Ajax-loader

Francine Pascal könyvei a rukkolán


Francine Pascal - Rosszlány
Jessica ​megesküszik, hogy Annie Whitman sohasem fog bekerülni a Sweet Valley Középiskola szurkolókórusába. Bár csinos, temperamentumos és fölöttébb tehetséges, Annie-nak mégis rossz híre van az iskolában. Estéről estére más fiút csavar az ujja köré, ezért háta mögött a diákok csak "Könnyű Annie"-ként emlegetik. Jessica minden ördögi fortélyát beveti, hogy Annie-val szemben megvédje a szurkolókórus makulátlan hírnevét. Csak Jessica ikertestvére, Elizabeth tudja, hogy milyen lány is valójában Annie. Vajon meggyőzheti-e igazáról Jessicát, mielőtt az összezúzná Annie álmait?

Francine Pascal - A ​búcsú
Elizabeth ​Wakefieldnek magszakad a szíve, mert a fiúja, Tod Wilkins Vermontba költözik. Már csak egy hetük maradt. Utána eltűnik az egyetlen fiú, akit valaha is szeretett. Jessica, Elizabeth ármánykodó testvére ünnepel, sosem szerette Todot. Abban a pillanatban, hogy Tod kiteszi a lábát, Jessica hajtóvadászatot indít. Új partnert keres Elizabeth számára. Amikor Jessica terve rosszul sül el, veszélybe kerül Tod és Elizabeth kitartó szerelme.

Francine Pascal - Enid ​a szupersztár
Azok, ​akik most ismerkednek meg a csendes, csinos Enid Rollinsszal nehezen tudják elképzelni, hogy valamikor rossz társaságba keveredett. Hiszen mindenki szereti. Elizabeth Wakefield barátnője, ráadásul jó tanuló is. Minden jel szerint sikerült összeszednie magát. Aztán, egyszer csak semmi sem sikerül. A bajok akkor kezdődnek, amikor megtetszik neki Jeffrey French, Elizabeth egykori barátja, és úgy tűnik, a fiú is kedveli őt. Csakhogy kiderül, hogy Jeffrey még mindig túl sokat gondol Elizabethre. Amikor Enid apja egyszer részegen érkezik a karácsonyi láthatásra, Enid életében már csak egyetlen személy marad, akire támaszkodhatna: Elizabeth. Vele viszont rettenetesen összevész egy alkalommal, és így teljesen magára marad. Ezért hát, amikor Brian, a "rossz korszakából" való ismerőse randira hívja, Enid szívesen megy vele. Tudja, hogy Brian züllött alak, de úgy látszik, csak nála arathat elismerést. Vajon ellent tud-e állni a csábításnak, vagy visszatér a rossz társaságba?

Francine Pascal - Egész ​éjjel
Jessica ​talán túlságosan messzire merészkedett? Elizabeth Wakefield tudja, hogy csinos kis testvére kordában tudja tartani a fiúkat - a legtöbbjük elveszíti minden ellenállását, ha Jessica csábító bájainak hatása alá kerül. De Scott Daniels, Jessica legújabb barátja már inkább felnőtt férfi, mint fiú, sokkal idősebb és tapasztaltabb azoknál a srácoknál, akikkel Jessica eddig járt. Amikor Jessica titokban elmegy a főiskolások tóparti bulijára, Elizabeth aggódik, mert fél, hogy Jessicának valami baja eshet. És amikor testvére még reggelre sem kerül elő, Elizabeth féleleme komoly riadalommá válik. Hol van Jessica? Miért maradt ki egész éjszaka?

