Ajax-loader

Ruth Ryan Langan könyvei a rukkolán


Kasey Michaels - Carolyn Zane - Ruth Ryan Langan - Brides ​Of Privilege
The ​Coltons of California are a family of privilege and power. Their perpetual fame and misfortune keeps them bound together, for better or for worse. In The Coltons: Brides of Privilege, readers will meet three powerful and sexy Colton men who face the challenge of finding the right women - the brides of their heart This brand-new anthology will introduce readers to the newest family dynasty from Silhouette "RM", whetting their appetites for an exciting 12-book continuity, The Coltons, launching in June 2001. Legend has it that the famous Colton family sapphires shine brilliantly on only the women who are meant to be Colton brides . . . Meet three powerful and sexy Colton men who face the challenge of finding, the right women - the brides of their hearts! Join New York Times bestselling author Kasey Michaels, along with national bestselling author Ruth Langan and reader favorite Carolyn Zane as they create unforgettable romances and lure you into the fascinating world of the Coltons. Sapphire Bride - Kasey Michaels - Harrison Colton: The vengeful tycoon. When the sister of his ex-fiancee shows up begging for his help, he discovers that the steel wall surrounding his heart isn't as impenetrable as he'd thought. Colton's Bride - Ruth Langan -- William Colton: the playboy earl. Rather than succumb to a loveless union, he'd willfully chosen poverty over prestige. But now he must convince the beautiful, destitute widow living next door of the sincerety of his love. Destiny's Bride - Carolyn Zane - Jason Colton: the determined doctor. When the hardworking MD rushes to aid a pregnant woman, her secrecy suggests she's cut from the same cloth as his former bride-to-be. Now she must persuade him that their meeting was more than mere chance - it was destiny!

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - Botlás ​az éjszakában
Létezik ​egy világ, melyben nincsenek határok – ahol még a csábítás is természetfölötti... Csatlakozzon napjaink négy, legizgalmasabb írójához, és tartson velük oda, ahol a szerelem képes megváltoztatni a valóságot – és bármi megtörténhet. Éteri környezet, varázslatos romantika és túlvilági feszültség. A New York Times bestsel­lerírójának, a J. D. Robb álnéven író Nora Roberts kisregényével, és benne Eve Dallasszal az élen lélegzetelállító utazás veszi kezdetét túl a szenvedélyen, a szív hatalmán és a mindennapokon...

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - A ​másik oldal
A ​New York Times öt írója olyan helyre téved, ahol az izgalomnak, a vágynak, de még a szerelemnek sincsenek határai… J. D. ROBB: Halálos ajándék – Eve Dallas hadnagy mindig is a holtak igazságát keresi, de most az egyik akar bosszút állni – méghozzá Eve-en keresztül. MARY BLAYNEY: Az érme másik oldala – Egy gróf és a felesége nem igazán értik meg egymást, amíg egy napon meg nem tapasztalják, milyen érzés a másik bőrében… PATRICIA GAFFNEY: A táncoló kísértet – Egy nő felfogad egy szellemnyomozót, hogy bebizonyítsa, kísértetek járnak az ősei házában, de végül csak a szerelem rejtélyét sikerül leleplezniük… RUTH RYAN LANGAN: Csaknem mennyország – Egy autóbalesetben elhunyt házaspár igyekszik megakadályozni, hogy a lányuk a rossz férfit válassza… MARY KAY McCOMAS: Szeretni sohasem késő – Egy gyakorlatias nő lehetetlen helyzetbe csöppen, amikor találkozik az anyja és a nénikéi szellemével, akik nem tudnak békében nyugodni, amíg meg nem találják, amit elveszítettek…

J. D. (Nora Roberts) Robb - Patricia Gaffney - Mary Blayney - Ruth Ryan Langan - Eltűntek
A ​New York Times négy bestsellerírónője olyan vidékre merészkedik, ahol örökre elveszhet a szerelem, az idő és a tér minden törvénye… J. D. Robb: Halálos utas… Eve Dallas hadnagy a New York-i kompon nyomoz egy eltűnt nő után. Ha nem ugrott a vízbe és nincs a fedélzeten, akkor vajon hol lehet? Patricia Gaffney: Amikor Laurie Summer kutyává változott… egy súlyos balesetet követően magához térve Laurie olyan világban találja magát, amely egyszerre ismerős, idegen és nyugtalanító. Mary Blayney: Elveszve a paradicsomban… Egy elátkozott férfi, aki sohasem léphet ki egy sziget erődjének falai közül, váratlanul reményt nyer a hajótörött ápolónőtől, akinek ráadásul a birtokában van az is, ami elhozhatja számára a szabadságot. Ruth Ryan Langan: Örökség… Anyja halála után egy fiatal lány Írországba utazik, ahol mélyen eltemetett családi titokra bukkan a lenyűgöző birtokon.

Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - J. D. (Nora Roberts) Robb - The ​Unquiet
Five ​New York Times bestselling authors-five superlative stories. From J.D. Robb: Eve and Rourke return to investigate a series of murders connected to a brilliant young surgeon in Chaos in Death. From Mary Blayney: A shopkeeper's solitude is complicated by a magic coin, a daring rogue, and dreams of her late husband, who whispers but one word...wish. From Patricia Gaffney: A lonely woman and a hotline psychic turn their astonishing connection to the other side into an unexpected romance. From Ruth Ryan Langan: The shattered soul of an angry spirit imprisoned in a Scottish manor house could be a young widow's only salvation. From Mary Kay McComas: A young ghost eases his brother's pain and guilt by inviting him into the dreams of an imaginative author of children's books.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - Éjféltájt
A ​New York Times négy legjobb írója az idő és a valóság határát feszegeti ebben a négy új, a világ határán túlmutató, izgalmas és szenvedélyes történetben... A J. D. Robb álnéven is alkotó Nora Roberts jövőbeli hőse, Eve Dallas hadnagy a lehető legcsábítóbb elkövető, egy vámpír után nyomoz... Mary Blayney mozgalmas kisregé­nyé­ben egy régi pénzdarab repít vissza a múltba egy amerikai lányt és egy angol arisztokratát – hogy végül egymás karjaiban kössenek ki. Ruth Ryan Langan írásában egy városi lány ellátogat a Skót-felföldre, ahol az időn átívelő szerelembe esik egy földesúrral… Végül Mary Kay McComas varázsszőnyeget ad egy modern amerikai lánynak, hogy egy párhuzamos világban rádöbbenjen, a szomszéd füve nem mindig zöldebb. Éjféltájt csodás álmok jőnek... A New York Times bestsellerírója, Nora Roberts „Nora Roberts páratlanul jártas a romantika világában, a J. D. Robb álnéven írt sorozata pedig a legjobbak között is a legjobb.” The (Columbia, SC) State A New York Times bestsellerírója Mary Blayney „Szellemes írás... egyszerűen remek.” Booklist A New York Times bestsellerírója Ruth Ryan Langan „A szívmelengető, érzelmes regények népszerű írója.” Library Journal A New York Times bestsellerírója Mary Kay McComas „Leleményes... fordulatos, ellenállhatatlan, önelemző történet.” Publishers Weekly

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Patricia Gaffney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - Megszállott
Eve ​Dallas és Roarke visszatér J. D. Robb, a New York Times #1 bestsellerírója legújabb regényében. Halálos káosz… …néhány szerencsétlen egykori drogfüggő halálának ügyében nyomoznak – és eközben kapcsolatba kerülnek egy kimagaslóan intelligens, fiatal orvossal. Ám a gyilkos utáni hajsza egyáltalán nem hasonlít a régebbi ügyekhez, mert semmi sem az, mint aminek látszik. MARY BLAYNEY… a magányos üzlettulajdonos nő életét egy mágikus pénzérme, egy vakmerő gazember és különös álmai – amiben hajdani férje egyetlen szót suttog: kívánj! – dúlják fel. PATRICIA GAFFNEY… egy magányos férfi és egy telefonos jövendőmondó döbbenetes kapcsolata váratlan szerelembe fordul. RUTH RYAN LANGAN… a skót kastélyban ragadt megtört, dühöngő kísértet lehet a fiatal özvegy egyetlen reménye. MARY KAY McCOMAS… a fiatal szellem úgy próbálja enyhíteni bátyja gyászát, hogy különös utazásra invitálja egy gyermekkönyvíró álmába.

J. D. (Nora Roberts) Robb - Mary Blayney - Ruth Ryan Langan - Mary Kay McComas - A ​606-os lakosztály
A ​New York Times négy bestsellerszerzője felfedi a vágy titkait… J. D. ROBB egy rituális gyilkosság kellős közepébe csöppenti Eve Dallas hadnagyot – és egy állítólagos szemtanú elméjébe, aki semmire sem emlékszik, amivel megmenthetné az életét. MARY BLAYNEY az örök szerelem szemszögéből mutatja be egy kísértet, egy varázserejű érme és egy szörnyű csalás történetét, ami éveken át elválasztott egymástól két szerelmest. RUTH RYAN LANGAN főhőse a fagyos hóviharból egy gyönyö-rű nő szerető karjai közé kerül – hogy aztán a sors kegyetlen fordulata örökre elválassza tőle. MARY KAY McCOMAS egy anyát és fiát követi a történelem zavaros útvesztőjébe, ahonnan csak egy páratlan varázsló tudja visszajuttatni őket saját világukba – beteljesítve ezzel saját sorsát is.

Kollekciók