Ajax-loader

Francine Pascal könyvei a rukkolán


Francine Pascal - Egész ​éjjel
Jessica ​talán túlságosan messzire merészkedett? Elizabeth Wakefield tudja, hogy csinos kis testvére kordában tudja tartani a fiúkat - a legtöbbjük elveszíti minden ellenállását, ha Jessica csábító bájainak hatása alá kerül. De Scott Daniels, Jessica legújabb barátja már inkább felnőtt férfi, mint fiú, sokkal idősebb és tapasztaltabb azoknál a srácoknál, akikkel Jessica eddig járt. Amikor Jessica titokban elmegy a főiskolások tóparti bulijára, Elizabeth aggódik, mert fél, hogy Jessicának valami baja eshet. És amikor testvére még reggelre sem kerül elő, Elizabeth féleleme komoly riadalommá válik. Hol van Jessica? Miért maradt ki egész éjszaka?

Francine Pascal - Versengő ​szívek
Roger ​Barrett már hosszú idő óta táplál hiú reményeket a feltűnően csinos és gazdag Lila Fowler iránt. Lila azonban kizárólag akkor szentel némi figyelmet a fiúnak, ha a barátnői előtt lejárathatja. Roger nem is csodálkozik ezen, hisz tudja milyen rendetlen kinézetű, félénk, ráadásul iskola után titokban takarítóként dolgozik. Mikor Roger megnyeri a nagy futóverseny válogatóját, egyik pillanatról a másikra az iskola ünnepelt hírességévé válik. Legnagyobb meglepetésére még Lila is állandóan a társaságát keresi. Roger tudja, ha elindul a nagy versenyen, elveszíti az állást. Vajon akkor is észreveszi őt Lila, ha már nem lesz az iskola sztárja?

Francine Pascal - Zűrös ​szerelem
Még ​hogy Bruce Patman és Regina Morrow szerelmesek? Ezt az iskola egyetlen diákja sem hiszi el. Regina gyönyörű és visszahúzódó, s az egyik legkedvesebb lány az iskolában. Bruce százszázalékos sznob, aki csak egyetlen emberrel törődik, saját magával. Jessica Wakefield nem jósol hosszú jövőt a románcnak. Túlságosan jól ismeri Bruce-t. Még arra is hajlandó, hogy Lila Fowlerrel fogadást kössön. Szerinte Bruce és Regina között két héten belül szakításra kerül sor. A tét nagy, tehát Jessica nem engedheti meg, hogy veszítsen. Ha rajta múlik, Regina és Bruce boldogsága nem tart soká.

Francine Pascal - A ​túszszedők
Amikor ​Elizabeth Wakefield azt hallja, hogy Regina Morrow váratlanul visszatért Svájcból Sweet Valleybe, elhatározza, hogy meglátogatja. De amikor arra jártában beugrik barátnőjéhez, a csöngetésre egy furcsa asszony nyit ajtót. Azt állítja, hogy Regina nem fogadhat látogatókat. Elizabeth, az ikertestvére Jessica és Regina barátja, Bruce Patman segítségével kideríti, hogy Reginát és szüleit emberrablók tartják fogságukban. Ha Elizabeth kapcsolatba lép a rendőrséggel, a túszszedők esetleg végeznek a Morrow családdal. Így tehát Elizabeth, Bruce, Jessica és Regina bátyja, Nicholas elhatározza, hogy a rendőrség segítsége nélkül, saját erejükből mentik meg a családot. Még mielőtt a túszszedők valami véglegesen tragikus lépésre határoznák el magukat.

