Ajax-loader

David Spence könyvei a rukkolán


David Spence - Picasso
Mennyiben különbözött a világ a maitól Picasso idejében? Ismerje meg, milyen befolyást gyakorolt munkásságára a kor társadalma és művészete. - Hogyan vélekedett Pisacco művészetéről a családtagok és a barátok? - Fedezze fel a festmények valódi jelentését. Próbálja megérteni, mit közölnek velünk a művek Picassóról, és ismerje meg a módszereket, amelyekkel megalkotta őket. - Kinek készültek a festmények? Vajon mitől lesz valaki "nagy művész"? Olvassa el, mit mondanak az emberek Picasso életében a műveiről, és hogy milyen hatást gyakorolnak ránk ma. Izgalmas betekintés Picasso életébe és művészetébe.

David Spence - Vincent ​Van Gogh
Mennyiben ​különbözött a világ a maitól van Gogh idejében? Ismerje meg , milyen befolyást gyakorolt munkásságára a kor társadalma és művészete. -Hogyan vélekedtek Vincent van Gogh művészetéről a családtagok, a barátok és az ismerősök? Találja meg munkáiban a szerelemre, az életre és a halálra utaló jeleket. -Fedezze fel a festmények valódi jelentését. Próbálja megérteni, mit közölnek velünk a művek van Gogh-ról, és ismerje meg a módszereket, amelyekkel megalkotta őket. -kinek készültek a festmények? Vajon mitől lesz valaki "nagy művész"? Olvassa el, mit mondtak az emberek van Gogh életében a műveiről, és hogy a festmények milyen hatást gyakorolnak ránk ma. Izgalmas betekintés van Gogh életébe és művészetébe.

David Spence - Michelangelo ​- Reneszánsz
Mennyiben ​különbözött a világ a maitól Michelangelo idejében? Ismerje meg, milyen befolyást gyakorolt munkásságára a kor társadalma és művészete. Hogyan vélekedtek Michelangelo művészetéről a családtagok, a barátok és az ismerősök? Találja meg munkáiban a szerelemre, az életre és a halálra utaló jeleket. Fedezze fel a festmények és szobrok valódi jelentését. Próbálja megérteni, mit közölnek velünk a művek Michelangelóról, és ismerje meg a módszereket, amelyekkel megalkotta őket. Kinek készültek a festmények és a szobrok? Vajon mitől lesz valaki "nagy művész"? Olvassa el, mit mondtak az emberek Michelangelo életében műveiről, és hogy a képek és a szobrok milyen hatást gyakorolnak ránk ma.

David Spence - Manet ​- Új realizmus
Mennyiben ​különbözözött a világ a maitól MANET idejében? Ismerje meg , milyen befolyást gyakorolt munkásságára a kor társadalma és művészete. -Hogyan vélekdtek Manet művészetéről a családtagok, a barátok és az ismerősök? Találja meg munkáiban a szerelmre, az életre és a halálra utaló jeleket. -Fedezze fel a festmények valódi jelentését. Probálja megérteni, mit közölnek velünk a művek Manet-ról, és ismerje meg a módszereket, amelyekkel megalkota őket. -kinek készültek a festmények? Vajon mitől lesz valaki "nagy művész"? Olvassa el, mit mondtak az emberek Manet életében a műveiről, és hogy a festmények milyen hatást gyakorolnak ránk ma. Izgalmas betekintés Manet életébe és művészetébe.

Kollekciók