Ajax-loader

Jim Kraft könyvei a rukkolán


Jim Kraft - Mark Acey - Jobban ​szeretném a reggeleket, ha később kezdődnének!
A ​világ leglustább macskája számára az ébredés nagyon nehéz. E kis könyvből kiderül, hogy miért is kel fel nehezen Garfield. Számára ugyanis a "jó reggelt" ellentmondásokkal terhes kifejezés.

Jim Davis - Gordon Volke - Jim Kraft - Garfield ​Annual 1991
IT'S ​PARTY TIME! If you're after some fun this Christmas, you need look no further than Garfield's second Christmas annual. Its 64 full-colour pages contain some of the funniest Garfield strips of all time, two original Garfield stories, a host of hilarious Garfield pictures and three informative feature articles - plus a rich mixture of games, quizzes and puzzles all to do with the world's most popular cat. The 1991 Garfield Annual means it's time to PARTY!

Mark Acey - Jim Davis - Jim Kraft - Garfield ​top tízes kandúrságai
TÍZ ​MEGJEGYZÉS, AMIT A KRITIKUSOK HOZZÁFŰZTEK EHHEZ A KÖNYVHÖZ 10. Remek külcsín, kiváló belbecs - megéri az árát! 9. Shakespeare, ha élne, most bújdosnak el szégyenében. 8. Addig nevetsz, míg kiköhögöd a tüdőd. 7. A mániákus humoresszió mesterműve. 6. Mi érdemel Pulitzer-díjat, ha ez nem? 5. Ébredés az amerikai álomból. 4. Páratlan olvasmány otthon, egyetemen, kamionparkolókban egyaránt. 3. Tuti, hogy ettől eldobod az agyad! 2. Sistergő Garfield-humor, bár néha már fáj. 1. Folytatást követelek.

Jim Kraft - Garfield ​és a pincerém
Mi ​ez a rémisztő hang? Garfield térde megremegett, amikor a két rémült egér közölte vele a szörnyű hírt: egy rém lakik a pincében. Nyolc szem, félelmetesen hegyes karmok, és micsoda rémisztő hangok! Garfield - bár egyáltalán nem volt ínyére a dolog - elhatározta, hogy felderíti, ki fenyegeti a békés ház lakóinak nyugalmát.

Jim Kraft - Garfield ​és a titokzatos múmia
Garfield ​és Ubul véletlenül a múzeumban kénytelen tölteni egy éjszakát, ahol aztán fura dolgok történnek. Tényleg egy múmia üldözi őket, vagy a felbecsülhetetlen műkincs elrablására készül valaki? Vajon mi történik, amikor a leleményes páros szembetalálja magát a titokzatos múmiával?

Jim Kraft - Garfield ​és a Suli Fantomja
Garfield ​és Ubul elhatározzák, hogy világgá mennek. A szomszédok sorra elkergetik őket, így hát az öreg suliban húzzák meg magukat, amelyről mindenféle rémtörténetek keringenek. Garfield nem hisz a mendemondákban. De akkor kinek a lépteit hallják a folyosón?

Jim Kraft - Garfield ​ego könyve
Ebből ​a könyvből megtanulhatod, hogyan hagyd figyelmen kívül a többieket, hogyan csalogasd elő azt az önző, csak magára gondoló lényt. Megmutatom, hogyan helyezd előtérbe magad, hogyan szentelj magadnak annyi figyelmet, amennyit megérdemelsz.

Kollekciók