Francine Pascal - Erőjáték
A ​dundi Robin Wilson hónapok óta Jessica nyakán lógott. Eleinte csak Jessica barátságára pályázott - most meg be akar lépni a gimi sznob lányegyletébe, a Pi-Béta-Alfába. Jessica tombol, amikor ikertestvére - Elizabeth - egyesületi tagnak ajánlja Robint. Robin ugyan kedves és okos lány, de nem elég szép és népszerű ahhoz, hogy Pi-Béta legyen. Jessica elhatározza, ha törik, ha szakad, megakadályozza Robin felvételét. Elizabethnek azonban legalább annyira eltökélt szándéka Robint felvetetni az egyesületbe. Az ikrek vitájából olyan ádáz hatalmi harc kerekedik, amilyet a Sweet Valley-i gimnázium még nem látott.

Francine Pascal - Váratlan ​örökség
Senki ​sem sejthette, hogy Roger Barrett, Sweet Valley legszegényebb fiúja valójában a Patmanekkel, a város leggazdagabb családjával áll rokonságban. Amikor Roger anyja meghal, fény derül Roger születésének titkára, és a fiú egyik napról a másikra milliomos lesz. Jessica Wakefield azonnal szemet vet Rogerre és természetesen a vagyonára. Csak egyvalaki áll útjában, ez pedig Olivia Davidson, Roger barátnője, Jessicát azonban ő sem tántoríthatja el biztos tervétől.

Francine Pascal - Nincs ​menekvés
Elizabeth ​Wakefield ugyancsak elcsodálkozik, amikor Emily Mayer azzal keresi fel, hogy szeretne cikkeket írni az Orákulumba, a középiskolai újságba. De hiszen Emily nem is író, hanem muzsikus! Miért is vágna bele az újságírásba a Droidok dobos sztárja, különösen ha ilyen népszerű a zenekar. Emily bizalmasan bevallja Elizabethnek, hogy problémái vannak otthon, a családban. A mostohaanyja szigorúan ellenőrzi, hogy időben otthon van-e és idegbajt kap, ha a dobon gyakorol. És ami még rosszabb, úgy látszik Emily papája teljes egészében új felesége oldalára állt. Emily meg van róla győződve, hogy a mostohaanyja rosszat forral ellene. Sikerül-e Elizabethnek segíteni Emilyn mielőtt a Mayer családban kitör a botrány?

Francine Pascal - Ígéretek
Steven ​Wakefield teljesen összeomlik, amikor barátnője, Tricia Martin belehal gyógyíthatatlan betegségébe. Csak szerelmük emléke tartja benne a lelket, és a haldokló lánynak tett ígérete, hogy gondjába veszi Betsyt, Tricia nővérét. Betsy Martinnak nagyon rossz híre van az egész városban, mert iszik, kábítószert szed és minden fiúval szóba áll. Amikor azonban Steven elviszi őt a Wakefield család otthonába, Betsy megígéri, hogy megváltozik. Amint lassan rátalál a helyes útra, úgy nő benne a szeretet Steven iránt.

Francine Pascal - Magányosan ​a tömegben
Lynne ​Henry magas, visszahúzódó, de legfőképpen szörnyen félénk kislány. A zeneszerzés a mindene, akkor érzi jól magát, ha egy új számon dolgozhat. Mialatt a szobájában gitározik, megfeledkezik magányosságáról, fontosnak, különlegesnek érzi magát. Amikor a Droidok, a Sweet Valley-i iskola legnépszerűbb zenekara pályázatot ír ki, Lynne is benevez. De annyira nem bízik tehetségében, hogy név nélkül adja be a dalát. Amikor a Droidok meghallják Lynne számát, mindnyájan tudják, hogy megtalálták a győztest. Guy Chesney, az együttes csinos szólógitárosa megfogadja, hogy bármi áron felkutatja a szerzőt. Csak Elizabeth Wakefield ismeri Lynne titkát. Vajon sikerül-e neki rábeszélnie Lynne-t, hogy a nyilvánosság elé lépjen és megossza tehetségét társaival? Vagy talán örökre homályban marad az ifjú zeneszerző?

Francine Pascal - A ​búcsú
Elizabeth ​Wakefieldnek magszakad a szíve, mert a fiúja, Tod Wilkins Vermontba költözik. Már csak egy hetük maradt. Utána eltűnik az egyetlen fiú, akit valaha is szeretett. Jessica, Elizabeth ármánykodó testvére ünnepel, sosem szerette Todot. Abban a pillanatban, hogy Tod kiteszi a lábát, Jessica hajtóvadászatot indít. Új partnert keres Elizabeth számára. Amikor Jessica terve rosszul sül el, veszélybe kerül Tod és Elizabeth kitartó szerelme.

Francine Pascal - Rosszlány
Jessica ​megesküszik, hogy Annie Whitman sohasem fog bekerülni a Sweet Valley Középiskola szurkolókórusába. Bár csinos, temperamentumos és fölöttébb tehetséges, Annie-nak mégis rossz híre van az iskolában. Estéről estére más fiút csavar az ujja köré, ezért háta mögött a diákok csak "Könnyű Annie"-ként emlegetik. Jessica minden ördögi fortélyát beveti, hogy Annie-val szemben megvédje a szurkolókórus makulátlan hírnevét. Csak Jessica ikertestvére, Elizabeth tudja, hogy milyen lány is valójában Annie. Vajon meggyőzheti-e igazáról Jessicát, mielőtt az összezúzná Annie álmait?

Francine Pascal - Amikor ​a szerelem elmúlik
Egy ​szerelem vége... A Wakefield ikrek bátyja, Steven teljesen össze van törve. Úgy tűnik, hogy Tricina Martin, a barátnője már nem akar vele járni. Lemondja a randikat, sose hívja vissza telefonon. Steven nem érti, mitől változtak meg ilyen hirtelen Tricia érzései. Jessica boldog, hogy Steven már nem jár Triciával. Úgy érzi, eljött a megfelelő alkalom, hogy összehozza kebelbarátnővel, Cara Walkerral. Elizabeth szerint viszont a pletykás, örökké intrikáló Cara a lehető legrosszabb partner Steven számára. Elhatározza, hogy kideríti, mi rejlik Tricia furcsa viselkedése mögött, és elborzad, amikor szembe találja magát a szörnyű igazsággal.

Francine Pascal - Túl ​szép, hogy igaz legyen
Túl ​szép, hogy igaz legyen. Az ördög álruhában. A Wakefield ikrek halálosan izgatottak. A szép és elegáns Suzanne Devlin eljön hozzájuk New Yorkból. Két hétig Elizabeth szervez programokat Suzanne-nak Sweet Valleyben, ezalatt Jessica kitombolhatja magát New Yorkban. Először úgy tűnik, hogy Suzanne a tökéletes lány. Szép, barátságos és egy csöppet sem beképzelt. A város összes fiúja megőrül érte. De amikor Suzanne azzal vádolja Mr. Collinst, hogy megpróbálta elcsábítani őt, Elizabeth rájön, hogy a felszín alatt titkok rejtőznek.

Francine Pascal - Leszámolás
Amikor ​Lila Fowler titokzatos új barátja végül megjelenik a kerti bulin, Jessica Wakefielndek káprázik tőle a szeme. Jack csinos, szexis, izgalmas és még tökéletesebb, mint amilyennek Lila leírta. Tehát Jessica minden további időveszteség nélkül utánaveti magát. Lila nem is sejti, hogy Jack mindkét lánnyal rendszeresen találkozik, Jessicával hétközben, Lilával a hétvégeken. De Jessica nem tudja elviselni, hogy Lila minden hétfő reggel arcán üdvözült mosollyal állít be az iskolába. Elizabeth Jessica iketestvére figyelmezteti nővérét, hogy addig szakítson Jackkal, amíg nem válik túl komollyá a viszony. Jessica azonban azt szeretné, hogy inkább Lila maradjon ki a képből. Akkor Jack az övé lesz, egyedül az övé.

