Ajax-loader

Judith Krantz könyvei a rukkolán


Covers_6585
elérhető
0

Judith Krantz - Szeretők
Judith ​Krantz bestsellereinek nőalakjai mindig elbűvölőek, de talán Gigi Orsini, a Szeretők hősnője a legellenállhatatlanabb közülük. A húszas éveinek derekán járó Gigi eredeti egyéniség: tehetséges, bámulatosan szemtelen, egyben romantikus, bátor, vonzó és szexis. Magánélete mégis válságba kerül, kapóra jön hát, amikor - ismerve rátermettségét - reklámszöveg-írói állást kínálnak neki egy Los Angeles-i reklámügynökségnél. A lány élete új irányt vesz a hatalmas kihívások világában. Judith Krantz lendületes, kalandokban bővelkedő, veszélyesen erotikus meséjében a reklámszakma űzőiről is könyörtelenül lerántja a leplet.

Judith Krantz - Örökölt ​szerelem
A ​Magyar Televízió 1990 decemberében sugározza azt a nyolc részes sorozatot, amely Judith Krantz világsikert aratott könyve alapján készült. Erről a regényről - amely a New York Herald Tribune bestseller-listáján hosszú ideig az első volt - Magyarországon még egyáltalán nem hallottak, holott az amerikai sajtó valóságos dicshimnuszokat írt róla. A történet középpontjában egy szegény, ismeretlen, de tehetséges és önérzetes festő áll, aki beleszeret szép modelljébe. A helyszín hol Párizs, hol New York, a művészet, illetve az üzlet fővárosai, s a történet során ötven év telik el. 1925-ős esztendő Párizsából indulunk...

Judith Krantz - Enyém ​lesz Manhattan!
Maxi ​Amberville könnyelmű amerikai fiatalasszony. Szereti az életet, a pénze is megvan hozzá. Keresi az igazi férfit, már háromszor elvált. Anyja váratlanul elhatározza, hogy eladja a családi újságbirodalmat, s ekkor kezdődik Maxi valódi élete. Bár soha életében nem dolgozott, kezébe veszi a magazinok ügyét. Jelszava: Enyém leszel Manhattan! Célkitűzése: minél jobban, minél többet, minél magasabbra. S a tét: mindent vagy semmit.

Judith Krantz - Tavaszi ​kollekció
Nap ​mint nap megcsodáljuk őket, amint a villanófények pergőtüzében légiesen könnyed léptekkel végigvonulnak a kifutón. A férfiak kéjsóvár pillantásokkal, vagy szerelmes vágyakozással, nőtársaik csendes lemondással, vagy gyilkos irigységgel lesik számítógép-vezérelte korunk e földreszállt angyalait -a topmodelleket. Mi lehet a titkuk? Vajon kivételes külsejükön túl miféle természetfeletti adottság lendíti őket a fényűző partik, a pompa, a gazdaság, az "édes élet" világába? Vagy talán mégsem annyira édes ez a csillogó élet, talán a függönyökön túl nem is olyan irigylésre méltó e kiváltságos csodalények sorsa? Judith Krantz regénye párhuzamosan tárja az olvasó elé a sztármanökenek mindennapjainak napfényes és árnyékos oldalát. A fényűző fogadások, az előkelő szalonok és a luxusszállodák szemkápráztató ragyogásán túl sötétlenek a megnyomorított gyermekévek, a bukástól való szüntelen rettegés, a magány, a divatdiktátoroknak és médiacézároknak álcázott stricik olcsó zsarnokoskodásai és mindenek felett a vérre menő küzdelem az elsőségért, a divatkirálynő tiszavirág-életű rangjáért. Mert királynő csak egyvalakiből lehet...kérdés, hogy kiből?

