Ajax-loader

Sophie Hannah könyvei a rukkolán


Sophie Hannah - A ​Kingfisher Hill-i gyilkosságok
Hercule ​Poirot levelet kap a Kingfisher Hill egyik fényűző villájában élő Richard Devonporttól. A fiatalember arra kéri a mesterdetektívet, hogy mentse meg halálra ítélt menyasszonyát, aki beismerte, hogy megölte Richard bátyját, Franket. Poirot-nak több rejtéllyel is szembe kell néznie: egy ismeretlen ifjú hölgy bevall neki egy gyilkosságot, egy másik, zavart viselkedésű nő pedig azt állítja, hogy az élete veszélyben forog. A nyomozó ez alkalommal is Catchpool felügyelővel az oldalán igyekszik megválaszolni az egyre szaporodó kérdéseket. Ki ölte meg Franket? És miért kellett meghalnia? Kit ölhetett meg az ismeretlen ifjú hölgy? Milyen szerepe van a bűnügyben az Éjféli találkozó című regénynek? A rejtélyek megoldásához Poirot-nak igencsak meg kell dolgoztatnia a kis szürke agysejtjeit...

Sophie Hannah - The ​Killings at Kingfisher Hill
The ​world’s most beloved detective, Hercule Poirot—the legendary star of Agatha Christie’s Murder on the Orient Express and Death on the Nile—returns in a delectably twisty mystery. Hercule Poirot is travelling by luxury passenger coach from London to the exclusive Kingfisher Hill estate. Richard Devonport has summoned him to prove that his fiancée, Helen, is innocent of the murder of his brother, Frank. There is one strange condition attached to this request: Poirot must conceal his true reason for being there from the rest of the Devonport family. On the coach, a distressed woman leaps up, demanding to disembark. She insists that if she stays in her seat, she will be murdered. A seat-swap is arranged, and the rest of the journey passes without incident. But Poirot has a bad feeling about it, and his fears are later confirmed when a body is discovered in the Devonports' home with a note that refers to "the seat that you shouldn’t have sat in." Could this new murder and the peculiar incident on the coach be clues to solving the mystery of who killed Frank Devonport? And can Poirot find the real murderer in time to save an innocent woman from the gallows?

Sophie Hannah - The ​Telling Error
Queen ​of psychological crime Sophie Hannah returns with a new literary mystery and a puzzle that's impossible to solve... Stuck in a traffic jam, Nicki Clements sees a face she hoped never to see again. It's definitely him, the same police officer, stopping each car on Elmhirst Road. Keen to avoid him, Nicki does a U-turn and makes a panicky escape. Or so she thinks. The next day, Nicki is pulled in for questioning in connection with the murder of Damon Blundy, controversial newspaper columnist and resident of Elmhirst Road. Nicki can't answer any of the questions detectives fire at her. She has no idea why the killer used a knife in a way that involved no spilling of blood, or why 'HE IS NO LESS DEAD' was painted across Blundy's study. And she can't explain why she avoided Elmhirst Road that day without revealing the secret that could ruin her life. Because although Nicki is not guilty of murder, she is far from innocent . . .

Sophie Hannah - The ​Fantastic Book of Everybody’s Secrets
Who ​is hiding in the bushes outside a young man's house? Why does the same stranger keep appearing in the background of a family's photographs? What makes a woman stand mesmerised by two children in a school playground, children she's never met but whose names she knows well? All will be revealed in this collection of stories.

Sophie Hannah - Gripless
Belinda ​Nield knows what she wants. She wants Tony Lamb, a beautiful but silent stranger who has been foisted on the school where she teaches for the duration of the summer play. But she isn’t the only one who wants him. Her teenage pupils are also madly in love with Tony, which leads Belinda to formulate a plan for emotional survival that brings only far deeper trouble. Meanwhile the principal and his wife are making lewd passes at the music teacher and rehearsals for the play begin before the script has even been written: it’s time to get a grip. Exploring the darker and lighter sides of love, Gripless is a wicked tale of lust, love, laughter and lies, of wanting everything and learning nothing.

