Ajax-loader

David Baker könyvei a rukkolán


David Baker - Adolf ​Galland
Adolf ​Gallandot, a II. világháború leghíresebb vadászpilótáját élete végéig nagy tiszteletben tartották korábbi ellenfelei. Nemcsak tehetségéért és bátorságáért, hanem mert azon kevesek közé tartozott, akik a totális háború poklában is meg tudták őrizni becsületüket és tisztességüket. Katonai karrierje óriási haditechnikai fejlődést ível át: huszonévesen a spanyolországi légi háborúban még nyitott pilótafülkés, egyszerű biplánokon repül, a világháború végnapjaiban már a repüléstörténet első sugárhajtású vadászrepülőgép-alakulatának vezére. Alig harmincéves, mikor a harcokban nyújtott kimagasló teljesítményének elismeréseképpen tábornokká léptetik elő. A vadászrepülők szemlélőjeként alkalma nyílik közelebbről is megismerni a Harmadik Birodalom vezetőit. Élete utolsó éveit Galland dr. David Baker repüléstörténet-kutatónak szentelte, aki megírta életrajzát, melyet a tábornok saját fotóalbumából származó képek illusztrálnak.

Michael Swan - David Baker - Grammar ​Scan
Grammar ​Scan includes diagnostic tests at Upper-Intermediate, Advanced, and Expert levels to check students' knowledge of key aspects of English grammar and usage. The tests, which are designed to be used with Practical English Usage, Third Edition, help students identify the topics they need to study or revise. The answer keys refer students to the explanations in the relevant sections of Practical English Usage.

David Baker - Robert Dinwiddie - Dan Green - Matt White - Így ​működik a harmadik évezred technikája
Szeretné ​tudni, hogyan működik a repülőgép vagy az űrhajó? Érdekli, hogyan juttatják pályára a műholdakat, vagy, hogy milyen részekből áll egy űrállomás? A sebészek vajon hogyan képesek megoperálni a betegeket egyetlen apró lyukon keresztül? A mikrochipek segítségével tényleg vissza lehet adni a vakok látását és a süketek hallását? Vannak már gondolkodó robotok? És ha igen, mire képesek? Ilyen, és még számos, hasonlóan izgalmas kérdésekre keresi a választ ez a kivételesen átfogó, látványosan illusztrált könyv, melyet a szerzők a Scientific American című amerikai folyóirattal karöltve készítettek el.

Kollekciók