Ajax-loader

Lenkei Gábor könyvei a rukkolán


Lenkei Gábor - Mit ​érdemes tudni a Kollagénről
Mit ​érdemes tudni a Kollagénről? Ahhoz, hogy valaki saját kezébe vegye egészsége és ezzel arányos mértékben sorsa irányítását, szüksége van bizonyos ismeretekre. Szándékosan nem tanították meg nekünk – és nem tanítják mind a mai napig – az egészségünk magas szintre emeléséhez és magas szinten tartásához szükséges alapvető ismereteket. Érdemes ezeket bepótolni! Testünk folyamatos, nagyon dinamikus átépülés alatt áll. Egy sajátos tulajdonságokkal rendelkező élő rendszer, amelyről megfelelő módon kell gondoskodnunk. Helytelen bánásmód esetén akár kétszer olyan gyorsan is öregedhetünk, mint ami a génjeinkben hordozott képességeink alapján elfogadható lenne. Miután az emberi testben nagyon sok kollagén van, érdemes erről a nagyon különleges és nagyon fontos fehérjeféleségről többet megtudni! Ez a könyv igaz információkat tartalmaz a kollagénről röviden összefoglalva, és mindenki számára érthetően megfogalmazva!

Lenkei Gábor - Vitaminok
Útjára ​indítottam még egy könyvsorozatot „Vitaminok” címmel. A sorozat első tagja - elnézést az elfogultságért - valódi gyöngyszem. Olyan ismereteket foglal össze - tömör formában -, amelyeknek eddig csak azok az elszánt olvasók juthattak a birtokába, akik rendkívüli alapossággal végigtanulmányozták az összes könyvem. És ez még nem is elég. A precíz tanulmányozást követően még össze is kellett tudniuk rakni egy szétszórt mozaik darabjait egy teljes képpé. Az új könyvvel átvágtam ezt a gordiuszi csomót. Röviden összefoglaltam a vitaminokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Arra a legfontosabb ismeretre összpontosítottam, amelyet – úgy tűnik – talán még a legelkötelezettebb vitaminrajongók sem tudtak pontosan megfogalmazni. A könyvet Önnek írtam! Nagy gondossággal és szeretettel! Büszkén nyújtom át eddigi talán legjobb könyvem. Címe: Vitaminok - A legfontosabb szabály

Lenkei Gábor - Miért ​nem bírjuk a bankárokat?
A ​mintául szolgáló Kis nemzethatározótól mi sem áll távolabb, mint az idegengyűlölet. Új sorozatunk sem akarja megutáltatni egyetlen szakma egyetlen képviselőjét sem. Ellenkezőleg. Az olvasó - reméljük - ez esetben is bírni fogja az adott mesterséget, tudomásul veszi jellegzetességeit, működési mechanizmusait, esetleges fonákságait. És talán elgondolkodik azon, hogy mások ugyanilyen szemüvegen keresztül vizslatják az ő szakmáját is. Kenneth Galbraith, a neves amerikai közgazdász szavai sok mindent megmagyaráznak a bankárokról: "Egy bankárnak nem kell népszerűnek lennie, sőt, egy jó bankárt egy egészséges tőkés társadalomban utálnak. Az emberek nem akarják a pénzüket egy mindenki puszipajtására bízni, inkább egy embergyűlölőre, aki tud nemet is mondani. Egy bankárnak azonban sosem szabad felületesnek, eredménytelennek, vagy csak egy picit is ostobának tűnnie." Az még hagyján, hogy pénzesek és mogorvák. De meggondoltak, sikeresek és okosak is. Ez már tényleg elviselhetetlen. Máig a szociálpszichológia egyik - mindmáig tisztázatlan - rejtélye, hogy nincsenek bankárviccek. Az egyszerű nép körében hasonló népszerűségnek örvendő más foglalkozási csoportok tagjairól általában viccek ezrei szólnak. Gondoljunk csak a rendőrökre, az ügyvédekre, vagy az orvosokra, hogy a politikusokat és a szőke nőket ne is emlegessük. Van, aki szerint a bankárviccek hiányának az az oka, hogy a száraz pénzügyéréknek egyszerűen nincs humoruk. Ez a magyarázat azonban nem látszik kielégítőnek. Hiszen általában a rendőrök, az orvosok vagy a politikusok és a szőke nők sem éppen a humorukról híresek, és nem is azért szeretjük őket.

