Ajax-loader

Francine Pascal könyvei a rukkolán


Francine Pascal - Amikor ​a szerelem elmúlik
Egy ​szerelem vége... A Wakefield ikrek bátyja, Steven teljesen össze van törve. Úgy tűnik, hogy Tricina Martin, a barátnője már nem akar vele járni. Lemondja a randikat, sose hívja vissza telefonon. Steven nem érti, mitől változtak meg ilyen hirtelen Tricia érzései. Jessica boldog, hogy Steven már nem jár Triciával. Úgy érzi, eljött a megfelelő alkalom, hogy összehozza kebelbarátnővel, Cara Walkerral. Elizabeth szerint viszont a pletykás, örökké intrikáló Cara a lehető legrosszabb partner Steven számára. Elhatározza, hogy kideríti, mi rejlik Tricia furcsa viselkedése mögött, és elborzad, amikor szembe találja magát a szörnyű igazsággal.

Francine Pascal - Leszámolás
Amikor ​Lila Fowler titokzatos új barátja végül megjelenik a kerti bulin, Jessica Wakefielndek káprázik tőle a szeme. Jack csinos, szexis, izgalmas és még tökéletesebb, mint amilyennek Lila leírta. Tehát Jessica minden további időveszteség nélkül utánaveti magát. Lila nem is sejti, hogy Jack mindkét lánnyal rendszeresen találkozik, Jessicával hétközben, Lilával a hétvégeken. De Jessica nem tudja elviselni, hogy Lila minden hétfő reggel arcán üdvözült mosollyal állít be az iskolába. Elizabeth Jessica iketestvére figyelmezteti nővérét, hogy addig szakítson Jackkal, amíg nem válik túl komollyá a viszony. Jessica azonban azt szeretné, hogy inkább Lila maradjon ki a képből. Akkor Jack az övé lesz, egyedül az övé.

Francine Pascal - Zűrös ​szerelem
Még ​hogy Bruce Patman és Regina Morrow szerelmesek? Ezt az iskola egyetlen diákja sem hiszi el. Regina gyönyörű és visszahúzódó, s az egyik legkedvesebb lány az iskolában. Bruce százszázalékos sznob, aki csak egyetlen emberrel törődik, saját magával. Jessica Wakefield nem jósol hosszú jövőt a románcnak. Túlságosan jól ismeri Bruce-t. Még arra is hajlandó, hogy Lila Fowlerrel fogadást kössön. Szerinte Bruce és Regina között két héten belül szakításra kerül sor. A tét nagy, tehát Jessica nem engedheti meg, hogy veszítsen. Ha rajta múlik, Regina és Bruce boldogsága nem tart soká.

Francine Pascal - Enid ​a szupersztár
Azok, ​akik most ismerkednek meg a csendes, csinos Enid Rollinsszal nehezen tudják elképzelni, hogy valamikor rossz társaságba keveredett. Hiszen mindenki szereti. Elizabeth Wakefield barátnője, ráadásul jó tanuló is. Minden jel szerint sikerült összeszednie magát. Aztán, egyszer csak semmi sem sikerül. A bajok akkor kezdődnek, amikor megtetszik neki Jeffrey French, Elizabeth egykori barátja, és úgy tűnik, a fiú is kedveli őt. Csakhogy kiderül, hogy Jeffrey még mindig túl sokat gondol Elizabethre. Amikor Enid apja egyszer részegen érkezik a karácsonyi láthatásra, Enid életében már csak egyetlen személy marad, akire támaszkodhatna: Elizabeth. Vele viszont rettenetesen összevész egy alkalommal, és így teljesen magára marad. Ezért hát, amikor Brian, a "rossz korszakából" való ismerőse randira hívja, Enid szívesen megy vele. Tudja, hogy Brian züllött alak, de úgy látszik, csak nála arathat elismerést. Vajon ellent tud-e állni a csábításnak, vagy visszatér a rossz társaságba?

