Ajax-loader

Francine Pascal könyvei a rukkolán


Francine Pascal - Az ​emberrabló fogságában
Rémálom ​fényes nappal! Elizabeth Wakefield nem sejtette, hogy a kórházban végzett munkával töltött estéjét élete legszörnyűbb éjszakája követi. A borzalmas kaland akkor kezdődött, amikor erős karok kirángatták az autójából és kloroformmal átitatott rongyot szorítottak az orrára. Amikor visszanyeri eszméletét, egy magányosan álló viskóban találja magát, keze-lába odakötözve a székhez, amelyen ül. Elrabolták. Carl, a furcsa, magányos kórházi ápoló rabolta el. Elizabeth nem tudja, mit akar tőle a férfi, akin egyre nyilvánvalóbban jelentkeznek az őrültség tünetei, csak azt tudja, hogy meg kell szöknie, amíg nem késő!

Francine Pascal - Ígéretek
Steven ​Wakefield teljesen összeomlik, amikor barátnője, Tricia Martin belehal gyógyíthatatlan betegségébe. Csak szerelmük emléke tartja benne a lelket, és a haldokló lánynak tett ígérete, hogy gondjába veszi Betsyt, Tricia nővérét. Betsy Martinnak nagyon rossz híre van az egész városban, mert iszik, kábítószert szed és minden fiúval szóba áll. Amikor azonban Steven elviszi őt a Wakefield család otthonába, Betsy megígéri, hogy megváltozik. Amint lassan rátalál a helyes útra, úgy nő benne a szeretet Steven iránt.

Francine Pascal - Váratlan ​örökség
Senki ​sem sejthette, hogy Roger Barrett, Sweet Valley legszegényebb fiúja valójában a Patmanekkel, a város leggazdagabb családjával áll rokonságban. Amikor Roger anyja meghal, fény derül Roger születésének titkára, és a fiú egyik napról a másikra milliomos lesz. Jessica Wakefield azonnal szemet vet Rogerre és természetesen a vagyonára. Csak egyvalaki áll útjában, ez pedig Olivia Davidson, Roger barátnője, Jessicát azonban ő sem tántoríthatja el biztos tervétől.

Francine Pascal - Kettős ​játék
Sikerül-e ​Jessicának elhódítania Todot Elizabethtől... Elizabeth és Jessica Wakefield, a két tökéletesen egyforma ikerlány a Sweet Valley-i suliba jár. Mindketten népszerűek, csinosak és elbűvölők, ám több hasonlóság nincs is köztük. Elizabeth barátságos, figyelmes és őszinte... Nem úgy, mint ikertestvére. A sznob és beképzelt Jessica azt hiszi, hogy körülötte forog az egész világ. A baj csak az, hogy legtöbbször ez valóban így is van. Jessica mindig megszerzi amit akar, akár iskoláról, akár barátnőkről vagy fiúkról van szó. Jessica ezúttal Tod Wilkinsre, a kosárlabdacsapat kapitányára vetette ki hálóját, az egyetlen fiúra, akit Elizabeth igazán szeret. Megkezdődik hát a kettős játék, amelyben a díj maga Tod. Elizabeth nem akarja elveszíteni a fiút, ám amit Jessica akar, azt általában meg is szerzi... Még ha fájdalmat okoz is vele a nővérének. Fogadják szeretettel a Wakefield ikreket, barátaikat és a Sweet Valley-i suli többi kiválóságát...

Francine Pascal - Nincs ​menekvés
Elizabeth ​Wakefield ugyancsak elcsodálkozik, amikor Emily Mayer azzal keresi fel, hogy szeretne cikkeket írni az Orákulumba, a középiskolai újságba. De hiszen Emily nem is író, hanem muzsikus! Miért is vágna bele az újságírásba a Droidok dobos sztárja, különösen ha ilyen népszerű a zenekar. Emily bizalmasan bevallja Elizabethnek, hogy problémái vannak otthon, a családban. A mostohaanyja szigorúan ellenőrzi, hogy időben otthon van-e és idegbajt kap, ha a dobon gyakorol. És ami még rosszabb, úgy látszik Emily papája teljes egészében új felesége oldalára állt. Emily meg van róla győződve, hogy a mostohaanyja rosszat forral ellene. Sikerül-e Elizabethnek segíteni Emilyn mielőtt a Mayer családban kitör a botrány?

