Ajax-loader

Dr. Fritz Kerndter könyvei a rukkolán


Françoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály - Francia-magyar ​/ magyar-francia gasztronómiai szótár
- ​Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

Dr. Mike Hadoke - Dr. Fritz Kerndter - P. Márkus Katalin - Angol-magyar ​/ magyar-angol gasztronómiai szótár
- ​Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés, kb. 3000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függelék: angol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

Dr. Mike Hadoke - Dr. Fritz Kerndter - Iker Bertalan - Német-magyar ​/ Magyar-német gasztronómiai szótár
- ​Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függelék: német és magyar étlapok, német, osztrák és magyar receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

Kollekciók