Ajax-loader

John C. Maxwell könyvei a rukkolán


John C. Maxwell - Kovácsoljunk ​a kudarcból sikert!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John C. Maxwell - A ​vezetés 5 szintje
Rengeteg ​vezetessel kapcsolatos könyv hever az emberek könyvespolcain. Miert epp ezt az egyet olvasd el? A valaszom erre az, hogy azert, mert ez működik. Az 5 Szint mindenfele meretű és összetételű cég vezetőinek kepzesere szolgalt mar, az egeszen kis vallalkozasoktol kezdve a Fortune 100-as listan rangsorolt tarsasagokig, sőt nonprofit szervezeteket is segitett az önkéntesek iranyitasanak megerteseben. Vilagszerte több mint 120 orszagban tanitottuk a koncepciot, es minden alkalommal, amikor errol beszelek, a közönség kerdesek es eszrevetelek formajaban reagal az elhangzottakra. Ezek a kerdesek es eszrevetelek segitettek a Vezetes 5 Szintjenek megerősítésében es elmelyiteseben. A koncepcio mara kiallta a probat es bizonyitottan bevalt. Mindemellett szamos mas elonyt is nyujt: A vezetes 5 szintje: - egyertelmű képet ad a vezetesről - szerint a vezetes cselekves, hanem fogalom - a vezetést érthető lépésekre bontja le - egyértelmű útmutatást nyujt a vezetes fejlesztesere - magaban foglalja a vezetes gyakorlatat, alapelveit es ertekeit Amikor kifejlesztettem az 5 Szintet, minden egyes szintet olyan gyakorlati modszerkent alakitottam ki, melynek eredmenye a hatekonyabb vezetes. Azutan ahogy idővel egyre többet tanitottam es alkalmaztam a szinteket, rajöttem, hogy ezek tulajdonkeppen alapelvek. A különbseg a következő: a gyakorlat olyan cselekves, amely egy bizonyos szituacioban működik, de egy masik helyzetben nem feltetlenül. Az alapelv pedig külső igazsag, amely megbizhato, akarcsak egy fizikai törveny. Peldaul Salamon bölcsessege: A higgadt valasz elharitja az indulatot, de a banto beszed haragot tamaszt, olyan alapelvet allapitott meg, amely univerzalis es időtlen ervennyel bir. Az alapelvek jelentősege abban all, hogy terkepkent funkcionalnak, amikor segitsegre van szüksegünk a bölcs döntesek meghozatalaban. Amikor megertünk es magunkeva teszünk egy alapelvet, akkor az az ertekrendünk reszeve valik. Az 5 Szint minden nap hatassal van arra, ahogyan megelem vezetői tevekenysegem. John C. Maxwell

John C. Maxwell - A ​benned rejlő lehetőségek
_Tanuld ​meg maradéktalanul kibontakoztatni a benned rejlő lehetőségeket a lehető_ _legrövidebb idő alatt a New York Times bestsellerszerzőjének tömör útmutatója_ _segítségével._ Sokan nem hozzák a legjobb formájukat, mert szent meggyőződésük, hogy a képességeik korlátozottak. De mi van akkor, ha e vélt korlátok pusztán csalóka illúziók? John Maxwell könyve azt a 17 kulcsfontosságú képességet határozza meg és veszi górcső alá, amelyekkel mindnyájan rendelkezünk. Egyesek velünk születnek (például a gondolkodásmódunk vagy a természetes kapcsolatkezelő készségünk), a többi azonban (úgymint a hozzáállásunk és az önfegyelmünk) a saját, gyakran tudattalan döntéseink eredménye. Ám egyvalami közös bennük: e képességek kivétel nélkül fejleszthetők! Maxwell világos és gyakorlatias tanácsokkal szolgál arra nézve, miként érhetünk el számottevő előrelépést ezeken a területeken. E könyv segítségével többek között megtanulhatjuk hatékonyabban kezelni érzelmeinket, megemelhetjük energiaszintünket, leszokhatunk a halogatásról, megnövelhetjük kockázatvállalási hajlandóságunkat, hogy végül oly mértékben tökéletesítsük önmagunkat, ami legmerészebb álmainkat is felülmúlja.

John C. Maxwell - Észjárás
Ha ​összegyűjtöd a legkülönbözőbb rendű és rangú sikerembereket, milyen közös vonást találsz bennük? A gondolkodásmódjukat! Most te is megtanulhatsz hozzájuk hasonlóan gondolkodni, és forradalmasíthatod a munkádat és az életedet! Az ÉSZJÁRÁS teljes és tömör olvasmány napjaink felgyorsult tempójú világában. Amerika vezetési szakértője, John C. Maxwell megtanít rá, hogyan válhatsz kreatívabbá, és kérdőjelezheted meg a "népszerű" gondolkodást. Könyvéből megtudod, hogyan ragadhatod meg az átfogó képet, s teheted egyidejűleg fókuszálttá a gondolkodásod. Rájössz, hogyan meríthetsz a bensődben szunnyadó alkotóképességből, hogyan működhetsz együtt másokkal szellemi téren, és hogyan szűrhetsz le tanulságokat a múltból a jövő világosabb megértése végett. Az eredményesebb gondolkodás e tizenegy kulcstényezőjével tisztán fogod magad előtt látni a személyes sikerhez vezető utadat.

John C. Maxwell - A ​csapatjátékos 17 nélkülözhetetlen tulajdonsága
John ​C. Maxwell A csapatjátékos 17 nélkülözhetetlen tulajdonsága című könyvében világos elemzését adja azoknak a személyes tulajdonságoknak, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékony csapatjátékossá váljék valaki. Maxwell részletes leírásait és számos példáját könnyű megérteni és bárhol alkalmazni: otthon, a munkahelyen, vagy a sportpályán. A szerző körvonalazza annak a csapatjátékosnak a sikereit, aki elszánt, kapcsolatépítő, önzetlen és kitartó. Bemutatja, hogyan befolyásolják ezek, és még számos egyéb tulajdonságok a csapatot és annak sikereit. A csapatjátékos 17 nélkülözhetetlen tulajdonsága nem elkoptatott közhelyek vagy absztrakt elmélkedések gyűjteménye, hanem olyan konkrét tanácsokat tartalmaz, amelyek valamennyi csapatjátékos értékét növelik.

John C. Maxwell - Sikerutazás
Nekem ​úgy tűnik, hogy a legtöbb ember egyszerűen csak hagyja, hogy az élet megtörténjen vele. Persze néhányan, nagyon kevesen, képesek befolyásolni saját sorsukat, mert tudják, hogy a puszta életben maradás nem elég. John Maxwell ebben a könyvben bölcs és praktikus tanácsokat ad, hogyan tehetünk többet azért, hogy az utóbbiak táborába tartozhassunk. Mivel elég régóta hivatásának él, tudja, hogy sok ember kutatja a sikeres élet titkait. Segítő kezet nyújtva vezet végig a "sikerutazáson". Közérthetően és magával ragadóan fogalmazza meg, hogyan válthatjuk valóra álmainkat. A tisztelt olvasó talán tudja rólam, hogy mélyen hiszek a merész gondolatok megváltó erejében. Ha isteni sugallatot kapunk, akkor már csupán követni kell azt, s csodákra leszünk képesek, és a még oly elérhetetlennek tűnő céljainkat is megvalósíthatjuk! John Maxwell ezúttal abban segít, hogyan kell ezt csinálni. Először keressük meg megvalósítandó álmainkat, tűzzük ki célunkat, határozzuk meg, hova kívánunk eljutni, majd felnőve a kihíváshoz hozzuk ki magunkból a legtöbbet. Ebben a folyamatban pozitív és segítő hozzáállással más emberek életére is hatást gyakorolunk, akik ezt követően megtalálják a sikeres élethez vezető út térképét. Meggyőződésem, hogy John Maxwell, e nagy lelkipásztor és jövőépítő könyvének segítségével az ön élete is gyökeres fordulatot vesz, olyan fordulatot, amely az álmai megvalósításához vezető utat mutatja meg. Ez a fordulópont eltéríti önt a csüggedéstől, és optimizmussal s nem várt sikerekkel ajándékozza meg, mert a siker alsóbb szintjéről egy felsőbb szintre vezet, a teljesítőképesség olyan magaslataira, amelyről azelőtt ön álmodni sem mert! A sikerutazás elméletét találja meg ebben a könyvben. Lenyűgöző! Olvassa el! Higgyen benne! Alkalmazza! És a hatása nem marad el!