Francine Pascal - Rosszlány
Jessica ​megesküszik, hogy Annie Whitman sohasem fog bekerülni a Sweet Valley Középiskola szurkolókórusába. Bár csinos, temperamentumos és fölöttébb tehetséges, Annie-nak mégis rossz híre van az iskolában. Estéről estére más fiút csavar az ujja köré, ezért háta mögött a diákok csak "Könnyű Annie"-ként emlegetik. Jessica minden ördögi fortélyát beveti, hogy Annie-val szemben megvédje a szurkolókórus makulátlan hírnevét. Csak Jessica ikertestvére, Elizabeth tudja, hogy milyen lány is valójában Annie. Vajon meggyőzheti-e igazáról Jessicát, mielőtt az összezúzná Annie álmait?

Francine Pascal - A ​túszszedők
Amikor ​Elizabeth Wakefield azt hallja, hogy Regina Morrow váratlanul visszatért Svájcból Sweet Valleybe, elhatározza, hogy meglátogatja. De amikor arra jártában beugrik barátnőjéhez, a csöngetésre egy furcsa asszony nyit ajtót. Azt állítja, hogy Regina nem fogadhat látogatókat. Elizabeth, az ikertestvére Jessica és Regina barátja, Bruce Patman segítségével kideríti, hogy Reginát és szüleit emberrablók tartják fogságukban. Ha Elizabeth kapcsolatba lép a rendőrséggel, a túszszedők esetleg végeznek a Morrow családdal. Így tehát Elizabeth, Bruce, Jessica és Regina bátyja, Nicholas elhatározza, hogy a rendőrség segítsége nélkül, saját erejükből mentik meg a családot. Még mielőtt a túszszedők valami véglegesen tragikus lépésre határoznák el magukat.

Francine Pascal - Leszámolás
Amikor ​Lila Fowler titokzatos új barátja végül megjelenik a kerti bulin, Jessica Wakefielndek káprázik tőle a szeme. Jack csinos, szexis, izgalmas és még tökéletesebb, mint amilyennek Lila leírta. Tehát Jessica minden további időveszteség nélkül utánaveti magát. Lila nem is sejti, hogy Jack mindkét lánnyal rendszeresen találkozik, Jessicával hétközben, Lilával a hétvégeken. De Jessica nem tudja elviselni, hogy Lila minden hétfő reggel arcán üdvözült mosollyal állít be az iskolába. Elizabeth Jessica iketestvére figyelmezteti nővérét, hogy addig szakítson Jackkal, amíg nem válik túl komollyá a viszony. Jessica azonban azt szeretné, hogy inkább Lila maradjon ki a képből. Akkor Jack az övé lesz, egyedül az övé.

Francine Pascal - Zűrös ​szerelem
Még ​hogy Bruce Patman és Regina Morrow szerelmesek? Ezt az iskola egyetlen diákja sem hiszi el. Regina gyönyörű és visszahúzódó, s az egyik legkedvesebb lány az iskolában. Bruce százszázalékos sznob, aki csak egyetlen emberrel törődik, saját magával. Jessica Wakefield nem jósol hosszú jövőt a románcnak. Túlságosan jól ismeri Bruce-t. Még arra is hajlandó, hogy Lila Fowlerrel fogadást kössön. Szerinte Bruce és Regina között két héten belül szakításra kerül sor. A tét nagy, tehát Jessica nem engedheti meg, hogy veszítsen. Ha rajta múlik, Regina és Bruce boldogsága nem tart soká.

