anglia egyik kisvárosában a gyönyörű, harmatos rózsaszálhoz hasonlító Erienne Fleminget szörnyű sorscsapás éri: apja gonoszul árverésre bocsátja, hogy így szerezzen gazdag férjet neki, és a licitáláson befolyt pénzből fedezze saját szorongató kártyaadósságait. A lánynak, legnagyobb rémületére, a vidék rettegett urához, a nyomorék, ám dúsgazdag Lord Saxtonhoz kell férjhez mennie, pedig ő titokban a daliás, fiatal amerikaiba, Christopher Setonba szerelmes. Miközben egyre kétségbeesettebben vergődik a tisztesség és az ellenállhatatlan szenvedély hálójában, rá kell ébrednie, hogy riasztó külsejű, ám nemes lelkű férjét és álmai hős lovagját titkos cél köti össze: a bosszú és az igazságszolgáltatás. Erienne-nek sejtelme sincs róla, hogy mire az egész vidéket megrengető leszámolás véget ér, a sors különös kegyelméből teljesülhet szíve vágya, és egyik férfi szerelméről sem kell lemondania.

Kathleen E. Woodiwiss - Shanna
London, ​1750. Az önerejéből dúsgazdaggá lett londoni kereskedő, Orlan Trahern unokákat szeretne, hogy vagyonát továbbörökíthesse. Egyetlen leánya, a gyönyörű Shanna azonban még nem találta meg azt a férfit, aki őt önmagáért és nem apja vagyonáért akarná feleségül venni. Shanna egy évet kap arra, hogy házasság révén bekerüljön egy arisztokrata családba, különben apja keres neki megfelelő férjet. Két héttel a határidő lejárta előtt, végső kétségbeesésében, Shannának agyafúrt ötlete támad. A Newgate börtön halálraítéltjei közül kiválaszt egy igazán előkelő, jó hangzású névvel rendelkező rabot, akivel egyszerű megállapodást köt, mellyel mindketten jól járnak. Annak az embernek könnyebbek lesznek végső napjai, és átmeneti szolgálatáért - azért, hogy Shannát feleségül veszi - cserébe tisztességes sírba lesz eltemetve. Így Shanna eleget tesz ugyan apja kérésének, de özvegyként mégis szabadon keresheti tovább álmai lovagját. Ám az előkelő név viselője, az ifjú, daliás termetű Ruark Deverell Beauchamp megmenekül az akasztófától, és mindent elkövet, hogy meghódítsa "feleségét".

Kathleen E. Woodiwiss - Kötelező ​szerelem
1815: ​a napóleoni háborúknak vége. Lord Colton Wyndham, a csaták hőse hazatér Angliába, hogy atyja halála után átvegye a márki címet és ősei birtokának irányítását. Tizenhat évvel korábban feldúltan hagyta el otthonát, mert szülei a megkérdezése nélkül házassági szerződést kötöttek a szomszéd birtokossal, Lord Suttonnal, mely szerint Coltonnak majdan feleségül kell vennie lányukat, Adrianát. Colton nem tűrhette, hogy mások döntsenek a jövőjéről. Ám visszatértekor a szerződés még mindig érvényben van; csak egyvalami változott: az egykori kis madárijesztőből, Adrianából káprázatosan szép lány lett, aki körül rajzanak a kérők. Szépsége a lordot sem hagyja hidegen, de úgy tűnik, hogy semmiképpen sem szeretné feladni szabadságát. Vajon meghajlik-e végül apja akarata előtt? És Adriana el tudja-e felejteni a hajdani megaláztatást, hogy a férfi azért menekült el dühödten, mert ő nem kellett neki? Míg a fiatalok vívódnak, izgalmas, sőt véres események zajlanak körülöttük, Adriana egyik rendkívül makacs és gonosz kérőjének, Rogernek köszönhetően, aki még a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy elérje célját. És egyik kiszemelt áldozata nem más, mint Lord Colton...

Kathleen E. Woodiwiss - Szirmokat ​sodor a víz
Az ​elítélteket szállító hajó 1747 tavaszán kiköt Virginiában, hogy ott a rabszolgavásáron pénzzé tegye rakományát. A szerencsétlen, megbilincselt nők között ott kucorog a halálra rémült Shemaine O' Hearn, a szépséges, vörös hajú, ír származású lány, gazdag szülők gyermeke. A lány Angliában már jegyben járt egy ifjú márkival, akinek gőgös nagyanyja szörnyű cselszövésre vetemedett, hogy elszakítsa egymástól a fiatalokat: koholt vádak alapján elfogatta és lopásért elítéltette Shemaine-t, akit úgy hurcoltak előbb börtönbe, majd a rabszállító hajóra, hogy sem családja, sem vőlegénye nem tudott róla. Virginiában Shemaine az elsők között van, akit eladnak - gazdája a kis településen élő fiatal hajóács lesz, aki özvegyen maradván, kisfia mellé keres megbízható személyt. A választás Shemaine-re esik, de kiderül, egyiküknek sincs oka később sem, hogy megbánja ezt a vásárt. Igaz szerelem bontakozik ki közöttük, és Shemaine gazdája felesége lesz. Házasságuk után kezdődnek csak az igazi bonyodalmak, amikor előkerül Angliából Shemaine családja és volt vőlegénye, aki még mindig szereti a lányt...

