Ajax-loader

Rachel Renée Russell könyvei a rukkolán


Rachel Renée Russell - Egy ​Zizi naplója
Nikki ​Maxwell nem csak új iskolát, de új életet is akar kezdeni. Itt a remek alkalom, hogy katasztrofális múltját maga mögött hagyva vagány, népszerű és menő csajként újjászülethessen. Csakhogy Nikki az a fajta lány, aki ebédnél magára önti a spagettit, minden csínytevésével lebukik, Halloween-re patkánynak öltözik, és az apja teherautójának tetején egy gigantikus műanyagcsótány ül. Már az első napokban magára haragítja az iskola legnépszerűbb üdvöskéjét, MacKenzie-t, aki aztán ádáz ellensége lesz, és beleszeret a jóképű Brandonba, aki látszólag észre sem veszi. Nikki életében nincsenek unalmas percek, és az élesnyelvű tini most megengedi, hogy belekukkants a naplójába!

Rachel Renée Russell - egy Zizi naplója Popsztár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rachel Renée Russell - Egy zizi naplója tévésztár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rachel Renée Russell - Spectacular ​Superstar
Welcome ​to Nikki Maxwell's aDORKable world in the fourteenth book in the mega-selling Dork Diaries series - now with over 45 million copies in print worldwide! Nikki and her bandmates are looking forward to an AWESOME summer on tour as the opening act for the world famous Bad Boyz! The only problem? Nikki's frenemy, MacKenzie, has weaseled her way on to the tour too. And, worse still, it turns out she's going to be Nikki's new roomate! Will Nikki survive her dream tour turning into a nightmare?

Rachel Renée Russell - Kutyapesztra
Nikki ​Briannára sem tud vigyázni, nem hogy egy kutyacsaládra! Nikki Maxwell megint okosabb volt a kelleténél. Merő jószándékból bevállalt nyolc kutyát egy éjszakára, de a szülei elől titkolnia kell. Csak Brianna segítségére számíthat. Most, hogy MacKenzie már nem keseríti az életét, Nikki valamivel magabiztosabban gondoskodik másokról. De ez még édeskevés ahhoz, hogy zökkenőmentesen menjenek a dolgok. Kutyaharapást Bonbonhercegnővel!

Rachel Renée Russell - Egy ​Zizi naplója 2. - Barátságdoboz
A ​doboz tartalma: - egy saját külön bejáratú Barátságnapló, csak Neked - öribari matricák és barátságkártyák - egy könyv (Egy Zizi naplója 2. kötet) - barátságkarkötő készlet Amikor csak együtt vagyok a legjobb barátnőimmal, Chloe-val és Zoey-val, rengeteget mókázunk. Igazából csak egy dolog van, amit még a barátnőimmel való időtöltésnél is jobban szeretek: a naplóírás, amikor minden Ő-RÜLT-SÉ-GET leírok, ami velünk történik. Most viszont TE is megírhatsz mindent, ami a TE barátaiddal történik, ennek a szuper barátságdoboznak a segítségével. Szóval, ha van egy öribarid, vagy netán többen is vannak, akik nélkül elveszettnek éreznéd magad, ez a doboz a legnagyobb királyság, mert vele mindig emlékezhettek az összes közös mókára.

Rachel Renée Russell - Tales ​from a Not-So-Popular Party Girl
It’s ​Diary of a Wimpy Kid for girls in this hilarious new novel! Dork Diaries follows eighth grader Nikki Maxwell as she chronicles through text and sketches her move to a snooty new school; her epic battle with her mom for an iPhone; her enthusiasm for drawing and art; and a love/hate fascination with the new school’s queen bee, a girl named Mackenzie, who becomes Nikki’s rival in a schoolwide art competition. Nikki writes about friendships, crushes, popularity, and family with a unique and fresh voice that still conveys a universal authenticity. Nikki’s sketches throughout her diary add humor and spunk to the book, a surefire hit with tween girl readers.

Rachel Renée Russell - Bálkirálynő
Szeret! ​Nem szeret! Szeret! NEM szeret?!! JAJ NE! Kezdem elölről... Nikki, úgy tűnik, nem maradt több virág! Niki Maxwell: Honnan tudod, hogy egy fiút érdekelsz? El akar kísérni az év legnagyobb bulijára (Még tökre van idő rákérdezni.) (JUJJ!!! – Mi van, ha nemet mond?) (JUJJ!! – Mi van, ha MacKenzie-vel megy?) Nikki izgatottan készül első randijára Brandonnal, de szép terve füstbe megy. A fiú, aki az iskolában figyelmes vele, állandóan fura SMS-ekben rázza le. Sikerül-e megmenteniük a barátságukat, hogy az év legnagyobb eseményén, a Szívek Táncán együtt bulizhassanak? Rázós ügy, amit MacKenzie mindig szívesen tovább bonyolít.

