Ajax-loader

Takács Mari könyvei a rukkolán


Takács Mari - Piroska ​és a farkas
A ​könyv szöveg nélkül, képek formájában dolgozza fel a jól ismert mesét. A sorozat célja, hogy a gyerekek egy mesén keresztül már legkisebb korukban is találkozhassanak különböző vizuális látásmódokkal. A képek felidézik a mese legfontosabb elemeit, így segítve, irányítva a mesélőt, akinek ezáltal lehetősége nyílik hogy minden alkalommal igazodjon a hallgató gyerekek életkorához és érdeklődéséhez.

Takács Mari - A ​három kismalac
A ​klasszikus történet újszerű, művészi feldolgozása.

Kaszás György - Takács Mari - Havasi Gábor - A ​reklám olyan, mint... Na, milyen a reklám?... A micsoda milyen?...
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Takács Mari - Orszáczky Ildikó - Csiri-biri ​torna-tár 1.
"Az ​országos népszerűségnek örvendő Csiri-biri tornán elhangzó dalok, mondókák gyűjteményét tartják most kezükben. A 2005 óta nagy sikerrel működő torna célja, hogy a gyerekek különböző -nem szokványos- mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedjenek meg." (Orszáczky Ildikó)

Takács Mari - Vincze Tamás - Beszél ​a kéz 2.
"Repül ​a motor. Borul a markoló. Megáll a repülő. Képeskönyv a legkisebbeknek. Tanuld meg a járművek neveit, utánozd őket hanggal és mozdulattal!" Képeskönyv a legkisebbeknek. Beszél a kéz folytatásaként megjelent könyvünkben az állatok után különféle közlekedési eszközökkel és jeleivel ismerkedhetnek meg olvasóink. Milyen érdekes a szirénázó mentőautó, a száguldó motor, főleg, ha egy nagyi ül rajta, vagy a zakatoló, fütyülő vonat! Minden gyerek kedvelt játéka e hangok utánzása. Most megtanulhatják nemcsak hangokkal, de mozdulatokkal is kísérni játékukat. A Beszél a kéz 2. részében az utca, a járművek, a közlekedés izgalmas világát kívánjuk a gyerekeknek bemutatni a siketek által használt kommunikációs jelrendszer segítségével. Ezúttal is szeretnénk a kicsiknek egy szép és egyben hasznos képeskönyvet készíteni, melynek segítségével egy teljesen új világba csöppenhetnek, akár egy jópofa játékba!

Takács Mari - Orszáczky Ildikó - Csiri-biri ​torna-tár 2.
Az ​országos népszerűségnek örvendő Csiri-biri tornán elhangzó dalok és mondókák immár második gyűjteménye, ezúttal apukákkal is.

Takács Mari - Puszi ​/ Bisou
A ​talpakon és pocakon cuppanó puszi, a szomszéd néni nyanya puszija, a nyálas és óriás puszi, a bibit gyógyító varázs puszi, apa szúrós és anya jó éjt puszija, megannyi lehetőség a meghitt együttléthez. És tessék mindegyiket ki is próbálni!

Takács Mari - Vincze Tamás - Beszél ​a kéz
Ebben ​a könyvben nem csupán a gyerekek által kedvelt állatokat ismerhetjük fel, tanulhatjuk meg nevüket, de utánozhatjuk is őket, akár egy jópofa játékban. A siketek által használt jelnyelv mozdulatait egyaránt elsajátíthatja kisgyerek és szülő, halló és hallássérült.

Kollekciók