Francine Pascal - Az ​emberrabló fogságában
Rémálom ​fényes nappal! Elizabeth Wakefield nem sejtette, hogy a kórházban végzett munkával töltött estéjét élete legszörnyűbb éjszakája követi. A borzalmas kaland akkor kezdődött, amikor erős karok kirángatták az autójából és kloroformmal átitatott rongyot szorítottak az orrára. Amikor visszanyeri eszméletét, egy magányosan álló viskóban találja magát, keze-lába odakötözve a székhez, amelyen ül. Elrabolták. Carl, a furcsa, magányos kórházi ápoló rabolta el. Elizabeth nem tudja, mit akar tőle a férfi, akin egyre nyilvánvalóbban jelentkeznek az őrültség tünetei, csak azt tudja, hogy meg kell szöknie, amíg nem késő!

Francine Pascal - Versengő ​szívek
Roger ​Barrett már hosszú idő óta táplál hiú reményeket a feltűnően csinos és gazdag Lila Fowler iránt. Lila azonban kizárólag akkor szentel némi figyelmet a fiúnak, ha a barátnői előtt lejárathatja. Roger nem is csodálkozik ezen, hisz tudja milyen rendetlen kinézetű, félénk, ráadásul iskola után titokban takarítóként dolgozik. Mikor Roger megnyeri a nagy futóverseny válogatóját, egyik pillanatról a másikra az iskola ünnepelt hírességévé válik. Legnagyobb meglepetésére még Lila is állandóan a társaságát keresi. Roger tudja, ha elindul a nagy versenyen, elveszíti az állást. Vajon akkor is észreveszi őt Lila, ha már nem lesz az iskola sztárja?

Francine Pascal - Nincs ​menekvés
Elizabeth ​Wakefield ugyancsak elcsodálkozik, amikor Emily Mayer azzal keresi fel, hogy szeretne cikkeket írni az Orákulumba, a középiskolai újságba. De hiszen Emily nem is író, hanem muzsikus! Miért is vágna bele az újságírásba a Droidok dobos sztárja, különösen ha ilyen népszerű a zenekar. Emily bizalmasan bevallja Elizabethnek, hogy problémái vannak otthon, a családban. A mostohaanyja szigorúan ellenőrzi, hogy időben otthon van-e és idegbajt kap, ha a dobon gyakorol. És ami még rosszabb, úgy látszik Emily papája teljes egészében új felesége oldalára állt. Emily meg van róla győződve, hogy a mostohaanyja rosszat forral ellene. Sikerül-e Elizabethnek segíteni Emilyn mielőtt a Mayer családban kitör a botrány?

Francine Pascal - Magányosan ​a tömegben
Lynne ​Henry magas, visszahúzódó, de legfőképpen szörnyen félénk kislány. A zeneszerzés a mindene, akkor érzi jól magát, ha egy új számon dolgozhat. Mialatt a szobájában gitározik, megfeledkezik magányosságáról, fontosnak, különlegesnek érzi magát. Amikor a Droidok, a Sweet Valley-i iskola legnépszerűbb zenekara pályázatot ír ki, Lynne is benevez. De annyira nem bízik tehetségében, hogy név nélkül adja be a dalát. Amikor a Droidok meghallják Lynne számát, mindnyájan tudják, hogy megtalálták a győztest. Guy Chesney, az együttes csinos szólógitárosa megfogadja, hogy bármi áron felkutatja a szerzőt. Csak Elizabeth Wakefield ismeri Lynne titkát. Vajon sikerül-e neki rábeszélnie Lynne-t, hogy a nyilvánosság elé lépjen és megossza tehetségét társaival? Vagy talán örökre homályban marad az ifjú zeneszerző?

