Ajax-loader

Sabine Koch könyvei a rukkolán


Sabine Koch - Trendi ​gyöngyötletek
Gyöngyökből ​készült ékszerekkel és kiegészítőkkel még csinosabb lehetsz! Gondoltál már arra, hogy te magad szőjél gyöngyből karkötőket, nyakláncokat vagy különféle kistáskákat és öveket? Az részletes leírásának és a pontos vázlatoknak köszönhetően gyönyörű ékszereket készíthetsz a ruhatáradhoz igazítva, ízlésednek megfelelően. Az elkészült remekeket adhatod ajándékba, vagy hordhatod te magad - biztos nagy sikered lesz vele!

Sabine Koch - Ékszerparádé ​gyöngyökkel
-Ékszerek, ​kiegészítők különféle gyöngyökből. -A gyöngyöket és a szövőkeretet könnyen beszerezhetjük. Olcsó, ezért is olyan kedvelt ez a technika. -A karkötőtől a kis táskáig - a színes rajzok és a pontos útmutatók egészen könnyűvé teszik az ékszerek elkészítését.

Sabine Koch - Gyöngyállatok
Csupa ​nagyszerű állatfigurát készíthetünk el: különböző aranyos rovarokat, mint pl. szitakötőket, méhecskéket vagy mindenféle színben pompázó bogarakat. Találunk itt kedves cicát, teknőst és macit is. Ha azt szeretnénk, hogy valakinek a hideg futkosson a hátán, fűzhetünk pókot, legyet, darazsat vagy kígyót. Valamennyi bohókás állatfigura nagyon egyszerűen elkészíthető a részletes leírás és az áttekinthető minták segítségével. Akár nyakláncot, kulcstartót vagy a táskátokat is díszíthetitek az állatkákkal.

Sabine Koch - Gyöngyékszerek
Füzetünkben ​csinos ékszerek elkészítésének lépéseit mutatjuk be a gyöngyszövés szerelmeseinek. A vidám karkötőkön, elegáns nyakláncokon kívül állatos kulcstartót és egyéb kiegészítőket is készíthetünk. A saját készítésű gyöngyremekeknek mindenki a csodájára fog járni, akár saját magunknak, akár ajándékba készítjük. Ne feledkezzünk meg a legjobb barátnőinkről sem, ők is biztosan örülnének egy-egy gyöngyékszernek!

Sabine Koch - Divatos ​kiegészítők gyöngyből
- ​A Swarovski gyöngyökből készült csillogó gyümölcsök, állatkák és virágok igazán bájosak és mutatósak. - Készíthetünk medált, hajpántot, brossot, mobildíszt és sok más extravagáns és káprázatos kiegészítőt. - Mindez könnyen elkészíthető a pontos utasításoknak és áttekinthető ábráknak köszönhetően.

Sabine Koch - Állatok ​és mókás figurák térfonással
Itt ​az alkalom, amikor nagy hasznát veheted kézügyességednek. Készíts mindenféle mókás állatkát és figurát a színes műanyag szálakból, imádni fogod! Kulcs, táska, mappa díszítéséhez, gyűjtéshez, ajándékozáshoz egyaránt kitűnő ötlet. Munkádat megkönnyítik a különféle technikák részletes, képekkel illusztrált leírásai.

Kollekciók