Kathleen E. Woodiwiss - Pacto ​de amor
Adriana ​Sutton y Colton Wyndham se conocían desde la infancia. El mayor deseo de sus familias era enlazarse mediante una promesa de matrimonio entre ellos. Pero el corazón no sabe de imposiciones. Tras varios años de ausencia, Colton regresa a Inglaterra para heredar el título y las propiedades de su padre. Y además, como pronto descubre y el honor de la familia le obliga, para renovar un pacto de amor que él siempre había rechazado. En su recuerdo, Adriana seguía siendo la niña revoltosa que le veía como a un héroe. Por eso le sorprende y le subyuga encontrarse con una joven bella, inteligente, de carácter indómito, decidida a ser dueña de su destino. Y que solo ve en él al hombre que la desdeñó. aunque también el único al que podría amar.

Kathleen E. Woodiwiss - A ​farkas és a galamb
1066-ot ​írunk. Vilmos normann herceg hadai elfoglalják a szászok lakta Angliát. A falvakat felperzselő, embereket kardélre hányó hódítók áldozatául esik a szépséges, ifjú Aislinn, egy szász földesúr lánya is: apját az egyik lovag megöli, őt magát pedig megbecsteleníti. Vajon nyomorult földönfutóként hagyja-e el ősei kastélyát, vagy megmenti a legendás hős, Vilmos bizalmasa, a rettenthetetlen Wulfgar? Lehet, hogy a férfi a halálnál is rosszabb sorsot szán neki? Születhet-e minden borzalmon győzedelmeskedő igaz szerelem a vérből és halálból? Egymásra találhat-e hódító és meghódított? E fordulatos történelmi regény lapjain minderre választ kaphatunk, miközben a szép Aislinn és a nagyszerű Wulfgar izgalmas kalandokban bővelkedő történetét élvezhetjük.

Kathleen E. Woodiwiss - Örökké
A ​házassági terveket szövögető londoni nemesemberek legtöbbje a kihívóan büszke és kiváló neveltetésű, eszes és gyönyörű Abrielle-ről álmodik, aki ráadásul tekintélyes vagyon várományosának számít. Ám amikor mostohaapja – aki a keresztes háborúk során tanúsított bátorságáért és hősiességéért nagy tiszteletnek örvend – mégsem részesül a jól megérdemelt rangban, címben és az ezekkel járó anyagi javakban, a lány hirtelen kegyvesztetté válik. Többé már nem számít megfelelő partinak a londoni társasági körökben. Csupán egyvalaki pályázik még a kezére, s ő is bevallottan a testi élvezet kedvéért: a felettébb rút és velejéig gonosz Desmond de Marlé. Úgy hírlik, a férfinak része volt előző két felesége halálában. Abrielle-nek azonban nincs más választása, el kell fogadnia a kegyetlen és gyűlöletes de Marlé házassági ajánlatát, hogy megmentse családját az ínségtől, mostohaapját az adósok börtönétől. Fel kell áldoznia szüzességét ennek a kívül-belül ocsmány alaknak, akitől undorodik, retteg, és aki ellen minden porcikája tiltakozik,… miközben titkon egy másik férfi iránt vonzódik. A jóképű, magas, fekete hajú és kék szemű Raven Seabern – a skót király titkos küldötte – eddig ismeretlen érzéseket ébreszt Abrielle-ben. Már legelső találkozásuk alkalmával felkelti a lány érdeklődését, és persze Abrielle látványa is megbabonázza Ravent. Szerelmük azonban nem teljesedhet be, hiszen a lány már az undorító de Marlé menyasszonya, s ígéretét nem szegheti meg. Ám a két szerelmes között fellobbanó tűz nem hamvad el. Raven tudja, hogy rátalált az igazira, a lány nem lehet senki másé… Titkok, cselszövések, fortélyok és elképesztő veszedelmek sora vár mindkettejükre, ha követni akarják szívük szavát.