Francine Pascal - Erőjáték
A ​dundi Robin Wilson hónapok óta Jessica nyakán lógott. Eleinte csak Jessica barátságára pályázott - most meg be akar lépni a gimi sznob lányegyletébe, a Pi-Béta-Alfába. Jessica tombol, amikor ikertestvére - Elizabeth - egyesületi tagnak ajánlja Robint. Robin ugyan kedves és okos lány, de nem elég szép és népszerű ahhoz, hogy Pi-Béta legyen. Jessica elhatározza, ha törik, ha szakad, megakadályozza Robin felvételét. Elizabethnek azonban legalább annyira eltökélt szándéka Robint felvetetni az egyesületbe. Az ikrek vitájából olyan ádáz hatalmi harc kerekedik, amilyet a Sweet Valley-i gimnázium még nem látott.

Francine Pascal - Túl ​szép, hogy igaz legyen
Túl ​szép, hogy igaz legyen. Az ördög álruhában. A Wakefield ikrek halálosan izgatottak. A szép és elegáns Suzanne Devlin eljön hozzájuk New Yorkból. Két hétig Elizabeth szervez programokat Suzanne-nak Sweet Valleyben, ezalatt Jessica kitombolhatja magát New Yorkban. Először úgy tűnik, hogy Suzanne a tökéletes lány. Szép, barátságos és egy csöppet sem beképzelt. A város összes fiúja megőrül érte. De amikor Suzanne azzal vádolja Mr. Collinst, hogy megpróbálta elcsábítani őt, Elizabeth rájön, hogy a felszín alatt titkok rejtőznek.

Francine Pascal - Rosszlány
Jessica ​megesküszik, hogy Annie Whitman sohasem fog bekerülni a Sweet Valley Középiskola szurkolókórusába. Bár csinos, temperamentumos és fölöttébb tehetséges, Annie-nak mégis rossz híre van az iskolában. Estéről estére más fiút csavar az ujja köré, ezért háta mögött a diákok csak "Könnyű Annie"-ként emlegetik. Jessica minden ördögi fortélyát beveti, hogy Annie-val szemben megvédje a szurkolókórus makulátlan hírnevét. Csak Jessica ikertestvére, Elizabeth tudja, hogy milyen lány is valójában Annie. Vajon meggyőzheti-e igazáról Jessicát, mielőtt az összezúzná Annie álmait?

Francine Pascal - Kettős ​játék
Sikerül-e ​Jessicának elhódítania Todot Elizabethtől... Elizabeth és Jessica Wakefield, a két tökéletesen egyforma ikerlány a Sweet Valley-i suliba jár. Mindketten népszerűek, csinosak és elbűvölők, ám több hasonlóság nincs is köztük. Elizabeth barátságos, figyelmes és őszinte... Nem úgy, mint ikertestvére. A sznob és beképzelt Jessica azt hiszi, hogy körülötte forog az egész világ. A baj csak az, hogy legtöbbször ez valóban így is van. Jessica mindig megszerzi amit akar, akár iskoláról, akár barátnőkről vagy fiúkról van szó. Jessica ezúttal Tod Wilkinsre, a kosárlabdacsapat kapitányára vetette ki hálóját, az egyetlen fiúra, akit Elizabeth igazán szeret. Megkezdődik hát a kettős játék, amelyben a díj maga Tod. Elizabeth nem akarja elveszíteni a fiút, ám amit Jessica akar, azt általában meg is szerzi... Még ha fájdalmat okoz is vele a nővérének. Fogadják szeretettel a Wakefield ikreket, barátaikat és a Sweet Valley-i suli többi kiválóságát...

Francine Pascal - Ígéretek
Steven ​Wakefield teljesen összeomlik, amikor barátnője, Tricia Martin belehal gyógyíthatatlan betegségébe. Csak szerelmük emléke tartja benne a lelket, és a haldokló lánynak tett ígérete, hogy gondjába veszi Betsyt, Tricia nővérét. Betsy Martinnak nagyon rossz híre van az egész városban, mert iszik, kábítószert szed és minden fiúval szóba áll. Amikor azonban Steven elviszi őt a Wakefield család otthonába, Betsy megígéri, hogy megváltozik. Amint lassan rátalál a helyes útra, úgy nő benne a szeretet Steven iránt.