Francine Pascal - Versengő ​szívek
Roger ​Barrett már hosszú idő óta táplál hiú reményeket a feltűnően csinos és gazdag Lila Fowler iránt. Lila azonban kizárólag akkor szentel némi figyelmet a fiúnak, ha a barátnői előtt lejárathatja. Roger nem is csodálkozik ezen, hisz tudja milyen rendetlen kinézetű, félénk, ráadásul iskola után titokban takarítóként dolgozik. Mikor Roger megnyeri a nagy futóverseny válogatóját, egyik pillanatról a másikra az iskola ünnepelt hírességévé válik. Legnagyobb meglepetésére még Lila is állandóan a társaságát keresi. Roger tudja, ha elindul a nagy versenyen, elveszíti az állást. Vajon akkor is észreveszi őt Lila, ha már nem lesz az iskola sztárja?

Francine Pascal - Magányosan ​a tömegben
Lynne ​Henry magas, visszahúzódó, de legfőképpen szörnyen félénk kislány. A zeneszerzés a mindene, akkor érzi jól magát, ha egy új számon dolgozhat. Mialatt a szobájában gitározik, megfeledkezik magányosságáról, fontosnak, különlegesnek érzi magát. Amikor a Droidok, a Sweet Valley-i iskola legnépszerűbb zenekara pályázatot ír ki, Lynne is benevez. De annyira nem bízik tehetségében, hogy név nélkül adja be a dalát. Amikor a Droidok meghallják Lynne számát, mindnyájan tudják, hogy megtalálták a győztest. Guy Chesney, az együttes csinos szólógitárosa megfogadja, hogy bármi áron felkutatja a szerzőt. Csak Elizabeth Wakefield ismeri Lynne titkát. Vajon sikerül-e neki rábeszélnie Lynne-t, hogy a nyilvánosság elé lépjen és megossza tehetségét társaival? Vagy talán örökre homályban marad az ifjú zeneszerző?

Francine Pascal - Amikor ​a szerelem elmúlik
Egy ​szerelem vége... A Wakefield ikrek bátyja, Steven teljesen össze van törve. Úgy tűnik, hogy Tricina Martin, a barátnője már nem akar vele járni. Lemondja a randikat, sose hívja vissza telefonon. Steven nem érti, mitől változtak meg ilyen hirtelen Tricia érzései. Jessica boldog, hogy Steven már nem jár Triciával. Úgy érzi, eljött a megfelelő alkalom, hogy összehozza kebelbarátnővel, Cara Walkerral. Elizabeth szerint viszont a pletykás, örökké intrikáló Cara a lehető legrosszabb partner Steven számára. Elhatározza, hogy kideríti, mi rejlik Tricia furcsa viselkedése mögött, és elborzad, amikor szembe találja magát a szörnyű igazsággal.

Francine Pascal - A ​búcsú
Elizabeth ​Wakefieldnek magszakad a szíve, mert a fiúja, Tod Wilkins Vermontba költözik. Már csak egy hetük maradt. Utána eltűnik az egyetlen fiú, akit valaha is szeretett. Jessica, Elizabeth ármánykodó testvére ünnepel, sosem szerette Todot. Abban a pillanatban, hogy Tod kiteszi a lábát, Jessica hajtóvadászatot indít. Új partnert keres Elizabeth számára. Amikor Jessica terve rosszul sül el, veszélybe kerül Tod és Elizabeth kitartó szerelme.

Francine Pascal - Egész ​éjjel
Jessica ​talán túlságosan messzire merészkedett? Elizabeth Wakefield tudja, hogy csinos kis testvére kordában tudja tartani a fiúkat - a legtöbbjük elveszíti minden ellenállását, ha Jessica csábító bájainak hatása alá kerül. De Scott Daniels, Jessica legújabb barátja már inkább felnőtt férfi, mint fiú, sokkal idősebb és tapasztaltabb azoknál a srácoknál, akikkel Jessica eddig járt. Amikor Jessica titokban elmegy a főiskolások tóparti bulijára, Elizabeth aggódik, mert fél, hogy Jessicának valami baja eshet. És amikor testvére még reggelre sem kerül elő, Elizabeth féleleme komoly riadalommá válik. Hol van Jessica? Miért maradt ki egész éjszaka?

