Ajax-loader

Sandra Brown könyvei a rukkolán


Sandra Brown - Tálcán ​kínált szerelem
Sloan ​Fairchild nem hisz a szerelemben. Olyan sok fájdalmas csalódás érte már, hogy elhatározta: nem fecsérli többé az idejét érzelmekre. Energiáját inkább családi panziója vezetésének szenteli. Ám egy késő éjszakai órán szállodája ajtaján egy jóképű férfi kopogtat: Carte Madison, a híres író, aki legújabb regényét szeretné befejezni a páratlan szépségű, idilli környezetben. Sloannak elég egy pillantást vetnie a látogatóra, hogy ráeszméljen: egész eddigi, magányos életében épp ilyen társra várt. Csakhogy akad egy kis bökkenő: Carter Madison a lány legjobb barátnőjének a vőlegénye...

Sandra Brown - Texas! ​Chase
A ​Tyler családot- Sandra Brown Texas- trilógiájának hőseit- mindenki jól ismeri Milton Pointban. Chase és Lucky, akik a családi olajfúró-vállalkozást vezetik, örökké a város érdeklődésének középpontjában állnak. Nemcsak mert temperamentumos, meggyőződésükért ölre menni se rest, ritka szép szál férfiak és híresen jó testvérek: életük fordulatai is folyvást új meg új beszédtémát jelentenek. Hetedhét országra szóló boldogságból a gödör aljára kerülni: Chase-nek ez is kijut, mikor imádott felesége gyermekkel a szíve alatt autóbaleset áldozata lesz. Chase összeomlik, kétségbeesett önpusztítása már szinte a züllés útjára taszítja, nem mer otthon lenni, csak a pillanatnyi feledést hajszolja. S éppen mikor szó szerint a porban hever, mert a rodeón leveti hátáról a bika, megcsillan az újrakezdés reménye... Egy régi iskolatársnő, aki titkon hő szerelmet ápol iránta az iskolai évek óta, szemtanúja a jelenetnek. Csakhogy kicsoda ez a nő? Marcie Johns, az ingatlanügynök, aki a halálos balesetkor az autót vezette- egy házat akart éppen megmutatni szegény asszonykának. Marcie, akit az iskolában Libusnak neveztek el, ugyan nem tehet semmiről, hiszen a másik kocsi nézte el a stoptáblát, de gyötri a lelkiismeret. Hogyan vigasztalhatná meg a gyászoló férjet? Hogyan állíthatná talpra? Az esze vagy a szíve segíti-e jobban tervét? Vagy a sors?

Sandra Brown - Egyetlen ​éjszaka
Sandra ​Brown, a romantikus regény egyik legkedveltebb írója e könyvében is szívet melengető történetet tár elénk, ezúttal egy férfi és egy nő egyetlen éjszakájáról, mely örökre megváltoztatja mindkettőjük életét. Brin Cassidy élete legnagyobb szabású partijára készül, melyet Abel Winn, a befolyásos tévéigazgató tiszteletére rendez. A vendégek minden pillanatban megérkezhetnek, Brin még mindig az előkészületekkel van elfoglalva, még fel sem öltözött, amikor hívatlanul váratlanul betoppan férje, a jóképű John Riley. John eltökélt szándéka, hogy addig nem tágít, amíg választ nem kap a kérdéseire: az asszony szájából akarja hallani, miért hagyta el őt egyetlen szó nélkül. Brin is érzi, hogy magyarázattal tartozik de a férfi időzítése rosszabb nem is lehetne. A vendégség forgatagában, alkonyattól hajnalig beszélgetve, újra átélik megismerkedésüket - John egy népszerű reggeli műsor sztárja, Brin a producere volt -, viharos, szenvedélyes szerelmüket, boldog házasságukat. Egyetlen éjszaka alatt lehull a lepel az utolsó titokról is, kiderül, hogy kettejük számára létezik-e még közös jövő.

