Rick Field könyvei a rukkolán
Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field - A befőzés művészete
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására.
E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
Kollekciók
- Angol nyelvű könyvek 120785
- Egyéb idegennyelvű könyvek 13177
- Ezotéria 13699
- Fantasy 32818
- Felnőtt 18+ 12813
- Gyermek 23735
- Humor 13746
- Ifjúsági 37445
- Kortárs 48429
- Krimi 15963
- Kultúrtörténet, elemzések/tanulmányok 16539
- Képregény 21646
- Novellák 13384
- Romantikus 51015
- Sci-fi 14831
- Szórakoztató irodalom 45835
- Tudomány és Természet 29040
- Történelem 16445
- Vallás, mitológia 19956
- Életrajzok, visszaemlékezések 16885