Ajax-loader

Randall Price könyvei a rukkolán


Randall Price - A ​végső templom
Miért ​van az, hogy a jeruzsálemi Templom-hegy az egész föld legvitatottabb ingatlana? A közel-keleti konfliktus egyik legintenzívebb csatája a Jeruzsálem szívében álló Templom-hegy körül zajlik. Sok zsidó régi álma, hogy újra felépítsék azt a Templomot, amelyet i. sz. 70-ben a hódító római seregek romboltak le, ám a hely már hosszú századok óta iszlám fennhatóság alatt áll. Az egykori Szentély helyét a Szikla-mecset foglalja el, ráadásul a területet jelenleg ellenőrző palesztinok még tagadják is a hegy zsidó történelmét.

Randall Price - Dzsihád
Amerika, ​Izrael és a radikális iszlám Randall Price a kérdések könyvét írta meg a tárgyban. Csupa olyan kérdést tett vet fel, amely az átlagemberben minden bizonnyal felmerül, de kellő válaszok híján feledésbe merül. De a DZSIHÁD a válaszok könyve is! A szerző történelmi, régészeti és politikai szakértelme a garancia arra, hogy az olvasó most a téma kiváló kézikönyvét tarthatja a kezében.

Randall Price - Jeruzsálem ​a próféciákban
Milyen ​összefüggés van a Jeruzsálemben jelenleg zajló események és a végidők között? Jeruzsálem eseményekben gazdag, lenyűgöző történelme több, mint háromezer évet ível át. A város legjelesebb napjai azonban még előttünk állnak. Minden nappal közelebb kerülünk egy hátborzongató pusztulás és egy lélegzetelállító szabadulás pillanataihoz... Mindez minden emberi képzeletet felülmúl! Isten Izraelnek tett ígéretei ma már csak az Egyházra vonatkoznak? Sokan úgy gondolkodnak, hogy mivel a zsidó nép elutasította Krisztust, Isten az Izraelnek tett ígéreteit átadta az Egyháznak. A Szentírásból azonban épp ennek az ellenkezője derül ki: az Isten által kiválasztott földdarabra és a választott népre fantasztikus jövő vár! Milyen lesz az élet az új Jeruzsálemben? A Bibliának sokkal több mondanivalója van a Messiási Királyságról és az örökkévalóságról, mint azt a legtöbb keresztény gondolná. Milyen csodák várnak ránk az új Jeruzsálemben? Dr. Randall price a próféciák közel-keleti szakértője ad választ ezekre és más izgalmas kérdésekre is.

Kollekciók