Sophie Hannah - The ​Dead Lie Down
A ​breathtaking novel of psychological suspense from the author of "Little Face" and "The Wrong Mother" Featuring the return of Sergeant Charlotte "Charlie" Zailer and DC Simon Waterhouse, "The Dead Lie Down" is another sophisticated, addictive read from the new mistress of the page-turner. Ruth Bussey once did something wrong-horribly wrong-and was nearly destroyed by her punishment. Now, she has tentatively rebuilt her life and unexpectedly found love with a man named Aidan Seed. But Aidan also has a secret-he killed someone years ago, a woman named Mary Trelease. Ruth's horror turns to confusion when she realizes that she knows Mary Trelease, and Mary is very much alive.

Sophie Hannah - Little ​Face
She's ​only been gone two hours. Her husband David was supposed to be looking after their two-week-old daughter. But when Alice Fancourt walks into the nursery, her terrifying ordeal begins, for Alice insists the baby in the cot is a stranger she's never seen before. With an increasingly hostile and menacing David swearing she must be mad or lying, how can Alice make the police believe her before it's too late?

Sophie Hannah - Holtpont
Családirtás. ​Jellemzően a felső középosztálybeliek követik el. Jól kereső, aktív férfiak, akik hisznek a sikerben és mindent megadnak a családjuknak. De...mindig tovább nyújtóznak, mint ameddig a takarójuk ér, és egyszer összeomlik a gondosan dédelgetett álomvilág. A férfi ilyenkor a fegyveréért nyúl, mert nem akarja, hogy szerettei átéljék a társadalmi zuhanásból fakadó szégyent. Mind a gyerekeivel, mind a feleségével, majd önmagával is végez. Csakhogy ezúttal egy nő ölte meg önmagát és a gyermekét. A minta ismerős: az átlagosnál jobb társadalmi helyzetben élő család. Vajon a női egyenjogúság kiteljesedésével változtak annyit a társadalmi szerepek, hogy megjelennek az első családirtó nők? A rendőrség szociológusa, Keith Harbard professzor szerint igen, és ezt támasztja alá az öngyilkos feleség, Geraldine Bretherick naplója is. De vajon tényleg ő írta a naplót? Boldog életet hazudott, miközben nap mint nap elviselhetetlen pokol volt az élete? Vagy a napló hazugság? Egy olyan asszony, Sally Thorning indul a rejtély nyomába, aki megszólalásig hasonlít az öngyilkos nőre. Az ő életében is lappang egy titok: egy évvel azelőtt viszonya volt egy férfival, akit Mark Bretherickként ismert meg. Ám az a férfi, nem azonos Geraldine Bretherick férjével. Sally Thorning egyre közelebb jut a megoldáshoz, azonban minél tisztábban látja az igazságot, annál inkább veszélybe kerül az élete. Hiszen...megszólalásig hasonlít Geraldine Bretherickre

Sophie Hannah - Love ​Me Slender
A ​collection of love poems from Britain's latest literary sensation. Sophie Hannah's work is distinguished by its wit, its use of traditional structures, and its sheer readability. This collection contains sixty poems about falling in and out of love. In Britain her books have been reprinted numerous times and she is achieving the level of popularity usually reserved for novelists. This is the first time her poems have been published in Australia.

Sophie Hannah - Az ​idegen ház
Látsz ​valamit, de a férjed egészen mást lát. Neki vagy a szemednek hiszel? "Hajnali negyed kettő. Connie Bowskill nem tud aludni, szörföl a neten. Bejelentkezik egy ingatlanközvetítő honlapjára, és rákeres egy házra: a cambridge-i Bentley Grove 11-re. Tudja, hogy eladásra kínálják, mivel az előkertben kitették az ingatlanügynökség tábláját. Connie nem sokkal később rákattint a virtuális séta gombjára, kíváncsi a Bentley Grove 11 belsejére. De a nappalit mutató képen, a szőnyeg közepén egy nő fekszik egy hatalmas vértócsában. Connie rémülten ébreszti fel férjét, Kitet. Ám amikor Kit ül a számítógéphez, nem lát holttestet, csak az eredeti bézs szőnyeget egy tökéletesen hétköznapi helyiségben... A rendőrség csak ímmel-ámmal nyomoz egészen addig, míg ki nem derül, hogy más is látta a holttestet..." Hihetünk a saját szemünknek, vagy már abban se bízhatunk, amit mi magunk láttunk? És mi van a férjünkkel? Kettős életet él? Miért titkolja annyira a múltját, a cambridge-i diákéveit? Ő lenne a gyilkos? Charlie és Simon a nászútjukat megszakítva térnek vissza, hogy megoldják a rejtélyt.

