Ajax-loader

Brian Michael Bendis könyvei a rukkolán


Brian Michael Bendis - The ​New Avengers 5. – Civil War
The ​Civil War is on, and no book will be more affected than New Avengers. You think Marvel would never mess with its top-selling book? Wrong! The Avengers are about to go to war over their beliefs, and the shake-up will shock you. Each stand-alone story in this volume is illustrated by a genuine comics superstar! Collects New Avengers #21-25.

Brian Michael Bendis - Az ​Új Bosszú Angyalai - Ezüst Szamuráj
Az ​új Angyalok tudomást szereznek egy újabb szuperbűnöző hollétéről, aki a Raft börtönkomplexumból szökött meg a "Kitörés!" idején. Ő nem más, mint az Ezüst Szamuráj. Egy beugró tag, Ronin kíséretében a hősök Japánba utaznak, hogy elfogják, ahol ezernyi nindzsa és jakuza vár rájuk Madame Hidra vezetésével. Amerika Kapitány leleplezi végre Póknő kettős játékát, az új Angyalok pedig nyilvánosan is bejelentik létrejöttüket, amelyhez J. Jonah Jamesonnak is egy lesz egy-két szava...

Brian Michael Bendis - Az ​Új Bosszú Angyalai – Beszivárgás
TE ​KIBEN BÍZOL? Az Új Bosszú Angyalai nemrég megtudták, hogy a Földet megszállta egy idegen faj, akik ráadásul alakváltók. Mivel az idegenek semmilyen módon nem azonosíthatók, az Angyalok között eluralkodik a paranoia, megrendül az egymásba vetett bizalom. Melyikük lehet egy álcázott skrull szörnyeteg? Melyik tag fogja elárulni a csapatot? Mindezek tetejébe feltűnik a színen egy új, természetfeletti képességekkel bíró alvilági bandavezér is, aki összegyűjti a szuperbűnözők színe-javát, hogy együttesen számoljanak le a hősökkel. Pókember, Rozsomák, Vasember, Luke Cage, Dr. Strange, Visszhang, Sólyomszem és Vasököl. A _Titkos invázió_ előszele.

Brian Michael Bendis - Fenegyerek ​4.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Brian Michael Bendis - Újvilág: ​X-Men - Új mutánsok
Charles ​Xavier professzor azért toborozta őket, hogy áthidalják az ember és mutáns között húzódó szakadékot. Küklopsz, Csodalány, Vihar, Jégember, Bestia, Koloszszus, Vadóc, Árnymacska, Árnyék és Rozsomák, az X-Men tagjai katonák Xavier harcában a békés egymás mellett élés álmáért. Ám ebben a küzdelemben nem mindig a látható ellenség a legveszedelmesebb, és az X-ek által vállalt nyilvánosság is könnyen visszaüthet a fiatal mutánsokra.

Brian Michael Bendis - Fenegyerek ​2. - Kinn
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók