Ajax-loader

Kiss Csaba könyvei a rukkolán


Bodnár István Olivér - Kiss Csaba - Számítástechnikai ​alapismeretek "A"
A ​kötet tartalmazza a következő tananyagokat: a számítógép felépítése, szoftver és hardver alapismeretek, adatok tárolása és kezelése, operációsrendszer-alapismeretek, rendszer közeli programok, hálózati alapismeretek, a programozás alapjai, a számítástechnika története röviden.

Kiss Csaba - Moszkva ​és környéke
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Krnács András - Kiss Csaba - Táblázatkezelési ​ismeretek "A"
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Krnács András - Kiss Csaba - Szövegszerkesztési ​ismeretek "A"
A ​kötet a dokumentumkészítés alapjainak megismeréséhez szükséges ismereteket tartalmazza. Alkalmazható a tankönyv bármelyik évfolyamon, kis vagy nagy óraszám esetén is, tartalmazza a közismereti érettségi, illetve az alapfokú szakmai vizsga tananyagát. A dokumentumkészítés bonyolultabb lépéseit a következő kötet fogja tartalmazni, amely már a felsőfokú szakmai ismeretekhez szükséges tananyagot is felöleli.

Bóta Gábor - Kiss Csaba - Bécsi bevásárló kosár
Tudja-e, hogy - a garancialevél gyakran értéktelen... - az Operától óránként ingyen buszok indulnak... - Bécsken is van Róbert bácsi konyhája... - élelmiszerekért is térítenek Mwst-t, ha... - 20 schillingért operát hallgathat... - 45 schillingért háromfogásos ebédet kaphat... - mindezt és még sok minden mást megtudhat ebből a szórakoztató könyvből.

Kiss Csaba - Vocem ​Preco ráadás I-II.
Tartalma:-ÖRÖK ​DIÁK SZÓ betûvetések selmeci szívvel és selmeci szellemben (az elsõ kötetben 7, a másodikban 3 db, mindösszesen a két kötetben 10 db)-VIDÁM POHÁR felszólalások, létkérdés/válasz halmazatok, aprókások, picikato csokrok, balekkérdések, Balhés törvénypasszusok, derûs megközelítések, écza-csokréták (63+43 106 db)-HAGYOMÁNYOS ESTÉINK ÉS TÖRTÉNÉSEK mosolyos firmapillanatok gyûjteménye, aktuális szín-darabka, szakest-leírások, így volt, nem kõbe vésett így is lehet vázlatok, rögzítések (9+9 18 db)-KÓRKÉP ADALÉK élnikék sorozatok, csattanós történettárak, derûlátási szándékok (10+7 17 db)-KOMOLY POHÁR mondottak és erõszakoskodás nélkül is elgondoltak (4+1 5 db)-GONDOLMÁNYOK sajátos vélelmények és agynak az õ pozitív futtatásai (7+7 14 db)Az olvasó ideje drága. E sorozatok darabjai ezért kerültek csoportosításra és bészámozásra, hogy a végén lévõ tartalomjegyzék révén azonosíthatóak, kikereshetõek legyenek.

Kiss Csaba - Vocem ​preco hármaskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kiss Csaba - ...és ​mégegyszer vocem preco!
" ​Szakmai életünkkel, gondjainkkal, örömeinkkel, azok vonzataival kapcsolatos szatirikus fejtegetéseimnek, írásaimnak, megtörtént apró eseteink rögzítésének, karikatúráimnak, szakestély-felszólalásaimnak, valamint a bányászhagyományok szerinti összetartozás ápolását célzó egyéb tevékenységem bizonyítékainak válogatott gyűjteménye, vagyis a "Vocem preco!" 1966-1981" füzet egyenes folytatása.

Kiss Csaba - Molnár Mátyás - Prezentáció ​és grafika
A ​kötet tartalma: számítógépes grafikai alapismeretek, a bemutatókészítés alapjai, bemutatók szerkesztése, kezelése a Power Pointtal, multimédia publikációk készítése. A tankönyv tartalmazza az OKJ alapfokú vizsga követelményeinek prezentáció- és grafikai tananyagát, de ennél bővebb gyakorlati ismeretek szerzéséhez is hozzásegít. A tankönyv használható az informatikai oktatás bármilyen szintjén. Tanárok számára is sok segítséget jelenthet előadásaik elkészítéséhez.

Kiss Csaba - Vocem ​preco!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kiss Csaba - Játszótárs
A ​magyar szókincs bővítése átértelmezett kifejezésekkel.

Kiss Csaba - Ember ​a világűrben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zentai György - Bodó Gábor - Kallus György - Hidas Gergely - Kiss Csaba - India
India ​illataival és ízeivel ma már nap mint nap találkozhatunk éttermekben, boltokban, és sokan közülünk el is játszanak egy indiai utazás gondolatával. Sajnos kevesebben akadnak, akik valóra is válthatják ezt az álmukat. Könyvünk szerzői bejárták Indiát, és fényképeik által mi is részeseivé válhatunk azoknak a varázslatos pillanatoknak, amelyek az indiai művészetekben és mindennapokban elmerülni vágyó európai utast érik. A fotók felfedik előttünk azokat a ritka hangulatokat, amikor az utazó maga is az istenek gyermekének érezheti magát. A képekhez fiatal magyar indológusok fűztek magyarázatokat, melyek megkönnyítik a könyvben felvonuló ünnepek, események, szimbólumok megértését. Szentet és profánt, ünnepet és hétköznapot, életet és halált, többezer éves állandóságot és tűnő pillanatot, magasságot és mélységet, formát és színt, ízt és illatot: a páratlan Indiát nyújtjuk Önnek ebben a könyvben.

Kollekciók