Sophie Hannah - A ​háromnegyed rejtélye
Hercule ​Poirot ebéd után hazatérvén egy feldúlt hölgyet talál az ajtaja előtt, aki dühösen kérdőre vonja: miért írt neki levelet, azzal vádolva, hogy megölt egy bizonyos Barnabas Pandyt, akiről ő soha életében nem hallott? Erről a Barnabasról Poirot sem hallott még soha, és soha eszébe nem jutott volna, hogy egy levélben vádoljon bárkit is gyilkossággal. A nyomozó még jobban elcsodálkozik, amikor lakásában egy idegen férfit talál, aki azt állítja, aznap reggel levelet kapott tőle. És persze őt is Barnabas Pandy meggyilkolásával vádolta meg benne. Hány levél lehet még? Ki küldte őket és miért? És főleg: ki a csoda ez a Barnabas Pandy? Él-e még? Vagy valóban meggyilkolták? Csodás nyomoznivaló egy mesterdetektív számára!

Sophie Hannah - Emily Liebert - James Patterson - Jojo Moyes - David Ellis - A ​monogramos gyilkosságok / Valamikor ismertél / A láthatatlan / Az otthon maradt lány
A ​monogramos gyilkosságok _Sophie Hannah_ Hercule Poirot az összetéveszthetetlen bajuszával visszatér! Amikor három holttestet találnak egy előkelő londoni hotelben, Poirot ismét használni kezdi a szürke agysejtjeit, hogy kiderítse a szövevényes bűnügy minden részletét. Valamikor ismertél _Emily Liebert_ Kitty és Laney tizenegy éves korukban találkoznak, rögtön legjobb barátnők és lelki társak lesznek. Az örök barátság nem tart örökké, ahogy gondolták. Viszont évek múlva újra összehozza őket egy váratlan örökség. A láthatatlan _James Patterson_ Emily Dockery kimerült és nagyon elszánt. Az FBI-elemzőt rémálmok gyötrik éjszaka, tűzesetekről szóló beszámolókat olvas napközben. Arra gyanakszik, hogy egyik sem véletlen baleset, hanem egy veszélyes sorozatgyilkos műve. Az otthon maradt lány _Jojo Moyes_ Az otthon maradt lány című festmény száz év után összekapcsol két nőt, akikben az a közös, hogy elszántan harcolnak azért, amit a világon a legjobban szeretnek. Nem érdekli őket, ezért milyen árat kell fizetniük.

Sophie Hannah - Pessimism ​For Beginners
Full ​of enchanting humor and intimacy, this inventive collection of poems is designed to engage and delight. Rhymed metrical forms are masterfully handled to produce highly amusing effects and traditional prose is manipulated in order to handle contemporary subjects. Moving yet lighthearted, these poems are a complicated brew that poetry lovers of every stripe will enjoy.

Sophie Hannah - A ​monogramos gyilkosságok
Poirot ​visszatér! 1929. február 7-én három holttestet találnak a Bloxham Szálló három emeletén. Két nő és egy férfi vesztette életét a luxushotelben, és mindhármuk szájában monogramos mandzsettagomb lapul. A Scotland Yard ifjú felügyelője, Edward Catchpool kapja meg az ügyet, amely korántsem ígérkezik könnyűnek. Nagy szerencséjére a szomszédjába költözött egy nagy bajszú, köpcös kis belga. Poirot szívesen segít az érthetetlen bűnügy felgöngyölítésében, amiben kulcsszerepet játszik egy cselédlány, egy lelkész özvegye és a negyedik mandzsettagomb. Sophie Hannah igazán nagy kihívást jelentő új esettel lepte meg a világ leghíresebb belgáját.

