Ajax-loader

Sherry Argov könyvei a rukkolán


Sherry Argov - Why ​Men Love Bitches
Do ​you feel like you are too nice? Sherry Argov's Why Men Love Bitches delivers a unique perspective as to why me are attracted to a strong women who stands up for herself. With saucy detail on every page, this no-nonsense guide reveals why a strong woman is much more desirable than a "yes woman" who routinely sacrifies herself. The author provides compelling answers to the tough questions women often ask: - Why are men so romantic in the beginning and why do they change? - Why do men take nice girls for granted? - Why does a man respects a woman when she stands up for herself? Full of much-needed advice, hilarious real-life relationship scenarios, offbeat "she says/he thinks" tables, and the author's unique "Attraction Principles, Why Men Love Bitches gives you bottom-line answers. It helps you know who you are, stand your ground, and relate to men on a whole new level. Once you've discovered the feisty attitude men find so magnetic, you'll not only increase the romantic chemistry in the relationship - you'll gain your man's love and respect with far less effort.

Sherry Argov - Miért ​a rossz lányokat veszik el a férfiak?
Sherry ​Argov Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak? című könyve nem éppen szégyenlős modorban megírt szórakoztató olvasmány. Olyan szellemes kiáltvány, amely megmutatja a nőknek, hogy laza, alkalmi viszonyaikat hogyan alakítsák át elkötelezett kapcsolattá. Készüljünk fel egy szókimondó csajok-egymást-közt beszélgetésre, amelyben a szerző elmagyarázza, miért nem lesznek a pasik odaadóbbak és figyelmesebbek attól, ha különlegesen kedvesek vagyunk hozzájuk. A műben szerepelnek férfiakkal készített "tényfeltáró" interjúk is, amelyekben a következő kérdésekre kaphatunk részletekbe menő választ: Hogyan manipulálják a férfiak a kapcsolataikat azért, hogy elkerüljék az elkötelezettséget? Hogyan nyomkodják a férfiak szándékosan a nők "érzelmi gombjait"? Hogyan győzheti meg a nő a férfit, hogy az eljegyzés a férfi ötlete volt? Hogyan érheti el a nő egyetlen szó nélkül, hogy megkérjék a kezét?A Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak? megkerülhetetlen olvasmány, legyünk akár egyedülállók, házasok vagy frissen elváltak, vagy legyen csak egyszerűen elegünk abból, hogy a családunk a fülünket rágja, hogy menjünk már végre férjhez. Megmutatja, hogyan áraszthatunk magabiztosságot, hogyan nyerhetjük el egy férfi szívét, és hogyan vívjuk ki azt a szerelmet és megbecsülést, amelyet megérdemlünk.

Sherry Argov - Miért ​a rossz lányokat szeretik a férfiak?
Túlságosan ​is rendesnek érzi magát? Sherry Argov: Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? című műve eredeti szempontból közelít ahhoz a kérdéshez, hogy miért találják a férfiak vonzónak a saját magukért kiálló, karakteres nőket. A hangvételében olykor pimasz és provokatív részleteket is felvonultató, a valóságot hűen ábrázoló könyv az olvasó elé tárja, hogy a férfiak szemében az erős karakterű nők miért kívánatosabbak a bólogató társaiknál. A miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? számos, oly régóta áhított praktikus tanácsa, a kitűnő humorral ábrázolt valós életképek, a sablonosnak egyáltalán nem mondható a nő ezt mondja / a férfi ezt gondolja és hasonló összevető táblázatok, valamint a szerző válogatott vonzáselvei segítségével a két nem legmélyebben megbúvó kérdéseire ad választ. Segít az olvasónak önmaga megismerésében, megtanítja két lábbal a földön járni, ennek eredményeképpen pedig teljesen más szemszögből látja majd a férfiakat. Amint ön is felfedezi magában a férfiak által oly vonzónak tartott vadóc tulajdonságot, nemcsak romantikus elemekkel bővül majd kapcsolat, de sokkal kevesebb erőfeszítéssel fogja tudni elnyerni és kivívni választottja szeretetét és tiszteletét. A lábtörlőtől az álomlányig. Útmutató lányoknak: hogyan őrizzék meg önmagukat a párkapcsolatban.

Kollekciók