Francine Pascal - A ​túszszedők
Amikor ​Elizabeth Wakefield azt hallja, hogy Regina Morrow váratlanul visszatért Svájcból Sweet Valleybe, elhatározza, hogy meglátogatja. De amikor arra jártában beugrik barátnőjéhez, a csöngetésre egy furcsa asszony nyit ajtót. Azt állítja, hogy Regina nem fogadhat látogatókat. Elizabeth, az ikertestvére Jessica és Regina barátja, Bruce Patman segítségével kideríti, hogy Reginát és szüleit emberrablók tartják fogságukban. Ha Elizabeth kapcsolatba lép a rendőrséggel, a túszszedők esetleg végeznek a Morrow családdal. Így tehát Elizabeth, Bruce, Jessica és Regina bátyja, Nicholas elhatározza, hogy a rendőrség segítsége nélkül, saját erejükből mentik meg a családot. Még mielőtt a túszszedők valami véglegesen tragikus lépésre határoznák el magukat.

Francine Pascal - Egész ​éjjel
Jessica ​talán túlságosan messzire merészkedett? Elizabeth Wakefield tudja, hogy csinos kis testvére kordában tudja tartani a fiúkat - a legtöbbjük elveszíti minden ellenállását, ha Jessica csábító bájainak hatása alá kerül. De Scott Daniels, Jessica legújabb barátja már inkább felnőtt férfi, mint fiú, sokkal idősebb és tapasztaltabb azoknál a srácoknál, akikkel Jessica eddig járt. Amikor Jessica titokban elmegy a főiskolások tóparti bulijára, Elizabeth aggódik, mert fél, hogy Jessicának valami baja eshet. És amikor testvére még reggelre sem kerül elő, Elizabeth féleleme komoly riadalommá válik. Hol van Jessica? Miért maradt ki egész éjszaka?

Francine Pascal - Váratlan ​örökség
Senki ​sem sejthette, hogy Roger Barrett, Sweet Valley legszegényebb fiúja valójában a Patmanekkel, a város leggazdagabb családjával áll rokonságban. Amikor Roger anyja meghal, fény derül Roger születésének titkára, és a fiú egyik napról a másikra milliomos lesz. Jessica Wakefield azonnal szemet vet Rogerre és természetesen a vagyonára. Csak egyvalaki áll útjában, ez pedig Olivia Davidson, Roger barátnője, Jessicát azonban ő sem tántoríthatja el biztos tervétől.

Francine Pascal - A ​búcsú
Elizabeth ​Wakefieldnek magszakad a szíve, mert a fiúja, Tod Wilkins Vermontba költözik. Már csak egy hetük maradt. Utána eltűnik az egyetlen fiú, akit valaha is szeretett. Jessica, Elizabeth ármánykodó testvére ünnepel, sosem szerette Todot. Abban a pillanatban, hogy Tod kiteszi a lábát, Jessica hajtóvadászatot indít. Új partnert keres Elizabeth számára. Amikor Jessica terve rosszul sül el, veszélybe kerül Tod és Elizabeth kitartó szerelme.

Francine Pascal - Féltékeny ​barátnő
A ​Pi Béta Alpha leányegylet tagfelvételi időszakot tart és mindenki arra számít, hogy Sandra Bacon a legjobb barátnőjét, Jean Westet ajánlja. Sandrának azonban elege volt abból, hogy állandóan végig kell hallgatnia, milyen csinos, milyen okos, milyen ügyes az ő Jean barátnője. Sandra csak a leányegyletbeli tagságot írhatja a saját előnyére és bár Sandra valóban szereti Jeant, a Pi Alpha Bétát meg akarja tartani magának. A körülmények azonban úgy hozzák, hogy Sandra mégis ajánlja Jeant. Ám megfogadja, hogy minden áron bebizonyítja, Jean nem képes teljesíteni a próbaidő követelményeit. Meddig mehet el Sandra anélkül, hogy veszélyeztesse a barátságukat?