Francine Pascal - Enid ​a szupersztár
Azok, ​akik most ismerkednek meg a csendes, csinos Enid Rollinsszal nehezen tudják elképzelni, hogy valamikor rossz társaságba keveredett. Hiszen mindenki szereti. Elizabeth Wakefield barátnője, ráadásul jó tanuló is. Minden jel szerint sikerült összeszednie magát. Aztán, egyszer csak semmi sem sikerül. A bajok akkor kezdődnek, amikor megtetszik neki Jeffrey French, Elizabeth egykori barátja, és úgy tűnik, a fiú is kedveli őt. Csakhogy kiderül, hogy Jeffrey még mindig túl sokat gondol Elizabethre. Amikor Enid apja egyszer részegen érkezik a karácsonyi láthatásra, Enid életében már csak egyetlen személy marad, akire támaszkodhatna: Elizabeth. Vele viszont rettenetesen összevész egy alkalommal, és így teljesen magára marad. Ezért hát, amikor Brian, a "rossz korszakából" való ismerőse randira hívja, Enid szívesen megy vele. Tudja, hogy Brian züllött alak, de úgy látszik, csak nála arathat elismerést. Vajon ellent tud-e állni a csábításnak, vagy visszatér a rossz társaságba?

Francine Pascal - Az ​emberrabló fogságában
Rémálom ​fényes nappal! Elizabeth Wakefield nem sejtette, hogy a kórházban végzett munkával töltött estéjét élete legszörnyűbb éjszakája követi. A borzalmas kaland akkor kezdődött, amikor erős karok kirángatták az autójából és kloroformmal átitatott rongyot szorítottak az orrára. Amikor visszanyeri eszméletét, egy magányosan álló viskóban találja magát, keze-lába odakötözve a székhez, amelyen ül. Elrabolták. Carl, a furcsa, magányos kórházi ápoló rabolta el. Elizabeth nem tudja, mit akar tőle a férfi, akin egyre nyilvánvalóbban jelentkeznek az őrültség tünetei, csak azt tudja, hogy meg kell szöknie, amíg nem késő!

Francine Pascal - Kettős ​játék
Sikerül-e ​Jessicának elhódítania Todot Elizabethtől... Elizabeth és Jessica Wakefield, a két tökéletesen egyforma ikerlány a Sweet Valley-i suliba jár. Mindketten népszerűek, csinosak és elbűvölők, ám több hasonlóság nincs is köztük. Elizabeth barátságos, figyelmes és őszinte... Nem úgy, mint ikertestvére. A sznob és beképzelt Jessica azt hiszi, hogy körülötte forog az egész világ. A baj csak az, hogy legtöbbször ez valóban így is van. Jessica mindig megszerzi amit akar, akár iskoláról, akár barátnőkről vagy fiúkról van szó. Jessica ezúttal Tod Wilkinsre, a kosárlabdacsapat kapitányára vetette ki hálóját, az egyetlen fiúra, akit Elizabeth igazán szeret. Megkezdődik hát a kettős játék, amelyben a díj maga Tod. Elizabeth nem akarja elveszíteni a fiút, ám amit Jessica akar, azt általában meg is szerzi... Még ha fájdalmat okoz is vele a nővérének. Fogadják szeretettel a Wakefield ikreket, barátaikat és a Sweet Valley-i suli többi kiválóságát...

Francine Pascal - A ​fénykép
Az ​Édesvölgyi suliban Elizabethet, Jessicát és Amy Suttont az új tánciskola jóképű tanára, Patrick McLean tartja izgalomban. A diákok készülnek a sportklub báljára, és szurkolnak a lányok kosárlabdameccsein. A történet középpontjában a női kosárlabdacsapat legjobbja, a magassága miatt önértékelési zavarokkal küszködő Shelley Novak és a fotós őstehetség, Jim Roberts nehezen bontakozó kapcsolata áll.

