Ajax-loader

Orosz Gyula könyvei a rukkolán


Juhász István - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné dr. Simon Judit - Matematika 9.
Matematika tankönyv a 9. évfolyamos tanulók számára.

Orosz Gyula - Matematika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Orosz Gyula - Tehetséggondozás ​matematikából
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Gerőcs László - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​gyakorló és érettségire felkészítő feladatgyűjtemény II. - Megoldások
A ​feladatgyűjteményben a tananyag-feldolgozás módja lehetővé teszi a középszintű és az emelt szintű érettségire aló felkészülést. A több mint ezer feladatot tartalmazó feladatgyűjteményben szintezzük az összes feladatot. Ez a szintezés a feladatok nehézségi fokát is jelöli: K1 = középszintű, könnyebb; K2 = középszint, nehezebb; E1 = emelt szintű, könnyebb; E2 = emelt szintű, nehezebb; V = versenyre ajánlott feladata. Gy betűvel a gyakorlati vonatkozású, életközeli matematika példákat jelöljük, segítve ezzel a későbbi felhasználást a szakmai, tudományos vagy a mindennapi életben. A feladatgyűjtemény CD-mellékletében található a feladatok megoldása. Témakörök: I. Kombinatorika II. Gráfok III. Függvények IV. Sorozatok V. Az egyváltozós valós függvények analízisek elemei VI. Statisztika Valószínűség-számítás

Gerőcs László - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​gyakorló és érettségire felkészítő feladatgyűjtemény II.
A ​feladatgyűjteményben a tanagyag-feldolgozás módja lehetővé teszi a középszintű és az emelt szintű érettségire való felkészülést. A több mint ezer feladatot tartalmazó feladatgyűjteményben szintezzük az összes feladatot. Ez a szintezés a feladatok nehézségi fokát is jelöli: K1 = középszintű, könnyebb K2 = középszintű, nehezebb E1 = emelt szintű, könnyebb E2 = emelt szintű, nehezebb V = versenyre ajánlott feladat Gy betűvel a gyakorlati vonatkozású, életközeli matemetika példákat jelöljük, segítve ezzel a későbbi felhasználást a szakmai, tudományos vagy a mindennapi életben. A feladatgyűjtemény CD-mellékletében található a feladatok megoldása.

Gerőcs László - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​Gyakorló és érettségire felkészítő feladatgyűjtemény I.
A ​feladatgyűjteményben a tananyagfeldolgozás módja lehetővé teszi a középszintű és az emelt szintű érettségire való felkészülést. A több mint ezer feladatot tartalmazó feladatgyűjteményben szintezzük az összes feladatot. Ez a szintezés a feladatok nehézségi fokát is jelöli.

Gerőcs László - Juhász István - Orosz Gyula - Paróczay József - Számadó László - Szászné Simon Judit - Matematika ​11-12.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kiss Géza - Orosz Gyula - Érettségi ​last minute - Matematika
Későn ​álltál neki a tanulásnak? Vagy szeretnéd az érettségi vagy akár egy dolgozat előtt az utolsó pillanatban átismételni a legszükségesebb tudnivalókat? Akkor ez a könyv neked készült! Miért ajánljuk? - Mert 150 érettségi témakört tartalmaz. - Mert vázlatszerűen benne van minden fontos információ. - Mert szerkezete egyszerű, világos, könnyen áttekinthető. Gyors. Hatékony. Sikeres.

Orosz Gyula - Pálfalvi Józsefné - Érettségi ​- Matematika középszintű feladatsorok
Az ​átdolgozott, a 2017-es érettségi szabályozásnak megfelelő kötet a középszintű érettségire segít felkészülni a diákoknak. Elsődleges célja, hogy a tanulók gyakorolni tudjanak olyan típusú feladatokkal, amelyekkel az írásbeli matematika érettségin találkozhatnak. A kötet 10 feladatsort tartalmaz, részletes megoldókulccsal együtt. A feladatokon és megoldásaikon kívül a kötet részletes leírását adja az érettségi legújabb szabályainak, és hasznos tanácsokkal is szolgál a módszertani felkészüléshez, a kellékek listájához, az időkezeléshez. Kiegészítésként online kitölthető próbafeladatok is megtalálhatóak az oldalunkon. Miért ajánljuk? - mert a tanulóknak nélkülözhetetlen segítség az érettségire való felkészüléshez - a legújabb érettségi követelményekhez igazodik - tanároknak is hasznos forrás a mindennapi munkájuk során - a diákok akár egyedül is gyakorolhatnak, a részletes megoldókulcs a kötetben megtalálható online kitölthető feladatok oldalunkon megtalálhatók

Juhász István - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​9.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Juhász István - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​10.
A ​matematikai tudás sokfajta élethelyzetben jelenthet hasznos segítséget. Az érthető matematika tankönyvsorozatban - az alkotók szándéka szerint - a matematikai ismeretek megérthetők, és az első pillanatban bonyolultnak tűnő problémák is megoldhatók. A tankönyv elsősorban a középszintű érettségi tananyagát tartalmazza, de kiegészítő anyagként megtalálható benne mindaz, ami a 10. évfolyamon megérthető s az emelt szintű érettségi vizsgán kérdezhető. Fokozatosan nehezedő, jól kidolgozott példák vezetik be a tanulókat az elsajátítandó tananyagba. A gyakorlást, az otthoni tanulást és az érettségi vizsgára való felkészülést a leckék végén található feladatok segítik.

Juhász István - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​12.
A ​tankönyv elsősorban a középszintű érettségi tananyagát tartalmazza, de kiegészítő anyagként megtalálható benne mindaz, ami a 12. évfolyamon megérthető s az emelt szintű érettségi vizsgán kérdezhető.

Gerőcs László - Orosz Gyula - Paróczay József - Szászné Simon Judit - Matematika ​gyakorló és érettségire felkészítő feladatgyűjtemény I. - Megoldások
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók