Ajax-loader

Nicole Seeman könyvei a rukkolán


Nicole Seeman - Szakácskönyv ​csajoknak, akik még be se tették a lábukat a konyhába
Ha ​vacsorára hívod a barátaidat, felajánlják, hogy majd ők hozzák az előételt, főételt... és a desszertet. Ennek mától vége! A kötet hatvan könnyen elkészíthető, modern, érthetően elmagyarázott receptet kínál, ami segít helytállni a konyhában nem túl magabiztos lányoknak is - minden körülmények között.

Nicole Seeman - Szakácskönyv ​pasiknak, hogy elkápráztassák a nőket
Öt ​jó érv, hogy megvegyük ezt a könyvet: 1. Szeretnénk szívünk hölgyét vacsoravendégül látni (néhány éttermi találka után ideje már otthon is). 2. Csakhogy egyáltalán nem tudunk főzni (inkább a "hétfőn ravioli, kedden, szerdán, csütörtökön is ravioli, pénteken pedig talán spagetti" elvét valljuk). 3. Nincs ötletünk a menüt illetően, de nem szeretnénk felhívni anyucit (biztosan elhalmozna kérdésekkel). 4. Konyhánk nem igazán nevezhető jól felszereltnek (igaz, a ravioli kifőzéséhez nem sok eszköz kell). 5. Mégis hódítani szeretnénk (azt beszélik, minden nő ellágyul, ha egy férfi főz neki valamit). Több mint 50 egyszerű, modern és érthető recept kezdőknek - önkéntes nők által bevizsgálva! Harcra fel!

Nicole Seeman - Raphaele Vidaling - Segítség! ​Nyolcan jönnek vacsorára, és nem tudok főzni...
Miért ​rendezzünk otthon vacsorát? Mert semmi sem helyettesítheti a kanapén ülős, fecsegős, világmegváltós esti hangulatot. Ez a kötet több mint 50 elronthatatlan receptet tartalmaz, témák szerinti (vegetáriánus vacsora, rózsaszín vacsora, szülő-gyerek vacsora, előre kész vacsora, kocsmai vacsora stb.) csoportosításban.

Nicole Seeman - Raphaele Vidaling - Nosztalgikus ​receptek gyermeklelkű felnőtteknek
Több ​mint 50 recept felnőtteknek gyerekkort idéző hozzávalókból.

Kollekciók