Judith Krantz - Tessa ​Kent ékszerei
A ​feltűnően szép kislány, Teresa Horváth egyházi iskolába jár, apácák tanítják. Ír származású édesanyja és magyar eredetű apja csak abban hasonlítanak egymásra, hogy mind a ketten bigott katolikusok. A lehető legszigorúbb nevelésben részesítik gyermeküket, s mégis - vagy talán épp ezért - bekövetkezik a katasztrófa: Teresa, anélkül, hogy igazán elveszítené ártatlanságát, fatális módon teherbe esik. A szülei végül megoldják a helyzetet, de sohasem bocsátanak meg neki. A kislány tizennégy éves, amikor titokban megszüli Maggie-t, akit anyja és apja a sajátjaként anyakönyveztet: az újszülött tehát "Teresa kis húga" lesz... Két év telik el. Egy szép napon a nagyravágyó Mrs. Agnes Horváth, aki minden viszontagság ellenére még mindig meg van győződve arról, hogy megtévedt lánya igazi nagy színészi tehetség, Hollywoodba viszi Teresát egy meghallgatásra. A tizenhat éves bakfis átütő sikert arat, és Tessa Kent néven szinte egy csapásra világhírű sztár válik belőle. Karrierje töretlenül ível fölfelé, s hamarosan megismerkedik élete nagy szerelmével is, aki heves, birtokló szenvedéllyel és káprázatos ékszerekkel árasztja el őt. Az esküvője után, a legnagyobb boldogság kellős közepén halálos végű baleset éri a szüleit, s így az ötéves Maggie "árvaságra" jut, egyetlen közeli rokona már csak a "nővére", az ünnepelt, világhírű sztár... Bár Agnes Horvath nem tilthatja többé, Tessa Kent - bármennyire szereti is - mégsem veszi magához gyermekét. Férje kiállhatatlan rokonaira bízza Maggie-t, és senkinek sem árulja el a titkot. Ám a titkok - előbb vagy utóbb - igencsak hajlamosak kitudódni, s most sem történik ez másként: Maggie a tizennyolcadik születésnapján értesül róla, hogy valójában Tessa az édesanyja. Ez a megrázkódtatás egy csapásra megváltoztatja az életét; hirtelen felnőtt lesz belőle, a saját lábára áll, és hallani sem akar világhírű mamájáról... Ezzel azonban koránt sincs vége a történetnek! Igaz, hogy anya és lánya - e két markáns, határozott egyéniségű, de nagyon is különböző nő - messze sodródott egymástól, mégis mégis eltéphetetlen kötelék fűzi össze őket. Vajon találnak-e utat egymáshoz? Vajon a sztár fényekkel és árnyakkal teli életének tanúja, a káprázatos ékszergyűjtemény, melyből Maggie soha egy darabot sem fogadott el, mégiscsak segíthet nekik? Vajon Tessának megadatik-e, hogy ne csupán élete utolsó szerelme, hanem a lánya is fogja a kezét, amikor mindössze harminckilenc évesen a végzetes kórral kell szembenéznie?

Judith Krantz - Még ​viszontlátjuk egymást!
A ​romantikus családregény főszereplője három különleges asszony, akiknek sorsa Párizs fénykorában, a kori Hollywoodban és a második világháborús Európában elevenedik meg, és akik életüket - minden akadályt legyőzve - maguk alakítják. Éve, a gazdag francia polgárlány, megszökik dijoni otthonából, és a párizsi Olympia sztárja lesz - majd később egy francia arisztokrata és diplomata felesége, végül a valmont-i pezsgős dinasztia nagyasszonya. Két leánya közül Delphine ünnepelt filmsztár, Freddy pedig - ugyancsak kalandos vargabetűkkel, melyet a családból való kitagadás is tarkít - hivatásos női pilóta, oktatótiszt, szállítórepülő az angliai harci alakulatoknál. E három asszony - és szerelmeik - története beleágyazódik az euórpai és amerikai történelembe.

Judith Krantz - Scruples ​Two
The ​story milions of readers wish had never ended... continues. In 1978, Judith Krantz burst upon the publishing scene with Scruples, a novel that captivated readers everywhere. Now, in Scruples Two, Judith Krantz continues the story of Billy Ikehorn, one of contemporary fiction's nost intriguing women. It begins on the day after Scruples ended, the day on which Billy's husband, producer Vito Orsini, won the Oscar for Best Picture. Scruples Two gives us five more years in the luscious lives of the three people who run Scruples, the best fashion store in the world: Billy Ikehorn, the owner of Scruples, once an ugly-duckling Boston aristocrat, and now a tearing beauty, is imperious and stubborn, a creature of rampant sexuality, too rich, too vulnerable, and far, far too impulsive. Spider Eliott, a man who adores women and can read their minds, reigns like a pasha at Scruples. This wise and merry California Golden Boy rides life like a splendid horse and is more than tough enough to stand up to Billy. Valentine O'Neill, the brilliant young designer for Scruples, half-lrish but as French as the Eiffel Tower, is alert as a vixen, hot tempered, thoroughly lovable and as difficult to pin down as a mermaid.. Now, Billy, Spider and.Valentine have some unfinished business... Joining the story is a delightful new group of characters: Gigi (Graziella Giovanna) Orsini, Vito Orsini's daughter from an early marriage, comes to live in California with her father and Billy Ikehorn Orsini. Gigi, with her practicality and independence, her wild sense of humor, her sense of adventure, and her love for Billy, changes the lives of everyone who knows her. Sasha Vevsky becomes Gigi's roommate and best friend. She's flat-out gorgeous, a latter-day Gibson Girl who works as a top lingerie model on Seventh Avenue. Zachary Nevsky, Sasha's older brother, is the most brilliant of young Off-Broadway directors. Powerfully talented, he lives in a whirlwind of gusto and command, a naturally magnetic, almost irresistible personality. Sam Jamison, a sculptor from San Francisco, is tough, quirky, Ivy League and an unexpectedly passionate lover. Susan Arvey, the wife of the head of a major film studio and Hollywood royalty to her fingertips, leads an explosive double life. Cora Middle ton de Lioncourt, an American-born French baroness, clever and manipulative, takes a dangerous interest in Billy Ikehorn. From Beverly Hills to New York and Paris, the bestselling story of Scruples Two unfolds. Judith Krantz lives in Bel Air, California, with her husband, movie and television producer Steve Krantz. Born and raised in Manhattan, she graduated from Wellesley College and began her career as a fashion editor and magazine article writer. All of her novels became Number One on the bestseller lists and have been made into major television mini-series.

