Ajax-loader

Maria-Regina Altmeyer könyvei a rukkolán


Maria-Regina Altmeyer - Michael Altmeyer - Gyere el a szülinapi bulimra!
Az óvodáskorú gyermekek számára az év legfontosabb eseménye a születésnapjuk. Mindig nagy izgalommal várják, és természetesen a barátaikkal együtt szeretnék megünnepelni. A szülők számára nem egyszerű feladat, hogy az elvárásoknak megfelelve megszervezzék és otthonukban lebonyolítsák a nagy eseményt. Ez a könyv ehhez nyújt segítséget: az előkészületekhez használható számtalan gyakorlatias ötlet mellett rengeteg játékot találunk, mindegyiknél feltüntetve a korcsoportot, az időtartamot és a szükséges eszközöket. A sokoldalú barkács- és dekorációs ötletek, dalok és különleges receptek könnyen megvalósíthatók. Így a születésnapi buli előkészítése és kivitelezése igazi szórakozás lesz az egész család számára.

Maria-Regina Altmeyer - Michael Altmeyer - Karácsonyi motívumok üvegmatrica-festékkel
A könyvben található mintaívek és némi üvegmatrica-festék segítségével vidám karácsonyi hangulatot teremthetünk otthonunkban. Az ablakokra aranyszínben pompázó anyalkák, korcsolyázó hóemberek, vidám manócskák vagy felfüggeszthető csillagok segítségével varázsolhatunk ünnepi hangulatot.

Maria-Regina Altmeyer - Michael Altmeyer - Gyere ​el a szülinapi bulimba!
Az ​óvodáskorú gyermekek számára az év legfontosabb eseménye a születésnapjuk. Mindig nagy izgalommal várják, és természetesen a barátaikkal együtt szeretnék megünnepelni. A szülők számára nem egyszerű feladat, hogy az elvárásoknak megfelelve megszervezzék és otthonukban lebonyolítsák a nagy eseményt. Ez a könyv ehhez nyújt segítséget: az előkészületekhez használható számtalan gyakorlatias ötlet mellett rengeteg játékot találunk, mindegyiknél feltüntetve a korcsoportot, az időtartamot és a szükséges eszközöket. A sokoldalú barkács- és dekorációs ötletek, dalok és különleges receptek könnyen megvalósíthatók. Így a születésnapi buli előkészítése és kivitelezése igazi szórakozás lesz az egész család számára.

Maria-Regina Altmeyer - Michael Altmeyer - Vidám ​papírállatkák
A ​papír sokoldalúan felhasználható kézműves alapanyag. Téphető, gyűrhető, vágható ragasztható - és természetesen hajtogatható. A kötetben olyan papírállatkákat gyűjtöttünk össze, amelyek alapformája hajtogatott, majd ragasztással egészítjük ki. Végül filctollal megrajzoljuk az arcot és az egyéb mintákat. A kész állatkákkal a gyerekek kedvükre játszhatnak majd. A hajtogatás örömmel tölti el a gyerekeket, miközben fejleszti a kézügyességet és sikerélményt nyújt. A modelleknél feltüntetjük a nehézségi fokot, amely segíti a kezdő lépéseket. Türelemmel és odafigyeléssel a könyvben szereplő papírállatkák meghajtogatása szinte gyerekjáték. A kötetet ajánljuk óvodáknak és iskoláknak is, mert az alapanyag könnyen beszerezhető, és a vidám állatkák elkészítése egy-egy kézműves foglalkozás keretében megvalósítható.

Maria-Regina Altmeyer - Kater, ​Katz' und Co.
Die ​Stubentiger dieses Buches sind sehr vielseitig. Sie gehen zur Schule, spielen Indianer, verkaufen Hot dogs und haben manchmal einen sprichwörtlichen "Kater". Notfalls verbünden sie sich sogar mit Mäusen -- wenn es darum geht, gemeinsam das Honigglas zu ergatten. Kinder und Erwachsene werden sicher fündig bei der Suche nach ihrer Lieblings-Schmusekatze für das Fenster.

Kollekciók