Francine Pascal - Döntés ​előtt
Robin ​Wilson ritka jó évet zárhat. Fülig szerelmes George Warrenbe, jó jegyeket szerez az iskolában és csaknem zsebében tudhatja a műugró-bajnokság aranyérmét. Ám ekkor gazdag nagynénje fantasztikus ajánlatot tesz, ez azonban Robin boldogságának végét is jelentheti. Fiona néni ugyanis felajánlja, hogy kifizeti Robin tandíját, ha felveszik a patinás keleti parti főiskolára, ahova ő és Robin nagymamája is járt. Ha Robin teljesíti a kérést, el kell búcsúznia George-tól és a műugrástól is, de a nagynéni támogatása nélkül valószínűleg egyáltalán nem tudja folytatni tanulmányait. Robinnak kétfelé dobog a szíve. Hogyan járja a maga útját anélkül, hogy megbántaná a neki legdrágább emberek érzéseit?

Francine Pascal - A ​titkos imádó
A ​Sweet Valley-i középiskola felbolydul, mint egy méhkas, amikor a diákújság társkereső apróhirdetés rovatot indít. Még Penny Ayala, az újság tartózkodó, komoly természetű főszerkesztője is megkockáztat egy hirdetést, amire egy Jamie nevű fiú válaszol. Jamie levelei ugyanolyan szellemesek és megértőek, mint Pennyé, úgy tűnik, tökéletesen illenek egymáshoz. Elizabeth Wakefield egyre arra biztatja Pennyt, hogy mélyítse el kapcsolatát a fiúval, mígnem egyszer véletlenül meghallja, amint egy csoport fiú nevetve emlegeti Jamie-t. Elizabeth rádöbben, hogy Penny ideális partnere csak kitaláció, Jamie nem létezik. Vajon sikerül-e Elizabethnek megakadályozni, hogy a fiúk összetörjék Penny szívét?

Francine Pascal - Szerelmem, ​a tanár úr
A ​szerelmi történet főszereplője a csinos és magabiztos diáklány, Olivia Davidson, aki csupán egyetlen dologtól szenved: az egyedülléttől. Egy napon azonban Stuart Bachman, a jóképű festőművész elhatározza, hogy festészeti tanfolyamot indít abban a középiskolában, amelybe Olivia is jár. A lány hamarosan beleszeret a fiatal tanárba, s már érzelmeinek viszonzásáról álmodozik, amikor az események számára kedvezőtlen fordulatot hoznak.

Francine Pascal - Veszélyes ​szerelem
Szakít-e ​Tod és Elizabeth? A Wakefield család egyik legszigorúbb törvénye, hogy tilos motorozni. Amióta az unokatestvérük meghalt egy baleset miatt, Elizabethnek és Jessicának még azt is megtiltották, hogy motorbiciklinek csak a közelébe is menjenek. Így aztán egy szép napon, amikor Tod egy csillogó, új Yamahán állított be, Elizabeth tudta, hogy bajok lesznek. Ő nem ülhet fel a fiú motorjára, de más lányoknak szabad, és ők meg is teszik! És a látvány, amint a lányok Todot átölelve száguldoznak a fiúval, olyan féltékennyé teszik Elizabethet, hogy majdnem beleőrül. Tod állítja ugyan, hogy nem kell aggódnia, de Elizabeth fél, hogy elveszti a fiút. Vajon nem ver-e éket kettőjük közé az új motorbicikli?

Francine Pascal - Emlékek
A ​Wakefield ikrek bátyja, Steven senkivel sem járt, mióta barátnője, tricia leukémiában meghalt. Nem is tud más lányra nézni, egyre csak imádott triciája jár az eszében. Cara Walkerhez azonban ösztönös vonzalom húzza. A város legnagyobb pletykazsákja, a minden fiúval kikezdő Cara nagyot változott. Szülei elváltak, apja és fivére elköltözött. Cara nagyon is megérti, milyen az, amikor elveszítünk valakit. Amikor Tricia nővére, Betsy meglátja őket együtt táncolni. azzal vádolja Stevent, hogy elfelejtette Triciát. Stevennek szörnyű rosszul esik Betsy keserű vádaskodása. Nem tudja azonban letagadni, hogy vonzódik Carához. De lehet-e szerelmes másik lányba Tricia után?