Sophie Hannah - The ​Wrong Mother
A ​chilling exploration of a mother's unspeakable betrayal from the author of Little Face Sally Thorning is watching the news with her husband when she hears an unexpected name-Mark Bretherick. It's a name she shouldn't know, but last year Sally treated herself to a secret vacation-away from her hectic family life-and met a man. After their brief affair, the two planned to never meet again. But now, Mark's wife and daughter are dead-and the safety of Sally's own family is in doubt. Sophie Hannah established herself as a new master of psychological suspense with her previous novel, Little Face. Now with accomplished prose and a plot guaranteed to keep readers guessing, The Wrong Mother is Hannah's most captivating work yet. Published as The Point of Rescue in the United Kingdom.

Sophie Hannah - The ​Point of Rescue
Sally ​is watching the news with her husband when she hears a name she ought not to recognise: Mark Bretherick. Last year, a work trip Sally had planned was cancelled at the last minute. Desperate for a break from her busy life juggling her job and a young family, Sally didn’t tell her husband that the trip had fallen through. Instead, she booked a week off and treated herself to a secret holiday. All she wanted was a bit of peace – some time to herself – but it didn’t work out that way. Because Sally met a man – Mark Bretherick. All the details are the same: where he lives, his job, his wife Geraldine and daughter Lucy. Except that the man on the news is someone Sally has never seen before. And Geraldine and Lucy Bretherick are both dead…

Sophie Hannah - The ​Superpower of Love
When ​Campbell Golightly, an analytical philosopher specialising in vagueness, leaves the reliable Eve for tobacco heiress Rory Napper, there’s nothing vague about the devastation he causes. As his world begins to disintegrate, Campbell watches in indecisive alarm. Is the unfolding chaos all his own doing, and can anything stop it? One person is determined to: Campbell’s friend Simone Purdy, self-appointed Superpower of Love. A soap opera storyliner with a firm belief in her right to meddle for the common good, Sim wants the old world order restored, Campbell and Eve back together, and she’s rallying the troops.

Sophie Hannah - The ​Monogram Murders
The ​new Hercule Poirot novel – another brilliant murder mystery that can only be solved by the eponymous Belgian detective and his ‘little grey cells’. The bestselling novelist of all time. The world's most famous detective. The literary event of the year. Since the publication of her first book in 1920, Agatha Christie wrote 33 novels, two plays and more than 50 short stories featuring Hercule Poirot. Now, for the first time ever, the guardians of her legacy have approved a brand new novel featuring Dame Agatha's most beloved creation. Hercule Poirot's quiet supper in a London coffee house is interrupted when a young woman confides to him that she is about to be murdered. She is terrified, but begs Poirot not to find and punish her killer. Once she is dead, she insists, justice will have been done. Later that night, Poirot learns that three guests at a fashionable London hotel have been murdered, and a cufflink has been placed in each one’s mouth. Could there be a connection with the frightened woman? While Poirot struggles to put together the bizarre pieces of the puzzle, the murderer prepares another hotel bedroom for a fourth victim… In the hands of internationally bestselling author Sophie Hannah, Poirot plunges into a mystery set in 1920s London – a diabolically clever puzzle that can only be solved by the talented Belgian detective and his ‘little grey cells’.

Sophie Hannah - Cordial ​and Corrosive
Sebastian ​Nunn’s surname reflects the number of jobs he’s been offered. He has applied for twenty-two, been interviewed for eleven and got none. When he is shortlisted for the best job in the world, his wife Kate, driving instructor and crusader against the injustices perpetrated by appointment committees, takes matter into her own hands. No sooner has she started poking her nose in than she discovers this prestigious position is not what it seems. Not only does the chair of the interview panel turn out to be the mother-in-law of the favourite candidate, but the last person to hold the post disappeared in mysterious circumstances. And when Kate takes on a depressive new driving pupil, things go from strange to stranger.