Sandra Brown - Virágot ​pedig ne küldj!
Alicia ​Russel férje halála óta egyedül neveli két kisfiát. Büszke önállóságára, és többé nem óhajt egy másik embertől függeni. Ám amikor egy hirtelen támadt vihar veszélyezteti családi nyaralásukat, nem tud nemet mondani az idegennek, aki éjjeli szállást kínál neki és gyermekeinek – különösen, amikor a férfi sokkal többet ajánl, mint menedéket a vihar elől. A jóképű, érzékeny és titokzatos Pierce Reynolds elhalmozza Alicia fiait figyelmességével, és az asszonyt is ráébreszti, hogy a magányos évek után szüksége van a gyengédségre. Mindeközben a férfi tartja a három lépés távolságot, és titkát nem árulja el Aliciának. Alicia gyermekeivel együtt visszamenekül Los Angelesbe, és megpróbálja Pierce nélkül folytatni az életét, de amikor egy válságos helyzetben a férfi újra felbukkan, megérti, hogy harcolnia kell érte. Az asszony már megtanulta, hogy az élet nem nyújt semmire sem garanciát, de most meg kell győznie kedvesét is, hogy a szerelemért érdemes kockáztatni.

Sandra Brown - A ​szerelem rabláncán
Ahogy ​Mary Adams házassága révén bekerül a hatalmas és gazdag Manning családba, az tündérmesébe illett. Ám a tündérmese egyre inkább horrortörténetté változott, amely végül is katasztrófába torkollott: a playboy férj autószerencsétlenség áldozata lett, Mary pedig ugyanazon az éjszakán belehalt gyermeke szülésébe. Húga, Katherine megesküdött, hogy egyetlen átkozott Manningot sem enged soha a gyerek közelébe - mígnem az egyik, a rendkívül vonzó Jason Manning ott nem termett az ajtaja előtt. Katherine nagyon akart hinni abban, hogy Jason Manning nem hasonlít kegyetlenkedő családjára - de az ő múltjában is ott lappanghatnak azok a titkok és hazugságok, melyek tönkretették a nővére életét, és most Katherine-t is elpusztítja az igazság, amellyel nem mer szembenézni, és a szerelem, amelynek nem tud ellenállni.

Sandra Brown - Texas! ​Sage
Sage ​Tyler rendkívüli karácsonyra készülődik: megszerezte egyetemi diplomáját, eljött tehát a pillanat, hogy Travis Belcher, akivel évek óta együtt jár, és aki már régen szeretne összeköltözni vele, annak rendje-módja szerint megkérje a kezét. Sage előtt nem titok, hogy leendő anyósa és apósa nemigen rajong érte, mégis hideg zuhanyként éri, mikor a vőlegényjelölt szakít vele. A csalódást megaláztatás tetézi: a kínos jelenetet Belcherék verandáján meglesi egy ismeretlen, aki a lány után küldtek bátyjai, a Texas! trilógia előző két kötetének hősei, Lucky és Chase. A férfi azért jött a lányért, hogy hazavigye Marcie és Chase kisbabájának születésére. Sage titkolni akarná szerelmi bánatát, nehogy beárnyékolja ezt az örvendetes eseményt. Csakhogy Harlan Boyd, aki ismeri Sage titkát, lépten-nyomon kajánul az orra alá dörgöli őszintétlenségét. De nemcsak ezzel kavar vihart a lány lelkében...

Joseph Finder - Beth Hoffman - Sandra Brown - Charles Martin - Gyanú - Keresem önmagam - Határvonal - Megírhatatlanul
Gyanú Joseph Finder Danny Goodman egyedül neveli lányát, Abbyt, és anyagi nehézségek miatt nem tudja fizetni a magániskolát. Aztán Abby legjobb barátnőjének az apja váratlanul felajánl egy kölcsönt. De ki ez a gazdag üzletember, és honnan van annyi pénze? Keresem önmagam Beth Hoffman Teddi fiatal lány, akinek különleges érzéke van a régiségekhez. Az öccse, Josh misztikus kapcsolatban él a természettel. Mindketten saját útjukat járják, amely tele van meglepetésekkel, hogy végül megtalálják-e önmagukat. Határvonal Sandra Brown Dawson Scott szárriporter még az afganisztáni harctéri élmények hatása alatt áll, amikor megbízzák, hogy készítsen oknyomozó riportot két terroristáról. Közben megdöbbentő dolgokat tapasztal, és beleszeret egy gyönyörű nőbe. Megírhatatlanul Charles Martin Két zűrös ember találkozik Floridában, ahol új életet akarnak kezdeni. Katie Quinn színésznő arcát mindenhol felismerik, de a sok rossz döntés és a drog tönkretette. Találkozik egy magányos halásszal, és tévesen azt hiszi, nincs bennük semmi közös.

