Ajax-loader

Karin Jittenmeier könyvei a rukkolán


Karin Jittenmeier - Ünnepi hangulatok üvegmatricával
"Mindannyiunk életében sok olyan fontos ünnep akad, amelyet évről évre várva várunk. Nemcsak a keresztény ünnepekre gondolok, amilyen a húsvét és a karácsony, hanem a személyre szóló alkalmakra is, mint például a születés- és névnapok, vagy éppen a házassági évforduló. Ráadásul itt vannak még az olyan ünnepélyes események, mint például az esküvő vagy a születés, amelyek csak egyszer adódnak az életben. Húsvétkor nyuszik hancúrozhatnak az ablakban, a karácsonyi időszak pedig még hangulatosabb lehet a kedves kis angyalkákkal. Gyerekzsúrra fessünk képeket a poharakra, így a kis vendégek könnyen felismerik a sajátjukat."

Karin Jittenmeier - Díszítési ​ötletek metálfóliával
Ön ​is mindig új és új ötleteket és eredeti ajándékokat keres? Próbálja ki egyszer a fóliaragasztót fémes csillogású fóliákkal! Meg fog lepődni, milyen egyszerű ezzel az anyaggal dolgozni. Ráadásul majdnem mindegyik barkácstechnikával kombinálható, például az üvegfestéssel, a textilfestő filccel, a bársonyporral és a szalvétatechnikával. Lapozza át a könyvecskét, és válasszon kedvére. Akár a nappaliba keres elegáns dekorációt, akár egyedi ajándékdobozra van szüksége, pólókat vagy pamuttáskát szeretne díszíteni, esetleg hangulatos lámpást készítene langyos nyári éjszakákra - minden alkalomra talál valamit. Természetesen a szép karácsonyi díszek sem hiányozhatnak a sorból.

Karin Jittenmeier - Karácsonyi ​díszek bársonyporral
Gömbökhöz, ​ablakképekhez és mécsesekhez Színes minták karácsonyi lapokhoz Ötletek karácsonyra bársonyporral Bársonyosan puha karácsony Angyalok, jászol és Télapó, hóember, jávorszarvas és gyertyák. A legszebb karácsonyi motívumok bársonyporral ajándékcsomagolásokon, üdvözlőlapokon és mécseseken. Egyszerűen csak szórjunk bársonyport a nedves festékbe.

Karin Jittenmeier - Húsvéti ​ötletek szalvétatechnikával
A ​szürke téli napok után nagy öröm húsvét táján, amikor megpillantjuk a tavaszi virágok friss színét, a kedves nyuszikat, barikákat és a vidáman repkedő pillangókat. Ezek a motívumok is megtalálhatók azokon a csodálatos mintájú szalvétákon, amelyekkel könnyedén változtathatunk át különféle ajándék- és dísztárgyakat. A kosárkák, tojások, csészék és tányérok, vázák, képkeretek, dobozkák és gyertyák szalvétamotívumokkal díszítve szép dekorációk vagy ajándékok lehetnek, és úgy néznek ki, mintha kézzel lennének festve.

Karin Jittenmeier - Karácsonyi ​ajándékok szalvétatechnikával
A ​küszöbön toporog a karácsony - nincs is más dolgunk, mint hogy kitaláljuk, mivel szerezzünk örömet másoknak, mivel ajándékozzuk meg családunkat, barátainkat. Varázslatos tárgyakkal lephetjük meg szeretteinket: a gyertyák, dobozkák, gömbök, vázák, tányérok és képkeretek csodálatosan díszíthetők szalvétából kivágott arany angyalkákkal, játékos tündérekkel, mikulásvirágokkal, vidám hóemberekkel, piros almákkal és a hóban élelmet kereső madárkákkal. Az ünnepre készülve otthonunkat is hangulatosan díszíthetjük színes karácsonyfákkal, ötletes dobozokkal, lámpásokkal és jutazsákocskákkal.

Karin Jittenmeier - Pasztellrajzok
Pasztellkrétával ​egyszerű és szép képeket rajzolhatunk: egy stílusos virágcsokor, két turbékoló papagáj, egy tál fényes narancsokkal. A könyv nyolc motívumot mutat be, melyeket a leírások és útmutatók alapján kezdők is könnyen és biztosan elkészíthetnek.

Kollekciók