John C. Maxwell - The ​21 Irrefutable Laws of Leadership
What ​would happen if a top expert with more than thirty years of leadership experience were willing to distill everything he had learned about leadership into a handful of life-changing principles just for you? It would change your life. John C. Maxwell has done exactly that in The 21 Irrefutable Laws of Leadership. He has combined insights learned from his thirty-plus years of leadership successes and mistakes with observations from the worlds of business, politics, sports, religion, and military conflict. The result is a revealing study of leadership delivered as only a communicator like Maxwell can.

John C. Maxwell - A ​nyerő hozzáállás
Tartalom: A ​hozzáállás jelentősége Madár? Repülőgép? Nem, hozzáállás! Mi az a hozzáállás? Miért fontos a hozzáállás? A hozzáállás felépítése Nehéz a sasokkal szárnyalni, ha pulykák között kell élnünk Alapvető igazságok a hozzáállás felépítéséről A hozzáállás építőkövei A hozzáállás felépítésében elkövethető legsúlyosabb hiba A hozzáállás szétrombolása Segítség! Süllyed a hozzáállásom! Baleset belülről Baleset kívülről A hozzáállás megváltoztatása Vigyél új utakra! Bennünk a választás Körülöttünk a lehetőségek Felettünk az Isten A változás csatornái Jegyzetek

John C. Maxwell - Attitűd ​101
Az ​attitűd felemelhet, de tönkre is tehet - akár rólad, akár az embereidről van szó. Egy csapat tagjainak jó hozzáállása még nem garantálja a sikert, de a rossz hozzáállás igenis garantálja a kudarcot. Ebből a tömör kalauzból megtanulhatod, - hogyan állapítsd meg egy személy hozzáállásának hatását a teljesítményére; - hogyan fedezd fel a problémás hozzáállást, viselkedést és gondolkodásmódot önmagadban és másokban; - hogyan találj rá a hat leggyakrabban előforduló problémára, amelyek aláássák a csapatmunkát; - hogyan alkoss új definíciókat a kudarcra és a sikerre, amivel javíthatod a teljesítményt; - hogyan tegyél szert olyan hozzáállásra, amely segít az emelkedésben. Az attitűd ragályos! A te csoportodat a helyes attitűd fertőzze meg!

John C. Maxwell - Etika ​101
Történetek ​az üzlet, a kormányzat, a sport és a történelem világából, melyek megvilágítják, hogyan hívták segítségül tehetséges vezetők ezt az örökérvényű alapelvet. Példák nehéz üzleti döntésekről, melyek mindegyikére érvényes az aranyszabály. Az öt leggyakoribb ok, melyek miatt az emberek megalkusznak az etikai elveikkel;. Esettanulmányok, melyek igazolják, hogyan erősíti a küzdőszellemet, növeli a termelékenységet, serkenti a csapatmunkát, csökkenti a munkaerő-vándorlást és segít megtartani az ügyfeleket az aranyszabály.

John C. Maxwell - Mesternap
Hogyan ​bizonyosodhatsz meg arról, hogy valóban a lehető legteljesebben kihasználod a napodat a szebb holnap megteremtése érdekében? Ebben a tömör és gyakorlatias kézikönyvben John Maxwell olyan napi gyakorlatokat kínál, melyekkel minimális idő alatt maximális hatást érhetsz el. A szerző bemutatja, hogyan válhatsz képessé prioritásaid tisztázására, valamint egy sikeresebb és elégedettebb élet kialakítására azáltal, hogy meghozol tizenkét sorsfordító döntést, majd e döntéseket naponta alig néhány perc alatt átülteted a gyakorlatba. Tanuld meg, hogyan ellenőrizheted a napirendedet, tágíthatod ki a kreativitásod és a gondolkodásod határait, gazdálkodhatsz hatékonyabban a pénzeddel, fejlesztheted és építheted kapcsolataidat, mozdíthatod elő személyiségfejlődésedet - és még sok minden mást. Vágj bele most rögtön - amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