Francine Pascal - A ​túszszedők
Amikor ​Elizabeth Wakefield azt hallja, hogy Regina Morrow váratlanul visszatért Svájcból Sweet Valleybe, elhatározza, hogy meglátogatja. De amikor arra jártában beugrik barátnőjéhez, a csöngetésre egy furcsa asszony nyit ajtót. Azt állítja, hogy Regina nem fogadhat látogatókat. Elizabeth, az ikertestvére Jessica és Regina barátja, Bruce Patman segítségével kideríti, hogy Reginát és szüleit emberrablók tartják fogságukban. Ha Elizabeth kapcsolatba lép a rendőrséggel, a túszszedők esetleg végeznek a Morrow családdal. Így tehát Elizabeth, Bruce, Jessica és Regina bátyja, Nicholas elhatározza, hogy a rendőrség segítsége nélkül, saját erejükből mentik meg a családot. Még mielőtt a túszszedők valami véglegesen tragikus lépésre határoznák el magukat.

Francine Pascal - Jessica's ​Blind Date
The ​sixth-grade newspaper at Sweet Valley Middle School has started running personal ads, and as far as Jessica Wakefield is concerned, it couldn't have come at a better time. She and Aaron Dallas have nothing in common anymore. Jessica's ready to find a new boyfriend in the pages of Sweet Valley Sixers. Soon Jessica's exchanging the most romantic letters with a mysterious admirer. Her new pen pal loves all the same things she does - even pineapple pizza! At last they decide to meet. It's going to be the date of the decade. And is Jessica in for a surprise!

Francine Pascal - Gonosz ​pletykák
A ​Sweet Valley-i középiskolában minden lány arról álmodik hogy egyszer elmehessen a nagy bálra Bridgewaterba. Susan Stewart meg is kapja a lehetőséget a csinos és gazdag Gordon Stoddard személyében, aki meghívja őt az előkelő táncmulatságra. Senki sem tudja, honnan van Susannak pénze, miből öltözködik, vagy hogy kik is a szülei tulajdonképpen, de mindenki kedves és szép lánynak tartja, keresik is a társaságát. Lila Fowler féltékenységében gonosz pletykát kezd terjeszteni Susan édesanyjáról, hogy kicsoda is tulajdonképpen és miért hagyta el Susant. Ettől fogva senki sem áll szóba Susannal, Gordon sem. Susannak muszáj kiderítenie az igazságot, muszáj megtalálni a szüleit. De vajon boldogabb lesz-e?

Francine Pascal - Szerelmem, ​a tanár úr
A ​szerelmi történet főszereplője a csinos és magabiztos diáklány, Olivia Davidson, aki csupán egyetlen dologtól szenved: az egyedülléttől. Egy napon azonban Stuart Bachman, a jóképű festőművész elhatározza, hogy festészeti tanfolyamot indít abban a középiskolában, amelybe Olivia is jár. A lány hamarosan beleszeret a fiatal tanárba, s már érzelmeinek viszonzásáról álmodozik, amikor az események számára kedvezőtlen fordulatot hoznak.

Francine Pascal - A ​titkos imádó
A ​Sweet Valley-i középiskola felbolydul, mint egy méhkas, amikor a diákújság társkereső apróhirdetés rovatot indít. Még Penny Ayala, az újság tartózkodó, komoly természetű főszerkesztője is megkockáztat egy hirdetést, amire egy Jamie nevű fiú válaszol. Jamie levelei ugyanolyan szellemesek és megértőek, mint Pennyé, úgy tűnik, tökéletesen illenek egymáshoz. Elizabeth Wakefield egyre arra biztatja Pennyt, hogy mélyítse el kapcsolatát a fiúval, mígnem egyszer véletlenül meghallja, amint egy csoport fiú nevetve emlegeti Jamie-t. Elizabeth rádöbben, hogy Penny ideális partnere csak kitaláció, Jamie nem létezik. Vajon sikerül-e Elizabethnek megakadályozni, hogy a fiúk összetörjék Penny szívét?