Francine Pascal - Most ​vagy soha
Johanna ​Porter kimaradt az iskolából, ezért a Sweet Valley-t középiskola diákjai elképedve fogadják, amikor ismét látogatni kezdi az órákat. Johanna nagyon is tudatában van ennek. Azelőtt a leggyengébb tanulók közé tartozott. Most pedig, amikor állandóan hallja a háta mögött az izgatott sugdolózást, szinte lehetetlennek tűnik, hogy elboldoguljon az anyaggal. Johanna mégis elszántan folytatja a küzdelmet. Peter DeHaven az egyik ok, amiért Johanna maradni akar. Mindig is tetszett neki a fiú, és talán Peter is kedveli őt. Amikor Peter barátnője, Amy egy hétvégére elutazik a városból, Peter és Johanna együtt csinál programot, és nagyszerűen érzik magukat. De amikor az iskolában újra találkoznak, Peter keresztülnéz rajta. Peter is olyan, mint a többiek, akik Johannát reménytelen esetnek tartják? Be tudja-e Johanna bizonyítani, hogy ide való, az iskolába?

Francine Pascal - A ​kiközösített
Lehet, ​hogy soha többet senki nem áll szóba Mollyval? Mióta Molly Hecht buliján Regina Morrow oly tragikusan halt meg, mindenki úgy bánik Mollyval, mint a pestissel. Nem állnak szóba vele az iskolában, a szülei haragszanak rá, még a legjobb barátja, Justin Belson is kerüli. Ha Molly magyarázkodni próbál, nem hallgatják végig. Amikor a rendőrség elől bujkáló kábítószerkereskedő, Buzz felhívja Mollyt telefonon és megmondja neki, hogy hamarosan eltűnik a városból, Molly kapva kap az ajánlatán. Inkább követi Buzzt Mexikóba, mint hogy magára hagyatva küszködjön a Sweet Valley-i középiskola ellenséges légkörében. Csak Elizabeth sejti, miben töri a fejét Molly, de lehet, hogy már ő sem tudja megakadályozni, hogy elszökjön a kábítószerkereskedővel.

Francine Pascal - Kényszerleszállás
George ​Warren alig várja, hogy a pilótavizsga letétele után magával vihesse barátnőjét, Enid Rollinst első repülőútjára. Utána ugyanis szeretne valamit elmondani neki, amire már régóta készült, azt, hogy nem szereti már, kihűltek az érzelmei iránta. Akkor szabadon találkozhat azzal a lánnyal, akit szeret, Robin Wilsonnal. Repülés közben azonban George elveszíti uralmát a gép felett, és kényszerleszállást kell végrehajtania. Enid súlyosan megsebesül, George-ot majd megöli a bűntudat. Most igazán nem szakíthat Eniddel. De meddig tudja tettetni a szerelmes barátot? Meddig éljen még hazugságban?

Francine Pascal - Szívtipró
Csodálatosan ​buknak át a hullámok Sweet Valley előtt, nagy divatja van a szörfözésnek. Jessica Wakefield pompásan lubickol Bill Chase-zel, a város legjobb szörfösével. De miután a fiút mindenféle ravaszsággal magába bolondította, nem is akar tudomást venni róla. Hogy még tovább bonyolódjanak a dolgok, a szégyenlős, csöndes DeeDee Gordon is beleszeret Billbe. Csakhogy Jessica az erősebb. Ha Bill akárcsak egyszer is rá merészel pillantani DeeDee-re, Jessica hurrikánként lesöpri szörfjéről, vissza egyenesen az ő karjaiba. Meg tud-e szökni Bill Jessica vonzásából, vagy már elveszett ember?

Francine Pascal - Túl ​nagy szerelem
Bill ​Chase és DeeDee Gordon jó ideje jár együtt. De az utóbbi időben DeeDee teljesen Bill nyakába akaszkodott. Mindig vele akar lenni, egy lépést sem tesz nélküle. Bill úgy érzi, hogy nem jut levegőhöz, és már a szakítást fontolgatja. Elizabeth nem érti, miért viselkedik ilyen furcsán DeeDee, csak azt látja, hogy ha így folytatja, DeeDee tönkreteszi a kapcsolatot. Sikerül-e Elizabethnek idejében segíteni, hogy DeeDee visszanyerje önállóságát és energiáját?