John C. Maxwell - Kapcsolatok
John ​C. Maxwell a Kapcsolatok 101-ben azt összegezte, amit az emberi kapcsolatokról mindenkinek tudnia kell. E könyv több mint harmincévnyi vezetői tapasztalatát összegzi. Jóformán minden, amit csinálunk, a csapatmunkán múlik. Nem számít, hogy valaki vezető vagy követő, edző vagy játékos, szülő vagy gyerek, ügyvezető igazgató vagy egy nonprofit szervezet dolgozója - emberekkel érintkezik. Személyes sikerünk, vezetői eredményességünk múlhat azon, milyen kapcsolatokat alakítunk ki másokkal. Az emberek megértésének képessége végső soron választásunk függvénye. Minden ember elsajátíthatja annak képességét, hogy megértsen, ösztönözzön, és végül befolyásoljon másokat. Vezetőként tudnunk kell: akit az emberek nem követnek, az nem igazi vezető. A jó vezetés pedig a jó emberi kapcsolatokon alapul. Ha nem vagyunk jártasak az emberi kapcsolatokban, akkor a vezetésben sem leszünk eredményesek.

John C. Maxwell - Jim Dornan - Hogyan ​legyünk hatással az emberekre
A ​John C. Maxwell és Jim Dornan szerzőpáros által írt könyv (eredeti címe: Becoming a Person of Influence) korábbi kiadása nagy népszerűségre tett szert hazánkban is, ezért a nagysikerű írópáros újabb kiadású, modernebb, és az azóta felnőtt új vezetőgeneráció számára is aktuális, átdolgozott verziójú könyvét most elérhetővé tesszük az Önök számára! Feltétlenül szeretnénk Önnel is megosztani azt a rengeteg ötletet és meglátást, amivel szakmai és személyes életét is gazdagíthatja!

John C. Maxwell - Felkészítés ​101
John ​C. Maxwell a Felkészítés 101-ben azt összegezte, amit mindenkinek tudnia kell a munkatársak felkészítéséről. E könyv több mint harmincévnyi vezetői tapasztalatát összegzi. A szerző könyvében nem csupán arra tanít meg, hogy mások felkészítése a vezetésre miért a siker leghathatósabb módszere, de azt is elsajátíthatjuk belőle, hogyan ismerhetjük fel a potenciális vezetőket, hogyan készíthetjük fel, majd hogyan juttathatjuk el egészen új szintekre ezeket az embereket, miután a vezetés útjára bocsátottuk őket. Ha megnézzük a világ legsikeresebb szervezeteit, nemcsak egyetlen vezetőt fogunk találni – sok kiváló vezetőt látunk, akik közösen dolgoznak sikerük megteremtésén. És ez nem véletlenül van így. A legsikeresebb szervezeteknek – legyen az illető szervezet egy kis cég, egy nagyvállalat, egy non-profit vállalkozás vagy egy sportcsapat – olyan vezetői vannak, akik felkészítik munkájukra a körülöttük lévőket. Ha a vezető elkötelezetten végzi munkatársai felkészítését, a szervezet egészében rendkívüli mértékben megnő a teljesítmény szintje.

John C. Maxwell - Dr. Les Parrott - 25 ​módszer az emberek megnyerésére
Személyes ​varázs. A megnyerő erő, mely mágnesként vonzza az embereket - és tiszteletet, eredményeket és sikert hoz magával. Vagy megvan valakiben, vagy nincs - gondolhatnánk. De mi a helyzet akkor, ha a személyes varázs olyasmi, amit elsajátíthatsz; egy sor készség, melyeket alig néhány nap leforgása alatt megtanulhatsz? Mekkora változásokat hozna ez életedben? A 25 módszer az emberek megnyerésére gyakorlatias és sorsfordító könyv, mely konkrét lépéseket kínál új emberi kapcsolatok kiépítéséhez. Megmutatja, hogyan szabadíthatod fel magadban személyes varázsod szellemét - mely segítségedre lesz, hogy minden embert megnyerj, akivel csak találkozol!

