Ajax-loader

Balogh Gyula könyvei a rukkolán


Balogh Gyula - Dr. Berde Károly - Dr. Egedy Sándor - Dr. Molnár Jenő - Az ​emberi test II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Balogh Gyula - Wohlmuth Emil - Pannonia ​motorkerékpárok kezelése és javítása
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Balogh Gyula - A ​régi Veszprém képeslapokon
Mikor ​ezt a könyvet kinyitja, fellapozza, egy olyan kiadvány jelenik meg Ön előtt, mely egy város múltját mutatja be képeslapokon a maga valóságában: épületeinek, azok környezetének, a város legérdekesebb részeinek valódi színeivel, hangulatával, mint egy visszapillantást adva az elmúlt száz évre, mint történelmi időre.

Balogh Gyula - Dr. Berde Károly - Dr. Egedy Sándor - Dr. Molnár Jenő - Az ​emberi test I.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Balogh Gyula - A ​Jordán-sztori
Jordán-sztorik, ​kitárulkozó vallomások egy kötetben. Több mint egy tucat interjúban Jordán Tamásról, a botrányos szombathelyi színházigazgatóválasztás főszereplőjéről pályatársak, kollégák, barátok, családtagok vallanak. Megszólal többek között Alföldi Róbert, Molnár Piroska, Pogány Judit, Koltai Róbert és Bálint András. A kötet kuriózuma, hogy Tamás életének három legfontosabb nőalakja is interjút adott a szerzőnek.

Balogh Gyula - Bóta Gábor - Gréczy Zsolt - Regős János - Réz András - Vitray Tamás - Hofi
Régóta ​pertuban volt velünk. Havernak tekintett bennünket. "Lebeszélt" a színpadról, hozzánk szólt, azonnal kapcsolatba került velünk. Szeretett minket, és mi szerettük őt. A magánéletében más volt. Elzárkózott, szinte körülbástyázta magát. Alig lehetett megközelíteni. Amit tudott, elmondta a színpadon. Beszélt arról, ami fájt neki-nekünk, arról, ami dühítette. Az utóbbi időben egyre mérgesebb lett. Betegség, testi fájdalom is kínozta. Ám mindebből nevetést tudott csiholni. E kötetben egyebek közt szó esik arról, hogyan vált kis vidéki színészből jelenséggé, "a Hofivá". Távozása után talán megtudhatjuk, kihez volt kivételes szerencsénk amíg élt, s hogy távozásával kit veszítettünk.

Kollekciók