Francine Pascal - Szerelem ​bolondulásig
A ​Sweet Valley-i középiskolában senki nem hiszi el, amikor Ken Matthews, a rögbicsapat sztárja beleesik a szörnyen művelt és olvasott Suzanne Hanlonba. Suzanne a költészetért, a művészfilmekért és a különleges ételekért rajong, míg Ken akkor érzi jól magát, ha rock and rollt hallgathat, vagy a barátaival elmehet a pizzériába. Ők ketten úgyszólván mindenben különböznek egymástól. Elizabeth Wakefield a kezdettől fogva tudja, hogy a sznob Suzanne nem megfelelő partner Ken számára. A jelek szerint azonban Ken őrülten odavan Suzanne-ért, és kész mindent megtenni, amit a barátnője elvár tőle. Ugyan ki fogja észhez téríteni Kent, mielőtt fájdalmas élményeket szerezne a viszonyban?

Francine Pascal - Vetélytársnők
Elizabeth ​Wakefield magánkívül van a boldogságtól. Legkedvesebb gyerekkori barátnője, Amy Sutton visszaköltözik Sweet Valleybe. Elizatbeth alig várja, hogy újra láthassa és összeismertethesse mostani legjobb barátnőjével, Enid Rollinsszal. Amy egy csapásra meghódítja a középiskolásokat, mert csinos, életvidám, azonnal be is lép a biztatócsapatba. Amy és Enid között azonban, Elizabeth legnagyobb megdöbbenésére, ádáz küzdelem bontakozik ki. Elizabeth már attól kezd tartani, hogy a két jó barátnő helyett egy sem marad neki.

Francine Pascal - Szerelmes ​levelek
Caroline ​Pearce sosem számított a Sweet Valley-i középiskola népszerű diákjai közé. De amikor azt kezdi mesélni, hogy barátja van egy másik városban, lassacskán felé fordul osztálytársai figyelme. A suliban mindenki a barna szemű, több mint 180 centi magas Adamról és romantikus szerelmes leveleiről beszél. Caroline mindenkit becsap, még az éles eszű Jessica Wakefieldet is. A társai szeretetéért és figyelméért indított hadjárat hamarosan élete legnagyobb kudarcával fenyegeti Caroline-t. Barátnői ugyanis ragaszkodnak hozzá, hogy összeismertesse őket Adammal, ha már annyit dicsekedett vele. Meg tudja-e tartani a titkát, vagy a hazugságok maguk alá temetik?

Francine Pascal - Az ​új Jessica
Jessica ​Wakefieldnek elege van az ikerségből. A szülei tréfálkoznak felette, újabban az iskolatársai is rendszeresen összetévesztik nővérével, Elizabethtel. Jessica elhatározza, hogy véget vet ennek az áldatlan állapotnak és egy új Jessicát kreál. Teljesen átváltoztatja külsejét, feketére festi a haját. Feltűnően öltözködik és európai magazinokat olvas. Az iskolában hamarosan mindenki az új, különleges, nagylányos Jessicáról beszél. Csak egyvalaki nem lelkesedik Jessica átalakulásáért. Elizabeth úgy érzi, hogy elveszítette ikertestvérét. Talán örökre?

Francine Pascal - Szökésben
Jessica ​megelégelte, hogy állandóan alulmarad ikertestvérével, Elizabethtel szemben. Mindenki csak Elizabethet dícséri, ő a kedves, a nagylelkű, a figyelmes, Jessicának pedig semmi sem sikerül. Azután Jessica találkozik a jóképű, megértő Nicky Sheparddal, aki hasonló helyzetben van, mint ő. Nicky megszökik otthonról, San Franciscóba megy és azt akarja, hogy Jessica menjen utána. Jessica először nem veszi komolyan a fiút. De amikor otthon elmérgesedik a helyzet, Jessica arra gondol, hogy jobban járna, ha örökre elmenne a városból.

