Ajax-loader

Török Miklós könyvei a rukkolán


Török Miklós - Elektronika
A ​bennünket körülvevő világban az elektronika egyre több olyan eszközben jelenik meg, amelyik az életet kényelmesebbé teszi, és a készülékek az elektronizálás hatására megbízhatóbbá válnak. Elemi elektronikai ismeretek nélkül a világról alkotott képünk szegényesnek, naivnak tekinthető.

Török Miklós - Rendzavar
Török ​Miklós 1946-ban született Nagyváradon. Tíz éve Frankfurtban él. Az író, újságíró új novellás kötete a hetvenes évek erdélyi világának érdekes, elgondolkodtató képét adja.

Török Miklós - Kutyadolgok
- ​Mit néz úgy ez a kutya? - szakította önmagát is félbe, ingerülten, le nem véve Dámáról a tekintetét. - Nem látott még házigazdát. - Ugyan... Vigye ki innen! - Nem lehet. - Miért nem? - Mert ott van a helye. - De biztos, hogy nem harap? - Mondtam már... Különben is válogatós. Akit eddig megkóstolt, utána rögtön kiköpte... - a halk pattintásra Dáma felemelkedett. - Na, mi van te, "csibész"? S Dámának csak ennyi kellett. Ínyét felhúzva megmutatta a fogait, halkan morogni kezdett, s ahogy mélyült a crescendo, úgy borzolódott hátán is a szőr. Nyájasabb látványt egy lakomáját nyugtatgató tigris se nyújthatott volna. -... be van tanítva, mint a rendőrkutyák. Próbálja csak meg rám emelni a kezét... - Majd, ha bolond leszek! - Dohogott a pofozógép, és ha volt is valami hátsó szándéka arra az időre, amíg édes-kettesben maradtunk, kezdtem remélni, hogy gyorsan letesz róla. A pincébe Dáma is lejött velünk, bizalmatlanul figyelte, nem akar-e fát, vagy szenet lopni a szekus, amikor szakszerűen a rakáshoz hajolt, és kötelességből megmozdított egy-egy darabot.

Mentes Katalin - Molnár Szecső - Pongrácz László - Szajkó István - Török Miklós - A ​mesterlovász könyve
A ​mesterlovász könyv azoknak íródott, akik a lótenyésztés, -tartás és lóhasználat területén a szakmai alapismereteket megszerezték, és gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkeznek. Azonban e könyv segítségére lehet a kezdő lovas embereknek is, hogy lássák gyarapodó ismereteik gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit.

Kollekciók