Ajax-loader

Uri Geller könyvei a rukkolán


Uri Geller - Görbüljek ​meg, ha nem igaz
Pillantásától ​meggörbülnek a kanalak, érintésétől évek óta álló órák kezdenek ketyegni, ahol megjelenik röpködni kezdenek a tárgyak. A magyar származású, izraeli születésű, Angliában élő fiatalember megmagyarázhatatlan képességgel immár több mint másfél évtizede készteti csodálatra híveit, elkeseredett támadásokra ellenségeit. Eredetileg 1975-ben megjelent önéletrajzi kötetében Uri Geller azt állítja, hogy mindaz amit csinál, valódi.

Uri Geller - A ​siker titka
A ​telepata jövőlátó, fémhajlító Uri Geller most először elárulja megdöbbentő képességeinek titkait, hogy segítsen önnek kifejleszteni az ÖN lappangó szuper erőit. Aktivizálja és zabolázza meg a mindannyiunkban élő szuper-erőket, hogy: Sokat keressen, és meggazdagodjon Lefogyjon Vonzóbb legyen Nyerjen a szerencsejátékban Jó szerető legyen Lefőzze a főnökét.

Uri Geller - Lulu Appelton - Gyógyító ​tudat
"Uri ​Geller rendkívüli spirituális képességeiről híres, amiről nem csupán az egész világ előtt, de a legszigorúbb laboratóriumi körülmények között is bizonyságot adott. Ezek az energiák egyben arról is tanúságot tettek - puszta létüknél már csak ez lehet megdöbbentőbb -, hogy az emberi elme végtelen kapacitással képes befolyásolni a fizikai világot: azaz a szellem uralkodik az anyag fölött. Uri ezt a jelenséget az általa elmeerőnek nevezett fogalom körébe zárja. Megrázó írásában először számol be képességeinek komolyabb oldaláról: arról, hogyan állította különleges energiáit a gyógyítás szolgálatába. Mivel meggyőződése szerint valamennyien rendelkezünk ilyen adottságokkal, útmutatást nyújt, hogyan ébreszthetjük fel ezt a hatalmas belső erőt, amivel meggyógyíthatjuk önmagunkat. A test és az elme elválaszthatatlan kapcsolata korántsem csupán őseinktől örökölt hiedelem: ma már nyilvánvaló tény, amit modern tudományos módszerekkel igazoltak, s ez mérföldkőnek számít az emberiség történetében. Tudván, hogy az elme éppúgy meggyógyíthatja, mint ahogy beteggé teheti a testet, Uri Geller felejthetetlen utazásra kalauzol, hogy felderítsük lényünk legtitkosabb rekeszeit, és megtanuljuk, hogyan férkőzhetünk hozzá saját gyógyító erőnkhöz. A képzeletet szabadjára engedő elmélkedések, meditációk, önigazolások és öngyógyító gyakorlatok sorozatán keresztül felfedezhetjük belső világunkat, és rátalálhatunk személyes utunkra, amelyet követve megteremthetjük a test és a szellem tökéletes összhangját - s ez nem más, mint maga az egészség. Uri Geller egyesíti a régi és az új bölcsességeket. Betekint a világ ősi gyógymódjaiba, és kiválasztja közülük azokat, amelyek mind a négy - fizikai, érzelmi, mentális és spirituális - energiatestre hatnak. Megmutatja, hogyan elegyíthetjük az évezredes tudást a modern orvosi ismeretekkel, hogy mindkettő igazán javunkra váljon. A Gyógyító tudat rávezet, mi a titka annak, hogy minél jobban megértjük önmagunkat, annál erőteljesebben tudjuk kifejleszteni elménk erejét."

Uri Geller - A ​siker titka / Életem
Uri ​Geller, a világhírű, magyar származású mentalista, képzőművész, író és show-man közel két évtizede járt először Magyarországon. Akkor két könyve jelent meg: A siker titka és a Görbüljek meg, ha nem igaz. Uri a Kiválasztott című műsorával visszatért hazájába, ahol olyan hihetetlen érdeklődés és szeretet fogadta, hogy újra megjelentették két könyvét A siker titka / Életem címmel. A könyv legalább akkora élményt jelenthet az olvasóknak, mint a mentalista műsorai. A mű nemcsak Uri Geller titkait tárja az olvasó elé, hanem segítségével mindenki részesülhet abból a pozitív energiából, amely életszemléletét, világképét áthatja.

Kollekciók