Sandra Brown - Blind ​Tiger
With ​a “knack for romantic tension and page-turning suspense, this one is a winner.” The year 1920 comes in with a roar in this rousing and suspenseful novel by #1 New York Times bestselling author Sandra Brown. Prohibition is the new law of the land, but murder, mayhem, lust, and greed are already institutions in the Moonshine Capitol of Texas (Booklist, starred review). Thatcher Hutton, a war-weary soldier on the way back to his cowboy life, jumps from a moving freight train to avoid trouble . . . and lands in more than he bargained for. On the day he arrives in Foley, Texas, a local woman goes missing. Thatcher, the only stranger in town, is suspected of her abduction, and worse. Standing between him and exoneration are a corrupt mayor, a crooked sheriff, a notorious cathouse madam, a sly bootlegger, feuding moonshiners . . . and a young widow whose soft features conceal an iron will. What was supposed to be a fresh start for Laurel Plummer turns to tragedy. Left destitute but determined to dictate her own future, Laurel plunges into the lucrative regional industry, much to the dislike of the good ol’ boys, who have ruled supreme. Her success quickly makes her a target for cutthroat competitors, whose only code of law is reprisal. As violence erupts, Laurel and—now deputy—Thatcher find themselves on opposite sides of a moonshine war, where blood flows as freely as whiskey.

Sandra Brown - White ​Hot
#1 ​bestselling author Sandra Brown ignites crackling suspense and fiery emotion in an unforgettable novel of passion and vengeance. When her younger brother, Danny, commits suicide, Sayre Lynch breaks her vow never to return to her Louisiana hometown, and gets drawn back into her tyrannical father's web. He and her older brother — who control the town's sole industry, an iron foundry — are as corrupt as ever. Worse, they have hired a shrewd and disarming new lawyer, Beck Merchant...a man with his own agenda. When the police determine that Danny's suicide was actually a homicide, Sayre must battle her family — and her passionate feelings for Beck — as she confronts a powder keg of old hatreds, past crimes, and a surprising plan of revenge.

Sandra Brown - Ricochet
When ​Detective Sergeant Duncan Hatcher is summoned to the home of Judge Cato Laird in the middle of the night to investigate a fatal shooting, he knows that discretion and kid-glove treatment are the keys to staying in the judge's good graces and keeping his job. At first glance, the case appears open-and-shut: Elise, the judge's trophy wife, interrupted a burglary in progress and killed the intruder in self-defense. But Duncan is immediately suspicious of Elise's innocent act. His gut feeling is that her account of the shooting is only partially true -- and it's the parts she's leaving out that bother him. Determined to learn the dead man's connection to the Lairds and get at the truth, Duncan investigates further and quickly finds his career, as well as his integrity, in jeopardy -- because he can't deny his increasing attraction to Elise Laird, even if she is a married woman, a proven liar, and a murder suspect. When Elise seeks Duncan out privately and makes an incredible allegation, he initially dismisses it as the manipulative lie of a guilty woman. But what if she's telling the truth? Then that single fatal gunshot at her home takes on even more sinister significance, possibly involving Duncan's nemesis, the brutal crime lord Robert Savich. And then Elise goes missing . . . Ricochet's plot twists -- as only Sandra Brown can write them -- and palpable suspense combine to create this gripping thriller, in which a decent cop's worst enemy may be his own conscience, and trusting the wrong person could mean the difference between life and death.