Judith Krantz - Daisy ​hercegnő
Marguerite ​Alexandorvna Valensky - azaz Daisy! - apja orosz herceg, anyja amerikai filmsztár. Az ő élete pedig maga a mese: bálok, csillogás-villogás, férfiak rajongó sokasága, elkényeztetettség. Ez a csodavilág véget ér drámaian egy nap, s a hercegnő "üres kézzel" s a maga erejéből kell, hogy megtalálja helyét a világban. Segíti, hogy gyönyörű nő, beárnyékolja életét egy kényes érték: születésétől fogva hordozott titka! Lenyűgöző sodrú történet, sok nyugalmas órát ígérő útitárs ez a könyv ebben a gyakran - Daisynek is! - oly elmagányosító világban.

Judith Krantz - A ​Tutti butik
...olyan ​regény, melynek immár húsz nyelvre lefordított történetei közszájon forognak. S az első olyan remekmű, amely a filmcsillagok és egyéb hírességek által lakott Los Angeles-i negyed Beverly Hills hihetetlenül fényűző divatvilágában lézengők, dolgozók és nagy pénzt keresők nem egészen hétköznapi életét mutatja be. Billy, a főhősnő szegény, dundi, szürke kis egérként kezdte, hogy aztán ő legyen a többszörös milliomos divatkirálynő. Hogyan csinálta?Hogyan sikerült ez neki az életveszélyes nőcsábászok, elpusztíthatatlan vetélytársnők, zsarnok férjek, perverz, jólelkű, halálosan szerelmes, gátlástalan s mindenféle egyéb alakok segítségével és kihasználásával? Nos- ez a titka. Vagyis hát erről szól ez az egész, letehetetlenül izgalmas könyv!

Judith Krantz - Dazzle
Inside ​the fun-filled photographers' studio in California known as Dazzle, Jazz Kilkullen reigns supreme. At twenty-nine, this playful, gifted, and thoroughly sexy woman has become one of the most successful celebrity portrait photographers in the world. But her charmed career and her dashing private life, which includes three fascinating --- and fascinated --- men, are rocked when an unexpected tragedy leaves Jazz to battle her father's vengeful ex-wife and the machinations of her own half-sisters. At stake is the Kilkullen family ranch, a three-billion-dollar paradise of unspoiled California land that developers all over the world would do anything to possess ... and Jazz will do anything to protect. Absolutely anything.

Judith Krantz - Káprázat
Mike ​Kilkullen hatalmas farmja Kalifornia legszebb parti öblét fogja körül. Egy letűnt korszak utolsó üzenete ez a gyönyörű birtok: a Kilkullenek nemzedékei emberemlékezet óta marhát tenyésztettek itt. A terjeszkedő Los Angeles építkezései azonban elérték a farm szélét. Hongkongi bankárcsoport szeretné megkaparintani az "ingatlant". Pénz nem számít. Mike fiúutód nélkül hal meg. A három gyűlölködő nővér hirtelen rettenetes döntés csapdájába esik: azonnali dollármilliók az eladott birtokért, vagy...

Judith Krantz - Till ​We Meet Again
Eve ​dared. . . Eve, with passion that overruled her total innocence, ran away from home to live in unrepentant sin; won stardom singing on the stage of the Parisian music halls before Worlds War I; married into the world of international diplomacy; and become the greatest lady Champagne. Eve's younger daughter, Freddy, inherited all of her mother's recklessness. Growing up in California, she became a pilot by sixteen; throughout World War II she ferried war planes in Britain--a glorious redhead who captured men with one humorous, challenging glance. Eve's elder daughter, Delphine, exquisite, gifted, and wild, romped through the nightlife of Hollywood of the thirties. On a whim, she made a screen test in Paris and soon found herself a great star of French films. She chose to risk her life in occupied France because of a love that transformed her frivolity into courage.

Kollekciók