Francine Pascal - Szerelmes ​levelek
Caroline ​Pearce sosem számított a Sweet Valley-i középiskola népszerű diákjai közé. De amikor azt kezdi mesélni, hogy barátja van egy másik városban, lassacskán felé fordul osztálytársai figyelme. A suliban mindenki a barna szemű, több mint 180 centi magas Adamról és romantikus szerelmes leveleiről beszél. Caroline mindenkit becsap, még az éles eszű Jessica Wakefieldet is. A társai szeretetéért és figyelméért indított hadjárat hamarosan élete legnagyobb kudarcával fenyegeti Caroline-t. Barátnői ugyanis ragaszkodnak hozzá, hogy összeismertesse őket Adammal, ha már annyit dicsekedett vele. Meg tudja-e tartani a titkát, vagy a hazugságok maguk alá temetik?

Francine Pascal - Döntés ​előtt
Robin ​Wilson ritka jó évet zárhat. Fülig szerelmes George Warrenbe, jó jegyeket szerez az iskolában és csaknem zsebében tudhatja a műugró-bajnokság aranyérmét. Ám ekkor gazdag nagynénje fantasztikus ajánlatot tesz, ez azonban Robin boldogságának végét is jelentheti. Fiona néni ugyanis felajánlja, hogy kifizeti Robin tandíját, ha felveszik a patinás keleti parti főiskolára, ahova ő és Robin nagymamája is járt. Ha Robin teljesíti a kérést, el kell búcsúznia George-tól és a műugrástól is, de a nagynéni támogatása nélkül valószínűleg egyáltalán nem tudja folytatni tanulmányait. Robinnak kétfelé dobog a szíve. Hogyan járja a maga útját anélkül, hogy megbántaná a neki legdrágább emberek érzéseit?

Francine Pascal - Drága ​testvérem
Jessica ​a kórházi ágyra pillantott, amelyen ikernővére, Elizabeth, sápadtan, némán, moccanatlanul feküdt. Liz, hallasz engem? Kérlek Lizzie! Az én hibám, hogy megsebesültél. Lizzie, nem élhetem le az életem nélküled! Rendbe kell jönnöd! Szükségem van rád! Elizabeth nem mozdult. Jessica szeme fátyolos lett s a könnyek egyre szaporább záporesőként csurogtak végig arcán. Átölelte testvére ernyedt kezét, úgy rimánkodott neki. Tudod, mennyire szeretlek, tudod, hogy mindenki szeret! Lizzie, kérlek, Lizzie, hallgas meg. Nem halhatsz meg! Elizabeth keze erőtlenül feküdt Jessicáéban. Még a szemhéja sem rebbent meg. Nem adott semmiféle életjelt.

Francine Pascal - A ​kiközösített
Lehet, ​hogy soha többet senki nem áll szóba Mollyval? Mióta Molly Hecht buliján Regina Morrow oly tragikusan halt meg, mindenki úgy bánik Mollyval, mint a pestissel. Nem állnak szóba vele az iskolában, a szülei haragszanak rá, még a legjobb barátja, Justin Belson is kerüli. Ha Molly magyarázkodni próbál, nem hallgatják végig. Amikor a rendőrség elől bujkáló kábítószerkereskedő, Buzz felhívja Mollyt telefonon és megmondja neki, hogy hamarosan eltűnik a városból, Molly kapva kap az ajánlatán. Inkább követi Buzzt Mexikóba, mint hogy magára hagyatva küszködjön a Sweet Valley-i középiskola ellenséges légkörében. Csak Elizabeth sejti, miben töri a fejét Molly, de lehet, hogy már ő sem tudja megakadályozni, hogy elszökjön a kábítószerkereskedővel.

Francine Pascal - El ​otthonról
Elizabeth ​Wakefield mindig arról ábrándozott, hogy egyszer ellátogat Svájc csodálatos hegyei közé. Így aztán nem csoda, hogy lázba jön, amikor lehetősége adódik arra, hogy bekerüljön az egyik előkelő svájci intézetbe. Bármennyire is szereti Sweet Valleyt, Elizabeth szent meggyőződése, hogy a hófödte hegyek nagyszerű ihletet jelentenének írói talentumának. A gondolatra, hogy elveszíthetné ikertestvérét, Jessica pánikba esik. Hogy is tudna élni legeslegjobb barátnője nélkül? Ki is dolgoz egy tervet, hogy megakadályozza nővére elutazását. Vajon sikerül-e itthon tartania Elizabethet - vagy éppen ellenkezőleg: örökre elüldözi Sweet Valleyből?

