Ajax-loader

Kingsley L. Dennis könyvei a rukkolán


Kingsley L. Dennis - Találkozás ​Monroe-val
Egy ​napon, az író váratlanul találkozik egy szokatlan személlyel, akit egyszerűen úgy ismer meg, mint ‘Monroe’. Különös találkozók sorozata kezdődik ekkor egy kis Andalúz városban, Dél-Spanyolországban. Jónéhány intenzív héten keresztül, a már elismert író, Monroe-n keresztül megérti, hogy az emberiség az evolúciós utazás egy figyelemreméltó szakaszának belső csúcsán van. Az író saját szavaival kifejezve - “Ha van egy dolog, amire Monroe megtanított, az az, hogy mindannyiunkat elvakít egy hibás gondolkodási rendszer: hitek, feltételezések, vélemények, stb. Saját magunk hozzuk létre a megértést akadályozó korlátainkat és egész életünkön át erősítjük ezeket az erőket.” Ami ezután kibontakozik ebben a figyelemreméltó, alábecsült könyvben talán hihetetlennek tűnik, akár még ábrándosnak is. De, ahogy az író maga is megkérdezi: esetleg éppen ez a lényege?

Kingsley L. Dennis - The ​Struggle for Your Mind
A ​revolutionary call to overthrow society’s mental controls and expand consciousness for the greater good of humanity • Explores the tactics used to control consciousness, such as misinformation, debt systems, fear conditioning, and the distraction of entertainment and technology • Reveals the emerging mechanisms for neurogenetic evolution within our brains that will enable us to throw off the shackles of mental control • Explains how to break through the barriers inhibiting conscious evolution and restore our connection with Nature and the Divine Within society there exists a silent war. The battlefield is our everyday lives: our education, our work, our leisure, our emotional and spiritual well-being, and our thinking and perceptions. Our very sense of “reality” is deliberately engineered to work against conscious evolution and preserve social norms. In short, we are all part of a war of consciousness. And the opportunity is at hand for us to win. Assessing the ways modern societies limit consciousness and keep humanity obedient and distracted from their inner lives, Kingsley Dennis presents an eye-opening investigation of the way our minds have been programmed to preserve incumbent power structures and their rules. He exposes the tactics employed for thousands of years by the elite to control our minds, including misinformation and propaganda, debt systems, consumerism, religious doctrine, scientific authority, economic “uncertainties,” fear of terrorist attacks and armageddon, distraction through entertainment and technology, as well as the false belief that we are separate from Nature and the Divine. Despite these obstacles, humanity is awakening to culture’s imposed limits on perception through an accelerating rise in collective empathy and awareness. Exploring the biology of consciousness, Dennis reveals the emerging mechanisms for neurogenetic evolution within the brains of gifted individuals, psychics, and visionaries and the coming increases in solar and magnetic energies that will activate them within all of us. Explaining how we can free up mental and emotional energy to break through the barriers inhibiting conscious evolution, he shows that by taking back our minds and changing the way we think, we can restore our connection with Nature and the Divine and lead humanity into a new age of harmony and awareness.

Kingsley L. Dennis - Új ​tudatosság egy új világért
"Úgy ​gondolkodjatok, mintha minden gondolatotok lángoló betűkkel lenne az égre írva, ahol mindenki láthatja azokat. És ez valóban így is van. Úgy cselekedjetek, mintha minden tettetek a saját fejetekre szállna vissza. És ez valóban így is van." Mikhail Naimy Nagy változások vannak készülőben, és ezek mind nyilvánvalóbban érintik életünk folyását. Földünk a szó szoros értelmében reng és rázkódik. A világot uraló rendszer épülete minden eresztékében recseg-ropog. Oda a jövő biztonsága, a rend és a stabilitás, és képtelenséggel határos hiedelmek és vélekedések ütik fel a fejüket. Vészesen közel jutottunk ahhoz, hogy a felborult egyensúly soha többé ne álljon helyre. E sorsdöntő pillanat ugyanakkor az átalakulás hatalmas lehetőségeit is magában hordozza. Tetszik vagy sem, a változás itt van a nyakunkon. Tény és való, hogy a legtöbben ódzkodunk a változástól, hiszen az ismeretlen, és bajok forrása lehet. Márpedig amit nem értünk, attól tartunk is, borzongatóvá nagyítjuk. Az hát az érdekünk, hogy a könyv segítségével tisztázzuk, miről is van szó tulajdonképpen, hogyan érint ez bennünket, és mit szándékozunk tenni. A fejlődésnek valójában soha nincs vége: minden átmenet átvezet a következőbe. Nincs tehát itt a világvége, hiába kárognak a vészmadarak. Újfajta tudatossággal kell átlépnünk az új világba. Gondolkodásunk jelenlegi színvonala ugyanis nem alkalmas arra, hogy a megújulás és újjászületés korába vezessen bennünket. A küszöbönálló átalakulás megköveteli, hogy egyénenként és tudatosan is hozzáadjuk kreatív, pozitív energiánkat, mert ha félelemmel és szorongással válaszolunk az eseményekre, az csak megnöveli a várható káoszt. A pozitív áttöréshez önbizalomra és derűlátásra van szükségünk. E változó idők megkívánják, hogy nagyobb felelősséget vállaljunk önmagunkért. Végül is önmagunkat nemesítve közvetetten, mégis döntő módon a világot is jobbá tehetjük magunk körül.

Kollekciók