John C. Maxwell - Nevelj ​vezetőket!
Mi ​a különbség a személyes siker és az üzletépítés között? A vezetői tulajdonságok kifejlesztése másokban az az út, amely a mai versengő világban a siker biztosítéka, hiszen bármely szervezet vagyonának igazán értékes része az emberekben testesül meg. A technológia idejétmúlttá válik, az épületek elöregszenek, a gépek elkopnak. Az emberek azonban gyarapodnak, fejlődnek, és hatékonyabbá válnak, amennyiben olyan vezetőjük van, aki képes felmérni a bennük rejlő értékeket. A _Nevelj vezetőket!_ egy lépéssel továbbfejleszti a vezetés művészetét, megmutatja, hogyan találhatjuk meg és képezhetjük ki a reménybeli vezetőket, miképpen alakíthatunk ki termékeny csapatszellemet. A könyvsikerré vált _Holnapra vezető lehetsz_ méltó párja ez a kötet, mely azáltal segít a személyes és a csapatsikerek elérésében, hogy megtanítja, miként segíthetünk másokat képességeik kibontakoztatásához. _"A lényeg - és ez könyvem üzenete is - az, hogy egyedül nem megy. Aki valóban vezetővé akar válni, annak vezetőket kell nevelnie maga körül. Csapatot kell szerveznie. Meg kell találnia a módját, hogy jövőképét másokba is átültesse, hogy mások is továbbfejlesszék és megvalósítsák azt. A vezető átlátja az egész képet, de a valóra váltásához más vezetők segítségére is szüksége van."_ - John Maxwell

John C. Maxwell - Önfejlesztés ​101
Fejleszd ​önmagad, és az életed is fejlődésnek indul! A New York Times sikerkönyv-szerző, John C. Maxwell, megállapítja: „A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a sikertelen és a sikeres emberek alapvetően nem a képességeik terén különböznek egymástól, inkább abbéli vágyukban, hogy kibontakoztassák a bennük szunnyadó lehetőségeket. Márpedig ha a lehetőségek kibontakoztatásáról van szó, akkor mi sem eredményesebb, mint elkötelezni magunkat a személyünk fejlesztése mellett.” Íme néhány lecke, amelyet dr. Maxwell több évtizedes tapasztalatából megta­nulhatsz: Mi az olthatatlan tudásszomj titka? Mire összpontosítsd az idődet a maxi­mális gyarapodásod érdekében? Milyen áldozatokat érdemes meghoznod, hogy egyre jobbá válj? Hogyan győzheted le az önfejlesztés akadályait? Hogyan szűrhetsz le a tapasztalatokból bölcsességet? A jó vezető holtig tanul. A bennünk rejlő lehetőségeket csak tudatosan bontakoztathatjuk ki.

John C. Maxwell - Mentorálás ​101
Segítesz ​másoknak a következő szintre emelkedni? Kérdezd meg a legkiválóbb vezetőket bármely szervezetben, hogyan fedez ték fel a sikerhez vezető utat, és gyak ran ugyanazt a választ fogod hallani tőlük: volt egy jó mentoruk. A nemzetközi vezetési szakértő, John Maxwell most a mentori tevékenység lényegét összegzi egy rövid, olvasmá nyos kötetben. A Mentorálás 101-ben a szerző bemutatja a szükséges lépése ket, amelyekkel eredményesen átörö kítheted saját sikeredet valaki másra. Elmagyarázza, hogyan választhatod ki mentori tevékenységed megfelelő alanyát, hogyan teremtheted meg a megfelelő környezetet a leendő veze tők gyarapodásához és fejlődéséhez, és hogyan indíthatod el őket a siker útján. Mitévő légy, ha egész életedben hal moztad az eredményeket, de soha nem osztottad meg a bölcsességedet senki mással? Ne hagyd, hogy a sikered tovatűnjön veled!