Francine Pascal - Versengő ​szívek
Roger ​Barrett már hosszú idő óta táplál hiú reményeket a feltűnően csinos és gazdag Lila Fowler iránt. Lila azonban kizárólag akkor szentel némi figyelmet a fiúnak, ha a barátnői előtt lejárathatja. Roger nem is csodálkozik ezen, hisz tudja milyen rendetlen kinézetű, félénk, ráadásul iskola után titokban takarítóként dolgozik. Mikor Roger megnyeri a nagy futóverseny válogatóját, egyik pillanatról a másikra az iskola ünnepelt hírességévé válik. Legnagyobb meglepetésére még Lila is állandóan a társaságát keresi. Roger tudja, ha elindul a nagy versenyen, elveszíti az állást. Vajon akkor is észreveszi őt Lila, ha már nem lesz az iskola sztárja?

Francine Pascal - Játék ​a tűzzel
Vigyázat, ​Édesvölgyi suli! Jessica ismét a hadiösvényre lépett! Alig élvezte ki legutóbbi társadalmi sikerét, máris arra készül, hogy kivesse hálóját a gazdag és csinos Bruce Patmanre, aki a középiskola legkörülrajongottabb aranyifja. Vagy inkább Bruce vetette ki a hálóját Jessicára? Elizabeth, Jessica ikertestvére, nagy változásokat észlel Jessicán. Egy idő óta Jessica csapot-papot otthagyva, mindenhová követi Bruce-t, csakhogy vele tölthesse az idejét. Elizabeth nem kedveli a fiút, mert erőszakos, öntelt és senkire nincs tekintettel. Jessica általában kordában tudja tartani a fiúkat, de most attól tart Elizabeth, hogy Jessica túlságosan messzire megy.

Francine Pascal - Cselvetések
Elizabeth ​Wakefield megdöbben, amikor Nicholas Morrow randira hívja. Nicholas nemrég költözött Sweet Valleyba, fantasztikusan gazdag és őrülten jóképű. Elizabeth sose csalná meg barátját, Tod Wilkinst, de Nicholas annyira vonzó és olyan őszintén lelkesedik érte, hogy igent mond, de csak egy alkalomra. Még kuszábbá válik a helyzet, amikor Jessica Elizabeth örökké cselszövésekben mesterkedő nővére kijelenti, hogy Nicholas Morrowt az isten is neki teremtette, és ettől fogva csak ő tölti be Jessica minden gondolatát. Elizabeth elszörnyedve gondol arra, mi lesz, ha Tod vagy az ikertestvére megtudja, hogy neki randija van Nicholasszal. De ki tud valamit titokban tartani Jessica Wakefield előtt?

Francine Pascal - Titkok
Ez ​nem igazság, dühöngött Jessica, s könnyekben fürdött az arca. Enid Rollins Ronnie Edwardsszal megy az iskolabálba, és biztos, hogy őt választják bálkirálynőnek. A szerelemtől elvakult Ronnie a szavazatok millióit szerzi majd meg. Jessica felsóhajtott. Neki kell győzni! Ha ő lenne a bálkirálynő, akkor végre Bruce Patman is észrevenné. Még soha életében nem akarta semmit ennyire. Bármit megtett volna, hogy ez a kívánsága teljesüljön. Könnyein keresztül megpillantott egy papírdarabot, amely az ágy alól kandikált ki. Úgy tűnt, hogy egy levél. - Kedves Enid! - olvasta hirtelen támadt, mohó érdeklődéssel, és arca a fejében kibontakozó terv hatására lassan mosolyra derült.