Francine Pascal - Erőjáték
A ​dundi Robin Wilson hónapok óta Jessica nyakán lógott. Eleinte csak Jessica barátságára pályázott - most meg be akar lépni a gimi sznob lányegyletébe, a Pi-Béta-Alfába. Jessica tombol, amikor ikertestvére - Elizabeth - egyesületi tagnak ajánlja Robint. Robin ugyan kedves és okos lány, de nem elég szép és népszerű ahhoz, hogy Pi-Béta legyen. Jessica elhatározza, ha törik, ha szakad, megakadályozza Robin felvételét. Elizabethnek azonban legalább annyira eltökélt szándéka Robint felvetetni az egyesületbe. Az ikrek vitájából olyan ádáz hatalmi harc kerekedik, amilyet a Sweet Valley-i gimnázium még nem látott.

Francine Pascal - Enid ​a szupersztár
Azok, ​akik most ismerkednek meg a csendes, csinos Enid Rollinsszal nehezen tudják elképzelni, hogy valamikor rossz társaságba keveredett. Hiszen mindenki szereti. Elizabeth Wakefield barátnője, ráadásul jó tanuló is. Minden jel szerint sikerült összeszednie magát. Aztán, egyszer csak semmi sem sikerül. A bajok akkor kezdődnek, amikor megtetszik neki Jeffrey French, Elizabeth egykori barátja, és úgy tűnik, a fiú is kedveli őt. Csakhogy kiderül, hogy Jeffrey még mindig túl sokat gondol Elizabethre. Amikor Enid apja egyszer részegen érkezik a karácsonyi láthatásra, Enid életében már csak egyetlen személy marad, akire támaszkodhatna: Elizabeth. Vele viszont rettenetesen összevész egy alkalommal, és így teljesen magára marad. Ezért hát, amikor Brian, a "rossz korszakából" való ismerőse randira hívja, Enid szívesen megy vele. Tudja, hogy Brian züllött alak, de úgy látszik, csak nála arathat elismerést. Vajon ellent tud-e állni a csábításnak, vagy visszatér a rossz társaságba?

Francine Pascal - Veszélyes ​szerelem
Szakít-e ​Tod és Elizabeth? A Wakefield család egyik legszigorúbb törvénye, hogy tilos motorozni. Amióta az unokatestvérük meghalt egy baleset miatt, Elizabethnek és Jessicának még azt is megtiltották, hogy motorbiciklinek csak a közelébe is menjenek. Így aztán egy szép napon, amikor Tod egy csillogó, új Yamahán állított be, Elizabeth tudta, hogy bajok lesznek. Ő nem ülhet fel a fiú motorjára, de más lányoknak szabad, és ők meg is teszik! És a látvány, amint a lányok Todot átölelve száguldoznak a fiúval, olyan féltékennyé teszik Elizabethet, hogy majdnem beleőrül. Tod állítja ugyan, hogy nem kell aggódnia, de Elizabeth fél, hogy elveszti a fiút. Vajon nem ver-e éket kettőjük közé az új motorbicikli?

Francine Pascal - Túl ​szép, hogy igaz legyen
Túl ​szép, hogy igaz legyen. Az ördög álruhában. A Wakefield ikrek halálosan izgatottak. A szép és elegáns Suzanne Devlin eljön hozzájuk New Yorkból. Két hétig Elizabeth szervez programokat Suzanne-nak Sweet Valleyben, ezalatt Jessica kitombolhatja magát New Yorkban. Először úgy tűnik, hogy Suzanne a tökéletes lány. Szép, barátságos és egy csöppet sem beképzelt. A város összes fiúja megőrül érte. De amikor Suzanne azzal vádolja Mr. Collinst, hogy megpróbálta elcsábítani őt, Elizabeth rájön, hogy a felszín alatt titkok rejtőznek.

