Ajax-loader

N. B. Grace könyvei a rukkolán


N. B. Grace - High ​School Musical 3.
Ebben ​a rajongók számára nélkülözhetetlen regényben 8 színes oldalt találtok a régen várt HSM 3 mozifilm jeleneteivel. A történet a végzős Troyról, Gabrielláról és barátaikról szól. Most, hogy a giminek vége és mind más-más egyetemre készülnek, vajon valóban el is szakadnak egymástól? A Vadmacskák egy musicalt állítanak színpadra, melyben elmesélik a ballagással és a jövővel kapcsolatos félelmeiket, reményeiket, tapasztalataikat.

N. B. Grace - Broadway-álmok
Ryan ​az osztállyal New Yorkba utazik! Mindenki izgatottan várja, hogy megpillanthassa a Times Square fényeit és felfedezhesse Manhattan forgalmas utcáit. Ráadásul egy váratlan lehetőség is adódik: Sharpay és Ryan belebújnak táncoscipőikbe, és elmennek egy igazi Broadway-musical meghallgatásra, Gabriella és Taylor pedig főiskolai ösztöndíjért játszik egy kvízműsorban. De vajon készen állnak az ennyire komoly megmérettetésre?

N. B. Grace - High ​School Musical 2.
Viszlát, ​suli! Kitört a vakáció! De ez a nyár Troy, Gabriella, Chad és Taylor számára nem a lazulásról szól. Hiszen mindannyian dolgoznak a szünidőben, méghozzá Ryan és Sharpay szüleinek country klubjában! A klub tehetségkutatóversenye pedig mindenki kedélyét felborzolja: Sharpay dobja állandó fellépőpartnerét, Ryant és rámászik Troyra, hogy rávegye, énekeljen vele a színpadon. Gabriellát hidegzuhanyként éri a hír, hogy Troy mindebbe beleegyezik. Hogy teheti ezt vele?! A felső tízezer körül tovább izzik a levegő. De vajon rájön-e Troy és Gabriella, hogy őket valójában egymásnak teremtették? Vagy már túl késő, és ez a dal lesz a hattyúdaluk?

N. B. Grace - Hannah ​Montana - Regény a film alapján
Ez ​a regény a Hannah Montana – A film történetét mondja el, amit majd 2009 tavaszán mutatnak be a mozikban. Egy bulvárújság sunyi riportere ott lohol Miley nyomában, hogy kiderítse Hannah Montana titkát! Vajon attól, ha rájön, hogy a popszenzáció valójában Miley Stewart, egy átlagos tini, megváltozik Miley élete? Az összes ismerős baráttal, családtaggal és vadiúj zenékkel a Hannah Montana-bandára izgalmas kalandok várnak! A kiadványban nyolc oldalnyi színes fotót is találsz. Muszáj, hogy ott legyen a te polcodon is!

N. B. Grace - A ​jövő fantomja
Eljött ​a felvételi tesztek ideje az East High diákjai számára. Gabriellát éri az a kétes megtiszteltetés, hogy korrepetálhatja Sharpayt, aki csak a színpadon szeret tündökölni, a tanulásban már kevésbé. A vizsgaparát csak a közelgő halloweennapi buli oldja fel. A fesztivál témája: A jövő fantáziája - mindenki a húsz évvel későbbi önmagának öltözik. Gabriella és Troy is nagyon kíváncsi, vajon a másik milyennek képzeli a jövőjét, és hogy a két jövőkép is összekapcsolható-e annyira, mint a mostani életük. Vagy túlságosan eltérők a céljaik?

N. B. Grace - Battle ​of the Bands
East ​High is putting on its first-ever Battle of the Bands! Troy and his basketball buddies are looking forward to living out their rock-star fantasies, and Sharpay has formed her very own girl group. But while Troy and Sharpay prepare to step into the spotlight, Gabriella and Ryan are left in the shadows. Gabriella keeps herself busy by tutoring Ryan, who needs help with algebra. Still, she can't help wondering why Troy wouldn't want to join forces with her for the Battle of the Bands. Didn't the two of them make a great team at the musical? Maybe it's time for Gabriella to take the stage on her own...

Beth Beechwood - N. B. Grace - Gyerünk, ​szavazz!
Az ​East High gimi iskolaszékének maradt annyi pénze, hogy vagy a tornatermet vagy a színháztermet felújíttassák, de mindkettő már nem fér bele a rendelkezésre álló összegbe. Melyiket válasszák? És ki fogja meghozni ezt a nehéz döntést? Majd a diákok: szavazzák meg ők, mit szeretnének! Troy és a Vadmacskák be vannak indulva, hogy új tornatermet kapnak szuper felszereléssel, Sharpay és az ő drámaklubosai viszont mindent bedobnak azért, hogy mesés új színházteremben ragyoghassanak. Vajon ki nyeri meg a szavazást? És vajon túlélik-e a kampányt a barátságok?

N. B. Grace - Broadway ​Dreams
Troy, ​Gabriella, Chad, taylor, Sharpay and ryan are heading to New York on a class trip! Everyone is eager to bask in the lights of Times Square and to explore the bustling streets of Manhattan...