Francine Pascal - Az ​új Jessica
Jessica ​Wakefieldnek elege van az ikerségből. A szülei tréfálkoznak felette, újabban az iskolatársai is rendszeresen összetévesztik nővérével, Elizabethtel. Jessica elhatározza, hogy véget vet ennek az áldatlan állapotnak és egy új Jessicát kreál. Teljesen átváltoztatja külsejét, feketére festi a haját. Feltűnően öltözködik és európai magazinokat olvas. Az iskolában hamarosan mindenki az új, különleges, nagylányos Jessicáról beszél. Csak egyvalaki nem lelkesedik Jessica átalakulásáért. Elizabeth úgy érzi, hogy elveszítette ikertestvérét. Talán örökre?

Francine Pascal - Hétvége ​két fiúval
Jessica ​Wakefield kétségbeesik, amikor kiderül, hogy a hosszú hétvégét kénytelen barátja, A. J. Morgan nélkül tölteni. De amikor megismerkedik a jóképű, titokzatos Christopherrel, a magányosnak induló víkend romantikus kalandba fordul. Jessica tudja, ha A. J. megjön, nem találkozhat többet Christopherrel, de ő addig is jól akar szórakozni. A játék azonban rémálommá válik. Christopher nem hajlandó lemondani Jessicáról, minden este felhívja, követi, bárhova megy. Jessica megrémül. Mi lesz, ha A. J. tudomást szerez a kapcsolatukról? Bizonyára azonnal szakít vele. Lehet, hogy Jessica ezúttal túl messzire ment?

Francine Pascal - A ​második esély
A ​csöndes, elszánt Kristin Thompson pontosan tudja, mit akar az élettől. Kicsi gyerekkora óta azért küzd, hogy profi teniszező legyen. Már csak egy tornát kell megnyernie, és megkapja a profi minősítést. De jön a jóképű Bruce Patman, és egy csapásra meghódítja. Kristinnek választania kell a tenisz és a barátja között. Azon töri a fejét, hogy nem ér-e többet a romantikus kapcsolat, mint a győzelem. Vajon feladja-e Krsitin az álmát? Hogyan egyeztesse össze a sportot a tinédzserek szokásos életformájával?

Francine Pascal - Most ​vagy soha
Johanna ​Porter kimaradt az iskolából, ezért a Sweet Valley-t középiskola diákjai elképedve fogadják, amikor ismét látogatni kezdi az órákat. Johanna nagyon is tudatában van ennek. Azelőtt a leggyengébb tanulók közé tartozott. Most pedig, amikor állandóan hallja a háta mögött az izgatott sugdolózást, szinte lehetetlennek tűnik, hogy elboldoguljon az anyaggal. Johanna mégis elszántan folytatja a küzdelmet. Peter DeHaven az egyik ok, amiért Johanna maradni akar. Mindig is tetszett neki a fiú, és talán Peter is kedveli őt. Amikor Peter barátnője, Amy egy hétvégére elutazik a városból, Peter és Johanna együtt csinál programot, és nagyszerűen érzik magukat. De amikor az iskolában újra találkoznak, Peter keresztülnéz rajta. Peter is olyan, mint a többiek, akik Johannát reménytelen esetnek tartják? Be tudja-e Johanna bizonyítani, hogy ide való, az iskolába?

Francine Pascal - Szerelem ​bolondulásig
A ​Sweet Valley-i középiskolában senki nem hiszi el, amikor Ken Matthews, a rögbicsapat sztárja beleesik a szörnyen művelt és olvasott Suzanne Hanlonba. Suzanne a költészetért, a művészfilmekért és a különleges ételekért rajong, míg Ken akkor érzi jól magát, ha rock and rollt hallgathat, vagy a barátaival elmehet a pizzériába. Ők ketten úgyszólván mindenben különböznek egymástól. Elizabeth Wakefield a kezdettől fogva tudja, hogy a sznob Suzanne nem megfelelő partner Ken számára. A jelek szerint azonban Ken őrülten odavan Suzanne-ért, és kész mindent megtenni, amit a barátnője elvár tőle. Ugyan ki fogja észhez téríteni Kent, mielőtt fájdalmas élményeket szerezne a viszonyban?