Francine Pascal - Kitörés
Aaron ​Dallast, a Sweet Valley-i középiskola futballcsapatának jóképű kapitányát mintha kicserélték volna. Az azelőtt kedves, barátságos fiú apróságokon is felbőszül és tajtékozva nekiugrik mindenkinek, nem kímélve csapattársait, sőt a barátnőjét, Heathert sem. Elizabeth Wakefieldet aggasztja a fiúban végbemenő változás. A fiúja, Jeffrey French Aaron legjobb barátja, aki egyre mentegei Aaront. Elizabeth képtelen meggyőzni arról, hogy a barátjuknak segítségre van szüksége. Egyszer azonban Jeffrey is Aaron haragjának célpontjává válik.

Francine Pascal - Az ​új Jessica
Jessica ​Wakefieldnek elege van az ikerségből. A szülei tréfálkoznak felette, újabban az iskolatársai is rendszeresen összetévesztik nővérével, Elizabethtel. Jessica elhatározza, hogy véget vet ennek az áldatlan állapotnak és egy új Jessicát kreál. Teljesen átváltoztatja külsejét, feketére festi a haját. Feltűnően öltözködik és európai magazinokat olvas. Az iskolában hamarosan mindenki az új, különleges, nagylányos Jessicáról beszél. Csak egyvalaki nem lelkesedik Jessica átalakulásáért. Elizabeth úgy érzi, hogy elveszítette ikertestvérét. Talán örökre?

Francine Pascal - Szerelmem, ​a tanár úr
A ​szerelmi történet főszereplője a csinos és magabiztos diáklány, Olivia Davidson, aki csupán egyetlen dologtól szenved: az egyedülléttől. Egy napon azonban Stuart Bachman, a jóképű festőművész elhatározza, hogy festészeti tanfolyamot indít abban a középiskolában, amelybe Olivia is jár. A lány hamarosan beleszeret a fiatal tanárba, s már érzelmeinek viszonzásáról álmodozik, amikor az események számára kedvezőtlen fordulatot hoznak.

Francine Pascal - Ártatlan ​hazugság
John ​Pfeifer, az Orákulum, a Sweet Valley-i középiskolai diákújság népszerű sportriportere aggódik kedves ismerőse, Jennifer Mitchell miatt. Jennifer ugyanis túl sokat találkozik Rick Andoverrel, a kicsapott volt diákkal. Amikor John megtudja, hogy Jennifer meg akar szökni Rickkel, Elizabeth Wakefieldhez fordul segítségért, hogy megakadályozza a tervet. Ricket letartóztatják. Jennifer meg van róla győződve, hogy ez az apja műve volt. Dühében elhatározza, hogy soha többet nem áll vele szóba. Rick letartóztatásáért John a felelős, de nem vallhatja be a lánynak, aki hozzá menekül vigasztalásért. Mr. Mitchell súlyosan megbetegszik, Johnt pedig mardossa a lelkiismeret-furdalás. Bevallja-e Jennifernek az igazságot és tegye ezzel kockára a kapcsolatukat, vagy hagyja, hogy Jennifer továbbra is igaztalanul vádolja az apját?

Francine Pascal - A ​szakadék szélén
Regina ​Morrow és Bruce Patman hónapok óta együtt jár, ám egyszer a gyönyörű és ravasz Amy Suttont osztják be a fiú párjának egy hosszabb iskolai feladat elvégzésére. Amy elhatározza, hogy elcsábítja a fiút Reginától. Amy mesterkedései hatására Bruce ellenállása lassanként szertefoszlik. Regina felháborodva fedezi fel, hogy Bruce titokban Amyvel randizik. A csalódott, megbántott lány Justin Belsonnál, egy nála idősebb, kétes hírű diáknál keres vigasztalást. Regina jóbarátai aggódni kezdenek. Justin rossz hírű társaságba jár, a pletyka szerint még a kábítószertől sem riadnak vissza. Miféle bajba sodródik Regina?

