Ajax-loader

Jim Dornan könyvei a rukkolán


Jim Dornan - Egyszerű, ​de nem nyilvánvaló
Vajon ​mi visz rá egy kitüntetéses diplomával végzett ifjú repülőmérnököt, hogy tanult szakmáját, ígéretes karrierjét feladva, a közvetlen értékesítést válassza új hivatásául? Rendkívül érdekes és tanulságos, az élet más területeire is érvényes törvényszerűségeken alapuló, hasznos tanácsokat adó könyvében a szerző végig vezeti olvasóit az általa megtett úton, megosztva a saját gyarapodása, személyes fejlődése során szerzett tapasztalatait.

John C. Maxwell - Jim Dornan - Sikerre ​készülve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jim Dornan - John C. Maxwell - A ​siker tízparancsolata
Ez ​a könyv kiváló útmutató a belső gyarapodáshoz, mert harminc év tapasztalatait sűríti egyetlen olvasmányos kötetbe. Megtanulhatjuk belőle, hogyan válhatunk olyan pozitívan gondolkodó emberré, aki hatékonyan kezeli a stresszt és a kudarcot. A kötet útmutatását követve életre szóló jövőképet alakíthatunk ki, célokat tűzhetünk magunk elé, megtanulhatunk jobban gazdálkodni az időnkkel. Ráadásul fejleszthetjük vezetői és kommunikációs készségünket. Mire a könyv végére érünk, készen állunk arra, hogy magasabb szintre emelkedjünk!

Jim Dornan - Zongora ​a tengerparton
Amit ​az ember elképzel, az nagy valószínűséggel meg is valósul. Különösen igaz ez akkor, ha az a célunk, hogy értékessé és sikeressé tegyük az életünket. Nagyon valószínű, hogy amire számítunk, az be is következik. Ötletgazdag könyvében Jim Dornan arra vállalkozik, hogy elvezesse olvasóit azon jellemvonások világába, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy életünk értékes és sikeres legyen. Az örök érvényű alapelveket a szerző képekkel szemlélteti, így azok többet érnek ezer szónál! • Vajon mit taníthat nekünk az időzítés fontosságáról egy krokodilmama? • Miként mutathat rá a fontossági sorrend jelentőségére egy háromdolláros villanykörte története? • Mit tanulhatunk az önbecsülésről egy Bangkokban található kőszobortól? • Hogyan taníthat meg bennünket félelmeink legyőzésére egy7 eleven aranyhal? • Mit üzenhet a jellemépítésről és a nagylelkűségről egy kisfiú fagylaltja? • Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ Jim Dornan nagyszerű könyvéből. Mit tervez ma estére? Útba ejt egy gyorséttermet, és bekap egy szendvicset? Elgondolkodott-e már azon, hogy élvezhetné a zongora csodálatos hangját is egy romantikus, gyertyafényes vacsora mellett a görög tengerparton? Lehet, hogy eddig nem látta meg mindazt, ami a lába előtt hever? Ne érje be kevesebbel, álmodjon merészet!

Jack Daughery - Jim Dornan - Jim Floor - Hal Gooch - Brian Hays - Marg Hays - Burke Hedges - Dr. Ron Jenson - Beverly Sallee - Tim Templeton - Doug Wead - A ​Mindig pozitív hozzáállás a siker titka
Kötetünkben ​a szakma legnagyobbjai adják át Önnek személyes tapasztalataikat. Megmutatják, hogyan fejlesztheti ki és őrizheti meg a pozitív hozzáállás képességét az élet minden területén. Megváltoztatják az Ön helytelen viselkedési mintáit és kijelölik a siker útját.

John C. Maxwell - Jim Dornan - Hogyan ​váljunk vezető személyiséggé
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jim Dornan - A ​győztes csapat
"Nemsokára ​belépünk az új évezredbe, s talán Önök is felteszik maguknak ugyanazokat a kérdéseket, amelyeket én és a társain: Mit várunk a jövőtől? Elég magabiztosak, állhatatosak, lelkesek és optimisták vagyunk-e? Kézben tartjuk-e a sorsunkat? S nyitottak vagyunk-e arra, hogy kipróbáljuk, milyen erők és lehetőségek rejlenek egy bevált üzleti elméletben? Remélem, hogy ez a könyv, amely olyan emberek igaz történeteiből szemezget, akik valóban a kezükbe vették sorsuk irányítását és optimistán néztek a jövőbe, felvilágosítja és bátorítja majd Önöket. Nem az egyéni eredményeket szeretném hangsúlyozni, hanem egy győztes csapat - három kiváló nagyszerű partner - sikereit. Az Amway Corporation világszerte ismert cég, több mint kétmilliárd dolláros éves bevétellel... A Network Huszonegy világméretű vezetőképző és oktató cég, amely új lehetőséget teremtett az üzleti vállalkozások már eddig is gazdag palettáján... A győztes csapat harmadik tagja a vállalkozó egyén. A Network Huszonegy története ugyanis nem más, mint emberek története. Társaságunkból néhányan kiemelkedő szerepet kapnak ebben a könyben, mert igaz történeteik alkotják a lényegét annak, kik vagyunk és mit csinálunk. Ez a győztesekből álló csapat a mi titkos fegyverünk."

John C. Maxwell - Jim Dornan - Hogyan ​legyünk hatással az emberekre
A ​John C. Maxwell és Jim Dornan szerzőpáros által írt könyv (eredeti címe: Becoming a Person of Influence) korábbi kiadása nagy népszerűségre tett szert hazánkban is, ezért a nagysikerű írópáros újabb kiadású, modernebb, és az azóta felnőtt új vezetőgeneráció számára is aktuális, átdolgozott verziójú könyvét most elérhetővé tesszük az Önök számára! Feltétlenül szeretnénk Önnel is megosztani azt a rengeteg ötletet és meglátást, amivel szakmai és személyes életét is gazdagíthatja!

Kollekciók