Rachel Renée Russell - Turné
A ​várva várt turné vajon álom vagy rémálom lesz? Nikki és barátai turnéra indulnak a világszerte híres Rosszfiúk zenekarral. A turné során, ahogy közelebbről is megismerkednek a sztárvilággal, látják, hogy nem minden arany, ami fénylik. A barátságukat pedig újra próbára teszi MacKenzie. A Zizi sorozat egyik legizgalmasabb része! Légy részese Nikki kalandjainak! Hagyd, hogy kiragyogjon belőled a benned élő ZIZI!

Rachel Renée Russell - Szívzűrök
Kedves ​Okoska Kisasszony! Az ősellenségem pletykákat terjeszt rólam, legalábbis azt hiszem. JUJJ!!! Ennek az ősellenségnek a neve véletlenül nem Mac-kel kezdődik és Enzie-vel végződik? Talán TE tudsz nekem tanácsot adni. Barátnőd: Okoska Kisasszony Vagyis Nikki Maxwell Vagyis szerelem- és legjobb barátnő dráma szakértő Hát te meg mit olvasol? Az Okoska rovatot. Tanácsra van szükségem. Hogyan érhetném el, hogy Brandon beleszeressen egy cuki, menő, népszerű, stílusos, édes és kedves DÍVÁBA, vagyis... BELÉM? Bocs, de neked nem tanácsra, hanem TÜNDÉRKERESZTMAMÁRA van szükséged.

Rachel Renée Russell - Szívbaj
Döntések, ​döntések... mi kell egy jó döntéshez? Nikkinek nagyon fontos döntést kell meghoznia, és nincs rá sok ideje. Kit és mit válasszon? Régi barátainak és szerelmének, Brandonnak járjon a kedvébe, vagy az Északdombi iskolából cserediákként érkező, jóképű és kedves André figyelmét keltse fel? Akármelyik ujjába harap, fájni fog. És nem is ő lenne, ha nem kavarodna össze minden körülötte. Nyári szünet bonyodalmakkal

Rachel Renée Russell - A ​csínyek mesterei
KALANDOS ​iskolai élet? Hősünk, Max Crumbly és hűséges szárnysegédje, Erin sikeresen meghiúsította a bárgyú betörők terveit. Most viszont egy bűzlő és rémisztő szeméttároló fogságában tengődnek az iskolában. Félő, hogy talán épp azok akadnak rájuk, akiket a legkevésbé sem akarnak látni. Max legújabb naplójában a két barát régi és új ellenségekkel néz szembe, ahogyan egyre több galibába keverednek.

Rachel Renée Russell - A ​szekrény hőse
A ​csontváz a szekrényemben minden bizonnyal a SAJÁTOM! Maxinak élete eddigi legrémisztőbb kihívásával kell szembenéznie: a Délidombi suli felső tagozatával. Az új iskola biztosan egy csomó klassz dolgot is tartogat. Ám van egy nagy gubanc, mégpedig Vendel, a suli réme, akinek furcsa kikapcsolódása, hogy imádja Maxit a folyosói szekrénybe gyömöszölni. Maxi arra vágyik, hogy bárcsak olyan lehetne, mint kedvenc képregényhősei! Sajnos azonban neki mindössze az a páratlan, szinte emberfeletti képessége, hogy egy utcányi távolságból is kiszagolja a friss pizzát. Ez pedig nem valószínű, hogy valaha életeket ment majd, vagy a rosszfiúk útjába áll. Ettől függetlenül Maxi mindent megtesz, hogy ő legyen az iskola hőse!

Rachel Renée Russell - Szülinap
Nikki ​hirtelen nem is tudja, mi a jobb, megünnepelni a születésnapját, vagy hagyni az egészet? Nikki nagy dilemmában van. Rendezzen-e hatalmas, izgalmas bulit a szülinapjára, amivel javíthatna maga és a barátnői népszerűségi indexén? Vagy hallgassson a megérzéseire, és ne kockáztassa, hogy esetleg egy véletlen hiba miatt az egész iskola rajta nevessen? De azért vannak a jó barátok, hogy mindenbe belerángassák az embert. Még egy kamaszlány szülinapi bulijának szervezése is járhat meglepetésekkel.