John C. Maxwell - Jim Dornan - Hogyan ​váljunk vezető személyiséggé
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John C. Maxwell - Thinking ​for a Change
At ​the heart of John C. Maxwell's brilliant and inspiring book is a simple premise: To do well in life, we must first think well. But can we actually learn new mental habits? Thinking for a Change answers that with a resounding "yes" -- and shows how changing your thinking can indeed change your life. Drawing on the words and deeds of many of the world's greatest leaders and using interactive quizzes, this empowering book helps you assess your thinking style, guides you to new ones, and step by step teaches you the secrets of: Big-Picture Thinking -- seeing the world beyond your own needs and how that leads to great ideas. Focused Thinking -- removing mental clutter and distractions to realize your full potential. Creative Thinking -- stepping out of the "box" and making breakthroughs. Shared Thinking -- working with others to compound results. - Reflective Thinking -- looking at the past to gain a better understanding of the future ...and much more. Here America's most trusted and admired motivational teacher examines the very foundation of success and self-transformation. Illuminating and life-changing, Thinking for a Change is a unique primer not on what to think, but how to best use one of your most precious possessions: your mind.

John C. Maxwell - Egyszer ​nyersz, egyszer tanulsz
Akár ​személyes, akár szakmai téren éljük át, minden hátrahúzó kudarcból csinálhatunk előremozdító, nagy lépést is, ha megvannak a szükséges eszközeink és gondolkodásmódunk ahhoz, hogy a veszteséget nyereséggé változtassuk. Dr. Maxwell több mint ötven év vezetői tapasztalatára építve kezünkbe adja a győzelemhez vezető térképet: közelről megvizsgálja azt a tizenegy elemet, amelyből összeáll a tanítható emberek DNS-e – azoké, akik képesek szembenézni bármilyen problémával, kudarccal és veszteséggel. ALÁZAT a tanulás szelleme VALÓSÁG a tanulás alapja FELELŐSSÉG a tanulás első lépése FEJLŐDÉS a tanulás fókuszpontja REMÉNY motiváció a tanulásra TANÍTHATÓSÁG a tanulás ösvénye NEHÉZSÉG katalizátor a tanuláshoz PROBLÉMÁK esély a tanulásra ROSSZ ÉLMÉNYEK a tanulás perspektívája VÁLTOZÁS a tanulás ára ÉRETTSÉG a tanulás értéke A tanulás nem könnyű olyankor, amikor nehéz időket élünk. Fegyelmezettségre van szükség, hogy megtegyük a helyes lépéseket akkor is, ha valami nem sikerül. Ahogy John Maxwell gyakran rámutat – nem önmagában a tapasztalás a legjobb tanítómester, hanem az ELEMZETT és ÉRTÉKELT tapasztalás.

John C. Maxwell - Csapatmunka ​101
AZ ​EGYES MÉRKŐZÉSEKET A TEHETSÉG NYERI, DE A BAJNOKSÁGOT A CSAPATMUNKA "A csapatmunka valamennyi nagy teljesítmény sarkalatos pontja - írja John Maxwell. - A kérdés tehát nem az, hogy érdemes-e csapatban dolgoznunk, hanem hogy elfogadjuk-e a csapatmunka nélkülözhetetlenségének tényét, és iparkodunk-e jobb csapatjátékossá válni." Ez a tömör taktikai kézikönyv segítségedre lesz olyan üzleti környezet megteremtésében, amely diadalt és beteljesedést hoz az egész csapat számára! TUDD MEG, HOGYAN - alakíthatsz ki egy maradandó csapatot; - teremtheted meg az egészséges csapatszellemet; - foghatod munkára a csapat kreativitását; - ismerheted fel a gyenge játékosokat, akik negatívan befolyásolják a csapatot; - ítélheted meg, képes-e a csapat megvalósítani az álmát? MINDENKI EGY NYERŐ CSAPAT TAGJA AKAR LENNI. MOST MEGKAPTAD EZ ESÉLYT, HOGY FELÉPÍTS EGYET!

