Ajax-loader

Nagy János könyvei a rukkolán


Nagy János - Versenyképes kukoricatermesztés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy János - Kukoricatermesztés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Jánosné - Nagy János - Fizika ​I.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy János - A ​Biblia arcképcsarnokában / Élőhalottak (leprások) között Asztrahányban
Kedves ​Barátaink! Ebben a könyvben, amint címeiből is kitűnik, két irányba szeretnénk az érdeklődést felkelteni. Az első részben , A BIBLIA ARCKÉPCSARNOKÁBAN című sorozatban 68 portrét igyekeztünk ismertebbé tenni az érdeklődők számára. Könyvünk második részének a címe - ÉLŐHALOTTAK (LEPRÁSOK) KÖZÖTT ASZTRAHÁNYBAN - utal arra, hogy a széthullt szovjetbirodalomban jártunk először, mi magyar Igehirdetők, küldetésben a leprás betegek között Asztrahányban, majd Vosztocsnijban és Krasznozavorszkban. Legyen áldásul az Olvasónak missziós szándékunk!

Nagy János - Hogyan ​válasszak sportágat?
Szülőkhöz, ​gyerekekhez, idősebbekhez - mindenkihez, aki szeretne tartalmas időtöltésre találni maga vagy mások számára. Színes képekkel illusztrált, a sportág kiválasztásának személyes szempontjait összefoglaló sportszakkönyv. Lapozzuk át ezt a könyvet, ki-ki találja meg a neki tetsző sportágat, mérje fel, mik a képességei, mekkora és milyen gyakori terhelést tudna elviselni, mik a lehetőségei, és vágjon bele a neki tetsző(k)be. Ne feledd, amikor végre rábukkansz a számodra leginkább vonzó, hozzád leginkább illő sportra, valahogy önmagadat is meg fogod találni.

Nagy János - Az ​irodalomóra
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy János - Egymás ​melegében
Örök ​nosztalgiával gondolok szülőfalumra, Lipártra, ahol 1934-ben jöttem a világra. A falu nevét Vasszécsényben még őrzi egy utca és az én eleven emlékezetem. Ha odatekintek, egymást kergetik bennem az emlékek, mint lepkék a Gyöngyös partján. Tizenévesen éltem át a háborút, az újraindulás idejét középiskolásként a szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban a beszolgáltatás keserű korszakát. Több éven át mozogtam „kényszerpályán”, s mivel életemet elsősorban pedagógusként tudtam elképzelni, huszonöt évesen ültem a Főiskola padjai közé. Szívesen tanultam, hogy taníthassak. Felejthetetlen emlékem maradt pályám első állomása Bozzai, az akkori közoktatáspolitika „száműzetésében”. Szerencsére mindig voltak emberek, akik mellém álltak, esetleg elém álltak, vagy elálltak mellőlem, szerencsére a munka mindig kitartott mellettem, és ez egy életre kijelölte helyemet az emberek között. Sorsom második meghatározó helye Vép. 1976 óta tanítok általános iskolájában, s remélem, hogy itt sikerül befejeznem pedagógus pályafutásomat. Munkásságom legsikerültebb „alkotása” (talán) az a gondolat, amit tanítványaim magukkal visznek a szívükben: az életről, munkáról, tudásról, barátságról, szeretetről. A pályán a gyermekek szeretete és a gyermekbe vetett hit, a munka öröme tartott meg. Azt a felelősségteljes munkát, amit nem lehet „napszámosként” végezni. Emberi, pedagógusi és költői magatartásom szerény harmóniában, egyensúlyban vannak bennem, mert mindháromban örök „tanító” vagyok, aki csöndben meditál magában, s közben gazdagodik befelé és talán gazdagít másokat is. Verseim többfajta hűségről tanúskodnak: az emberről szólnak az embernek; őszinte, emberi hangon és mélységes emberszeretetből fakadnak.

Nagy János - Sike Gábor - Berecz Csaba - DVTK ​centenárium
Dr. ​Nagy János, Sike Gábor és Berecz Csaba közös munkájának gyümölcse a DVTK centenárium - 100 év 100 oldal címmel megjelent könyv, amely a klub történetét olvasmányos formában dolgozza fel sok-sok képpel.

Dr. Harangozóné Tóth Judit - Dr. Bíró Tibor - Fridrich Péter - Mitró Magdolna - Nagy János - Számviteli ​kézikönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók