Ajax-loader

Nagy Krisztina könyvei a rukkolán


Nagy Krisztina - Szeretethimnusz
„A ​szeretet türelmes, a szeretet jóságos, nem féltékeny, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, nem nagyravágyó, nem keresi a magáét, nem gerjed haragra, nem gondol rosszra, nem örül a gonoszságnak, de együtt örül az igazsággal, mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél mindent elvisel.” (1 Kor 13,4-7)

Nagy Krisztina - Szabó Katalin - Általános iskolai gyakorlófüzetek - Írás-helyesírás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Krisztina - Szabó Katalin - Általános iskolai gyakorlófüzetek - Írás-helyesírás - 3. osztály
A munkafüzetben található feladatok az írás és helyesírás gyakorlását teszik lehetővé a harmadik osztályos tanulóknak.

Takács Viola - Nagy Krisztina - a kistigris
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Takács Viola - Nagy Krisztina - Kövesd a nyilakat!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Krisztina - Magasvérnyomás-betegség ​és cukorbetegség
A ​magasvérnyomás-betegség (hipertónia) és a cukorbetegség (diabétesz) a betegek egy jelentős részénél együttesen fordul elő. Ez részben abból fakad, hogy mindkét betegségnek ugyanazok a hajlamosító tényezői (rizikófaktorai), amelyek nagy része a helytelen életmód következménye. Melyek a két betegségre hajlamosító tényezők? Hogy lehet ezeket az életünkből kiküszöbölni? Ha a betegség már kialakult, mire vigyázzunk, hogy a szövődményeket elkerüljük? A könyv szerzője minden szükséges szakvizsgával rendelkező szakorvos, a kombinált, sokszor komplikált esetek kezelésében is jártas. Ajánljuk a könyvet a diabéteszben és hipertóniában szenvedő betegeknek, hozzátartozóiknak és azoknak, akik hajlamosak e betegségek kialakulására, de szeretnék a nagyobb bajokat elkerülni.

Nagy Krisztina - Szabó Katalin - Általános ​iskolai gyakorlófüzetek - Írás-helyesírás, 3. osztály
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Krisztina - Szabó Katalin - Általános ​iskolai gyakorlófüzetek - Írás-helyesírás 4. osztály
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Feuer Mária - Nagy Krisztina - Humán ​szakosok gyakorlati kézikönyve
Az ​egyetemi évek során abszolvált elméleti stúdiumok, szemináriumok és tantermi gyakorlatok után a hallgató belép leendő munkájának terepére, ahol elméleti tudását a mindennapi kliensellátás gyakorlatába kell transzformálnia. Ez a folyamat képzésének és képzettségének minőségi változását, tudásanyagának az eddigieknél lényegesen magasabb szintű alkalmazását követeli meg. A kötet széles körben tér ki a tereppel mint munkahellyel kapcsolatos feladatok, helyzetek, emberi kontaktusok és problémák elemzésére, majd a kliensekkel folytatott közvetlen tevékenységi formákat veszi górcső alá, részletekbe menő szempontrendszerek megadásával. Ezt követően áttekinti a szociálpolitikai ellátórendszer hazai elemeit. A zárófejezet az első interjú elkészítését és a gyakornok önsegítő mentálhigiénés munkáját tárgyalja. A könyvet nemcsak hallgatóknak, de az őket irányító szakembereknek, sőt a fiatal, pályakezdő kollégáknak is ajánljuk. S természetesen nem csupán a gyakorlati kliensellátásban hivatásukat teljesítő szociális munkások, szociálpedagógusok, hanem pszichológusok, pszichiáterek, gyógypedagógusok, óvónők, tanárok, szociális asszisztensek is haszonnal forgathatják.

Nagy Krisztina - Nevek ​harca
Nagy ​Krisztina könyve nem "szakirodalom" a hagyományos értelemben, inkább szórakoztatva, különböző nézőpontokat bemutatva tanító, valódi tapasztalatokon és ügyfélmunkán alapuló olvasmány. Olyan új szempontokat és ötleteket, valamint eszközöket és módszereket kapunk, amelyek elosztlatják a félelmeinket a marketinggel kapcsolatban és magabiztosan fogunk belevágni a saját üzleti énmárkánk építésébe.

Kollekciók