John C. Maxwell - A ​vezető 21 nélkülözhetetlen tulajdonsága
Miről ​álmodozol? Legmerészebb elképzeléseidben milyen tevékenység közben látod magad? És vajon mi áll közted és az álmod között? A válasz a vezetés. "Minden a vezetésen áll vagy bukik, de a vezetés elméletének ismeretével még csak félig nyertük meg a csatát. A vezetés megértése és a tényleges vezetés két különböző dolog." A kulcs, mellyel a vezetés elméletét értő emberből a valós világ sikeres vezetőjévé alakíthatod magad, a jellem. A jellemedben rejlő tulajdonságok hozzák lendületbe és bontakoztatják ki vezetői képességeidet - vagy állnak sikered útjába! Dr. Maxwell szerint: "Minden vezető fejlődésének része a vezetés törvényeinek elsajátítása, hiszen ezek azok az eszközök, melyek megtanítják nekünk, hogyan működik a vezetés. De a vezetők mindig amiatt értékesek, ami a belsejükben rejlik. Ha el akarsz jutni a vezetés legmagasabb szintjére, belülről kifelé haladva kell kifejlesztened jellemed e tulajdonságait." Ha megfigyeled a nagy vezetőket, úgy találod, hogy mindnyájan birtokában vannak a 21 tulajdonságnak, melyeket e könyv taglal. Akkor vagy alkalmas a vezetésre, ha lefekteted a belső alapokat, és akkor válhatsz vezetővé, ha kívül építkezel rájuk. "Ha erre képes vagy - mondja Maxwell - rá fogsz jönni, hogy a világon semmi sincs, amit el ne érhetnél."

John C. Maxwell - Aranyat ​érő vezetői ismeretek
John ​C. Maxwell új könyve, az Aranyat érő vezetői ismeretek az esszenciája egész életművének. Lényegi kérdésekre világít rá és utat mutat abban a világban, ahol sokan kilátástalannak látják helyzetüket. Elárulja, miért fontos, hogy magabiztosan ugyan, de igenis alázattal nyissunk olyan emberek felé és legyünk fogékonyak sikerük titkára, akiknek a tapasztalatából profitálni tudunk, mindezt a legélvezetesebb és leghatékonyabb módon.

Jim Dornan - John C. Maxwell - A ​siker tízparancsolata
Ez ​a könyv kiváló útmutató a belső gyarapodáshoz, mert harminc év tapasztalatait sűríti egyetlen olvasmányos kötetbe. Megtanulhatjuk belőle, hogyan válhatunk olyan pozitívan gondolkodó emberré, aki hatékonyan kezeli a stresszt és a kudarcot. A kötet útmutatását követve életre szóló jövőképet alakíthatunk ki, célokat tűzhetünk magunk elé, megtanulhatunk jobban gazdálkodni az időnkkel. Ráadásul fejleszthetjük vezetői és kommunikációs készségünket. Mire a könyv végére érünk, készen állunk arra, hogy magasabb szintre emelkedjünk!

John C. Maxwell - Holnapra ​vezető lehetsz
Egészítsd ​ki vezetéssel kapcsolatos könyvtáradat John C. Maxwell alapvető klasszikusnak számító, Holnapra vezető lehetsz című bestsellerével, amely több mint egy millió példányban kelt el. Időtlen alapelvek, amelyek az életedben és a szervezeted életében alkalmazva pozitív változásokat fognak előidézni az integritás és az önfegyelem területén. Összetéveszthetetlen stílusában Dr. Maxwell a következő főbb témákat járja körül: A VEZETÉS IGAZI DEFINÍCIÓJA - A vezetés nem egyéb, mint másokra gyakorolt hatás. Ennyi. Se több, se kevesebb Aki azt gondolja magáról, hogy vezet, ám senki sem követi őt, az csak sétál. A VEZETÉS JELLEMZŐI - A vezetés nem jelent exkluzív klubot, ahová csak azok tartozhatnak, akik vezetőnek születtek. A vezetés alapjait képező tudás elsajátítható. Ha valaki igazán akarja, menthetetlenül vezető válik belőle. KÜLÖNBSÉG A MENEDZSER ÉS A VEZETŐ KÖZÖTT - Aki gondoskodik róla, hogy mások elvégezzék a munkát, az jó menedzser. Aki jobb munkára sarkall másokat, az jó vezető. Függetlenül attól, hol állsz a vezetés létráján, a Holnapra vezető lehetsz arra inspirál téged, hogy elkötelezett, jövőképpel bíró vezetéssel te is inspirálj másokat.

