Ajax-loader

Iginio Straffi könyvei a rukkolán


Iginio Straffi - Stella, ​a divatos
Varázslatos ​WinxClub stílusban! Egyetlen suhintás a varázspálcával, és feltárul előtted divat elbűvölő világa. Semmi sem marad majd titokban, legyen szó akár hajviseletről, akár öltözködésről, akár sminkről. Ráadásul néhány izgalmas tesztet is kitölthetsz, hogy még jobban megismerd magadat! Biztosíthatlak arról, hogy remekül fogunk szórakozni! Fedezd fel a divatot a bájos, szőke tündérlánnyal, Stellával!

Iginio Straffi - Winx ​Club: Magic Collection
Meet ​the Winx Club, a group of beautiful fairies who fight evil using their unique magical powers! As they battle scary monsters and trouble-making witches, these girls become stronger fairies and closer friends. Before Bloom became part of the Winx Club, she was living a normal teenager’s life. All that changed one day when she discovered she’s actually got magical powers! Between enrolling in Alfea School for Fairies and learning to control her newfound powers, Bloom’s life is anything but ordinary now. Luckily, she’s got special fairy friends who encourage and support her—and help fight against wicked villains!

Iginio Straffi - Szerelemkönyv
Közeledik ​a szerelem ünnepe... Alfeában felfordul az élet, és a szívek sem pihennek! A gondtalan készülést régi és új szerelmek teszik izgalmassá, de az egész eseményt egy sötét és gonosz bosszú árnyékolja be. Szeretnéd tudni, hogyan végződik a rejtély? Akkor kövesd a tündérek kalandjait, és játssz velük!

Iginio Straffi - Mágikus ​Bloom
Varázslás ​WinxClub stílusban. Egyetlen suhintás a varázspálcával, és feltárulnak előtted egy mágikus világ titkai. Bloom, a kedves Winx tündér otthon van a varázslatok világában. Tudja mitől kell óvakodni, s mi az a mágia, amellyel akár meg is változtathatod az életedet. Fedezd fel a varázslatok csodálatos világát a Földről érkezett tündérrel, Bloommal!

Iginio Straffi - Les ​garçons de rouge fontaine
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Iginio Straffi - Le ​Château
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Iginio Straffi - Le ​secret d'Alféa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Iginio Straffi - Muzsikáló ​Musa
Varázslás ​WinxClub stílusban. Egyetlen suhintás a varázspálcával, és a muzsikának nincs több titka előtted! Musa, a zenetündér elvezet a hangszerek világába, megtanítja azokat a táncokat, amelyekre minden földi tündérnek is szüksége van, s még a zene illemtanát is felvillantja előtted. Ne habozz egyetlen percig sem tovább, fedezd fel a zenét Musával!

Kollekciók