Ajax-loader

Gabriele Kuby könyvei a rukkolán


Gabriele Kuby - Only ​You
Ez ​a kis könyv nem való mindenkinek. Egy titkot árul el neked. A titkokat jelszavak, titkos szövetségek, rejtekhelyek és hallgatás védi. A gyerekek imádnak titkolózni, és kíváncsiak mások, különösen a nagyok titkaira. Az ember által megfejthető legnagyobb titok a következő kérdés mögött bújik meg: Hogyan leszek boldog? Ez valószínűleg téged is érdekel. Most látom: Egyszerűen letegeztelek. Hogy jövök én ehhez? Úgy, hogy ebben a könyvben nagyon személyes dolgokról írok, és azt képzelem, hogy egy ifjú barátommal beszélek. Ha kedved tartja, írj nekem, és te ugyanígy letegezhetsz.

Gabriele Kuby - Kiút ​a szeretethez
A ​nemek forradalma című nagysikerű könyv szerzője ezúttal a fiatalokhoz szól. Könyvében őszintén, az egyház tanítását következetesen vállalva, tudományos érvekkel alátámasztva ír a szexualitásról a fiatal nemzedéknek. „A könyv olvasásához bátorságra van szükséged. Arról szeretnék beszélni veled, milyen helyet foglal el a szexualitás és a szeretet a mai világban. Ha van a világnak Teremtője, mi pedig teremtmények vagyunk, akkor Isten és az ember viszonyában minden a szexualitáson múlik, hiszen az emberek Isten és ember együttműködésével jönnek létre. Az ember és a társadalom viszonyában is minden a szexualitáson múlik. Ha ezen a ponton elromlik valami, akkor minden elromlik. Ebben a könyvben azt szeretném bemutatni, mi az, amit rosszul teszünk, és hogyan tudnánk helyrehozni azt – ha Te is akarod.” (Gabriele Kuby)

Gabriele Kuby - Utam ​Máriához
Kedves ​Olvasó! Ön egy kirakós játékot lát maga előtt. Az egyes kockák ugyan az idő fonalára vannak felfűzve, hiszen élni és írni csak az idő egymásutániságában lehet, de reményem szerint a kockák a katolikus hit tájának képévé állnak össze, melyben a lelki út is kirajzolódik. A kirakós kockákat az élet hozta létre 1996 kora nyarától 1998 elejéig. Minden úgy történt, ahogyan írom. Az emberek és a helyek léteznek, a neveket azonban többnyire megváltoztattam. A katolikus egyházról alkotott ítéletek és előítéletek megakadályozták, hogy lássam azt a keresztény lelki utat, melyet ebben az egyházban 2000 éven át mindennek ellenére jártak, gondoztak és megújítottak. Én, aki sem a katolikus gyermekkor áldásában nem részesültem, sem annak terhe nem nehezedett rám, csak huszonöt év keresés után találtam rá a katolikus hitre. Most már végre nem futóhomok van a lábam alatt, hanem járható, szilárd út. _Uram, te soha nem hagyod el a téged keresőket._ (9. zsoltár) _Te megsegítettél engem, és szárnyad árnyékában örvendezhetem._ (63. zsoltár)

Gabriele Kuby - Globális ​szexuális forradalom
A ​szerző szociológus, édesanya és katolikus hívő. A nemek forradalma című kötetében a posztmodern „nemtelenség”, azaz a kierőszakolt társadalmi nem, a gender-elmélet ellen emelte fel szavát. E könyvében az évszázadokon át érvényes, mára darabokra hullott szexuális mérce eltűnését, a globális szexuális forradalmat járja körül, amely fáradságot nem kímélve rombolja le a kultúrák és vallások hagyományos értékrendszerét. Bemutatja, hogy miként vezeti a gyerekeket és a fiatalokat az élvhajhász nemiségbe a kötelező iskolai szexuál-pedagógia, miközben a házasságot és a szülővé válást támogató értékek kialakítását teljesen mellőzi. A szerző célja felhívni a figyelmet egy új totális diktatúrára, amely a szabadság nevében rombolja szét a szabadságot!

Gabriele Kuby - A ​nemek forradalma
A ​gender ideológiája lopva beszüremkedett az Európai Unió szervezeteibe, és számos országban az állami intézményekbe, egyetemekre és más képzési központokba, sőt az iskolákba és óvodákba is. Meg kell alkotni az új gender-embert, aki maga dönti el, hogy férfi vagy nő akar-e lenni, leszbikus, meleg, hetero-, bi- vagy transzszexuális. Abszurdnak hangzik mindez?

Kollekciók