Ajax-loader

Schmidtné dr. Holló Erzsébet könyvei a rukkolán


Schmidtné dr. Holló Erzsébet - A ​jósnő vallomása
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Schmidtné dr. Holló Erzsébet - Babonások, ​kártyavetők kézikönyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Schmidtné dr. Holló Erzsébet - Delej
Mindannyian ​áhítozzuk a boldogságot, kíváncsiak vagyunk vajon mi lehet a titka a harmonikus párkapcsolatoknak. Bár a szerelem csalfa égi tünemény, mégis e tüneményes illúzióért bárki boldogan nekivág a nehézségek és örömök útjának. Hogyan válhat szerelmi életünk virágzó kertté, barátságaink hűsítő forrásokká, családi életünk a béke és szeretet fészkévé, testi és lelki egészségünk tartós vendéggé? A könyv szerzője egy életet tett fel arra, hogy választ találjon e kérdésekre, és ha lehet másoknak is segítsen. Schmidtné dr. Holló Erzsébet, számtalan sikeres mű szerzője (Babonások és Kártyavetők kézikönyve, Szerelmi Jóskártyák) jelen könyvében a delejes energiák, a delejezés misztériumába avatja be olvasóit. Önéletrajzi vallomással fűszerezett írása praktikus tanácsokat ad a karma megértéséhez, a párválasztáshoz - a nyugati és a kínai asztrológia nézőpontjából.

Schmidtné dr. Holló Erzsébet - Babonások ​és kártyavetők kézikönyve
A ​Babonások, kártyavetők kézikönyvének folytatását tartja kezében a kedves olvasó. Az 1984-ben megjelent, és azonnal a bestsellerlisták élére kerülő könyv a szerző mai napig is legismertebb műve. Ez a folytatás különösen azok számára érdekes, akik el akarnak jutni a szellemvilág és spiritiszta szeánszok izgalmas világába, sőt néhány mágikus szertartás ismeretével párkapcsolatuk megjavítását vagy gonosz erőktől való védelmet akarnak. A könyv kiemelt érdekessége a 42 lapos igazmondó pasziánsz melléklete és használatának ismertetése, ami jövendőmondáson kívül társasági összejövetelek hangulatának emelésére is szolgál. Ezenkívül meg lehet tanulni a gyertyák mágikus erejének használatát, kávézaccból való jóslást, és más titokzatos dolgokba való bepillantást. Igazi tankönyv mindazok számára, akik nem csak olvasni, hanem a gyakorlatban is fel akarják használni a leírtakat. A könyvben szereplő igaz történetetek érdekességükön kívül tanulsággal is szolgálhatnak mindenki számára.

Schmidtné dr. Holló Erzsébet - Boszorkányiskola
Van ​helye a boszorkányságnak a 21. században, a modern és fantasztikusan fejlődő világban? Miért éppen a nők a leginkább fogékonyak a boszorkányos praktikákra? Talán éppen azért, hogy egy kis színt vigyenek a szigorú mindennapokba. A magyarok a boszorkány szót kedvesen is használják helyes kislányok, fiatal nők esetében, dicsérő értelemmel ellátva. Ennek a könyvnek az a célja, hogy olyan "boszorkányos tudás" elsajátítását tegye lehetővé, amitől a mindennapi élet sokkal kedvesebb lesz, és barátságosabbá válik. Melyek ezek a praktikák? - A gonosz akarat elleni védekezés technikái. - A ház és a család védelme mentális úton. - A kártyák használata. - Meditációs úton való pihenés és feltöltődés. - Légzéstechnikák. - Védő amulettek készítése. - Ismerkedés a boszorkánymesterséggel. - A csodálatos rúna jóseszközök házi használata. - A tarot, a soha el nem halványuló titkos erő képviselőjének használata.

Schmidtné dr. Holló Erzsébet - Szerelmi ​jóskártyák
Életünket ​születésünktől halálunkig érzelmeink befolyásolják. Ma már az is bizonyítást nyert, hogy a terhesség időszaka alatti érzelmek mennyire befolyásolják az embert élete végéig. A nem kívánatos gyermek fogantatásától kedzve érzi, hogy bánat, és nem öröm az érkezése A nagy érzelmek nem csak a szerelmet érintik, hanem az emberek egymás közti bonyolult kapcsolatrendszerét is. A családi, baráti kapcsolatok életünk meghatározói. Ezért fontos, hogy legyen egy kártyánk, ami az érzelmek hordozója.