Ajax-loader

Tobai Róbert könyvei a rukkolán


Tobai Róbert - Kedvenc Halaim 2.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tobai Róbert - Legényételek ​egy serpenyővel
Ezek ​a receptek azért a háziasszonyokhoz is szólnak, de amiért született, annak oka a férfiemberben rejlik. Kevés mosogatás, remek étel: nos, ezek ilyen receptek - egy serpenyőben elkészül minden. És nem is akárhogy!

Tobai Róbert - A ​nyugalom konyhája
Igyekeztem ​mindig, hogy sok olyan receptet adjak, ami gyorsan elkészül. Azért szerintem nem baj, ha a konyhában sürög-forog az ember, jó dolog az, de sok barátom mondogatta (és sokszor-sokszor mondogatta!), hogy ő nem így van ezzel, segítsek. Nos, most végre nem kell kapkodni, nem kell sietni sem: itt a nyugalom konyhája! Minden recept hamar elkészül. így jut idő foglakozni baráttal, barátnővel, családdal, gyerekekkel.

Tobai Róbert - Gyors ​receptek váratlan alkalmakra
Tulajdonképpen ​különleges alkalom mindig akad az életben, és ez jó. Amikor rá kell készülni, akkor talán kevésbé, hiszen épp attól különleges, hogy másmilyen, mint a többi. Akkor viszont jó recept is szükséges, mert alkalom és gasztronómia együtt járnak. Ezért készült ez a mostani válogatás: olyan recepteket szedtem össze, találtam ki, amelyek akár egy nem különleges napot is különlegessé tehetnek.

Tobai Róbert - Vágjunk ​bele! - Kezdőknek, nem kezdőknek egyaránt
Sok ​barátom mondta azt, hogy egy csomó receptkönyv eléggé szakmai, megnézi, de nem biztos, hogy neki mer fogni egy-egy receptnek. Mert valami mindig akad, ami megijeszti. Ez kihívás - gondoltam, merthogy az is. Olyan recepteket összegyűjteni, amelyeknek akár egy kezdő is nekivághat, belevághat. Ilyen egyszerűen született a sorozat ezen darabja. Persze nemcsak 50 ilyen recept gyűlt össze, maradt még a tarsolyomban - ha ezek elfogynak, lesz utánpótlás.

Tobai Róbert - A ​Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele
"A ​Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak - többek között - 30 perc alatt, illetve egy serpenyőben elkészíthető ételek, hétköznapi és ünnepi fogások, bundás és töltött húsok, sőt még a férfiak kedvencei is. Tobai Róbert séf útmutatásával elsajátíthatjuk a profik trükkjeit, így otthon is ugyanolyan finom és különleges húsételeket tudunk készíteni, mint az éttermi szakácsok. A könyv kezdők és haladók számára egyaránt kínál recepteket, sőt, a 100 húsételen kívül számos köret leírását is megtaláljuk benne." (a Kiadó)

Tobai Róbert - Receptek ​marhához, sertéshez
Olyan ​alapanyagok ezek, amelyeket mindig is szerettünk - ha bevalljuk, ha nem. Mind a marha, mind pedig a sertés - már ha tehetjük persze, remélem, igen - mindennapi vendég lehet, lehetne az asztalon. Egy recept akkor jó, ha nem kell tőle megijedni, sem a hozzávalóknál, sem pedig az elkészítéskor. Ezt tartottam szem előtt, amikor válogattam. Remélem, nem ijesztő egyik recept sem, sőt, inkább étvágygerjesztő. Hiszen épp utóbbi a céljuk!

Kollekciók