Francine Pascal - Gonosz ​pletykák
A ​Sweet Valley-i középiskolában minden lány arról álmodik hogy egyszer elmehessen a nagy bálra Bridgewaterba. Susan Stewart meg is kapja a lehetőséget a csinos és gazdag Gordon Stoddard személyében, aki meghívja őt az előkelő táncmulatságra. Senki sem tudja, honnan van Susannak pénze, miből öltözködik, vagy hogy kik is a szülei tulajdonképpen, de mindenki kedves és szép lánynak tartja, keresik is a társaságát. Lila Fowler féltékenységében gonosz pletykát kezd terjeszteni Susan édesanyjáról, hogy kicsoda is tulajdonképpen és miért hagyta el Susant. Ettől fogva senki sem áll szóba Susannal, Gordon sem. Susannak muszáj kiderítenie az igazságot, muszáj megtalálni a szüleit. De vajon boldogabb lesz-e?

Francine Pascal - Rejtelmek
Cara ​Walker úgy érzi, hogy a barátja, Steven Wakefield már nem olyan figyelmes hozzá. Az utóbbi időben Steven érthetetlenül tartózkodóan és zárkózottan viselkedik. Cara azt a tanácsot kapja kebelbarátnőjétől, Jessicától, hogy ő is legyen rejtelmesebb, egy kis titokzatosság csak javíthat a kapcsolatukon. De Cara fondorkodásai rosszul sülnek el. Steven még hűvösebbé válik, ugyanakkor Cara biztosan tudja, hogy Steven titkol előtte valamit. Azelőtt Steven megbízott benne, most viszont, úgy tűnik, Abbie Richardsont, Elizabeth barátnőjét tünteti ki figyelmével. Sikerül-e Carának fényt deríteni a titokra, mielőtt Steven szívében át kellene engednie a helyét valaki másnak?

Francine Pascal - Kényszerleszállás
George ​Warren alig várja, hogy a pilótavizsga letétele után magával vihesse barátnőjét, Enid Rollinst első repülőútjára. Utána ugyanis szeretne valamit elmondani neki, amire már régóta készült, azt, hogy nem szereti már, kihűltek az érzelmei iránta. Akkor szabadon találkozhat azzal a lánnyal, akit szeret, Robin Wilsonnal. Repülés közben azonban George elveszíti uralmát a gép felett, és kényszerleszállást kell végrehajtania. Enid súlyosan megsebesül, George-ot majd megöli a bűntudat. Most igazán nem szakíthat Eniddel. De meddig tudja tettetni a szerelmes barátot? Meddig éljen még hazugságban?

Francine Pascal - Cselvetések
Elizabeth ​Wakefield megdöbben, amikor Nicholas Morrow randira hívja. Nicholas nemrég költözött Sweet Valleyba, fantasztikusan gazdag és őrülten jóképű. Elizabeth sose csalná meg barátját, Tod Wilkinst, de Nicholas annyira vonzó és olyan őszintén lelkesedik érte, hogy igent mond, de csak egy alkalomra. Még kuszábbá válik a helyzet, amikor Jessica Elizabeth örökké cselszövésekben mesterkedő nővére kijelenti, hogy Nicholas Morrowt az isten is neki teremtette, és ettől fogva csak ő tölti be Jessica minden gondolatát. Elizabeth elszörnyedve gondol arra, mi lesz, ha Tod vagy az ikertestvére megtudja, hogy neki randija van Nicholasszal. De ki tud valamit titokban tartani Jessica Wakefield előtt?