Francine Pascal - Szívtipró
Csodálatosan ​buknak át a hullámok Sweet Valley előtt, nagy divatja van a szörfözésnek. Jessica Wakefield pompásan lubickol Bill Chase-zel, a város legjobb szörfösével. De miután a fiút mindenféle ravaszsággal magába bolondította, nem is akar tudomást venni róla. Hogy még tovább bonyolódjanak a dolgok, a szégyenlős, csöndes DeeDee Gordon is beleszeret Billbe. Csakhogy Jessica az erősebb. Ha Bill akárcsak egyszer is rá merészel pillantani DeeDee-re, Jessica hurrikánként lesöpri szörfjéről, vissza egyenesen az ő karjaiba. Meg tud-e szökni Bill Jessica vonzásából, vagy már elveszett ember?

Francine Pascal - Kinek ​a pártján állsz?
Jeffrey ​French még csak egy hete jár a Sweet Valley-i középiskolába, de máris jó benyomást tett a diákokra, főleg a lányokra. Enid Rollinsnak különösen megtetszik a tagbaszakadt fiú, de épp mikor már-már azt hiheti, övé a győzelem, Lila Fowler is igényt jelent be Jeffreyre. Elizabeth Wakefield nem hagyhatja, hogy Lila elorozza kedvenc barátnője fiúját. Amikor Jessica rájön, hogy Elizabeth minden módon segíti Enidet, elszántan beleveti magát a küzdelembe, de Lila oldalán. Jessica nem tűrheti, hogy Jeffrey Enid mellett kössön ki, azt meg különösen nem hogy az ikertestvére túljárjon az eszén.

Francine Pascal - A ​második esély
A ​csöndes, elszánt Kristin Thompson pontosan tudja, mit akar az élettől. Kicsi gyerekkora óta azért küzd, hogy profi teniszező legyen. Már csak egy tornát kell megnyernie, és megkapja a profi minősítést. De jön a jóképű Bruce Patman, és egy csapásra meghódítja. Kristinnek választania kell a tenisz és a barátja között. Azon töri a fejét, hogy nem ér-e többet a romantikus kapcsolat, mint a győzelem. Vajon feladja-e Krsitin az álmát? Hogyan egyeztesse össze a sportot a tinédzserek szokásos életformájával?

Francine Pascal - A ​fogadás
Ronnie ​Edwards kivirult. Sportfogadásokat kötött és annyi pénze van, hogy azt sem tudja, mihez kezdjen vele. Még Jessica Wakefieldnek is kölcsönt ajánl fel. Közben azonban nem törleszti tartozásait Big Alnek, a bukmékerének és amikor Al benyújtja a számlát, Ronnie nem tud fizetni. Big Al üzletet ajánl: ha Ronnie megbundázza a középiskolai futballbajnokság döntőjét, megfeledkezik a neki járó pénzről. Ronnie segítségért fordul Jeffrey Frenchhez, egyetlen barátjához, Elizabeth Wakefield fiújához, aki a Sweet Valley-i középiskolai futballcsapat oszlopos tagja. A meccsre ellátogat egy híres főiskolai csapat edzője, hogy utánpótlást keressen. Ha Jeffrey nem a legjobb formáját hozza, elvágja a jövőjét, de ha nem segít Ronnie-nak, végveszélybe sodorja a fiút.