John C. Maxwell - Jim Dornan - Sikerre ​készülve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John C. Maxwell - The ​5 Levels of Leadership
#1 ​New York Times bestselling author John C. Maxwell explains how true leadership works and makes it accessible to everyone. Leadership does not come from your title. In fact, being named to a position is only the first and lowest of the five levels every effective leader achieves. To become more than a boss people are required to follow, you must master the ability to inspire and build a team that produces not only results, but also future leaders. The 5 Levels of Leadership are: 1. Position-People follow because they have to. 2. Permission-People follow because they want to. 3. Production-People follow because of what you have done for the organization. 4. People Development-People follow because of what you have done for them personally. 5. Pinnacle-People follow because of who you are and what you represent. By combining the advice contained in these pages with work and a willingness to learn, anyone can rise to a higher and more effective level of leadership and thus make a greater impact.

John C. Maxwell - Tedd ​próbára az álmod
Mersz ​nagyot álmodni? Mi a különbség egy álmodozó és olyasvalaki között, aki meg is valósítja álmát? John C. Maxwell szerint a megoldás tíz hathatós, mégis egyértelmű kérdés megválaszolásában rejlik. Akár egy régi álmodat tévesztetted szem elől, akár egy új után kutatsz a bensődben, a Tedd próbára az álmod! lépésről-lépésre haladó cselekvési tervvel szolgál számodra, melyet már ma elkezdhetsz alkalmazni, hogy felismerd, birtokba vedd és elérd álmodat. Most próbára teheted és életre keltheted álmodat! Dr. Maxwell negyvenévnyi mentori tapasztalatainak tárházából merítve szakértő kézzel vezet végig téged a tíz kérdésen, melyekre minden sikeres álmodónak választ kell adnia. És ami még fontosabb, dr. Maxwell segít neked eljutni a megfelelő válaszokig, olyan elvekkel és tippekkel szolgálva számodra, melyek birtokában jó döntéseket hozhatsz és minden pillanatot maximálisan kiaknázhatsz álmod megvalósítására. Ne bízd álmodat a véletlenre! Ez a könyv kötelező olvasmány, melyen a siker és kudarc közötti különbség múlhat.

John C. Maxwell - Vezetői ​szemléletváltás
John ​C. Maxwell talán a legbefolyásosabb vezető napjainkban. Ezúttal arra tanít, hogyan változzunk vezetőként, hogy a mai, gyors tempójú világban az innováció, a további fejlődés és mások legjobb értelemben vett befolyásolása útján maradjunk. Ez a könyv segít elsajátítani azokat a váltásokat, melyek pozitívan hatnak a szervezeti és a személyes növekedésünkre. Hosszú és sikeres vezetői karrierje során Maxwell tizenegy olyan változást azonosított, amely új és izgalmas eredmények elérésére készít fel. Konkrét útmutatást kapunk arról, hogyan lehet ezeket a váltásokat végrehajtani a saját életünkben. Mindegyik megköveteli tőlünk, hogy változtassunk a gondolkodásmódunkon és a cselekedeteinken azzal a céllal, hogy vezetőként sikeresek legyünk egy olyan világban, amely soha nem marad ugyanaz.

John C. Maxwell - Amit ​a vezetésről tudni kell
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John C. Maxwell - Vezetés ​101
A ​Vezetés 101-ben azt összegeztem, amire a vezetés alapszintű ismeretéhez szükséged lehet. E könyv több, mint harmincévnyi vezetői tapasztalat sűrítményét foglalja magában. Meghatározza, mi a vezetés, körvonalaz néhány olyan jellemvonást, melyre minden vezetőnek érdemes szert tennie, s megmutatja, milyen hatása van a vezetésnek a saját életedre, s azokéra, akiknek a vezetője vagy. Tudtad, hogy életünk során legalább tízezer emberre szoktunk befolyást gyakorolni? A kérdés tehát nem az, hogy gyakoroljunk-e befolyást valakire, hanem az, hogy e befolyást miként alkalmazzuk. E könyv tehát arra való, hogy segítsen vezetői készségeid továbbfejlesztésében, személyes és szervezeti sikereid gyarapításában. Akár üzleti vállalkozást kívánsz építeni, akár gyermekeidet óhajtod felvértezni, akár világhódításra törsz, az első lépés mindig vezetői teljesítményed színvonalának emelése kell, hogy legyen.

Kollekciók