Ajax-loader

H. B. Gilmour könyvei a rukkolán


H. B. Gilmour - Végzetes ​vonzerő
Dan ​nem sejtette, hogy egyetlen forró, érzéki éjszakáért a boldogságával kell fizetnie. Ki állíthatja meg a gyönyörű Alexet, aki elhatározta, hogy megszerzi Dant, a szerető férjet, a jó apát? Talán Beth, a feleség, aki megfogadta: "Alex, ha még egyszer a családom közelébe merészkedsz, megöllek." Végzetes vonzerő. Egy film, amely Oscar-díjat nyert és meghódította a világot. Végzetes vonzerő. Egy regény, amely úgy pereg, mint a film, mint életünk filmje, melyben sokan magunkra ismerhetünk.

H. B. Gilmour - Godzilla
On ​a deserted island far away, a blast from a nuclear bomb destroyed all life. Or did it? One lizard egg survived. Now, thirty years later, the effects of the radiation have mutated it into a monstrous giant lizard, as tall as a skyscraper. He is swift, agile, deadly -- and determined to survive. They call him GODZILLA. On the island of Manhattan, in New York City, four people -- a scientist, a reporter, a cameraman, and a mysterious stranger -- must band together to stop Godzilla. If they fail? Well, whoever said humans would rule forever?

Randi Reisfeld - H. B. Gilmour - Double ​Jeopardy
In ​the thrilling climax of this 6-book arc, T*Witches Camryn and Alex finally meet their birth mother. Unfortunately, she is physically and mentally broken; far from the powerful witch they imagined her to be. As more and more family secrets are revealed, the girls discover that there is a price to pay for the reunion with their mother. Their beloved guardian Karsh is killed while protecting them. And the person responsible for both their acts...is their murderous and evil Uncle Thantos.

H. B. Gilmour - Most ​már elég!
Slim ​pincérnőként dolgozik egy büfében. Élete szürke és unalmas, egészen addig a napig, mígnem találkozik a nagy Ő-vel. A jóképű, gazdag férfit Mitchnek hívják, és ami a lényeg: imádja Slimet. Hamarosan elérkezik az esküvő napja, idilli kertvárosi házba költöznek, majd megszületik kislányuk is. Boldogok, tökéletes családot alkotnak. Ám Slim rájön, vannak dolgok, amikről korábban sejtelme sem volt. Megérti, hogy a látszatboldogságért komoly árat kell fizetnie. Amikor változtatni akar a helyzeten, rá kell döbbennie: a játékszabályokat Mitch alakította ki, a férfi, akit imádott, és aki most bármit képes megtenni azért, hogy uralkodjon családján. Slimnek és kislányának menekülniük kell...

Kollekciók