Ajax-loader

Kovács Dénes könyvei a rukkolán


Kovács Dénes - Góbé ​mesék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kovács Dénes - Békatekenyő
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kovács Dénes - A ​vívók apostola és a vadászat szerelmese
Ez ​a könyv dr. Bay Béla (1907-1999) emlékére, születésének 100. évfordulója alkalmából jelent meg. A könyv 199 oldal, számtalan fekete-fehér és színes fotóval. A borítón és a könyvben szereplő fotók dr. Bay Béla fotóhagyatékából és a szerző archívumából valók. Ennek az életrajzi jellegű interjúkötetnek a segítségével, illetve az egyes fejezetekhez kapcsolódó bőséges kép- és grafikai anyagon keresztül, bepillantást nyerhet majd az érdeklődő Tisztelt Olvasó, dr. Bay Béla sokszor mesébe illő életpályájának kiragadott történéseibe. Dr. Bay Béla mind szakmailag, mind emberileg a magyar és a nemzetközi vívósport kiemelkedő, legendás egyénisége volt. Gyerekkorától szenvedélyesen vonzódott a vadászathoz is. Nevéhez fűződik a hazai vadászberkekben sokáig "fogalomnak" számító, kiváló vadgazdálkodásáról és jó társasági szelleméről híres, Somogy megyei Tuskósi Vadásztársaság megalapítása, és több mint három évtizeden keresztül történő eredményes irányítása.

Kovács Dénes - Luxus ​vadászfegyverek
Nagy ​formátumú, tetszetős, színes képekkel illusztrált kötetében a szerző az élvonalbeli vadászfegyvergyártók művészi kidolgozású, luxus vadászpuska kínálatából nyújt ízelítőt. A repertoárban ennek megfelelően nem mindennapi fegyverekben gyönyörködhetünk, legtöbbjük a hazai vadászok számára örökre elérhetetlen vágyálom marad. Elég csupán a sorban elsőként bemutatott Gebrüder Merkel márkajelzésű vadászpuskák fejezetébe bepillantani…

Kovács Dénes - Vadászfegyverekről ​nem csak vadászoknak
A ​Nimród Vadászújság és a Kaliber Fegyvermagazin hasábjairól jól ismert szerző kötetét veheti a kezébe a Tisztelt Olvasó. A közel háromszáz szakmai publikációja mellett ez a kézikönyv jó példája annak, hogyan lehet közérthető nyelven, könnyed stílusban műszaki ismereteket leírni, rendszerezni, ismertetni és kommentálni, mindezt vadásznyelvre lefordítva, olvasmányosan megfogalmazni. Ezt a könyvet nemcsak a gyakorló vadászok, hanem a kézifegyverek kedvelői is élvezettel forgathatják.

Kollekciók