Sandra Brown - Riley ​in the Morning
One ​of romance’s best-loved authors, Sandra Brown creates love stories whose “larger-than-life heroes and heroines make you believe all the warm, wonderful, wild things in life” (Rendezvous). Now the New York Times bestselling author delivers a poignant, funny, and irresistibly sensual novel about one night in the life of a man and a woman that will change their future forever. Television producer Brin Cassidy was throwing the biggest dinner party of her life. And with everything in utter chaos, who should show up unannounced on her doorstep but her handsome estranged husband, Jon Riley. Brin had not only worked with the popular star of Riley in the Morning, she had fallen in love with and married him. She knew she owed Riley an explanation for why she walked out. But did he have to come on this of all nights? Temperamental, charismatic, and devastatingly blue-eyed, Riley was a man who knew what he wanted, and he wasn’t leaving until he got it. But the sensuous and strong-willed beauty he still called his wife was every bit his match. From dusk until dawn the two will experience a second honeymoon of passion, seduction, and deep revelation that will determine if there is any future for Riley in the morning.

Sandra Brown - Thick ​as Thieves
Twenty ​years ago in the dead of night, four seemingly random individuals pulled the ultimate heist and almost walked away with half a million dollars. But by daybreak, their plan had been shot to hell. One of them was in the hospital. One was in jail. One was dead. And one got away with it. Arden Maxwell, the daughter of the man who disappeared all those years ago—presumably with the money, after murdering his accomplice—has never reconciled with her father's abandonment of her and her sister. After countless personal setbacks she decides to return to her family home near mysterious Caddo Lake, and finally get answers to the many questions that torment her. Little does she know, two of her father's co-conspirators—a war hero and a corrupt district attorney—are watching her every move. Ledge Burnet, a rebellious teen at the time of the heist, evaded his jail sentence by enlisting in the army. Now he's back in town to care for his ailing father—and to keep his eye on the county's corrupt district attorney, whom he suspects was the real murderer. Although the two are bound to silence because of the crime they committed together, each has spent years waiting and hoping that the other will make a fatal misstep. But the arrival of their elusive accomplice's daughter, Arden, who may know more about the missing money than she's telling, sets them both on red alert. She ignites Ledge's determination to expose the D.A.'s treachery . . . and sparks a desire he wishes to deny.

Sandra Brown - Prime ​Time
More ​than anything else, cable TV reporter Andrea Malone wanted a network job. And it could be hers if she gained a coveted interview with the aging General Ratiff -- especially if she uncovered the secret that drove him into seclusion at his Texas ranch. One obstacle was Lyon Ratiff, the general's watchdog of a son. Andrea had a plan, but had no way of knowing how Lyon's unexpected, undeniable effect on her would change everything, how they both would face a storm of suspicion and betrayal -- and how Andrea Malone would have to choose between the ruthless demands of her profession and the equally strong dictates of the heart

Sandra Brown - Sweet ​Anger
Kari ​Wynne is desperately searching for the truth surrounding her husband's death but the man who destroyed his reputation, who she should really hate, is awakening in her a passion that she has never known before.

Sandra Brown - Envy
Living ​on a remote island under an assumed name, novelist Parker Evans guards his secrets well. Fascinated by this reclusive genius, publisher Maris Matherly-Reed decides to pursue him. But this new project threatens an old commitment, a commitment at the very center of her life. Envy has all the ingredients of a Sandra Brown beach read bestseller

Sandra Brown - Unspeakable
Carl ​Herbold is a cold-blooded psychopath who has just escaped the penitentiary where he was serving a life sentence. Bent on revenge, he's going back to where he began--Blewer County, Texas... Born deaf, lately widowed, Anna Corbett fights to keep the ranch that is her son's birthright, unaware that she is at the center of Herbold's horrific scheme--and that her world of self-imposed isolation is about to explode... Drifter Jack Sawyer arrives at Anna's ranch asking for work, hoping to protect the innocent woman and her son from Herbold's rage. But Sawyer can't outrun the secrets that stalk him--or the day of reckoning awaiting them all...