N. B. Grace - High ​School Musical 2. (angol)
Goodbye, ​classroom! Hello, summer! But for Troy, Gabriella, Chad and Taylor, this vacation is no day at the beach. That's because they're all working at a country club founded by Ryan and Sharpay's family! And with the club's annual talent show right around the corner, Sharpay's competitive instincts are sizzling....

N. B. Grace - Dupla ​csavar
Maddie ​Fitzpatrick középiskolás, de a Tipton Hotelben is dolgozik. Itt sok gazdag pasival találkozik, de meg se fordult a fejében, hogy megkedvelheti valamelyiket. Aztán megismerkedik Jasonnel. Egy gond van csak: Jason azt hiszi, hogy a lány gazdag, és ettől a dolgok egyre bonyolultabbá válnak. Zack és Cody segít a lánynak "kölcsönvenni" a szálló legelegánsabb lakosztályát, de egy híres birkózó bejelentkezik pont ebbe a lakosztályba. Vajon lebukik Maddie, vagy Zacknek és Codynak sikerül kihúznia a pácból a lányt?

N. B. Grace - Boldog ​évfordulót!
3..., ​2..., 1... A Vadmacskák abba a síparadicsomba utaznak szilveszterre, ahol Troy és Gabriella először találkoztak. Gabriella romantikus ünneplést tervez, Troy meg snowboardleckéket ad Chadnek. Ryan megismerkedik egy kedves lánnyal, Sharpay meg persze mindenkit le akar pipálni, legyen szó öltözködésről, fiúkról, síelésről vagy karaokéról, és ennek érdekében semmitől nem riad vissza. Vajon rájön-e, hogy nem ez a legfontosabb dolog az életben? Vajon összejön-e a Vadmacskáknak, hogy ez legyen életük legjobb bulija?

N. B. Grace - Crunch ​Time
The ​students of East High are preparing for the SATs, and Gabriella has the unfortunate honor of tutoring Sharpay, who shines much more brightly on stage than she does on her practice tests. Luckily, everyone has the school's upcoming Halloween party to take their minds off the SAT crunch. This year's theme is 'Future Fantasy' and the students will wear costumes that represent what they would like to be someday. Gabriella and Troy wonder what kind of future the other foresees, but they'll have to wait until the party to find out. Will their visions match up? Or do the two of them have different ideas about where they're headed?

N. B. Grace - Bonjour, ​Vadmacskák!
OOH, ​LA, LA! Egy francia cserediák, bizonyos Jean-Luc érkezik az East Highba, és a Vadmacskák bizony elég izgatottak emiatt. A fiú itt-tartózkodása tiszteletére Ryan mindennap más-más barettsapit vesz fel, Troy pedig még az edzésekre is elhívja, ha már annyira szereti a kosárlabdát. Sharpay meg persze mindent bedob, hogy Jean-Luc teljes és osztatlan figyelmét birtokolja. Még Kelsit is érdekelni kezdi a srác, főleg amikor kiderül, hogy ő is zenél! Vajon hogy bírja Jean-Luc ezt a nagy érdeklődést? Igazi Vadmacskaként fürdik a reflektorfényben, vagy au revoirt int az East Highnak?

N. B. Grace - A ​fordulat
Csak ​semmi tánc! Sonny Munroe lassan kezdi megtalálni a helyét Hollywoodban. Amikor azonban egy régi barátja emlékezteti, hogy lemarad a végzősök báljáról, Sonny teljesen összezuhan. Aztán eszébe jut a nagy ötlet: Szóljon a Tök véletlen! egyik epizódja érettségi bálról. A stábnak nagyon bejön az ötlet. Még Sonny riválisa, Tawni is lelkesen fogadja a dolgot. Persze van egy feltétele is: ő akar lenni a bálkirálynő. A műsor producere azonban megvétózza az ötletet. Sonny mindent elkövet annak érdekében, hogy rávegye a férfit véleménye megváltoztatására. A lány ráadásul roppant csalódott, mivel még mindig nem kapott levelet egyetlen rajongójától sem. Végül saját magához intéz egy levelet - és döbbenetes felfedezésre jut!

N. B. Grace - High ​School Musical
Mielőtt ​Troy találkozott volna Gabriellával, arról álmodott, hogy a csapatával megnyeri a sulik közötti kosárlabda-bajnoki döntőt. De mióta szilveszterkor karaokéztak a szállodában, Troy a fejébe vette, hogy elnyeri a sulimusical főszerepét – a lánnyal az oldalán. Gabriella is szenvedett. Az iskolai tízpróbacsapat nagyon örülne, ha csatlakozna hozzájuk, de jó móka lenne újra énekelni Troyjal. De hát miért áll mindenki az útjukba? Vajon valóra váltják az álmukat és szerepelnek színpadon? Vagy fel kell adniuk ezt a vágyukat, csak azért, hogy a csapataikat győzelemhez segítsék?

Kollekciók