Sophie Hannah - Die ​Monogramm-Morde
Eine ​Sensation! Hercule Poirot ermittelt wieder. 1920 erschien der erste Kriminalroman von AgathaChristie. Seither haben sich ihre Bücher weltweit mehr als zwei Milliarden Mal verkauft. Jetzt haben die Erben von Agatha Christie erstmals der Veröffentlichung eines neuen Romans zugestimmt, der die beliebteste Figur der Schriftstellerin wieder zum Leben erweckt. Die Bestsellerautorin Sophie Hannah ist seit ihrem dreizehnten Lebensjahr ein großer Fan von Agatha Christie: »Es ist Hercule Poirot und Miss Marple zu verdanken, dass ich Krimiautorin geworden bin. Ich fühle mich unendlich geehrt, dass man mir dieses wunderbare Projekt anvertraut hat.«

Sophie Hannah - A ​Room Swept White
TV ​producer Fliss Benson receives an anonymous card at work. The card has sixteen numbers on it, arranged in four rows of four – numbers that mean nothing to her. On the same day, Fliss finds out she’s going to be working on a documentary about miscarriages of justice involving cot death mothers wrongly accused of murder. The documentary will focus on three women: Helen Yardley, Sarah Jaggard and Rachel Hines. All three women are now free, and the doctor who did her best to send them to prison for life, child protection zealot Dr Judith Duffy, is under investigation for misconduct. For reasons she has shared with nobody, this is the last project Fliss wants to be working on. And then Helen Yardley is found dead at her home, and in her pocket is a card with sixteen numbers on it, arranged in four rows of four…

Sophie Hannah - The ​Truth-Teller's Lie
"A ​superbly creepy, twisty thriller” (The Times (London)) by the internationally best-selling author of The Other Woman’s House and The Wrong Mother Naomi Jenkins knows all about secrets: three years ago something so terrible happened to her that she's never told anyone about it. Now, Naomi has another secret: her relationship with the unhappily married Robert Haworth. When Robert vanishes without explanation, Naomi knows he must have come to harm. But the police are less convinced, particularly when Robert's wife insists he is not missing. In desperation, Naomi decides that if she can't persuade the detectives that Robert is in danger, she'll convince them that he is a danger to others. Naomi knows how to describe the actions of a psychopath; all she needs to do is dig up her own traumatic past. The second book in Sophie Hannah’s beloved Zailer and Waterhouse series, The Truth-Teller’s Lie is a chillingly smart suspense novel sure to appeal to fans of Tess Gerritsen and Gillian Flynn.

Sophie Hannah - A ​másik fele él
Korábbi ​regényeihez hasonlóan Sophie Hannah most is csavaros kezdéssel indít - Aidan Seed bevallja barátnőjének, Ruth-nak, hogy megölt egy Mary Trelease nevű nőt, de kiderül, hogy az ,,áldozat" él, festőművész és a legtávolabbról sem ,,nyugszik békében". A történéseket nagyrészt Ruth egyes szám első személyű elbeszéléseiből ismerjük meg. A lány első pillantásra bosszantó jelenség. Így érez Charlie Zailer is, aki már nem a nyomozó osztályon dolgozik, hanem egyenruhás rendőrként teljesít szolgálatot. Őt keresi fel Ruth, hogy segítsen neki megnyugtatni a barátját, Aidant. Miért nem vallja be Ruth, hogy kő ment a cipőjébe és azért biceg, mit keres Charlie korábbi botrányáról szóló újságkivágás a rendőrségen felejtett kabátja zsebében, miért szalad el, ahelyett, hogy alávetné magát a rendes kihallgatásnak? Ráadásul Ruth egy közpark szélén lakik Spillingben, egy kapusházban, melyet körben zárt láncú kamerák őriznek, és miért leskelődik be az ablakán egy magánnyomozó? Ruth jelenleg Aidan, az elhivatott, tehetséges képkeretező műhelyében dolgozik segédként. Itt kapott munkát, mert korábbi munkahelyén egy galériában az egyik művész rátámadt, miután Ruth meg akarta venni a festményét, de a nő vörös festékkel lespriccelte. Később kiderül, hogy az erőszakos festőnő Mary Trelease, Aidan Seed állítólagos áldozata. A szövevényes történet folytatódik, a különböző szereplők újra és újra elmondják az eseményeket, minden elmondás során egyre több részlet világosodik meg az olvasó számára, ezért az olvasó soha nem lehet benne bizonyos, hogy ez az igazi, végleges változat. Valami gyanús dolog folyik, miközben Simon Waterhouse-t, aki immár Charlie Zailer nyomozó vőlegénye, gyilkossággal vádolják. A történet - ahogy az angol krimi 21. századi Agatha Christie-jének eddigi regényeinél megszokhattuk - Spillingben és környékén játszódik. Ezúttal a nők bántalmazása, valamint a gazdag magániskolák álságos világa áll a regény középpontjában. A borítóhoz modern, Mogigliani-szerű portrékat, illetve díszes képkereteket lehet használni