Francine Pascal - Gonosz ​pletykák
A ​Sweet Valley-i középiskolában minden lány arról álmodik hogy egyszer elmehessen a nagy bálra Bridgewaterba. Susan Stewart meg is kapja a lehetőséget a csinos és gazdag Gordon Stoddard személyében, aki meghívja őt az előkelő táncmulatságra. Senki sem tudja, honnan van Susannak pénze, miből öltözködik, vagy hogy kik is a szülei tulajdonképpen, de mindenki kedves és szép lánynak tartja, keresik is a társaságát. Lila Fowler féltékenységében gonosz pletykát kezd terjeszteni Susan édesanyjáról, hogy kicsoda is tulajdonképpen és miért hagyta el Susant. Ettől fogva senki sem áll szóba Susannal, Gordon sem. Susannak muszáj kiderítenie az igazságot, muszáj megtalálni a szüleit. De vajon boldogabb lesz-e?

Francine Pascal - Kitörés
Aaron ​Dallast, a Sweet Valley-i középiskola futballcsapatának jóképű kapitányát mintha kicserélték volna. Az azelőtt kedves, barátságos fiú apróságokon is felbőszül és tajtékozva nekiugrik mindenkinek, nem kímélve csapattársait, sőt a barátnőjét, Heathert sem. Elizabeth Wakefieldet aggasztja a fiúban végbemenő változás. A fiúja, Jeffrey French Aaron legjobb barátja, aki egyre mentegei Aaront. Elizabeth képtelen meggyőzni arról, hogy a barátjuknak segítségre van szüksége. Egyszer azonban Jeffrey is Aaron haragjának célpontjává válik.

Francine Pascal - A ​kiközösített
Lehet, ​hogy soha többet senki nem áll szóba Mollyval? Mióta Molly Hecht buliján Regina Morrow oly tragikusan halt meg, mindenki úgy bánik Mollyval, mint a pestissel. Nem állnak szóba vele az iskolában, a szülei haragszanak rá, még a legjobb barátja, Justin Belson is kerüli. Ha Molly magyarázkodni próbál, nem hallgatják végig. Amikor a rendőrség elől bujkáló kábítószerkereskedő, Buzz felhívja Mollyt telefonon és megmondja neki, hogy hamarosan eltűnik a városból, Molly kapva kap az ajánlatán. Inkább követi Buzzt Mexikóba, mint hogy magára hagyatva küszködjön a Sweet Valley-i középiskola ellenséges légkörében. Csak Elizabeth sejti, miben töri a fejét Molly, de lehet, hogy már ő sem tudja megakadályozni, hogy elszökjön a kábítószerkereskedővel.

Francine Pascal - Szerelem ​bolondulásig
A ​Sweet Valley-i középiskolában senki nem hiszi el, amikor Ken Matthews, a rögbicsapat sztárja beleesik a szörnyen művelt és olvasott Suzanne Hanlonba. Suzanne a költészetért, a művészfilmekért és a különleges ételekért rajong, míg Ken akkor érzi jól magát, ha rock and rollt hallgathat, vagy a barátaival elmehet a pizzériába. Ők ketten úgyszólván mindenben különböznek egymástól. Elizabeth Wakefield a kezdettől fogva tudja, hogy a sznob Suzanne nem megfelelő partner Ken számára. A jelek szerint azonban Ken őrülten odavan Suzanne-ért, és kész mindent megtenni, amit a barátnője elvár tőle. Ugyan ki fogja észhez téríteni Kent, mielőtt fájdalmas élményeket szerezne a viszonyban?

Francine Pascal - Mit ​hoz a jövő?
A ​Sweet Valley-i középiskolában új könyv szerepel a slágerlistán, amelyből mindenki maga jósolhatja meg a jövőt. A jóslatok először nagy sikert aratnak, de hamarosan komoly gondok forrásává válnak. Először Jeffrey French-et, Elizabeth Wakefield fiúját boronálják össze egy másik lánnyal a "Jövő párosa" kategóriában, azután Elizabethet A. J. Morgannal, új iskolatársával. Jessica tombol, mert ő már kivette hálóját A. J.-re. Vajon igazat mondott-e a könyv, amikor Elizabeth és Jessica boldogságának végét jósolta meg?

Kollekciók