Lenkei Gábor - Betegségnek ​tűnő állapotok
Lehet, ​hogy Ön teljesen feleslegesen szed gyógyszereket? Lehet, hogy Ön nem is beteg? Még akkor sem, ha olyan egészségügyi problémái vannak, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valamelyik valódi betegségre? Ez nagyon is lehetséges! Az orvoslás mai gyakorlata ugyanis nem tesz különbséget a valódi betegségek és a betegségnek tűnő állapotok között. Az orvoslás mai gyakorlata figyelmen kívül hagyja azt, hogy nem minden kedvezőtlen vagy akár nagyon rossz testi állapot minősíthető betegségnek. Én úgy vélem, hogy emiatt kétszer annyi embert minősítenek betegnek, mint ahányan valóban betegek, és kétszer annyian szednek gyógyszereket, mint ahány embernek arra valóban szüksége lenne. Ha Ön valójában nem beteg és mégis betegnek minősítették... Ha Ön valójában nem beteg és mégis gyógyszerfogyasztásra ítélték... akkor Ön nagyon komoly veszélyben van! Meneküljön ebből a csapdából! Derítse ki önmaga számára, hogy mi az igazság! A könyv megmutatja a kivezető utat.

Lenkei Gábor - Mit ​érdemes tudni a Kalciumról és a Magnéziumról?
• ​Testünkben nagy mennyiségű – több mint 1 kilogrammnyi – kalcium és magnézium található. • Fontos megfigyelés, hogy a kalcium és a magnézium akkor fejti ki a legjobb, legkívánatosabb hatást, ah együtt adjuk őket. • Ráaddásul megfelelő arányban. • Az ideális, szervezetünk számára legjobban hasznosuló Kal-Mag forma egy vízben jól oldódó italpor. Mindazt a sok-sok további jót, amit még el lehetne mesélni, nem tehetem közzé ebben a füzetben. Szerencsére Ön minden fontos ismerethez hozzájuthat, ha elolvassa a Mit érdemes tudni a Kalciumról és Magnéziumról című rövid könyvecskémet.

Lenkei Gábor - Helyszíni ​tudósítás a vitaminellenes háborúból
Vajon ​mennyire értékesek és fontosak a vitaminok? A vitaminok rendkívüli jelentőségének legfeltűnőbb bizonyítéka, hogy bizonyos érdekcsoportok már nagyon hosszú ideje folytatnak ellenük "háborút". A szűnni nem akaró harc hátterében az áll, hogy a támadók nagyon is tisztában vannak a vitaminok valódi értékével és valódi fontosságával. Sajnos sokkal jobban tisztában vannak ezzel, mint az utca embere.

Lenkei Gábor - 1000 ​szó a pénzről
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lenkei Gábor - Miért ​van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?
Fordítsuk ​meg a könyv címét adó kérdést. Valóban szükségük van az egészséges embereknek vitaminpótlásra? Dr. Lenkei Gábor az alábbi elvet alkalmazza: "Ha az egészséges emberek nem szenvednének vitaminhiányban, akkor a vitaminok pótlása nem eredményezne náluk semmiféle egészségjavulást. Márpedig eredményez, és nem is keveset." Fogalmazzunk meg egy újabb kérdést. Lehetséges eleve egészséges embereknél egészségjavulást elérni? Lehetséges! Erről szól ez a könyv. Csak lapozzon bele. Nézze meg a tartalomjegyzéket. 211 ember osztja meg Önnel a vitaminpótlással kapcsolatos tapasztalatait. A beszámolókat Dr. Lenkei Gábor orvosi magyarázatai színesítik.