Francine Pascal - Túl ​szép, hogy igaz legyen
Túl ​szép, hogy igaz legyen. Az ördög álruhában. A Wakefield ikrek halálosan izgatottak. A szép és elegáns Suzanne Devlin eljön hozzájuk New Yorkból. Két hétig Elizabeth szervez programokat Suzanne-nak Sweet Valleyben, ezalatt Jessica kitombolhatja magát New Yorkban. Először úgy tűnik, hogy Suzanne a tökéletes lány. Szép, barátságos és egy csöppet sem beképzelt. A város összes fiúja megőrül érte. De amikor Suzanne azzal vádolja Mr. Collinst, hogy megpróbálta elcsábítani őt, Elizabeth rájön, hogy a felszín alatt titkok rejtőznek.

Francine Pascal - Csapdában
Elég-e ​a szerelem, hogy Sandrát és Manuelt megtartsa egymásnak? Annyi idő után Sandra Bacon végre talált egy fiút, akibe érdemes beleszeretnie. A kedves, megértő, jóképű Manuel Lopez ugyanúgy szereti Sandrát, mint a lány őt. Csak egy baj van: Sandy szülei nem helyeslik a kapcsolatukat. Ezért titokban kell találkozniuk. Amikor egy baleset szemtanúi Manulet vádolják, csak Sandra tisztázhatná a fiút. Ha Sandy bevallja az igazságot, azt kockáztatja, hogy elveszíti szülei bizalmát és szeretetét, ha pedig hallgat, Manuelt veszíti el.

Francine Pascal - Szívtipró
Csodálatosan ​buknak át a hullámok Sweet Valley előtt, nagy divatja van a szörfözésnek. Jessica Wakefield pompásan lubickol Bill Chase-zel, a város legjobb szörfösével. De miután a fiút mindenféle ravaszsággal magába bolondította, nem is akar tudomást venni róla. Hogy még tovább bonyolódjanak a dolgok, a szégyenlős, csöndes DeeDee Gordon is beleszeret Billbe. Csakhogy Jessica az erősebb. Ha Bill akárcsak egyszer is rá merészel pillantani DeeDee-re, Jessica hurrikánként lesöpri szörfjéről, vissza egyenesen az ő karjaiba. Meg tud-e szökni Bill Jessica vonzásából, vagy már elveszett ember?

Francine Pascal - A ​lehetetlen
Jade ​Wu semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy ő is olyan ízig-vérig amerikai lány legyen, mint az osztálytársai. De édesapja, aki ragaszkodik a kínai hagyományokhoz, nem engedi, hogy a hasonló korú lányok életét élje, nem járhat randevúkra sem. A lány attól fél, hogy örökre kívülálló marad. Jade tehetségesen táncol és amikor elnyeri egy zenés-táncos darab főszerepét, apja tiltakozása ellenére elvállalja a feladatot. Boldogságában a mennyországban jár, különösen, amikor megismerkedik a jóképű David Prentisszel. Jade hamarosan teljesen megbízik Davidben, nincsenek előtte titkai. Ám egyszer csak úgy tűnik, mintha David elárulná, Jade-nek az az érzése, hogy a fiú kifecsegi mindazt, amit bizalmasan mesélt neki a családjáról. Vajon sikerül-e Jade-nek megtalálni a boldogságot az újonnan meghódított világban, vagy elejétől fogva apjának volt igaza?

Francine Pascal - Titok ​a családban
Elizabeth ​és Jessica örömmel fogadja unokatestvérüket, Kelly Batest. Kelly édesanyja ismét férjhez akar menni, és ezért küldi a lányát a Wakefield családhoz, hogy az ott töltött idő alatt hozzászokhasson az új mostohaapa és a két mostohatestvér gondolatához. Kelly megérkezik Sweet Walleybe. A család legnagyobb elképedésére azonban járni kezd a rossz hírű Kirk Andersonnal, majd bejelenti, hogy végleg a városban marad, mert az édesapjával akar lakni. Kelly tökéletesnek látja az apját, akiről az ikreknek viszont egészen más a véleményük. Úgy tűnik, Kelly képtelen objektíven ítélni, ha az apjáról vagy Kirkről van szó. Vajon sikerül-e rájönnie Kellynek, miért nem képes szembenézni az igazsággal?