Sandra Brown - Megtaláltalak!
Férje ​halála óta Cynthia napjai szürke egyhangúságban telnek. Munkáját értelmetlennek érzi, magánélete gyakorlatilag nincs is. Ébredés után az első gondolata, bárcsak történne valami... És ekkor néhai férje legjobb barátja és üzlettársa, Worth Lansing - akire Cynthia jóbarátként mindig is számíthatott -, hogy kizökkentse apátiájából az asszonyt, rövid kiruccanásra Acapulcóba hívja. Ám már a második éjszakán megtörténik, aminek nem lenne szabad megtörténnie. Cynthia az utazást félbeszakítva hanyatt-homlok menekül. Lelkifurdalás gyötri, úgy érzi, elárulta férje emlékét. Szeretné hinni, hogy az egzotikus helyszín és a részegítő virágillat az oka mindennek. Saját magának sem meri bevallani, hogy baráti szeretetnél többet érez a férfi iránt. Worth próbálja meggyőzni az asszonyt,hogy nem követtel el bűnt, és hogy ideje lenne abbahagyni a gyászolást. Ő már megértette, hogy a kapcsolat,ami kettejük között kialakult, túl fogja élni a mexikói nap izzását. Feltéve persze, ha Cynthia is hajlandó megnyitni a szívét az új szerelem ígéretének..

Sandra Brown - Lethal
When ​her four year old daughter informs her a sick man is in their yard, Honor Gillette rushes out to help him. But that "sick" man turns out to be Lee Coburn, the man accused of murdering seven people the night before. Dangerous, desperate, and armed, he promises Honor that she and her daughter won't be hurt as long as she does everything he asks. She has no choice but to accept him at his word. But Honor soon discovers that even those close to her can't be trusted. Coburn claims that her beloved late husband possessed something extremely valuable that places Honor and her daughter in grave danger. Coburn is there to retrieve it -- at any cost. From FBI offices in Washington, D.C., to a rundown shrimp boat in coastal Louisiana, Coburn and Honor run for their lives from the very people sworn to protect them, and unravel a web of corruption and depravity that threatens not only them, but the fabric of our society

Sandra Brown - A ​győzelem mámora
Stevie ​Corbett kislány korától fogva keményen megdolgozott a sikerért, mostanra a világ első három legjobb teniszezője között jegyzik. De csak a legcsinosabbként emlegetik. Ám hiába a szépség és a vagyon, Stevie választás elé kényszerül: döntéstől függően veszélybe kerül a karrierje... vagy az élete. Két hét haladékot kap. A nem várt segítséget elfogadva elmenekül az újságírók faggatózása és a bámész kíváncsiskodók elől. Judd Mackie minden idők legsármosabb, legszemtelenebb, emellett legzüllöttebb sportriportere. Délelőtti telefoncsörgés ébreszti álmából. Heveny másnapossága ködén át épp csak érzékeli főnöke tajtékzását. Ha a _Dallas Tribune_ főszerkesztőjének hinni lehet, alkoholos befolyásoltságának köszönhetően elhalasztotta az évtized sportszenzációját:Stevie Corbettet hordágyon szállították le a pályáról, majd ezt követően nyoma veszett. Judd parancsba kapja, derítse ki, mi húzódik a nő eltűnésének hátterében. De mert a feladatnak huszonnégy órán belül sem tud - nem akar? - eleget tenni, ráadásul a konkurens lap őt megelőzve előrukkol a bombasztikus hírrel, Mackie lapátra kerül. A munkanélküliség édes-keservét elszenvedve Judd visszavonul nagyszülei vidéki házába. Régóta dédelgetett álma megvalósításába kezd: regényt ír. Önéletrajz és Stevie Corbett-sztori lassanként egybemosódik.

Sandra Brown - A ​Treasure Worth Seeking
Erin...After ​years of searching for the brother she'd never known, Erin O'Shea had finally found his San Francisco address. She stood on the doorstep, unaware that she was about to walk into a shocking drama of family lies — and to meet an intriguing, infuriating man who would change her life. Lance...He was a G-man for the government's toughest cases — like the big-money scam involving Erin's long-lost brother. But although Lance was immediately attracted to her, he never dreamed that his feelings would drive him to break every ruls in the book — and put his career and even Erin's future on the line.