Rachel Renée Russell - How ​To Dork Your Diary
I’ve ​been writing in my diary since the start of the school year, and I almost always take it wherever I go—but OMG!—of course, one morning I just could not find it ANYWHERE! Eek! I looked for it EVERYWHERE, writing down anywhere I thought it could maybe be…losing your diary is the WORST!! Then I decided that until I find it, I totally HAD to put together a list of important diary-keeping lessons to remember in case of missing diary emergencies like this one. This diary is full of tips from me on fun things to write about in your diary, with space for you to write and draw your own entries. Meanwhile, my BFFs Chloe and Zoey, my ANNOYING little sister Brianna, my crush Brandon (sighhh), and mean girl Mackenzie are all involved in the search for my real diary, with plenty of adventures along the way! SQUEEE!!!

Rachel Renée Russell - Szerepcsere
Ez ​itt MacKenzie Hollister szigorúan titkos naplója. Aki megtalálja és visszajuttatja nekem, jutalmat kap! Nikki életének egy nyugodt perce sincsen. Pedig a nevezetes csók után akár le is csillapodhatnának a kedélyek. Nikki azonban meghall bizonyos pletykákat, és gyanút fog: vajon mennyire volt őszinte Brandon csókja? Ha ez nem lenne elég, a naplója is eltűnik, pedig szigorúan titkos adatok szerepelnek benne. Valaki Okoska Kisasszony nevében kezd el levelezni a Pompásvölgyi tanulóival, valaki megbántja Chloe-t, valaki tovább írja a naplót, valaki a háttérben mozgatja a szálakat... KI LEHET AZ A VALAKI?

Rachel Renée Russell - Nikki ​und die (nicht ganz so) herzallerliebsten Hundebabys
Wer ​findet kleine, fluffige Hundewelpen bitte nicht megasüß? Und Nikki hätte so gerne ein eigenes Haustier. Also, ihre Schwester Brianna zählt ja nicht wirklich ... obwohl die mindestens genauso viel Chaos anrichten kann wie zehn wildgewordene Cockerspaniels. Deswegen freut sich Nikki umso mehr, als ein Haufen Hundebabys in ihre Obhut gegeben wird. Stundenlang kuscheln und knuddeln, ein bisschen mit den kleinen Rackern spielen und fertig! Kinderleicht, oder? Wenn Nikki sich da mal nicht verrechnet hat … Ein herzallerliebstes, tierisches Durcheinander mit dem tierliebsten Dork aller Zeiten!

Rachel Renée Russell - Egy ​Zizi naplója - Napló kezdőkészlet
A ​doboz tartalma: - egy saját, külön bejáratú napló - egy toll - matricák - egy könyv (Egy Zizi naplója 1. kötet) - és egy akasztó az ajtóra Néha úgy érzem, hogy a naplóírás menti meg a józan eszem, amikor az életem totál ŐŐ-RÜLT! Panaszkodhatok MacKenzie-ről, megírhatom, milyen vicces kalandokat éltem át Chloe-val és Zoey-val, újra átélhetem a romantikus pillanatokat Brandonnal, leírok minden bolondságot, amit Brianna művel, így legalább kiverem a fejemből ezeket a dolgokat, és nem ROBBANOK fel!! Mindenkinek naplót kellene írnia, olyan könnyű elkezdeni!

Rachel Renée Russell - Tales ​from a Not-So-Fabulous Life
It’s ​Diary of a Wimpy Kidfor girls in this hilarious new novel! Dork Diaries follows eighth grader Nikki Maxwell as she chronicles through text and sketches her move to a snooty new school; her epic battle with her mom for an iPhone; her enthusiasm for drawing and art; and a love/hate fascination with the new school’s queen bee, a girl named Mackenzie, who becomes Nikki’s rival in a school-wide art competition. Nikki writes about friendships, crushes, popularity, and family with a unique and fresh voice that still conveys a universal authenticity. Nikki’s sketches throughout her diary add humor and spunk to the book, a surefire hit with tween girl readers.