Francine Pascal - Drága ​testvérem
Jessica ​a kórházi ágyra pillantott, amelyen ikernővére, Elizabeth, sápadtan, némán, moccanatlanul feküdt. Liz, hallasz engem? Kérlek Lizzie! Az én hibám, hogy megsebesültél. Lizzie, nem élhetem le az életem nélküled! Rendbe kell jönnöd! Szükségem van rád! Elizabeth nem mozdult. Jessica szeme fátyolos lett s a könnyek egyre szaporább záporesőként csurogtak végig arcán. Átölelte testvére ernyedt kezét, úgy rimánkodott neki. Tudod, mennyire szeretlek, tudod, hogy mindenki szeret! Lizzie, kérlek, Lizzie, hallgas meg. Nem halhatsz meg! Elizabeth keze erőtlenül feküdt Jessicáéban. Még a szemhéja sem rebbent meg. Nem adott semmiféle életjelt.

Francine Pascal - Hajótörés
A ​Sweet Valley-i középiskola diákjai egy derűs napon vitorlát bontanak, és tanulmányi kirándulásra indulnak a természetbe. Jessica Wakefield örömmel gondol az elkövetkező órákra, amelyeket napozással és bolondozással akar eltölteni. Ikertestvére, Elizabeth azonban valóban a lakatlan Anacapa-sziget élővilágára kíváncsi. Egyikük sem sejti, hogy a gondtalan vitorlázás rémálommá válik. A szigetről hazafelé tartó társaság szörnyű viharba kerül, a diákoknak a vadul háborgó tenger kellős közepén el kell hagyniuk a hajót. A mentőcsónak, amelyben Winston és Jessica hánykolódik, felborul és mindkettőjüknek nyoma vész a ködben. Amikor a vihar elvonul, a hullámok felvetik Jessica mentőmellényét. Hamarosan a parti őrség is megtalálja a hiányzó mentőcsónakot, de üresen. Vajon viszontlátjuk-e még Jessicát és Winstont?

Francine Pascal - Hétvége ​két fiúval
Jessica ​Wakefield kétségbeesik, amikor kiderül, hogy a hosszú hétvégét kénytelen barátja, A. J. Morgan nélkül tölteni. De amikor megismerkedik a jóképű, titokzatos Christopherrel, a magányosnak induló víkend romantikus kalandba fordul. Jessica tudja, ha A. J. megjön, nem találkozhat többet Christopherrel, de ő addig is jól akar szórakozni. A játék azonban rémálommá válik. Christopher nem hajlandó lemondani Jessicáról, minden este felhívja, követi, bárhova megy. Jessica megrémül. Mi lesz, ha A. J. tudomást szerez a kapcsolatukról? Bizonyára azonnal szakít vele. Lehet, hogy Jessica ezúttal túl messzire ment?

Francine Pascal - Ártatlan ​hazugság
John ​Pfeifer, az Orákulum, a Sweet Valley-i középiskolai diákújság népszerű sportriportere aggódik kedves ismerőse, Jennifer Mitchell miatt. Jennifer ugyanis túl sokat találkozik Rick Andoverrel, a kicsapott volt diákkal. Amikor John megtudja, hogy Jennifer meg akar szökni Rickkel, Elizabeth Wakefieldhez fordul segítségért, hogy megakadályozza a tervet. Ricket letartóztatják. Jennifer meg van róla győződve, hogy ez az apja műve volt. Dühében elhatározza, hogy soha többet nem áll vele szóba. Rick letartóztatásáért John a felelős, de nem vallhatja be a lánynak, aki hozzá menekül vigasztalásért. Mr. Mitchell súlyosan megbetegszik, Johnt pedig mardossa a lelkiismeret-furdalás. Bevallja-e Jennifernek az igazságot és tegye ezzel kockára a kapcsolatukat, vagy hagyja, hogy Jennifer továbbra is igaztalanul vádolja az apját?

Kollekciók