Sandra Brown - Halálos
Amikor ​négyéves kislánya azzal áll elő, hogy egy beteg bácsi fekszik a kertjükben, Honor Gillette kirohan a házból, hogy a férfi segítségére siessen. A ,,betegről" azonban kiderül, hogy nem más, mint Lee Coburn, a férfi, akit azzal vádolnak, hogy hidegvérrel meggyilkolt hét embert. Veszélyes, kétségbeesett és fegyvere van, de megígéri Honornak, hogy ha engedelmeskedik az utasításainak, nem esik bántódásuk. A nőnek nincs más választása, hisz a férfi szavának. Ám minden megváltozik, amikor Honor tanúja lesz egy megrázóan brutális bűncselekménynek. Ráébred, hogy még a hozzá legközelebb álló emberekben sem bízhat meg. Coburn azt állítja ugyanis, hogy Honor imádott férje, aki rendőrtiszt volt, halála előtt valami rendkívül értékes dolgot rejtett el, olyasmit, ami halálos veszélyt jelent a nőre és kislányára. És Coburn azért jött, hogy megszerezze azt - bármi áron.

Sandra Brown - Smoke ​Screen
When ​newswoman Britt Shelley wakes up to find herself in bed with Jay Burgess, a rising star detective in the Charleston PD, she remembers nothing of how she got there...or of how Jay wound up dead. Handsome and hard-partying, Jay was a hero of the disastrous fire that five years earlier had destroyed Charleston's police headquarters. The blaze left seven people dead, but the death toll would have been much higher if not for the bravery of Jay and three other city officials who risked their lives to lead others to safety. Firefighter Raley Gannon, Jay's lifelong friend, was off-duty that day. Though he might not have been a front-line hero, he was assigned to lead the investigation into the cause of the fire. It was an investigation he never got to complete. Because on one calamitous night, Raley's world was shattered. Scandalized, wronged by the people he trusted most, Raley was forced to surrender the woman he loved and the work to which he'd dedicated his life. For five years his resentment against the men who exploited their hero status to further their careers -- and ruin his -- had festered, but he was helpless to set things right. That changes when he learns of Jay Burgess's shocking death and Britt Shelley's claim that she has no memory of her night with him. As the investigation into Jay's death intensifies, and suspicion against Britt Shelley mounts, Raley realizes that the newswoman, Jay's last sexual conquest, might be his only chance to get personal vindication -- and justice for the seven victims of the police station fire. But there are powerful men who don't want to address unanswered questions about the fire and who will go to any lengths to protect their reputations. As Raley and Britt discover more about what happened that fateful day, the more perilous their situation becomes, until they're not only chasing after the truth but running for their lives. Friends are exposed as foes, heroes take on the taint of criminals, and no one can be trusted completely. A tale about audacious corruption -- and those with the courage to expose it -- Smoke Screen is Sandra Brown's most searing and intense novel yet.

Sandra Brown - Szavadon ​foglak!
Dona ​Quinn tudja, hogy Logan Webster is ott lesz az érettségi találkozón, mégis elmegy. Be akarja bizonyítani önmagának, hogy már nem fél találkozni a férfival, akit az esküvőjük napján hagyott faképnél. Arra számít, hogy most talán alkalma lesz magyarázatot adni a tíz évvel ezelőtt történtekre. Logan Webster, a jóképű, elbűvölő modorú, férfias erőt sugárzó cowboy, aki az évek során a saját erejéből küzdötte fel magát a nagy-nagy szegénységből a széditő gazdagságba, azóta sem érti mi történt velük akkor, s bár a látszat nem ezt sugallja, de változatlan érzéseket táplál a nő iránt. Dona most egy fogyatékos gyerekeket gondozó alapítvány munkatársa, és az újbóli találkozást arra szeretné felhasználni, hogy megkérje a férfit, adja el egyik birtokát az alapítványnak, hogy ott nyári tábort létesíthessenek a sérült gyerekek részére. A férfi alkut kínál: átengedi a birtokot, ha a nő beváltja 10 évvel ezelőtt tett ígéretét...

Sandra Brown - Belépő ​a mennyországba
A ​szépséges Blair Simpsonnak olyan élet jutott, amilyenről legtöbbünk csak álmodozhat. Éjszakáit és nappalait teljes mértékben kitölti a zene és a tánc, a Broadway színes, izgalmas világa. A kibontakozó karrier azonban megtorpan: egy váratlan sérülés hat hónapi kihagyásra kényszeríti Blairt. A lány egy távoli, álmos kisvárosban lábadozik. Csupa családos házaspár veszi körül, akik együtt építik közös álmaikat. Blair egyszeriben ráébred, hogy fájó hiányérzet gyötri, hogy az állandó kapcsolatot ő sem nélkülözheti. És itt találkozik Sean Garrett-tel. A férfival, aki drámai szembesülésre kényszeríti énje elfojtott részével. Blair úgy érzi, hogy döntenie kell: vagy a tánc, vagy a szerelem..