Sophie Hannah - The ​Other Half Lives
Ruth ​Bussey knows what it means to be in the wrong and to be wronged. She once did something she regrets, and her punishment nearly destroyed her. Now Ruth is rebuilding her life, and has found a love she doesn’t believe she deserves: Aidan Seed. Aidan is also troubled by a past he can’t bear to talk about, until one day he decides he must confide in Ruth. He tells her that years ago he killed someone: a woman called Mary Trelease. Ruth is confused. She’s certain she’s heard the name Mary Trelease before, and when she realises why it sounds familiar, her fear and confusion deepen – because the Mary Trelease that Ruth knows is very much alive…

Sophie Hannah - The ​Carrier
When ​her plane is delayed overnight, Gaby Struthers finds herself forced to share a hotel room with a stranger: a terrified young woman named Lauren Cookson – but why is she scared of Gaby in particular? Lauren won’t explain. Instead, she blurts out something about an innocent man going to prison for a murder he didn’t commit, and Gaby soon discovers that Lauren’s presence on her flight can’t be a coincidence. Because the murder victim is Francine Breary, the wife of the only man Gaby has ever truly loved. Tim Breary has confessed to killing his wife and even provided the police with evidence. The only thing he hasn’t given them is a motive: he claims to have no idea why he did it…

Sophie Hannah - Closed ​Casket
The ​world's most famous detective returns in this ingenious, stylish, and altogether delicious mystery from the author of the instant bestseller The Monogram Murders ("I was thrilled" -- Gillian Flynn). "What I intend to say to you will come as a shock..." With these words, Lady Athelinda Playford -- one of the world's most beloved children's authors -- springs a surprise on the lawyer entrusted with her will. As guests arrive for a party at her Irish mansion, Lady Playford has decided to cut off her two children without a penny . . . and leave her vast fortune to someone else: an invalid who has only weeks to live. Among Lady Playford's visitors are two strangers: the famous Belgian detective Hercule Poirot, and Inspector Edward Catchpool of Scotland Yard. Neither knows why he has been invited -- until Poirot begins to wonder if Lady Playford expects a murder. But why does she seem so determined to provoke a killer? And why -- when the crime is committed despite Poirot's best efforts to stop it -- does the identity of the victim make no sense at all? Addictive, ferociously clever, and packed with clues, wit, and murder, Closed Casket is a triumph from the author whose work is "as tricky as anything written by Agatha Christie" (Alexander McCall Smith, The New York Times Book Review).

Sophie Hannah - Idegen ​arcocska
A ​gazdag, angol számítógépes játékfejlesztő felesége, Alice Fancourt, miután férjére hagyja kéthetes kisbabáját, rádöbben, hogy távollétében a gyermekét kicserélték. A bölcsőben egy idegen gyermek alszik. Simon Waterhouse nyomozót elbűvöli a megtört anya kecses szépsége, és felettesei rosszallásától kísérve veti bele magát az ügybe egészen addig, míg Alice és a csecsemő is eltűnik... A hallatlanul izgalmas lélektani krimibe szerelmi és féltékenységi szálak is szövődnek.

Sophie Hannah - A ​Game For All The Family
Justine ​thought she knew who she was, until an anonymous caller seemed to know better... After fleeing London and a career that nearly destroyed her, Justine Merrison plans to spend her days doing as little as possible. But soon after the move, her daughter Ellen starts to seem strangely withdrawn. Checking Ellen's homework one day, Justine finds herself reading a chillingly articulate story about a series of sinister murders committed at the family's new house. Can Ellen really have made all this up, as she claims? Why would she invent something so grotesque, set it in her own home and name one of the characters after herself? When Justine discovers that Ellen has probably also invented her best friend at school, who appears not to be known to any of the teachers, Justine's alarm turns to panic. Then the anonymous phone calls start: a stranger, making accusations and threats that suggest she and Justine share a traumatic past - yet Justine doesn't recognise her voice. When the caller starts to talk about three graves - two big ones and a smaller one for a child - Justine fears for her family's safety. If the police can't help, she'll have to confront the danger herself, but first she must work out who she's supposed to be...

