Ajax-loader

Florence Littauer könyvei a rukkolán


Florence Littauer - Rose Sweet - Személyiségünk ​rejtett tartalékai a munkában
MINDEGY, ​KIKKEL DOLGOZOL EGYÜTT,GARANTÁLT A SIKER! Bárhol is dolgozol, mindenütt találkozol majd olyan munkatársakkal, akikkel képes vagy könnyen együttműködni, ám akadnak majd olyanok, akikkel nem. Tudtad, hogy a jó munkakapcsolat kulcsa a Te kezedben van? Akkor tudsz kialakítani jó munkahelyi közösségeket, ha megtanulod hasznosítani a személyiségtípusok rejtett tartalékait. Florence Littauer nagysikerű könyve, a _Személyiségünk rejtett tartalékai_ 25 éve alapvető fontosságú olvasmány a nagyvállalatok dolgozói számára. Mostani, legújabb kötete, a _Személyiségünk rejtett tartalékai a munkában_ arra hívatott, hogy megtanítsa, hogyan lehet bárkivel, sikeresen együttműködni egy munkahelyen a személyiségtípusok közötti kölünbségek figyelembevételével, és megmutatja, mi történik, ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk. Bemutatja továbbá, miként alakítsunk ki sikeres, harmonikusan működő munkahelyet a különböző személyiségtípusok kombinációjával. Vezethetsz irodát, dolgozhatsz kisebb alkotóműhelyben, vagy vállalhatsz önkéntes munkát egy iskolában, ez a könyv forradalmasítani fogja a közösségben kialakuló kapcsolataidat! FLORENCE LITTAUER sikerkönyvek szerzője, több mint 40 könyvet írt. Közülük a _Személyiségünk rejtett tartalékai_t ez idáig 1,5 millió példányban értékesítették, összesen 30 nyelven. Nemzetközi szemináriumok, kongresszusok kiemelkedő előadója, a CLASS Speakers, Inc. elnöke. Nevadában él. ROSE SWEET nagy sikerű előadó, valamint 5 könyv szerzője, számtalan könyv társszerzője. Rose a Catholic Divorce Network igazgatója, valamint a _Catholic Divorce Survival Guide_ DVD-sorozat producere. Kaliforniában él.

Florence Littauer - Személyiségünk ​rejtett tartalékai - Szülőknek
"Biztos, ​hogy ez az ÉN gyermekem?" Előbb-utóbb minden szülő felteszi magának ezt a kérdést. Mikor már azt gondolnánk, hogy ismerjük és kezelni tudjuk gyermekünket, akkor ér a legnagyobb meglepetés! Miért nem úgy viselkedik, ahogy elvárjuk tőle? Miért különbözik ennyire a testvérétől? Ezekben a kérdésekben segít nekünk, szülőknek Florence Littauer könyve.

Florence Littauer - Személyiségünk ​rejtett tartalékai - pároknak
Egyszer ​volt, hol nem volt... A régi szép időkben, amikor én voltam fiatal, ugyanolyan cselekménye volt minden mesének: a szép királykisasszony a legkapósabb lány az egész országban, neki udvarol az összes férfi, vannak köztük gazemberek is, a daliás királyfi lekaszabolja a méltatlanokat, a királykisasszony hálásan borul a nyakába, egymásba szeretnek, összeházasodnak, és... Valahányszor eljutok idáig az előadásaimon, számíthatok rá, hogy hallgatóságom befejezi helyettem a mesét. Mert ugye mindenki tudja, hogy a királyfi és a királykisasszony boldogan éltek, amíg meg nem haltak? Fölfigyeltek már rá, hogy az összes mese az esküvővel érvéget? Sohasem említik a nászutat, és pláne nem foglalkoznak azzal, micsoda megrázkódtatást okoz, amikor rájövünk, hogy a házastársunk egyáltalán nem olyan, mint mi, és még olyan elemi dolgokban sem egyezik a véleményünk, hogy miként kell megvajazni a kenyeret!

Florence Littauer - Személyiségünk ​rejtett tartalékai
[...] ​Illetve ebben a könyvben az is benne van, hogy a különböző személyiségtípusok gyengéire ajánl egy-két "megoldást", úgymond kezelési tanácsot önmagunk számára, és ebből lehet szemezgetni, hogy ha valaki magára ismer bizonyos gyengékről, elolvashatja hogyan is kéne kezelnie azt. Én úgy töltöttem ki a tesztet, hogy fogtam egy darab papírt, és mindent kiirogattam, ikszelgettem, aztán miután ezzel megvoltam, rákerestem a neten, és természetesen fent vannak a tesztek, és egy gombnyomás a kiértékelés, ehh, mindegy [...]

Kollekciók