Ajax-loader

Katona Brigitta könyvei a rukkolán


Katona Brigitta - Csomózott ​karkötők haladóknak
A _Csomózott ​ékszerek_ újabb kötetét elsősorban azoknak ajánljuk, akik már alapszinten elsajátították és megkedvelték a csomózást, de a könyv önállóan is jól használható, bárki nekiláthat, aki egy kis kézügyességgel rendelkezik. Az itt található modellek az úgynevezett "betűs csomózási technikát" mutatják be. Az ábrák, a fotók és a leírások segítségével egyedi nevek és alkalmakhoz, eseményekhez illő különleges motívumok is csomózhatók a karkötőkre. Kellemes időtöltést, jó csomózást kívánunk!

Katona Brigitta - Divatos ​makramé ékszerek
A ​makramé ékszerek újabb kötetében szebbnél szebb kreatív modellt készíthet magának, aki elsajátította ennek a kézműves technikának a fortélyait. Kellemes időtöltést és jó csomózást kívánunk!

Katona Brigitta - Makramé ​ékszerek
Ebből ​a könyvből bárki megtanulhat saját kezűleg divatos ékszereket és trendi kiegészítőket alkotni. A bemutatott mintadarabok könnyen és olcsón beszerezhető alapanyagokból, kevés időráfordítással megcsomózhatók. A modellek elkészítését részletes leírások és fázisfotók segítik. Kellemes időtöltést, jó csomózást kívánunk!

Katona Brigitta - Csomózott ​ékszerek
A ​csomózás régi kézműves technika, mely ismét nagy népszerűségnek örvend a gyerekek és felnőttek körében. Mindössze néhány szál fonálból, pár óra ráfordítással színes, vidám kiegészítőket varázsolhatunk. A csomózással készült karkötőt barátságunk jelképeként is viselhetjük, ajándékozhatjuk. A részletes leírások és a fázisfotók segítségével könnyedén elsajátíthatjuk ezt az egyszerű műveletet, a karkötőminták mellett más kiegészítők -- kulcstartó, mobildísz, fülbevaló, ceruzadísz -- leírása is megtalálható, így azoknak is tudunk újdonsággal szolgálni, akik már jártasak a csomózás rejtelmeiben. Kellemes időtöltést, jó csomózást kívánok! Katona Brigitta

Kollekciók