Francine Pascal - Kényszerleszállás
George ​Warren alig várja, hogy a pilótavizsga letétele után magával vihesse barátnőjét, Enid Rollinst első repülőútjára. Utána ugyanis szeretne valamit elmondani neki, amire már régóta készült, azt, hogy nem szereti már, kihűltek az érzelmei iránta. Akkor szabadon találkozhat azzal a lánnyal, akit szeret, Robin Wilsonnal. Repülés közben azonban George elveszíti uralmát a gép felett, és kényszerleszállást kell végrehajtania. Enid súlyosan megsebesül, George-ot majd megöli a bűntudat. Most igazán nem szakíthat Eniddel. De meddig tudja tettetni a szerelmes barátot? Meddig éljen még hazugságban?

Francine Pascal - Hajótörés
A ​Sweet Valley-i középiskola diákjai egy derűs napon vitorlát bontanak, és tanulmányi kirándulásra indulnak a természetbe. Jessica Wakefield örömmel gondol az elkövetkező órákra, amelyeket napozással és bolondozással akar eltölteni. Ikertestvére, Elizabeth azonban valóban a lakatlan Anacapa-sziget élővilágára kíváncsi. Egyikük sem sejti, hogy a gondtalan vitorlázás rémálommá válik. A szigetről hazafelé tartó társaság szörnyű viharba kerül, a diákoknak a vadul háborgó tenger kellős közepén el kell hagyniuk a hajót. A mentőcsónak, amelyben Winston és Jessica hánykolódik, felborul és mindkettőjüknek nyoma vész a ködben. Amikor a vihar elvonul, a hullámok felvetik Jessica mentőmellényét. Hamarosan a parti őrség is megtalálja a hiányzó mentőcsónakot, de üresen. Vajon viszontlátjuk-e még Jessicát és Winstont?

Francine Pascal - A ​fogadás
Ronnie ​Edwards kivirult. Sportfogadásokat kötött és annyi pénze van, hogy azt sem tudja, mihez kezdjen vele. Még Jessica Wakefieldnek is kölcsönt ajánl fel. Közben azonban nem törleszti tartozásait Big Alnek, a bukmékerének és amikor Al benyújtja a számlát, Ronnie nem tud fizetni. Big Al üzletet ajánl: ha Ronnie megbundázza a középiskolai futballbajnokság döntőjét, megfeledkezik a neki járó pénzről. Ronnie segítségért fordul Jeffrey Frenchhez, egyetlen barátjához, Elizabeth Wakefield fiújához, aki a Sweet Valley-i középiskolai futballcsapat oszlopos tagja. A meccsre ellátogat egy híres főiskolai csapat edzője, hogy utánpótlást keressen. Ha Jeffrey nem a legjobb formáját hozza, elvágja a jövőjét, de ha nem segít Ronnie-nak, végveszélybe sodorja a fiút.

Francine Pascal - Amikor ​a szerelem elmúlik
Egy ​szerelem vége... A Wakefield ikrek bátyja, Steven teljesen össze van törve. Úgy tűnik, hogy Tricina Martin, a barátnője már nem akar vele járni. Lemondja a randikat, sose hívja vissza telefonon. Steven nem érti, mitől változtak meg ilyen hirtelen Tricia érzései. Jessica boldog, hogy Steven már nem jár Triciával. Úgy érzi, eljött a megfelelő alkalom, hogy összehozza kebelbarátnővel, Cara Walkerral. Elizabeth szerint viszont a pletykás, örökké intrikáló Cara a lehető legrosszabb partner Steven számára. Elhatározza, hogy kideríti, mi rejlik Tricia furcsa viselkedése mögött, és elborzad, amikor szembe találja magát a szörnyű igazsággal.

Kollekciók