Kathleen E. Woodiwiss - Örökké ​a karjaidban
A ​fiatal és csodaszép orosz grófnő, Szinnovea, Moszkvába tart, hogy felkeresse a cár által kijelölt gyámszüleit. Útközben rablók támadják meg, akiknek karmaiból egy titokzatos lovag menti ki. A jóképű és férfias Tyrone Rycroft ezredes és az ifjú grófnő szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt. Szerelmük beteljesülését az intrikák sora sem tudja megakadályozni, amiben pedig igencsak bővelkedik a XVII. századi orosz cári udvar.

Kathleen E. Woodiwiss - Egymásnak ​teremtve
Mit ​tegyen egy szépséges ifjú hölgy, ha kuzinjának esküvőjén a menyasszony helyett tévedésből őt rabolják el? Mit tegyen, ha elrablója túl jóképű ahhoz, hogy bosszút álljon rajta? S mit tehet az összeesküvéssel fondorlatosan megvádolt ám a börtönből még fondorlatosabban megmenekült főúr, Lord Maxim Seymour, ha elfelejti szelíd aráját, és beleszeret a tévedésből elrabolt, vadmacskatermészetű nemeskisasszonyba? Kathleen E. Woodiwisst immár a magyar közönség is jól ismeri: a Hamu a szélben, az Örökké a karjaidban és a már nagy sikerű romantikus-történelmi regények világhírű szerzője most az Erzsébet-kori Angliába vezeti az olvasót. Aztán a fordulatos és sokágú cselekmény átröppent minket a korabeli Hamburgba, ahol megismerhetjük a rejtélyes Hanza-szövetség titkos összejöveteleit, a kereskedőváros színes életét, de mindenekelőtt két főhősünk, a férfias Maxim és a tündéri szépségű Elise lelket és testet egyaránt átforrósító szerelmét.

Kathleen E. Woodiwiss - Csalóka ​lángok
Nagylelkű ​pártfogója halála után Cerynise Kendall kisemmizve magára marad. Cerynise-t, a rendkívül tehetséges fiatal festőművésznőt egy szál ruhában rakják ki az utcára, ezért gyerekkori pajtásához, a nagyszerű Beauregard Birmingham kapitányhoz fordul segítségért. Megkéri, hogy vigye el őt Dél-Carolinába. Új otthonra és új életre vágyik. Most minden az elbűvölő, kalandszerető tengerészen múlik, akit már gyermekkorában is bálványozott. Birmingham érdes stílusa olyan viharos érzelmeket takar, mint maga az Atlanti-óceán. Készségesen felajánlja segítségét Cerynise-nak. és ha ideiglenesen is, de hajlandó névházasságot kötni vele, hogy gyermekkori barátnőjét megóvja a botránytól. Veszélyes titkok, mindenre elszánt ellenfelek, a tenger és a lélek csábításai fenyegetik jövőjüket és utazásuk biztonságát még akkor is, amikor a barátság csodálatos módon vággyá, a vonzalom pedig szerelemmé alakul közöttük.

Kathleen E. Woodiwiss - A ​láng és a liliom
A ​szépséges angol-ír Heather Simmons igazi tizennyolcadik századi Hamupipőke: valaha jobb napokat látott, de midőn árvaságra jut, gonosz mostohája pokollá teszi mindennapjait. Azután egy nem várt véletlen megvillantja a szabadulás reményét - Heather Londonba kerülhet intézeti nevelőnőnek. Hogy aztán az intézetről kiderül, hogy bordélyház, hogy akarata ellenére gyilkossá válik - válik-e valóban? - majd egy zsandárnak az igazságszolgáltatás emberének vélt hajóskapitány veszi el erőszakkal a szüzességét.. ...fokozható-e tovább ennyi borzalom? De még mennyire! Kész szerencse, hogy a végén ami rossz, az jóra fordul, s aki gonosz, az elnyeri méltó büntetését. Izgalmas, fordulatos, letehetetlen! És maradandó könyvélmény.

Kathleen E. Woodiwiss - The ​Wolf and the Dove
When ​the Normans invade and sweep across Saxon England in 1066, lovely Aislinn of Darkenwald watches her father murdered outside her home. Wulfgar, the Iron Wolf of Normandy, arrives to rule Darkenwald, and one look at Aislinn leads him to claim her as his own. She hates the Norman conquering forces, but Wulfgar awakens a consuming passion in her that she can't deny. As she struggles with her growing love for Wulfgar, she does what she can to aid her conquered people and her bereaved mother. But a jealous lord conspires with Wulfgar's spoiled half-sister and Aislinn's very life is threatened before Wulfgar can admit that the woman he conquered has in truth, conquered his heart.

Kollekciók