Rachel Renée Russell - Tales ​From a Not-So-Graceful Ice Princess
I ​wasn’t at all surprised to find out that my crush Brandon volunteers at a local animal shelter. He’s SUCH a sweet guy—OF COURSE he wants to help those adorable puppies! Then Brandon tells me that the shelter is in danger of closing, and I know I can’t let that happen . . . especially when I discover a SHOCKING secret about Brandon that makes keeping that shelter open more important than ever. So I enter an ice skating competition with my friends Chloe and Zoey to help raise money for the shelter, but (big surprise!) Mackenzie has to stick her nose in and cause trouble so that SHE can be the one to swoop in and save the day. No way will I let that happen: I’ll just have to come up with some extra creative ideas this time!

Rachel Renée Russell - Hercegnő
Nikki ​hercegnő Meseországban JUJJ! Mit olvasol?! Egy szuper jó könyvet a tündérmesékről! Na, kire emlékeztetlek? Hamupipőkére, Csipkerózsikára, Rapunzelre vagy Hófehérkére? Hmm... arra a bibircsókos vén banyára, aki seprűnyélről riogatja a gyerekeket. Nikki MacKenzie jóvoltából jó kis ramazuriba kerül. Testnevelés órán fejen találja egy labda, aminek következtében elájul. Amikor magához tér, ismeretlenül is ismerős világban találja magát, ahol maga sem tudja hirtelen, hogy kicsoda. Dorothy az Ózból? Vagy Alice Csodaországból? És hogyan lett Briannából csetlő-botló, zárlatos varázspálcával hadonászó Tündérkeresztmama? Nikki szó szerint a halálraítéltek bátorságával mondja meg a tutit Meseországban. Nikki fenekestől felforgatja Meseországot

Rachel Renée Russell - Sulibajok
„Legyél ​te magad az a hős, akit csodálsz!” Az Egy Zizi naplója alkotóitól! FIGYELEM: A naplóban előfordulhatnak a következő dolgok: szokatlan humor, lélegzetelállító akció, izgalmas fordulatok, menő rapszövegek és egy ép ésszel alig felfogható, lezáratlan befejezés!

Rachel Renée Russell - Tales ​from a Not-So-Talented Pop Star
Nikki ​Maxwell has been doing everything she can to keep everyone at school from learning the truth--that she's there on scholarship in exchange for her Dad working as the school's exterminator. The last thing Nikki needs is having her friends and--worst case scenario--her crush, Brandon, associating her with the humongous roach on top of her Dad's van! Now it looks like her secret could be about to come out, and Nikki's willing to go to any zany and wacky length to prevent that from happening. The timing seems perfect when a major talent competition is announced with a school scholarship offered as the top prize. Nikki loves to sing and dance and now she gets to have tons of fun with her friends while competing for a chance to free her Dad from his obligation! (And free herself from all that potential damage to her reputation . . .) Once again, hijinks and misunderstandings aplenty ensue, as well as more hilarious and heartwarming moments with Nikki and her friends.

Rachel Renée Russell - Tales ​from a Not-So-Smart Miss Know-It-All
Nikki ​Maxwell develops a sudden interest in student journalism that may or may not (okay, definitely does) have to do with the fact that mean girl Mackenzie has started writing a gossip column. And there just might be some info involving Nikki’s crush, Brandon, that Nikki doesn’t want Mackenzie reporting to the world. So Nikki joins the school newspaper staff—and ends up as an advice columnist! It’s fun at first, answering other kids’ letters. But when Miss Know-It-All’s inbox is suddenly overflowing with pleas for guidance, Nikki feels in need of some help herself. Fortunately she has BFFs Chloe and Zoey on her side—and at her keyboard!

Rachel Renée Russell - Nikkis ​(nicht ganz so) glamouröses Partyleben
Das ​perfekte Desaster: Nimm vier Partys. Dazu zwei beste Freundinnen und einen süßen Typen. Geteilt durch eine richtig fiese Zicke. Schüttle alles schön durch, schließe die Augen und hoffe auf ein Wunder!

Rachel Renée Russell - Jéghercegnő
Nikki ​tippjei korcsolyázáshoz: 1. Korcsolyázz egy jó ügyért! (Ami Brandonnak is szívügye) 2. Tedd mindezt a legjobb barátnőid, Chloe és Zoey társaságában 3. Tanulj meg korcsolyázni... Nikki Maxwell meg sem lepődik azon, hogy Brandon egy állatmenhelyen önkénteskedik: annyira édes ez a srác, persze, hogy segíteni akar azokon a cuki kutyuskákon. A menhelyet azonban be fogják zárni, és az állatok hamarosan hontalanná válnak! Így aztán amikor a Pompásvölgyi jótékonysági korcsolyaversenyt rendez, Nikki ráveszi a barátnőit, Chloe-t és Zoey-t, hogy a menhelyet támogassák közös fellépésükkel. Egy gond akad csak: Nikki nem tud korcsolyázni... Vajon marad-e elég ideje, hogy jégziziből jéghercegnő lehessen a kis állatok érdekében?