Lenkei Gábor - Cenzúrázatlan ​egészség
Miként ​tapossák sárba ma Magyarországon azt az alapvető jogunkat, hogy egészségesen, boldogan élhessünk? Ez egy dühös könyv: Megmutatja, miként tapossák sárba – páros lábbal – ma Magyarországon azt az alapvető jogunkat, hogy egészségesen, boldogan élhessünk. Dr. Lenkei Gábor őszinte vallomása az egészségügy helyén működő betegségügyről. Megtudhatja, hogy a közhiedelemmel ellentétben, miért nem a hippokratészi esküt teszik le az orvosok. Rávilágít arra, miként váltak a hivatalok jóllétünk és az Alkotmány által garantált jogunk fő ellenségeivé. „70/D§ -1- A Magyar Köztársaság területén élőknek joguk van a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez.” - A Magyar Köztársaság Alkotmánya - Ma ez a jogunk nem érvényesülhet. Ez egy optimista könyv: Megmutatja a kiutat ebből az embertelen csapdából. Az Ön kezébe adja az ehhez szükséges eszközöket is.

Lenkei Gábor - Mentőöv ​beteg emberek számára
Miért ​nem tudott eddig meggyógyulni? Milyen jelekből tudhatjuk meg, hogy betegek leszünk? Mi a betegségek közös gyökere? Mi a különbség a gyógyszeres kezelés és az egészség helyreállítása között? Melyek a valóban hatékony gyógymódok? Mi jelenti a leggyorsabb segítséget? Mit jelképez a jéghegy a gyógyulás szempontjából? Ki a világ legeslegjobb gyógyítója és hol találja? A kérdésekre a Cenzúrázott egészség című könyv szerzőjétől kapja meg a válaszokat, aki az egészség természetes megőrzésének és helyreállításának egyik legismertebb képviselője Magyarországon.

Lenkei Gábor - Kis ​pénzzel a tőzsdén
A ​könyvecske... nem abból indul ki, hogy az olvasó valószínűleg nehéz felfogású, viszont nem tételez fel előzetes stúdiumokat. Sem többet, sem kevesebbet nem akar, mint elmagyarázni, milyen értékpapírok vannak, hogyan, milyen értékpapírok vannak, hogyan, milyen szabályok között kereskednek velük, mi az egésznek az értelme, és ha valakinek kedve szottyanna rá, hogy pénzét ezen az úton szaporítsa - vagy irtsa -, mit kell tennie. Ennyit akar, és meg is teszi. Gyakorlatias, nem bonyolítja túl a magyarázatokat. Szem előtt csak azokat az ismereteket tartja, amelyek elengedhetetlenek a befektetéshez, spekulációhoz. (Népszabadság, 1995. október 14.) A kis könyv rokonszenves vonása, hogy nem tartja rangon aluli feladatnak az alapfogalmak - értékapír, részvény, kötvény, névérték, osztalék stb. - tisztázását, a főszereplők - tagok, brókerek, dealerek, kikiáltók - és a kereskedés folyamatának bemutatását. Itt azonban nem áll meg, aki a továbbiakban is kedvet érez egy kis spekulációhoz, azt felvértezi néhány alapvető, de a sikerhez elengedhetetlenül fontos befektetési ismerettel, majd elkalauzolja az értékpapír-ügynökségekhez. (Privát Profit, 1996. február)

Lenkei Gábor - Egészséges ​csemeték
Kedves ​Szülők! A mai rohanó világban ez az ismertető zsebkönyv nagy segítséget nyújt a céltudatos táplálkozás megalapozásában, s arra is rávilágít, hogy tévhit a kifogás, miszerint az egészség pénzkérdés. Véleményünk szerint kiemelt fontosságú feladat a felnövekvő nemzedékre történő odafigyelés. Ők az alapkövei a jövő társadalmának, és nem elhanyagolható szempont, hogy milyen boldog és egészséges utódokat nevelünk. „ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK” Ez a zsebkönyv hiánypótló az egészségnevelés területén, hiszen kézzelfogható segítséget nyújt szülőnek és pedagógusnak egyaránt. Ajánljuk jószívvel mindenkinek, aki tenni akar gyermekeink kiegyensúlyozott fejlődése érdekében. Debreceni Ágnes – Dr. Horváthné Lázár Gabriella tanítónők ökoiskolai koordinátorok

