Ajax-loader

Christian Teubner könyvei a rukkolán


Christian Teubner - Food
Fedezze ​fel a friss, minőségi élelmiszerek színes világát: ámuljon a könyvet lapozgatva, hogy a földkerekség szakácsai mennyi mindenből és milyen sokféle módon képesek konyhai mesterműveket varázsolni! A termékcsoportok szerint rendezett, elsőrendű fotókkal illusztrált szöveg bemutatja az élelmiszerek teljes palettáját A-tól Z-ig, növény- és állattani magyarázatokkal szolgál, de tippeket ad az egyes termékek konyhai felhasználásához is. A kötet lexikon, vásárlási tanácsadó és lenyűgöző képeskönyv is egyben - nagyszerű olvasmány az ámulni és okulni vágyók számára.

Christian Teubner - Sajtok ​nagy könyve
Egy ​értékes kalauz a sajtok világába, segítség az ízlésnek, az alkalomnak megfelelő sajtok megfelelő kiválasztásához. Lágy, friss, natúr, félkemény, kemény, kékpenészes és különleges sajtok, a készítési eljárások sokfélesége ismerhető meg egy igazi ínyenc szakértő segítségével. Több mint 300 féle különleges és finom sajt a világ minden tájáról, színes leírásokkal az ízek, a készítés, alak és állag változatosságairól. Tanácsok és tudnivalók a sajtok kiválasztásáról és felszolgálásáról, a tökéletes sajttál összeállításáról, a bor és a sajt párosításairól.

Christian Teubner - Házi ​cukrászat
Christian ​Teubner és Anette Wolter briliáns színes fotókkal szemléltetett, legjobb receptjei. A kiadó minden egyes receptet kétszeresen ellenőrzött.

Kollekciók