Ajax-loader

Kate Petty könyvei a rukkolán


Kate Petty - Csimpánzok
Az ​állatkölykök című könyv a fiatal állatokról szóló természettudományi sorozat első része. Az élményszámba menő fényképek, illusztrációk és a rövid könnyen érthető szöveg kellemes olvasmányt nyújt fiatal olvasóinak.

Kate Petty - Samu ​napraforgója
Ismerd ​meg Samu és az ő hatalmas napraforgójának történetét. Hajtsd ki az izgalmas ablakokat, és nyisd szét a hatalmas meglepetésoldalt. A könyvből interaktív módon tanulhatják meg a kisgyerekek, hogy mekkora csoda rejtőzik egy szem magban. Ahhoz azonban, hogy virágba szökkenhessen a napraforgó sok gondoskodásra, szeretetre, türelemre van szükség.

Kate Petty - Kutyák
A ​kedvenc háziállatok című könyv ellenállhatatlan olvasmány a kisállatokat szerető gyermekek számára. Az élményszámba menő fényképek, illusztrációk és a rövid, könnyen érthető szöveg kellemes olvasmányt és hasznos információkat nyújt fiatal olvasóinak.

Kate Petty - Nyuszik
A ​kedvenc háziállatok c. könyv ellenállhatatlan olvasmány a kisállatokat szerető gyermekek számára. Az élményszámba menő fényképek, illusztrációk, és a rövid, könnyen érthető szöveg kellemes olvasmányt és hasznos információkat nyújt fiatal olvasóinak.

Kate Petty - Joyce Dunbar - Lousia Sommerville - A ​csodalámpa
Első ​hallásra hihetetlen ötletnek tűnhet meditációra ösztönözni a gyerekeket, de ha leleményesen és megnyerően vezetjük rá őket, a meditáció fantasztikus eszköz lehet számunkra. Csillapítja szorongásaikat, erősíti önbecsülésüket, felszabadítja képzeletüket, a nyugodt, megfontolt életszemlélet szeretetére nevel, és hozzájárul ahhoz, hogy kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. A könyvben található húsz mese a fantázia csodálatos, kalandos világába kalauzolja a 4-8 éves gyerekeket. Ezek a hangosan felolvasott meditációk segítik a gyerekeket az odafigyelésben, megszabadítják őket aggodalmaiktól, önbizalomra és a körülöttük levő világ iránti bizalomra tanítják őket. A különleges megerősítések segítségével a szülők összefoglalhatják a történetek mélyebb mondanivalóját a gyererekek számára. Minden történet azzal kezdődik, hogy a gyermek elképzeli, amint csodalámpával a kezében nekivág a varázslatos ösvénynek, és felfedezi a fantázia eddig ismeretlen, lenyűgöző világát.

Kate Petty - Oroszlánok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kate Petty - Állatok ​mozgásban
Figyeld ​meg, milyenek az állatok mozgásban! Ismerkedj meg a repülő emlősökkel, az úszó madarakkal, a hintázó majmokkal és a tovacsusszanó hüllőkkel! Megtudhatod, hogy melyek a leggyorsabb állatok földön, vízben, levegőben.

Kollekciók