Lenkei Gábor - Egészségre ​ártalmas!
Egészségre ​ártalmas! Mi az, ami erről a legtöbb embernek eszébe jut? Feltehetőleg a dohányzás, a zsíros ételek, a koleszterin, a szennyezett levegő, a tartósítószerek és így tovább. Nos, naivak. Semmit sem tudnak arról, hogy az egészségüket leginkább fenyegető tényezőket elrejtették a szemük elől. A könyvből megtudhatja, milyen módszerekkel próbálnak beterelni minket a gyógyszermaffia "koncentrációs táborába". Nem valahol máshol, a világ egy távoli táján. Itt, Magyarországon, a XXI. században. Tudja meg mi az, ami igazán ártalmas az Ön egészségére. A bizonyítékokat a könyvben találja. Jó "szórakozást". Dr. Lenkei Gábor

Lenkei Gábor - Méltósággal ​megérkezni
Lenkei ​doktor legújabb, színes képekkel is illusztrált könyvében olyan témáról írt, ami mindannyiunkat érint: a születésről. A fontos eseményeknek szeretjük megadni a módját. Ettől vagyunk Emberek. A létezésünk fontos része a tisztelet, az áhítat, a költészet, az esztétika, az átszellemültség és az emelkedettség. Az Ember számára természetes, hogy a távozóknak megadja a végső tisztességet. Miért nem adjuk meg az érkezőknek az első tisztességet? A mai gyakorlat szerint a szülés és a születés a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető méltóságteljes, és az esemény fontosságához mért tisztelettel kezelt történésnek. Segítsen Ön is méltósággal megérkezni...

Lenkei Gábor - Mit ​érdemes tudni a kozmetikai ipar rejtett arcáról
Mit ​érdemes tudni a kozmetikai ipar rejtett arcáról? Testi egészségünk fenntartásához nem csak a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, a testmozgás elengedhetetlen feltétel, de az is, hogy feleslegesen ne kenegessük magunkat a kozmetikumainkban található, egészségünket veszélyeztető méreganyagokkal. Ha eddig úgy gondolta, hogy Ön kivétel ez alól, akkor érdemes megnéznie a használatában lévő szappannak, tusfürdőnek, dezodornak, testápolónak és mindazoknak a kozmetikai krémeknek, szereknek az összetevőit, amelyeket a mindennapokban használ. Első ránézésre valószínűleg nem fogja érteni az összetevők latin elnevezéseit. Ezért aztán a legokosabb döntés, ha elolvassa Dr. Lenkei Gábor könyvét. A doktor úr hosszú időt töltött a termékek tanulmányozásával, és most „közkinccsé tette” azokat a nyilvánvaló hazugságokat, amiket arcátlanul tálal a kozmetikai ipar. Szebbnél szebb tégelyekben, dobozokban, finom illatú csapdák, kitűnő marketingtálalással. Szomorú, de a felszín alatt az igazság az az, hogy haszontalan és káros vegyi anyagokkal terheljük szervezetünket. Mindenkinek ajánljuk elolvasásra, természetesen a problémára a megoldás is megtalálható a könyvben!

Lenkei Gábor - Szépség, ​egészség, kollagén
Tudta, ​hogy testünk 5-7%-a kollagénből áll? Tudta, hogy a kollagén alapvető szerepet játszik - csontjaink, - fogaink, - ízületeink, - bőrünk, - izmaink, valamint - ereink rugalmasságának és épségének megőrzésében? Tudta, hogy nagyrészt a kollagéntől függ bőrünk hidratáltsága és ezen keresztül bőrünk szépsége? Tudja, hogy mitől válik a kollagén gyengévé, sérülékennyé és töredezetté? Tudja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a kollagén friss, üde, rugalmas és strapabíró maradjon? Tudjon meg többet a kollagénről!

Lenkei Gábor - Miért ​nem bírjuk a politikusokat?
Általában ​nem, de az igazság az, hogy néha kifejezetten bírjuk a politikusokat. Sőt, valósággal imádjuk őket! Legalábbis a többség, vagy legalábbis éppen elég sokan, egy ideig. A modern politika egyik legnagyobb paradoxona, hogy a diktatúrák elején és a közepén a politikusokat sokszor imádják, a demokráciáknak az elején, a közepén és a végén is mindig utálják őket. Ebből azonban nem vonható le az a következtetés, hogy a diktatúra a jobb rendszer.

