Ajax-loader

Sybille Rogaczewski-Nogai könyvei a rukkolán


Christel Vogelsang - Ankje Daum - Gudrun Hettinger - Elke Huber - Ingrid Moras - Sybille Rogaczewski-Nogai - Stephanie Göhr - Karácsonyi készülődés üvegfestéssel
Varázslatos karácsonyi hangulat üvegfestéssel. Ablakképek, mozgókák, karácsonyfadíszek. Télapók, vidám hóemberek, éneklő mackók, pingvinek és jegesmedvék. Feldíszített karácsonyfa, ünnepi gyertyák, bájos angyalkák, csillagok és hópelyhek. Hangulatos díszítőmotívumok kicsiknek és nagyoknak, asztali mécsesekhez, ajándékcsomagoláshoz, karácsonyfára és az ablakra. Eredeti méretű mintákkal.

Sybille Rogaczewski-Nogai - Mobilok ​a gyerekszobába
Ötletes ​mozgó díszek a gyerekszobába: ugrató pónik, hullámokon ringatózó sellők, felhők között suhanó légballonok, hálójukon hintázó pókok - elkápráztatnak és álomba ringatnak.

Sybille Rogaczewski-Nogai - Színes ​gyöngydíszek - acrybello
Színes ​díszek Fényképtartók Asztali lámpa Szélharang Tiniknek Fényképtartók Cserépdíszek Ablakdísz Táskadísz és kulcstartó Bordűr Narancssárga ablakdísz Nyári hangulatban

Sybille Rogaczewski-Nogai - Ötletek ​papírból és vasalható gyöngyből
Anyagok, ​eszközök és tudnivalók Díszek, füzérek Papírvirágok Függődíszek Bábok Születésnapi naptár Gyöngyös könyvjelzők Macis parti Meglepetést rejtő állatkák Színes függődíszek Szellem Napellenzős sapka Lampion Indián Űrhajós széljáték

Sybille Rogaczewski-Nogai - Textilfestés
A ​legújabb divatot követő nagyszerű minták gyerekeknek és tiniknek: sárkányok, szörnyecske, virágok, mandalák, zászlók, hetyke feliratok és grafikus motívumok. Lehet a díszítés egyszínű vagy tarka, pasztellszínű vagy harsányan csillogó - egy a lényeg: az unalmas ruhadarabok ideje bizony lejárt. És mivel a motívumokat előbb nagyon egyszerűen fóliára festjük, majd felvasaljuk, semmi sem sikerülhet félre. Minden abszolút tökéletesen néz ki! Tehát nincs más hátra, mint irány a ruhásszekrény, és nézzük meg mi az, ami több-kevesebb festéket kíván.

Sybille Rogaczewski-Nogai - Adventi ​naptárak
Az ​apró ajándékokat rejtő adventi naptárral igazán öröm a karácsony előtti várakozás! A tarka karácsonyi vonat, a kedves piros szalagos mackók, a vidám diótörők vagy a vicces kutyák kis meglepetéseikkel lerövidítik a karácsony előtti várakozást.

Stephanie Göhr - Sybille Rogaczewski-Nogai - Adventi ​kalendáriumok üvegfestéssel
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sybille Rogaczewski-Nogai - Dinoszauruszok ​üvegmatrica-festékkel
- ​Eredeti motívumok - Akár a valódi dinoszauruszok - Az üvegfestés rajongóinak A dinoszauruszok világa Növényevők és ragadozók, szárazföldi, vízi és repülő őshüllők, egy fészeklakó dinoszaurusz. A legismertebb dinoszauruszok üvegmatrica-festékből - így egészen igazinak látszanak!

Sybille Rogaczewski-Nogai - Porcelánfestés
Gyönyörű ​motívumok: csodaszép pillangók, vidáman kígyózó szalagok, valódi alpesi virágok, zöldségek és gyümölcsök, tarka bonbonok. Díszíthetünk velük tányérokat, csészéket, kannákat és vázákat. Egyszerűen csak felfestjük, megszárítjuk, és a sütőben kiégetjük. A hétköznapok frissességéért és vidámságáért.

Kollekciók