Rachel Renée Russell - Buli ​van!
Négy ​buli, két jó barát, egy jóképű srác és a világ legundokabb osztálytársa, aki arra tette fel az életét, hogy Nikki mindennapjait megkeserítse. A kamaszlány sorait olvasva az ember legszívesebben a homlokát csapkodná, hiszen a mi Nikkink a második részben sem lett sem okosabb, sem érettebb. Hála az égnek, pont olyan melegszívű, szerethető és ügyetlenke maradt, mint amilyen TE vagy. Még több ziziség, még több nevetés!

Rachel Renée Russell - Tévésztár
Jaj, ​ne utálj, Nikki! De egy nap a saját tévéműsorom sztárja leszek! A csodás életemről, elképesztő tehetségemről, lenyűgöző szépségemről és a kedvességemről fog szólni! Ja, hogy kabaré lesz? Alig várom, MacKenzie! Nikki feje fölött összecsapnak a hullámok. Trevor Chase nem feledkezett meg a bandáról, de a lemezfelvétel mellett egy egész tévéműsort is szentelni akar Nikkinek és barátainak, MacKenzie nagy bánatára. A gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogy a hírnév nem minden, a barátság és a család… no meg a… hmmm… szerelem mindennél fontosabb.

Rachel Renée Russell - Nikkis ​(nicht ganz so) fabelhafte Welt
Neue ​Schule, neue Zicken und ein neuer Schwarm! Nikkis erster Tag an der neuen Schule hätte ihr Glückstag werden können. Ihr Leben verändern! Schliesslich weiss niemand hier, dass ihr Dad mit einer riesigen Kakerlake auf dem Autodach durch die Gegend fährt, ihr Handy ein krasses Museumsstück ist und Nikki selbst ein Totalausfall in Sachen Coolness. Und dann gibt ihre Mom dieses "Einschulungsgeschenk". Das muss einfach das neue iPhone sein. Muss es einfach! Ist es aber nicht - es ist ein Tagebuch! Nur damit das klar ist, niemand schreibt heute noch Tagebuch! Niemand! Und schon gar nicht Nikki - oder doch? Irgendwie jedenfalls hat das Tagebuch, das Nikki nie schreiben wollte, in den USA schon über eine halbe Millionen Leser gefunden. Und jetzt schwappt die DORK-Welle auch zu uns! Ab 10 Jahren!

Rachel Renée Russell - Cserediák
Mit ​meg nem tesz az ember egy párizsi útért! Bevállal egy új iskolát! Nikki Maxwell szomorúan látja, hogy a Pompásvölgyi kötelező cserediák programján minden barátja másik iskolába kerül, csak neki kell a HIPERelit Északdombi Nemzetközi Akadémián megjelennie. Az vigasztalja, hogy ha sikeresen szerepel, eljuthat Párizsba. Arra azonban nem számít, hogy pont MacKenzie-vel kell összefognia egy szelfi-mániás MacKenzie-klón legyőzéséhez. De kutyából nem lesz szalonna... Mi kell ahhoz, hogy MacKenzie és Nikki barátnők legyenek? SEMMI!

Rachel Renée Russell - Nikkis ​(nicht ganz so) guter Rat in allen Lebenslagen
Eigentlich ​wollte Nikki als knallharte Journalistin für die Schülerzeitung „skandalöse Zustände“ und „hochbrisante Tatsachen“ aufdecken. Doch dank ihrer Erzfeindin MacKenzie landet sie stattdessen in der Ratgeberkolumne! Und damit ist das Chaos natürlich vorprogrammiert …

Rachel Renée Russell - Popsztár
Nikki, ​VELED ellentétben én popsztárnak születtem! Amikor a rajongóim meghallanak, hisztériks sikoltozásban törnek ki. Én is sikoltoznék, ha beszakadna a dobhártyám. Mi kell a sztársághoz? Viselkedj úgy, mint egy díva. Körültekintően válaszd meg a barátaidat. Tehetséges emberekből álló slepp szervezése a VIP (very important pop star – fontos popsztár egyéniség) mellé. ÉN!

Kollekciók