Sandra Brown - Érzelmek ​csapdája
Rylan ​North már az első pillanatban tudja, hogy egész életében Kirsten Rummra várt, rá akarja osztani a főhősnő szerepét saját élete forgatókönyvében. Mit számít, hogy minden nő csak róla álmodozik, ha Kirsten még csak egy pillantásra sem méltatja? Égszínkék szemében mintha valami rég eltemetett fájdalom tükröződne - valami szomorú titok, mely elhomályosítja tekintetében a szikrázó fényességet. Rylan elhatározza, hogy megfejti, miféle tragédia rejtőzik a szenvedélyes nő múltjában, mely nem engedi, hogy újra próbálkozzon a szerelemben - kerüljön bár a karrierjébe, vagy akár az életébe. Először azonban rá kell vennie Kirstent, hogy engedelmeskedjen az ösztöneinek és bízzon az előtte álló hús-vér férfiban.

Sandra Brown - Félrevezetve
Jenny ​Fletcher saját igényeit és álmait háttérbe szorította vőlegénye, Hal miatt, aki a lány helyett egy nemes ügy mellett kötelezte el magát. Mielőtt elindult volna Közép-Amerikába, az utolsó nap megadta Jennynek, amire a legjobban vágyott — egy szenvedélyes éjsza¬kát. Ez volt a búcsúajándék. Cage Hendren minden tekintetben szöges ellentéte öccsének, Halnék. A család fekete¬bárányaként mindig szúrós természetű volt, csak akkor lágyult el, ha Jennyről volt szó. A lány azonban úgy gondolja, Cage túl vad és nyughatatlan, mígnem a férfi megmutatja neki, hogy benne is van érzéki vadság. És mikor Jennyt félrevezetik, úgy tűnik, nincs már visszaút...

Sandra Brown - Chill ​Factor
Cleary, ​North Carolina, is a sleepy mountain town -- the kind of place where criminal activity is usually limited to parking violations. Not so, lately. Four women have disappeared from Cleary over the past two years. And there's always a blue ribbon left near the spot where each of the women was last seen. There are no bodies, no other clues, and no suspicion as to who their abductor might be. And now, another woman has disappeared without a trace. It is to this backdrop that Lilly Martin returns to close the sale of her mountain cabin, marking the end of her turbulent eight-year marriage to Dutch Burton, Cleary's chief of police. Dutch's reluctance to let her go isn't Lilly's only obstacle. As she's trying to outrun a snowstorm, her car skids on the icy road and strikes a man who emerges from the woods on foot. She recognizes the injured man as Ben Tierney, whom she'd met the previous summer. They're forced to wait out the storm in the cabin, but as the hours of their confinement mount, Lilly begins to wonder if the greatest danger to her safety isn't the blizzard outside, but the mysterious man right beside her. Is Ben Tierney the feared abductor? Or is he who he claims to be...her rescuer from harm and from the tragedy that haunts her? The compelling characters, sexual tension, and stunning plot twists in Sandra Brown's "Chill Factor" combine to create a page-turner that will keep readers guessing until the very end.

Sandra Brown - Mondd, ​ki vagy, szerelmem?
Miután ​Kendall Deaton kiszabadítja magát, majd a gyerekét és a sofőrt egy összetört autóból, a rémület és a bátorság olyan erőt kölcsönöz neki, hogy felvonszolja magát a szakadék szélére, és segítséget tud hívni. De a kórházban nem meri felfedni valódi nevét és a kocsi sérült vezetőjének igazi személyazonosságát sem. Csak annyit mond, hogy a férfi a férje. És amilyen gyorsan csak lehet, elkezdi megtervezni a szökésüket. Kendall rémálmai akkor kezdődtek, amikor a dél-carolinai Prosperbe érkezett, hogy ott minden idők legjobb kirendelt védőügyvédje legyen. Soha nem gyanította volna, hogy Prosperbe költözve hidegvérű összeesküvés középpontjába kerül, amit egy ördögien gonosz ember gyűlölete és bigottsága vezérel, vagy hogy egy iszonyatos csalás szereplője lesz. Sandra Brown legújabb kötete sem hagyja cserben az írónő rajongóit, szinte minden lapján valami új fordulat okoz meglepetést.