Sophie Hannah - Early ​Bird Blues
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sophie Hannah - A ​zárt koporsó
Hercule ​Poirot és Edward Catchpool visszatér! 1929 októberében egy írországi kastélyban vendégeskednek, a híres írónőnél, aki nyomozó gyerekekről írja a könyveit. Az alkalmazottakon kívül ott az egész család is: a fia, a menye, a lánya, a leendő veje meg két ügyvéd. Athelinda Playfordnak most természetesen valódi gyilkossággal kell szembenéznie. A különös nyomozópáros sikerrel göngyölíti föl az egyszerűnek látszó, valójában nagyon is szövevényes esetet. Ugyanis ha egy dúsgazdag nő haldokló titkárára akarja hagyni a vagyonát, az érthetetlen. Ha a titkárt valaki meggyilkolja, az várható. Viszont ha kiderül, hogy a titkár nem volt halálos beteg, a családtagoknak meg alibijük van, az szokatlan. Ebből a labirintusból csak a kis szürke agysejtek tulajdonosa találja meg a kiutat.

Sophie Hannah - Woman ​with a Secret
The ​New York Times bestselling author of The Monogram Murders—in the ranks of Ruth Rendell, Deborah Crombie, Kimberly McCreight, and Tana French—makes her William Morrow debut with a dark and chilling psychological thriller in which a woman desperate to hide a devastating secret in her past is drawn into a murder investigation Traffic on Elmhirst Road has come to a halt. The police are stopping cars, searching for something. Nicki Clements waits patiently, until she glimpses a face she hoped she’d never see again. It’s him—and he’s the cop checking each car. Desperate to avoid him, she makes a panicky U-turn and escapes. But Nicki’s peculiar behavior did not go unnoticed, and now the police have summoned her for questioning. A resident of Elmhirst Road has been murdered—a controversial newspaper columnist named Damon Blundy. The detectives begin peppering her with questions. Why was she seen fleeing the scene? What is her connection to the victim? Why was the knife that killed him used in such a peculiar way? Why were the words “HE IS NO LESS DEAD” painted on the wall of Blundy’s study?and what do they signify? One simple answer could clear her. But she can’t explain why she fled Elmhirst Road that day without revealing the secret that could ruin her. Nicki isn’t guilty of murder. But she’s far from innocent . . .

Sophie Hannah - Kiszolgáltatva
A ​fordulatos pszichithriller hamisítatlan Sophie Hannah-i módon az emberi lélek legmélyére ás. A modern thriller mestere ezúttal a családon belüli erőszak, a bántalmazás mozgatórugóit tárja fel, minden oldalon egy-egy újabb mozaikkockát illesztve a történetbe, amíg teljes nem lesz a kép. Egyik este ismeretlen nő állít be Simon Waterhouse nyomozó otthonába. Azt állítja, hogy ő Proust felügyelő lánya, és az apja bizonyítékot hamisított, minek következtében egy ártatlan embert vádolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, szélütött feleségét. A vidéki Angliában játszódó történet szálai összekapcsolódnak a düsseldorfi repülőtéren ragadt okos, sikeres üzletasszony, Gaby Struthers történetével, valamint egy 20 év körüli ápolónőével. A két nő kénytelen egy hotelszobában tölteni az éjszakát Németországban, amíg jobbra fordul az időjárás és felszállhat a gépük. Az ápolónő is azt állítja, hogy Gaby régi szerelmét, Timet ártatlanul fogják elítélni felesége meggyilkolásáért. A pénz lett volna az indítóok? Vagy az engesztelhetetlen gyűlölet, amit a férj magatehetetlen felesége miatt érez? A bonyolult rejtély megoldása Simon Waterhouse-ra Sophie Hannah csavaros eszű nyomozójára és csapatára vár

Kollekciók