Ajax-loader

Colin Harrison könyvei a rukkolán


Barry Cox - Brian Gardiner - Colin Harrison - Douglas Palmer - R. J. G. Savage - Dinoszauruszok ​és őslények - Képes enciklopédia 5.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Colin Harrison - Robbanás
Charles ​Ravich kemény férfivá edződött a vietnami háború poklában. Gépét az ellenséges terület fölött, akció közben lőtték le, elfogták, és válogatott kínzásokkal próbálták szóra bírni, de ő nem tört meg. Kiszabadulása után új életet kellett kezdenie. Rövid idő alatt sikeres üzletemberré küzdötte fel magát. Mindene megvolt, ami kellett: szerető feleség, kedves lánygyermekek, fényűző lakás, jól menő vállalat és egy halom pénz a bankszámláján. Csupán az nem sikerült, hogy valaki továbbvigye a nevét. Ekkor gondolt egy merészet, és feladott egy hirdetést, hogy béranyát találjon majdani fia számára. Amikor egy bárban véletlenül belebotlott Melissa Williamsbe, a csinos, intelligens, talpraesett lányba, még nem tudta milyen végezetes játszmába keveredett. A lányt, egy helyi kamionrabló banda vezérének volt barátnőjét a négy szörnyű börtönév során csak egyetlen gondolat éltette: több millió dollár vár rá kiszabadulásakor, amit a gengsztervezértől lopott. Ám hiába bujkált álnéven New York betondzsungelében, a ragadozók sötét árnyai mindenhová követték. Volt barátja, Rick Bocca rátalál, és egykori bűntársai embertelen kínzásai hatására elárulja rejtekhelyét. A lány kisiklik ugyan üldözői markából, Charlie viszont - a lány kielégíthetetlen szexuális mohóságától elkábulva - besétál a gengszterek csapdájába, és elkezdődik a nagy leszámolás.

Barry Cox - Brian Gardiner - Colin Harrison - Douglas Palmer - R. J. G. Savage - Dinoszauruszok ​és őslények - Képes enciklopédia 4.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Barry Cox - Brian Gardiner - Colin Harrison - Douglas Palmer - R. J. G. Savage - Dinoszauruszok ​és őslények - Képes enciklopédia 3.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Barry Cox - Brian Gardiner - Colin Harrison - R. J. G. Savage - Dinoszauruszok ​és őslények - Képes enciklopédia 2.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Colin Harrison - Alan Greensmith - A ​világ madarai
Képes ​ismertető a madarak családjairól, több mint 800 faj bemutatásán keresztül. Gondosan összeválogatott színes fényképek rövid, lényegre törő leírásokkal.

Ben Dupré - Brian Gardiner - Dr. Bryan Tumer - Colin Harrison - Élővilág ​- Guinness enciklopédia
A ​Guinness Élővilág Enciklopédia a Föld élővilágának egyetemes összefoglalása, szinte a lehetetlent valósítja meg, amikor egyetlen kötetben tárja elénk bolygónk növényvilágának hihetetlenül gazdag változatosságát, az örök hó és jég birodalmától a trópusokig, a sivatagoktól az őserdőkig, a felhőbe burkolózó hegyóriásoktól a végtelen tengerek mélyéig. Megelevenednek a könyv lapjain az állatok birodalmának alig ismert, rejtelmes lényei is, de megismerhetjük az állatvilág törvényeit, viselkedésük mozgatórugóit, szaporodásukat, társas és családi életüket, táplálkozási szokásaikat, küzdelmüket a területért, a nőstényekért, harcukat az életben maradásért. A mű hat fő fejezetben tárgyalja hihetetlenül gazdag, hatalmas témáját.

Kollekciók