Francine Pascal - Tiltott ​szerelem
A ​Sweet Valley-i középiskolában mindenki Maria Santelli és Michale Harris eljegyzéséről beszél, de a párnak titkolóznia kell a szülők előtt. A két család ugyanis évekkel ezelőtt összeveszett és azóta Mariának és Michaelnek tilos egymással szóba állnia. Maria szeme először versenyt ragyog gyémántgyűrűjével, de kiderül, hogy nem is olyan könnyű ez a jegyesség. Maria önállósághoz szokott, Michael azoban teljesen ki akarja sajátítani. Még azért is féltékenykedik, mert Maria segít Winston Egbertnek a diáktanácsba jutásért folytatott kampányában. Maria egyre többet gondol arra, hogy az eljegyzés előtt boldogabbak voltak Michaellel. Vajon sikerül-e a jegyeseknek megoldani problémáikat, lesz-e esküvő? Vagy a titokban tartott eljegyzés örökre tönkreteszi kapcsolatukat?

Francine Pascal - Az ​utolsó szalmaszál
Sally ​Larson boldogan költözik unokatestvére, Dana családjához. A nevelőotthonokban eltöltött sok-sok év után nagyon vágyódik egy valódi otthon után. De ha családtaggá akar válni, meg kell szerettetnie magát. Nincs is semmi baj, amíg Sally hagyja, hogy Dana irányítsa. Hiszen unokahuga csinos, népszerű és a Droidoknak, az iskolai szuper rockzenekarnak a szólóénekesnője. Sally már-már abban is reménykedhet, hogy Jeremynek, Dana testvérének az idegenkedését is sikerül legyőznie. De amikor Dana is neheztelni kezd rá, Sally megijed, hogy újra költöznie kell, pedig ez az utolsó esélye, hogy visszataláljon a normális életbe. Képes lesz-e Sally megtelepedni Sweet Valleyben?

Francine Pascal - Emlékek
A ​Wakefield ikrek bátyja, Steven senkivel sem járt, mióta barátnője, tricia leukémiában meghalt. Nem is tud más lányra nézni, egyre csak imádott triciája jár az eszében. Cara Walkerhez azonban ösztönös vonzalom húzza. A város legnagyobb pletykazsákja, a minden fiúval kikezdő Cara nagyot változott. Szülei elváltak, apja és fivére elköltözött. Cara nagyon is megérti, milyen az, amikor elveszítünk valakit. Amikor Tricia nővére, Betsy meglátja őket együtt táncolni. azzal vádolja Stevent, hogy elfelejtette Triciát. Stevennek szörnyű rosszul esik Betsy keserű vádaskodása. Nem tudja azonban letagadni, hogy vonzódik Carához. De lehet-e szerelmes másik lányba Tricia után?

Francine Pascal - Szökésben
Jessica ​megelégelte, hogy állandóan alulmarad ikertestvérével, Elizabethtel szemben. Mindenki csak Elizabethet dícséri, ő a kedves, a nagylelkű, a figyelmes, Jessicának pedig semmi sem sikerül. Azután Jessica találkozik a jóképű, megértő Nicky Sheparddal, aki hasonló helyzetben van, mint ő. Nicky megszökik otthonról, San Franciscóba megy és azt akarja, hogy Jessica menjen utána. Jessica először nem veszi komolyan a fiút. De amikor otthon elmérgesedik a helyzet, Jessica arra gondol, hogy jobban járna, ha örökre elmenne a városból.

Francine Pascal - El ​otthonról
Elizabeth ​Wakefield mindig arról ábrándozott, hogy egyszer ellátogat Svájc csodálatos hegyei közé. Így aztán nem csoda, hogy lázba jön, amikor lehetősége adódik arra, hogy bekerüljön az egyik előkelő svájci intézetbe. Bármennyire is szereti Sweet Valleyt, Elizabeth szent meggyőződése, hogy a hófödte hegyek nagyszerű ihletet jelentenének írói talentumának. A gondolatra, hogy elveszíthetné ikertestvérét, Jessica pánikba esik. Hogy is tudna élni legeslegjobb barátnője nélkül? Ki is dolgoz egy tervet, hogy megakadályozza nővére elutazását. Vajon sikerül-e itthon tartania Elizabethet - vagy éppen ellenkezőleg: örökre elüldözi Sweet Valleyből?

Kollekciók