Ajax-loader

Gabrielle Charbonnet könyvei a rukkolán


David Rosenfelt - James Patterson - Gabrielle Charbonnet - Betsy Thornton - Julia Gregson - Egy ​szót se! / A képzeletbeli barát / Újrakezdés / A naptól keletre
David ​Rosenfelt: Egy szót se! Szilveszter éjszaka, nem sokkal éjfél előtt egy idegen odalép Tim Wallace-hoz egy bárban, és töredelmesen bevallja, hogy meggyilkolt egy nőt. Miután beigazolódik, hogy a férfi nem a levegőbe beszélt, Tim kutyaszorítóba kerül. Mivel az ifjú felesége tragikus halálakor is rá terelődött a gyanú, az ügyet vizsgáló Novack nyomozónak most már meggyőződése, hogy Wallace hidegvérű gyilkos. Timnek ezek után nincs más választása, menekülnie kell az igazságszolgáltatás elől, hogy bebizonyíthassa az ártatlanságát, mielőtt túlságosan késő lesz. James Patterson - Gabrielle Charbonnet: A képzeletbeli barát Jane Margaux gyermekkorát bearanyozták a varázslatos vasárnapok, amikor kehelynyi fagylaltot ehetett egy elegáns manhattani szállodában, egész délutánokat töltött vásárlással a Tiffany’sban édesanyjával, és rendszeresen élvezhette képzeletbeli barátja, Michael társaságát. Ám ahogy az lenni szokott, a kislányok felcseperednek, a képzeletbeli barátok pedig továbbállnak. Jane most a harmincas éveiben jár, és elkelne neki a gyermekkor varázsa. És csodák csodája, nem is kell sokat várnia rá! Betsy Thornton: Újrakezdés Jackson Williams főiskolai tanár kénytelen belátni, hogy a házassága elhibázott volt. Az igazi csapás azonban akkor éri, amikor a feleségét meggyilkolják, őt pedig rács mögé akarják küldeni emberölés vádjával. Jackson nagy szerencséjére a kissé bogaras ismerősök és családtagok egy emberként hisznek az ártatlanságában, és emiatt készek is segíteni. Nem sokkal később felbukkan a színen egy ügyvéd meg egy magándetektív különc párosa, és a végeredmény egy magával ragadó és rendkívül szórakoztató történet. Julia Gregson: A naptól keletre Tíz évvel az első világháborút követően három fiatal nő, Rose, Tor és Viva nekivág élete nagy kalandjának, amikor egy óceánjáró, a Kaiser-i-Hind fedélzetén Indiába utazik. Mindegyik nőnek nyomós oka van rá, hogy maga mögött hagyja az anyaföldet, Angliát, a gyermekkori álmokat és a rejtegetnivalókat. Csakhogy semmi sem készítheti fel őket mindarra, ami az egzotikus országban vár rájuk, vagyis az életükben bekövetkező hol komikus, hol drámai fordulatokra, valamint a megható és boldog végkifejletre.

James Patterson - Gabrielle Charbonnet - Sundays ​at Tiffany's
Jane ​Margaux is a lonely little girl. Her mother, a powerful Broadway producer, makes time for her only once a week, for their Sunday trip to admire jewelry at Tiffany's. Jane has only one friend: a handsome, comforting, funny man named Michael. He's perfect. But only she can see him. Michael can't stay forever, though. On Jane's ninth birthday he leaves, promising her that she'll soon forget him. Years later, in her thirties, Jane is just as alone as she was as a child. And despite her own success as a playwright, she is even more trapped by her overbearing mother. Then she meets someone-a handsome, comforting, funny man. He's perfect. His name is Michael . . .

Lee Child - Santa Montefiore - James Patterson - Gabrielle Charbonnet - Elveszett ​holnap / A francia kertész / A képzeletbeli barát
Lee ​Child: Elveszett holnap Viszonylag könnyű felismerni az öngyilkos merénylőket. Jack Reacher azok közé tartozik, akiknek nem okoz nehézséget, így amikor egyik éjszaka felszáll a New York-i metróra, rögtön felfigyel a kocsiban vele együtt utazó asszonyra. Santa Montefiore: A francia kertész Miranda férje szinte soha nincs otthon, ő pedig nem tudja rendben tartani a kertet. Amikor egy idősödő francia férfi felajánlja a segítségét, Miranda örömmel fogadja, de még nem sejti, hogy Jean-Paul megváltoztatja majd az életüket. James Patterson – Gabrielle Charbonnet: A képzeletbeli barát Jane Margaux gyermekkorát bearanyozták a vasárnapok, amikor délutánokat töltött vásárlással a Tiffany'sban édesanyjával és élvezhette képzeletbeli barátja, Michael társaságát. Jane-nek a harmincas éveiben is elkelne a gyermekkor varázsa.

James Patterson - Gabrielle Charbonnet - Máris ​hiányzol
Jane ​Margaux magányos kislány. Édesanyja, a rendkívül sikeres és mindenható Broadway-producer, mindössze hetente egyszer szakít rá időt: vasárnaponként elmennek fagylaltozni, majd megcsodálják az ékszereket a Tiffanyban. Jane-nek csak egyetlen barátja van, a jóképű, jó humorú, a harmincas éveiben járó Michael. A férfi tökéletes. Ám a kislányon kívül senki sem látja és nem is hisz a létezésében. Michael azonban nem maradhat örökké vele, a kilencedik születésnapján elhagyja Jane-t, megígérve, hogy a kis barátnője hamarosan elfelejti őt. Mert a képzeletbeli barátoknak ez a sorsuk. Jane azonban sosem felejti el. És két évtized múltával is ugyanolyan magányos, mint gyermekként volt. Hiába lett belőle sikeres drámaíró, az anyja továbbra is zsarnok módon rátelepszik az életére. Aztán egy napon találkozik valakivel, aki jóképű, jó humorú és a harmincas éveiben jár. A férfi tökéletes. A neve - Michael... Felülmúl minden képzeletet, hogy miért kell a két fiatalnak újra találkoznia ebben a nem mindennapi történetben. A világ legsikeresebb írójának számító James Patterson váratlan események és megkapó érzelmi fordulatok sorával mutatja meg a szeretet időtlen és lehetetlent nem ismerő erejét.

Kollekciók