Sandra Brown - Hawk ​O'Toole's Hostage
When ​her divorce was finally granted, Miranda Price thought the worst was behind her. Now she could get on with her life, far from the public scrutiny and private misery that went along with being Representative Price's wife. But when Miranda decides to take their young son on a vacation out West, she stumbles into a mother's worst nightmare. Snatched off a train full of vacationing sightseers, she and her son become the captives of an enigmatic stranger. Miranda knows she will do anything to save her child. . . even if it means fighting her own treacherous feelings for the man who holds her hostage. . . even if it means facing up to a shocking revelation that will make her question her past, her choices, and the woman she's become.

Sandra Brown - Lassú ​izzás
Schyler ​Crandall a város leghatalmasabb emberének fogadott gyermeke. Összetört szívű lányként szökött el hazulról - de olyan asszonyként tért vissza, aki pontosan tudja, mit akar! Apja súlyos beteg, az egykor virágzó fakitermelő "birodalom" a csőd szélén, és szépséges húgának a hazug és kegyetlen Triciának, valamint férjének a város alvilágával, szerencsejátékosaival paktáló Kennek a kezén nem is várhat rá más, csak pusztulás. Schyler régi bűnök és gonosztettek hálójába kerül újra. Fellángol körülötte a gyűlölet és maga sem tudja már, ebben a játszmában ki, melyik oldalon áll... Főképpen pedig melyik oldalon áll Cash, ez az öntelt, titokzatos és érzéki félvér indián férfi, aki mindent tud az erdőről, a fakitermelésről, akivel talán képes lenne talpra állítani a széthulló birodalmat - ám egyelőre csak gyűlölet feszül kettőjük között és valami sötét titok. Egy nap az erdőben egy tiltott kutyaviadalra tenyésztett bullterrier támad Schylerre. Éppen Cash menti meg önfeláldozóan az életét... és a lány ezekben a pillanatokban jön rá, hogy Cash más mint aminek mutatja magát... hogy nincs férfi a világon, aki jobban érdekelné!

Sandra Brown - Exclusive
Barrie ​Travis is not famous: she's just a damn good reporter stuck at a low-budget television station. Then the First Lady calls her...and offers her the story of a lifetime. The president's wife, stunned by grief after the loss of her infant son, hints that her child may have been murdered. Blind to everything but finding the truth, Barrie's fight for an exclusive story will test her ethics, her patriotism, and her courage. Then, with the help of Gray Bondurant, a mysterious former presidential aide, she unearths White House secrets that, if exposed, could topple the presidency. Now, even as she falls in love, Barrie must fight powerful forces that want nothing more than to see the scandalous past - and a certain young reporter - dead and buried.

Sandra Brown - Selyemháló
A ​népszerű amerikai regények legjobb hagyományai szerint építkező Sandra Brown bestsellere magával ragadóan lenyűgöző olvasmány: érzelmes és érzéki, romantikus és realista - igazi modern szerelmi történet, oly gazdag emocionális háttéranyaggal, jellemábrázoló készséggel, hogy az olvasó kénytelen újra felfedezni, hogy rohanó világunkban is léteznek még valódi, mély emberi kapcsolatok, sőt a szexmentes szerelem is elképzelhető abban a sajátságos viszonyban, amely a regény hősnője és nyomorék férje között kialakul - a kölcsönös megértés és egymás mélységes tiszteletére alapozva. De a különös szerelmi háromszögben az érzékek is követelik a maguk létjogosultságát, hogy sok-sok félreértés, tragédia és sorscsapás után elnyerjék méltó beteljesedésüket. Sandra Brown 1981-ben írott, majd 1992-ben átdolgozott és újra megjelent regénye joggal ért el igen előkelő helyezést a New York Times bestsellerlistáján.

Kollekciók