Lenkei Gábor - Cenzúrázott ​egészség
BESTSELLER ​- már 110 000 példányban Miért élünk feleannyi ideig, mint lehetne? Miért csak a civilizálatlan népek élhetnek 100 évig? Kik irányítják az egészségről alkotott fogalmainkat? Kik és miért söpörték szőnyeg alá a legfontosabb tudományos felismeréseket? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel? Mik a hízás leggyakoribb okai? Kik süllyesztették el a rák hatékony gyógymódját? Tudja, milyen egyszerű lenne egészségesnek maradni? "Ez a könyv olyannyira veszélyes, hogy fegyverviselési engedély kell hozzá." (B. G. üzletember)

Lenkei Gábor - Kézikönyv ​szépülni vágyóknak
„A ​harsogó multi kozmetikai propaganda soha nem beszél arról, ami egy kozmetikum szempontjából a legelső és legfontosabb kérdés. Az, hogy MI NINCS BENNE. Csak ezt követően érdemes arról beszélni, hogy MI VAN BENNE.” Talán még soha nem mondták el Önnek az alábbi fontos információkat: 1. A kozmetikai ipar több mint 16 ezer-féle mesterséges anyagot használ a készítmények gyártása során. 2. A több mint 16 ezer féle anyagból csak 561- féle számít bizonyítottan ártalmatlannak. Nem lehetséges, hogy a szappanokkal, samponokkal, borotvahabokkal, arckrémekkel, testápolókkal, popsikenőcsökkel bőrünkre kent soksokezernyi többé-kevésbé ismeretlen hatású vegyi anyagból több is (vagy akár sok) felszívódik a bőrön keresztül, és odabent, olyan rombolást végez, amiről ma még sejtelmünk sincs?”

Lenkei Gábor - A ​koleszterin nem ártalmas
A ​ma uralkodó felfogás szerint: A koleszterin egy ártalmas anyag. A dogma egyik meghatározása: Merev, meváltoztathatatlannak hirdetett kötelező erejű tétel/tan. A tévhit meghatározása: Valamivel kapcsolatban egy vagy több emberben kialakult téves meggyőződés. Az orvostudomány a XX. század kezdete óta sajnálatos átalakuláson ment keresztül. Az orvosképzés tananyagát ugyanis elkezdték a gyógyszeripar éljaihoz és érdekeihez igazítani. Manapság már szinte teljes mértékben a gyógyszeripar céljainak és érdekeinek megfelelô módon képzik, és ezzel félrevezetik az orvosokat. A félrevezetett orvosok – akaratlanul is – félrevezetik a nagyközönséget és a pácienseiket. A gyógyszermaffia a az orvoslás nevében tudománytalan dogmákat alkot, hisztériakampányokat menedzsel, és félelmet kelt az emberekben. Emberek tömegeit kényszerítik arra, hogy teljesen szükségtelenül nagyon veszélyes, az egészségüket leromboló gyógyszereket fogyasszanak. A hozzá nem értés és a tudatlanság csapda. A tudás szabaddá tesz.

Lenkei Gábor - Méltósággal ​megszületni és szülni
"Elhagytam ​hát a klinikát, mert nyughatatlan szívem arra csábított, hogy újabb, hatékonyabb, a modernnek nevezett orvostudomány által nem használt módszereket kutassak fel és tegyek közkinccsé." "Jártam tovább a magam választotta úton és egyszer a kezembe került Leboyer doktor két könyve, A gyöngéd születés és a Szülés gyöngéden. A könyvek olvasása által okozott élmény felelevenítte bennem Lampé Professzor Úr hajdani kezdeményezését - találjunk jobb, emberibb utakat, módszereket a szülészet számára." "Úgy éreztem, tartozásom van az Emberek felé, amelyet csak azzal tudok leróni, ha felhívom az Ön figyelmét arra, hogy: így is lehetne! Arra, hogy igenis létezik jobb lehetőség, ami nem más, mint: Méltósággal megszületni és szülni."

Kollekciók